מנצ'סטר סיטי - הגאווה של מנצ'סטר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י city, ‏3/7/06.

1. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,
    אתה כנראה שכחת את ימיך כדוור כשעוד היו לך הרבה שערות על הראש ואתה לא זוכר שיש דבר כזה שנקרא רשויות נפרדות גם אם על המפה רשות אחת יותר קרובה למקום א' בעיר מסויימת מאשר מקום ב' באותה העיר.
    כן סטוקפורט יותר קרובה למיין רואד ז'ל אבל היא לא חלק ממנצסטר.

נוויל כמו רונאלדו ופלטצר קיבל מנוחה כנראה בגלל פציעה קלה לאחר משחקי הנבחרת באמצע השבוע.

ולגבי המשחק אתמול,חזרנו אליו עוד הרבה לפני השער,כבר ב 5 הדקות הראשונות הגענו ל 2 מצבים וסאהה עוד הספיק להחטיא הזדמנות מצויינת לאחר מכן גם כן,
    החילוף של גיגס עשה את השינוי,
    ובכלל איסטלנד אתה יודע,זה הכדורגל,שחקן אחד מתגבר על השומר שלו,ככה נכבשים שערים,
    ו 2 השערים של יונייטד,להוציא את המצב הנייח הם שערים איכותיים,גם בבישולים של רוניי וגם בהשתלטות וגם בסיומת של סאהה וסולשיאר.

תמשיך לעודד את בלאמי,שחקנים וקבוצות אחרות,זה מה שנשאר לך,להתייחס לכוללללם רק לא לקבוצה העולובה שלך.

2. eastlands Member

ארצ'י - כתבתי שזכיתם לעזרה מצמד הבלמים הכי גרוע בליגה , מה זה קשור ללחימה ולמשחק טוב סוף סוף של שרק .
    לא בכל משחק תזכו לכזאת עזרה , ולטעות כל כך איומה של מאמן היריב( החליף חלוץ בקשר ב0-1 ) ,עם כל הכבוד לקאם בק אתמול ,נגד יריבות חזקות יותר ,זה לא מספיק ,אפילו סיטי אתמול לא שחקה כל כך גרוע כמו שנראיתם במחצית הראשונה .

3. eastlands Member

מעבר לאהבה לקבוצה שלי ,שהיא מעל לכל דבר אחר , חשוב מאוד שתמשיכו לאבד כל תואר אפשרי ,ולהתרגל לעובדות החדשות .
    לגבי הסיטי שלי ,תאמין לי שאני עסוק יותר מידי עם המתוקים שלי ,התוצאה אתמול לא מדאיגה אותי כל כך כמו ,המצב הכספי , הפצועים הרבים (איזקסון, אונוהה, וואסל, דאבו , סאנג'י) , אני מאוד מקווה שנעמוד בציפיות שלי העונה - מקום 10-12 , שילוב של עוד צעיר או שניים (סטארידג',אטוהו,ג'ונסון ),לשמור על ממוצע של לפחות 35 אלף בבית גם במשחקים משודרים ומול יריבות כמו בורו למשל.
    וסיבוב שנתי על התחת של וויסקי באיסטלאנדס , מעבר לזה הכל יחשב לבונוס ( מיקום גבוהה יותר, גביע, הפתעה ברפש)

4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה עם טיול לארץ הקודש? גם זה בתכניות?

5. eastlands Member

יש תיכנון כזה , חשבתי על כריסמס ,אבל עדיין מוקדם לסגור תאריכים , בדרך כלל הגיחות שלי בשנים האחרונות לא מתוכננות , הכל פתוח( חוץ מהמזומנים שנעלמו בשנה האחרונה )

6. George Best Member

איסטלנדס, אתה מעורר רחמים, אין לי הגדרה אחרת.
    כל פעם שהיונייטד כובשת יש לך מה להגיד, לא משנה מי היריבה ואיך נכבש השער.אתמול צ'לסי כבשה את אחד השערים המגעילים בהסטוריה ואתה שותק, ליברפול כובשת שער דרדלה מ2 מטר ואתה שותק, יונייטד כובשת שערים נהדרים ואתה פותח את הפה ומזלזל, רודס פראייר לידך.
    איך אתה יכול להגיב על שערים נהדרים כמו השני והשלישי?
    מסירה ענקית של רוני לסאהה שעצר נהדר ובעיטה לקורה ופנימה בגליץ', והשער השלישי היה ענק, סולשיאר לרוני, האחרון בעקב לא מהעולם הזה, סולשיאר עובר שני שחקנים ובועט לפינה הנגדית של קירקלנד, שער גדול ואתה מזלזל.
    אם הבלמים היו עושים את העבודה שלהם 100% כל משחק, לא היו נכבשים כמעט שערים, כמעט בכל שער יש טעות של שחקן כלשהו, זה לא הופך שער יפה לשער מגעיל, אתה מעורר רחמים, העיקר תמשיך לא להיות מודאג מ0-0 ביתי מול שפילד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx לך למכור קסטות.
    2 ב5, אני הולך אני הולך.

נערך לאחרונה ב: ‏15/10/06
  7. eastlands Member

ראיתם את ההגנה של ניוקאסל , וויגאן באותו מצב ,לפחות במרכז ההגנה , אלו הם עובדות , מי שחושב אחרת משקר את עצמו . סהה עשה פעולה גדולה ,ועדיין איפה הכיסוי , הגול של סולשיאר לדעתי הגנה ליגה ז .
    עכשיו תמשיכו לחגוג את הניצחון המדהים הזה , ומהר מאוד אתם תתעוררו במציאות אחרת ,לא כל יום פורים ,ומול הגנה חזקה יותר הייתם עושים קאם בק על אחותו של נוויל .

8. Legolas Member

ואת זה אומר הבנאדם, שהקבוצה שלו במשך 90 דקות לא הצליחו להבקיע לשפליד יונייטד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

9. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,
    האחות לבית נוויל שמה טרייסי והיא שיחקה בנבחרת אנגליה בכדור רשת,בתור נתין של המלכה אני מבקש ממך לשמור על כבודה של מי שייצגה בכבוד את הממלכה,תודה.

10. eastlands Member

2000 אוהדי סיטי בלבד יגיעו היום לויגאן , דייב וילאן ואוכלי הפאי מוויגאן העלו את מחיר הכרטיס ל35 מ25 בשנה שעברה ,והאוהדים החליטו ,לא נוסעים , וויגאן שרק לפני כמה שנים אפשר היה לקנות מנוי ב50 ,נסחפו והיום הם ילמדו לקח .
    לעומתם בבלאקבורן החליטו להוריד ל15 את מחיר הכרטיס לקראת הדרבי נגד בולטון ביום ראשון , ו 7500 אוהדי בולטון צפויים להגיע במקום ה1000 הקבועים , בבלאקבורן ירויחו גם מהכנסה וגם מאוירת דרבי טובה.

11. eastlands Member

סילבן דיסטאן וטרבלסי , לא עברו מבחני כשירות , מייקל ג'ונסון בקישור ומתיו מילס מגן ימני בהרכב !!
    וואבר- מילס, ריצ'ארדס,דאן,ג'ורדאן: סינקליר,האמאן, ברטון, ג'ונסון ,סמאראס, קוראדי
    ספסל- הארט,אונוהה,לירד, דיקוב ,.. דריוס וואסל

פירסי מהמר היום , מילס וג'ונסון בהרכב ישר מהמילואים , קוראדי שוב מקבל צ'אנס ,החלוץ הכי איטי בתולדות הפרמייר
    come on city

נערך לאחרונה ב: ‏21/10/06
  12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארבע דקות, 0-2 לוויגן. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx

13. city4ever Member

מחצית ראשונה אומללה ביותר... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

Come on City

14. ארצ'י באנקר Member

לא חראם? איזה אווירה במשחק פרימייר ליג.
    חבל שלא כל אוהדי סיטי החרימו את המשחק בשל המחירים
    אני מקווה שלא רחוק היום שיהיה חרם גורף של
    כל הקהל האנגלי עד שההנהלות יבינו למי באמת
    שייכות הקבוצות.

15. BLUE MOON Member

מביך, עלוב.