אף אחד לא קבע שיונייטד היא הקבוצה של המדינה, כשיונייטד משחקת באירופה, השונאים שלה בעד היריבה, וככה זה עם כל קבוצה.
אנלקה מאשים את הוייה בכך ששיחרר אותו מליברפול ברגע האחרון וגרם לו לחתום בקבוצות מיזעריות כמו סיטי בניגוד לרצונו כדבריו. אוהדי סיטי מתים לרצוח אותו. http://www.sportinglife.com/football/news/...l&TEAMHD=soccer תמיד היה אהבל .
רובי, שורה תחתונה זה לא שהוא אמר משהו על שיטי שלא ידענו לפני זה,אי אפשר להאשים את הבחור על כך שהוא מדבר אמת.
סטרטפורד- פה מפיק מרגליות עזריאל , תענוג לקרוא את התגובות שלך בדיון התכול , אן מילים ,כל כך חכם ,פשששששששששש , ואני חשבתי שהכאב מהביקור האחרון שלך באיסטלאנדס , עבר והתחלף עם הכאב של כולנו בגלזנכירשן , טוב שיש לך היכן להתנחם , אגב אכלת מקדונלד היום? חייבים לעזור למלקולם אחרי הלואה של 600 מליון . ליצן -לך תמכור גוייבות
גויאבות? זה חדש... נגמרו התותים? כדאי לך לרשום על זה זכויות איסטלנדס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx שוב, בחרתי להתמקד בכך שדווקא במדי סיטי אנלקה הציב את היכולת הכי טובה שלו מאז ימי ארסנל, אז מה הוא מאשים את הוייה שעזב אותם?
איך כל עונה אתה מביא לנו דיווח על איזה גול שלכם בהונלולו כאילו כבשתם בנואו קאמפ ? השחקנים שמשחקים עכשיו בכלל יודעים שיש משחק ?
משחקי ההכנה הראשונים תמיד מרגשים , האוהדים שלנו נסעו לוולס ,ואפילו קיבלו יציע עמידה (תיכנס לgroundguide) , הופעת בכורה להארט בשער , האמן ודיקוב , תמיד מעניין ,תמיד אופטימי .ואגב היום היה היום הכי חם בתולדות בריטניה ,החברה ערומים ורק הבירה מצננת .
איסטלנד, מה אתה מתעניין פתאום במשחק אימון של שיטי? הרי רק לפני יומיים כששיחקנו כדורגל אמרת לי שאתה מוריד הילוך עם הכדורגל,שככה לא תשרוד עד גיל 40 שתקדיש יותר זמן למשפחה ושאתה ממליץ לי לעשות בדיוק את אותו הדבר, אמרתי לך שמהאהבה והקציצות נהיה לך סבטוחה בבטן ואתה מתחיל לפלוט שטויות והנה משחק אימון נגד רקסהאם ואתה מתרגש כמו ילדה שהציעו לה בפעם הראשונה חברות.
אני לפחות מחכה לסיום כדי לעדכן ולא נותן עדכונים מהדקה השישית... ללא ספק איסטלנדס חברי היקר עדיין בכושר שיא.
סיטי השלימה את רכישתו של ברנדו קוראדי. לדעתי אשחר, אתה טועה. מדובר בחלוץ לא רע בכלל, שידע תקופות נהדרות בליגה האיטלקית והיה לא רע בכלל במדי ולנסיה. שחקן בעל משחק ראש משובח, חזק מאוד, יודע לשמור על הכדור והסיומת שלו סבירה אם לא יותר. לא לחינם שיחק בקבוצות מאוד מכובדות, אני בטוח שהחודשים הראשונים שלו אצלכם יהיו קשים, אבל אחרי שהוא יסתגל ויחזור לעצמו הוא יתפוס מקום של קבע בהרכב. לא רכש שיגרום לציפיות שלכם מהעונה הקרובה לעלות, אך בהחלט רכש שיכול להתבהר כמפתיע בצורה מאוד מאוד חיובית.
קוראדי הוא הרכש החמישי של פירסי הקיץ ,אחרי הארט, האמאן ,דאבו ודיקוב , הבנתי שהוא חבר של דאבו (חבר מביא חבר) האמת שהוא יכול להפתיע ,עכשיו השאלה מי יפתח בהרכב? -סמאראס(כבש צמד יפייפה אמש) ואסל, קול, דיקוב , מילר. בינתיים ברטון כנראה יחתום על חוזה חדש , ועם דיסטאן העסק מתנדנד (גם בעקבות הכסף של גיידמק ג'וניור בפומפי שרוצה אותו) . דידי האמאן שיחק אתמול נגד רקסהאם במחצית השניה ,וזכה למחמאות על היכולת , מי שעוד נהנה מיכולתו של האמאן בקישור האחורי היה סטיבי איירלנד שהיה המצטיין בשדה ,ומאותת כל הזמן שהוא הולך להיות הפליי מייקר שלנו העונה , תפקיד שמאז ימי ברקו-עלי העליזים לא היה קיים בסיטי.