סטרטפורד, מה יש לך ביומיים האחרונים?אתה רק שולח אנשים צונזר ואני יודע מה, לא מתאים לך. דיסטאן בלם טוב מאוד, ממש לא מקבל את זה שהוא בינוני.גם בימים חלשים בהגנת סיטי הצרפתי תמיד בולט לטובה, אחד הבלמים היציבים בד"כ, שאתמול הציג באמת הופעה איומה שגם בחלומות השחורים שלו הוא לא תיאר לעצמו.אבל ההגנה של הסיטיזנס היא דווקא לא הבעיה העונה אלא ההתקפה, אתמול זה היה הפוך.
הבעיה הכי גדולה בהגנה של סיטי זה בן תאצ'ר. הבן אדם שובר לקבוצה את ההגנה, האיטיות שלו היא פוטנציאל לשבירת מלכודות נבדל והגמלוניות שלו הופכת את אגף שמאל לשטח הפקר. תאצ'ר בין כה יותר בלם ממגן והשילובים הללו יכולים להיות הרסניים - סיטי חייבים מגן שמאלי בפגרה, כי יש להם סגל לא רע בכלל שנדפק בגלל חוסר סדר בחוליה האחורית.
ממקורות בכירים בקרב האוהדים ,סטיב סידוול יחתום בסיטי ,בשבוע הראשון של ינואר . האמת שלא הספקתי כל כך להתרשם מסידוול העונה , מה דעתכם על השחקן? דאבו,האמאן, איירלנד, ברטון ,סינקליר, ריינה,ג'ונסון ,ביזלי ,מילר , ביחד עם סידוול 10 שחקני קישור , על 3 הייתי מוותר כבר היום -האמאן, ביזלי, ריינה.
וואלה?סידוול? אחד השחקנים המפתיעים של העונה, פשוט עונה נהדרת עובר הג'ינג'י, אם וכאשר הוא יעבור לשיטי - רכש נפלא ומכה לא קלה לסטיבי קופל והרוילס שלו.
סידוול נהדר, בדיוק מה שסיטי צריכה בקישור לצד ברטון. השחקן הטוב ביותר של רדינג בעונה שעברה לדעתי, לא עוד קשר פרווה. הוא וברטון יהוו ציוות נהדר.
אני מבין שהמקורות האלה אמינים? מוזר לי שהוא עוזב את רדינג ככה באמצע העונה. הוא אחד האחראים להצלחתם בפרמיירליג וגם עונה שעברה היה הבורג המרכזי בעלייתם (אם אני זוכר נכון בקיץ חיזרו אחריו כמה קבוצות פרמיירליג). אם זה אכן נכון סיטי עושה החתמה מעולה, מרכז קישור שלו ושל בארטון יוכל לעשות צרות להרבה קבוצות. ובקשר לביזלי, לא הייתי שופט אותו כ"כ מהר, הוא נמצא במועדון זמן קצר יחסית ולא מקבל הרבה הזדמנויות להוכיח את עצמו. אני מודה שאני לא מכיר את היכולות שלו כ"כ טוב, אבל אם כבר הביאו אותו אז לפחות לתת לו צ'אנס ראוי.