מנצ'סטר סיטי - הגאווה של מנצ'סטר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י city, ‏3/7/06.

1. Scholes Member

ההתרשמות שלי מסטיב סידוול היא רק משנה שעברה, שחקן די טוב לסיטי.
    אבל הוא לא ישתווה בחיים לג'ינג'י שלנו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

2. eastlands Member

כל כך שמח בשביל סטיבי איירלנד , אמרו שהוא לא מספיק טוב ,שהוא חלש גופנית ( עוד וילו פלוד) ,ואתמול הוא היה המצטיין במגרש ,וגם כבש את שער הניצחון בבעיטה אלכסונית מחוץ לרחבה .
    גם בהפסד לבולטון הוא היה הבודד ששיחק טוב , השער ,היכולת ,וההעדרות הצפויה של ברטון(3 משחקים) אמורים לשכנע את פירסי לתת לו סוף סוף את הניהול במרכז השדה ,יש לו לילד משהו מהחוכמה של עלי ב , וביטחון מהמנג'ר זה בדיוק מה שהמתוק הזה צריך בכדי להיות האיש מאחורי החלוצים .
    עוד בשורה מאתמול - פירסי החליף את קוראדי במחצית , אז נכון שקוראדי כבש 2 גולים העונה ,והוא למעשה החלוץ הכי פורה בהתקפה העלובה שלנו , אבל אולי פירסי התיאש סופית אתמול ? ינואר כבר בפתח ,קייבו ,טורינו,לצ'ה ,סמפדוריה ,בבקשה החזירו אותו למגף ,בתודה מראש וחג שמח .

3. קינג לדלי Member

בימים האלה אני מרגיש שלהיות אוהד סיטי זה לשלם על כל הגועל שהביא איתו הכסף הגדול לכדורגל.
    אתה מגדל את שוני רייט ובתור אוהד אתה יודע שתהנה ממנו לא הרבה.
    אחר כך גודל לך שחקן אדיר כמו מייקה ריצ'רדס שגם הוא תוצרת בית ואתה יודע שאם לו בינואר אז הוא ילך בקיץ. מה נשאר לך להנות ממנו ? עונה וחצי ?

איפה הימים ששחקן היה משחק בקבוצה שלו הרבה שנים.
    איפה הימים שהפועל כפר סבא הייתה אלופה עם שחקני בית כמו שומי,איינשטיין,פוגל,אלי יאני,נוסובסקי,הלל,אדינגר,אלמוג,סיימון וכו...
    איפה הימים שסיטי הייתה עולה עם האחים ברייטוול,רדמונד,פול לייק,וכו...

אני שמח שהיום טוטנהאם לפחות הגיעה למעמד שבו לדלי :aaa8: נשאר בלי לשאול שאלות(היה בטוח עוזב אם היינו נמושות כמו בתקופה שהסקמבל עזב),ילדים מרחבי אנגליה דוגמת ביג טום ולנון ויש עוד כמה בקנה,חותמים אצלנו.
    לנון,הוא היום באותו מעמד כמו מייקה ריצ'רדס ואם הוא יעזוב גם אני ארגיש את אותה תחושה של מיאוס.

4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שגם בעבר שחקנים גדולים מקבוצות קטנות היו מחפשים קבוצה גדולה, אבל ברור שזה היה קורה פחות מעכשיו. שחקנים גדולים כבר לא מחכים לקבוצות שלהם להיבנות סביבם ומעדיפים ללכת לכסף הגדול, זה די טבעי כשחושבים על זה כי כיום הכדורגל, מה לעשות, הוא עסק. היית מצפה מכריס וודל להישאר בחורים שהוא גדל בהם לפני שעבר לניוקאסל? היית רוצה לראות את טום האדלסטון ומייקל דוסון ממשיכים בליגת המשנה?

הרבה קבוצות הפסידו פוטנציאל עצום בגלל המגמות האלה, כמו ווסטהאם למשל - מישהו יכול לדמיין מה היה קורה אם האיסלנדי היה מגיע כשג'ו קול, פרנק למפארד וריו פרדיננד היו בקבוצה?
    ועדיין, זה לא מעבר לתאוריות ובדיעבדים. מה כבר אפשר לעשות?

5. קינג לדלי Member

גיא הבאת דוגמאות של שחקנים שעזבו קבוצות מליגה שלישית או "מחורים".

סיטי קבוצת פרמייר לגטימית והייתי מצפה שמי שגדל וחונך במועדון וקיבל הזדמנות מהמאמן שלו,יתן איזה כמה עונות.
    אבל כמובן שהיום הכסף ניצח את הנשמה.

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

והנה גם פירסי נוגע בנושא ואומר שאם ריצ'רדס הולך גם הוא ילך. ובאמת, אין סיבה שמועדון בעל מעמד פיננסי יחסית יציב כמו מנצ'סטר סיטי ישחרר את הכוכבים שלו כבר בגיל 18-19 מתוך רצון שלהם להתקדם ולא יזכה לפחות לכמה שנות הנאה מהם. אני מקווה שנראה את מיקה ממשיך בתכול עוד כמה עונות ואת סיטי מתקדמת במקביל להתקדמות שלו...

7. Claret&Blue Member

עכשיו גם ברטון מקושר לאלף ואחד מודעונים בתקשורת, ואנחנו אחד מהם. מדברים על רכש כפול שלו ושל דארן בנט.

8. eastlands Member

עם כל הכאב למציאות בשנים האחרונות ,פשוט אן ברירה ברגע שצ'לסי באמת תהיה מוכנה לשלם 18 מליון ,מבחינתי ריצ'ארדס שלהם , הייתי לוקח 10 מליון+שוני רייט ,ברור שמלבד צ'לסי ,אף קבוצה לא תשלם עליו סכום כזה , אולי נעשה סיבוב גם עליו ,ובעוד שנתיים נחזיר אותו לסיטי תמורת עוד ילד ועודף .

9. city Member

אם נקבל בחזרה את שוני רייט, פלוס לא מעט כסף, אני מוכן לוותר על ריצ'רדס. הרי בסה"כ הקבוצה תלך קדימה, גם תקבל שחקן מצוין וגם תקבל לא מעט כסף לחיזוק. נכון שכואב לאבד שחקן בית, אבל ב-10 מיליון אפשר להביא מגן ימני מספיק טוב, ובנוסף יהיה לנו את שוני רייט בחזרה, דבר שישדרג את הקבוצה בצורה רצינית.

10. קינג לדלי Member

11. eastlands Member

12. קינג לדלי Member

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/12/06
  13. XabiAlonso Member

ולחשוב שבהתחלה עוד סימפטתי את הקבוצה הזו.

שהקבוצה המיותרת הזו תיעלם ויפה שעה אחת קודם.

14. city Member

כן, בואו נהפוך את אוהדי סיטי לאנטישמים. הרי זה שהם שרו במשך שלוש שנים לשחקן ישראלי זה היה סתם.
    בסה"כ כולם שרים כאלה שירים לאוהדי טוטנהאם, זה לא נעים אבל צריך לקחת את זה בפרופורציות.

15. קינג לדלי Member

כבר ב 1990 הייתי במשחק במיין רואד שבו הם שרו לנו על היטלר(ואיסטלנדס איתם ביציע...).
    אבל כעבור שבוע הייתי במשחק שבו אוהדי יונייטד עשו לנו את הססססססססססס(תאי גזים) המפורסם שכל הקבוצות באנגליה היו עושות לנו.

לא כולם אנטישמים,זה רק להקניט.אוהדי טוטנהאם שרים את ה YID ARMY ומעירים את אוהדי היריב להקניט אותם.
    אל תיקח את זה אישי.