ואחרי שאשליית הגביע התנפצה לה, חוזרים הלילה לצרות הליגה... כל כך רציתי להגיע למשחק הזה במצב שבו אוכל לפנות לצ'לסי בבקשה נרגשת להביס אותנו, להשפיל אותנו עד עפר ורק לא לתת לנו לעזור לסקאמס לזכות באליפות. כל כך רציתי, אבל המצב הרגיש פשוט לא מאפשר את זה... נקווה לטוב הלילה.
חוזרים ל4 בהגנה ,ומי בשער איזקסון , ומי בספסל קוראדי . פירסי מתייאש מהשיטה הדבילית של 3 מאחור . איזקסון, ריצ'ארדס,דאן,דסטאן,בול:איירלנד,ברטון,האמאן,סאנג'י:ואסל,מפנזה . ספסל-סמאראס,קוראדי,דיקוב ,ביסלי ,דאבו,הארט (שוער) ,משום מה 6 בספסל ,אחד כמובן לא רשום בטופס ,מי התייר ? לדעתי קוראדי .
סוף סוף נראים כמו קבוצה,מפנזה עושה יופי של עבודה. לא היה פנדל ,ללא היה מגע בכלל ,ווילי נפל בגלל הזוית שבה עמד . 4 מאחורה ,ריצ'ארדס תוקף כמו שהוא יודע , עדיין שחקנים ללא ביטחון , וואסל לדוגמא . עם יכולת כזאת אן מצב שיורדים ליגה ,בחיים .
איסטלנדס, לא היה פנדל ? ריצ'רארדס אומנם ניסה לגעת בכדור, אך ללא הצלחה, והרגל שלו פגעה בווילי שנפל. לא משנה אם הנפילה נוצרה מהמגע של מיקה או לא, נגיעה של מגן בחלוץ בתוך הרחבה ונפילה של החלוץ לאחר מכן זה פנדל.
חשבתי לרגע שמדובר בכינוי חדש .. אני אצטרך לראות את המקרה עוד כמה פעמים, בינתיים אני חושב שפנדל כן היה.
אם זה ממשיך ככה בטוח שיורדים ליגה. פשוט התקפה פאתטית... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
חבל חבל שהפסדתם לא הגיע לכם. פעם ראשונה בחיים שלי שהתפללתי שהסיטי יבקיעו,צ'לסי באחד המשחקים היותר חלשים שלהם השנה ירדו לבונקר בערך מדקה 70. אבל מעכשיו אני מאחל לכם להפסיד את כל המשחקים,במיוחד את המשחק במחזור ה37.
אם הסיטי ילחמו כמו שהם נלחמו היום הם לא ירדו. לדעתי פירסי הורג אותם עם הטאקטיקה. חלוץ בודד בלי שחקני כנף משמעותיים זו לא שיטה למשחקי בית, גם לא נגד צ'לסי. גם כשהכדור היה ברגליים של הסיטי הם היו אנמיים ולא הגיעו להזדמנויות רציניות. האמאן אחד השחקנים העלובים בפרמיירליג. שיחזור לליברפול, לפחות שם נהנתי לשנוא אותו.
טעות אחת של שופט ניצחה בסוף את המשחק . בסך הכל הופעה טובה לסיטי אחרי טראומת בלאקבורן, הקהל של סיטי היה נפלא! והמשיך לעודד גם בתוספת הזמן , ביכולת הזאת אני רגוע . לגבי צ'לסי ,נשענו על השער שכבשו ,וכמעט שילמו בסוף ,לפחות הפער בפיסגה עדיין ניתן למחיקה.
אני עדיין לא סגור לגבי הפנדל. בהילוכים החוזרים במהלך המשחק היה נדמה לי שקאלו נפל. במחצית דווקא ראיתי מגע. לא יודע. אבל לדעתי להגיד שהפנדל ניצח את המשחק זה טוב בשביל החיוך בדרך למיטה לא מעבר לזה. צ'לסי שלטה כשהייתה צריכה והגיעה גם ליותר הזדמנויות מסוכנות (צ'ך למעט ערנות נפלאה וכמה יציאות גדולות לקצה הרחבה כדי למנוע בעיות לא עשה יותר מדי). ווילי נתן פנדל שאולי ברפליי הוא מפוקפק, אבל אם הולכים לפי הריפליי'ס אז גם הגיע לצ'לסי פנדל כשדאן תפס את קאלו בחולצה ברחבה.