תעשו טובה, אל תשחקו את עצמכם עם הנמכת ציפיות כדי שתגידו במקרה של הפסד תגידו "תיכנסו לדיון שלנו ותראו שלא חשבנו שיש לנו סיכוי", אתם לא ז'וז'ה מוריניו ורפא בניטז במלחמה פסיכולוגית, אתם מחכים למשחק הזה כל כך הרבה זמן, ואתם גם מאמינים בסיכויים שלכם, אתם משחקים בבית, במגרש בו רק לפני שנה ניצחתם אותנו, אז בלי המשחקים הללו, בבקשה.
BLUE MOON "ואם הוא היה פחדן עלוב הוא היה במקום של אחיו, אם הוא היה פחדן עלוב הוא לא היה משחק כדורגל, אם הוא היה פחדן עלוב הוא לא היה משתלב בבוגרים, אם הוא היה פחדן עלוב הוא היה עושה את דרכן של שון רייט פיליפס ועובר לאחת הגדולות כבר מזמן, והכי חשוב, אם הוא היה פחדן עלוב הוא לא היה משחק בסיטי, הוא כבר מזמן היה נשבר" מה הקשר? הוא פחדן כי הוא בא לשחקן,חבר לקבוצה שלו מאחורה בכדי להכות אותו,בגלל זה הוא פחדן והוא גם יכול להיות הכדורגלן הטוב בעולם זה לא ישנה את העובדה הזו.
Stretford אתה צודק - קין באמת פחדן עלוב. George הנמכת ציפיות? אתם חוטפים בראש - השפלה שניה בשלושה ימים You saw it here first
אהה, מה שקרה קרה בזמן אימון,יצרים,עצבים,מתח, לא שזה צריך לקרות אבל זה קורה בכל קבוצה,גם אצלנו, אבל זה הבדל גדול בין ללכת מכות באימון בכדורגל לבין ללכת מכות ברחוב. גם אצלנו בשכונה כשהיינו משחקים כדורגל מדי פעם היו מכות,כי כמו באימון של שיטי גם אצלנו רוצים לנצח,מתעצבנים,מקללים,אבל זה לא משהו פלילי שצריך לשבת עליו בכלא. BLUE MOON יש לך תפיסה קשה, האקט של ללכת מאחור ורק אז לתת מכות זה אקט פחדני, יש מבין?
פשש..תפיסה קשה, איזה רמה. האקט של ללכת מאחור ורק אז לתת מכות זה אקט פחדני ולא אמרתי משהו אחר, חבל שאתם מוחקים את הכל חוץ מזה. אני חושבכמו סיטיפור אוור שמקומו של בארטון הוא כבר לא בקבוצה אחרי כל הפישולים שלו, פירסי נתן לו מספיק צ'נסים.
לא חושב ששווה לדון בבארטון, יותר מדי פעמים הוא פישל - הסיגר, ההתפרעות בתאילנד, בלגנים באימונים ומחוצה להם ועוד הרבה... כנראה שהוא צריך לעבור למועדון אחר עם מנג'ר פחות רך, אולי מויס. בכל זאת, הוא הקטין את הסיכוי להפתעה בשבת למשהו כמעט בלתי אפשרי. המאן ואיירלנד ישתלטו על מרכז המגרש? בדיחה עצובה. מקווה שאולי זה הרגע של מייקל ג'ונסון - השחקן שהאוהדים הכי אוהבים (הוא מארמסטון - מנצ'סטר) לקחת מנהיגות... למרות שזה מוקדם קצת.
בעיניי עניין בארטון הוא כך. לחיוב הוא שחקן טוב ומרכזי בקבוצה לשלילה יש לו שריטה עמוקה במוח ולא מסוגל ללמוד ולהשתנות. סיכום הנזק שהוא גורם יותר גדול מן התואלת ולכן - בצער רב - צריך להראות לו את הדלת. אני מרגיש אכזבה גדולה כי לדעתי הוא בגד באוהדים וירק לנו בפרצוף (טוב נו, זה פחות כואב מי אגרוף)
מקווה שמיכה לא יעבור, אחרי הכל ,נכון להיום הוא הכישרון הכי גדול של סיטי, ואם יש מישהו שבעתיד הקרוב יוכל להיות המנהיג של הקבוצה במקום ג'ואי בארטון שכנראה לא ימשיך זה מיכה, ועד אז יש לו עוד דרבי בשבת....בוא הוא צריך לתת את הלב והנשמה ולכסח לפרגי ולחבר'ה שלו את הצורה. לגבי הדרבי - זה המשחק של העונה... אין מה להפסיד , אני מתפלל שסיטי תיתן לי סיבה ללכת גאה ושמח ליד חברי אוהדי היונייטד... אם אנחנו מנצחים ועם טיפה עזרה מצ'לסי... זה יכול להיות אחד השבועות הטובים שסיטי סדרה לנו בזמן האחרון. COME ON CITY