לההה, ריאלי לא עושה לי את זה... אין לי משהו יותר טוב לעשות. עם המציאות נתמודד אחרי המשחק. איזו מציאות שזו לא תהיה.
הרכש הראשון שסיטי צריכה - כדורי ויאגרה, חתיכת אימפוטנטים עלובים שגם מפנדל(יופי של צלילה של בול, העפתם את תאטצ'ר והבאתם בדיוק את אותו השחקן) מארץ הדמיון של רוב סטיילס אתם לא כובשים, הבושה של מנצ'סטר, הבושה של הפרמיירליג, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx
מנצ'סטר סיטי היום פשוט פרק של "אבודים". 11 שחקנים שהמשותף היחיד שלהם הוא אותה חולצה, לא יודעים את מקומם, לא מצליחים לתפקד יחד, אני חושב שעם שחקנים כמו האמאן (וסאנג'י, איך השחקן הבינוני הזה כל כך הרבה זמן בליגה) ומייקל בול (ותאצ'ר לפניו) בהרכב סיטי צריכה לומר תודה שהיא נשארת בליגה בכלל, גם פירס לא חף מפשע עם תגובות איטיות להחריד, חילופים לא נכונים (למה לא הוציא את איירלנד במקום את ביסלי?) אבל בעיקר שחקנים בינוניים מדי, סיטי חייבת שינוי.
מספר מחשבות 1. ברוח הפירגון והפיוס עם כל האדומים בפורום _ FUCK OFF 2 דאריוס וואסל, מעונן המילניום FUCK OFF 3 רונלדו , חבל שהבן זונה לא מת - באל נכשל במשימתו, לכלב הפורטוגלי FUCK OFF בקיצור FUCK OFF נ.ב. 5/5 I'd rather be a Paki than a red We'll support you evermore It's not over till the fat lady sings http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/gives.Xxx
מילה טובה יש לי רק לקהל המדהים שלנו ,שהרעיד את האיצטדיון לאורך כל המשחק כמעט . בול הטיפש היה צריך לתת לצוללן לרוץ לקו ובמקום פנדל טיפשי ( גם בהכשלה הצוללן הוסיף קפיצת ראש משלו) ,רונלדו מעבר הכישרון המדהים ,גועל נפש ,צלילות,והתבכיינות כל המשחק ,חבל שבול לא הרג את החלאה. פירסי לא מתפקד בכלל ,פיגור בהפסקה והוא עדיין מפחד להכניס חלוץ , טוב שבעונה איומה כזאת לא הסתבכנו בתחתית , אחד המשחקים הכי גרועים שראיתי .
איזקסון, בול, דאן, דיסטאן, אנוהה, איילנד, ג'ונסון, האמן, ביזלי, וואסל, מפנזה, סאן ג'י האי, דיקוב. מתוכם: האמן, סאן ג'י האי, ביזלי, דיקוב, וואסל לא יכולים לשחק בפריימר ליג. המשחק הכי מגעיל של סיטי העונה, 11 גולים מזדיינים בבית, פנדל מגעיל של וואסל. ובכל זאת, תמיד, בכל מצב, C<T<I<D
ולא לשכוח ששברתם את כל השיאים אחרי שבפעם ה 11 ברצף לא כבשתם שער בבית ! זה כולל שני פנדלים מוחמצים כולל ההחמצה של וואסל היום שהוא תעתיק של העצירה של סימאן מול סקוטלנד ביורו 96.
האם יורו 2004 לא לימד אתכם שלוואסל לא תותנים לבעוט פנדלים ברגעים מכריעים? המשחק היום רק מוכיח דברים שאני אורמ כל הזמן,אחרי ווטפורד אתם הקבוצה הכי משעממת בליגה
כל-כך נהנהתי לכתוב את הדברים האלה בדיון של יונייטד אז אני יעתיק אותם גם לכאן: יייייייייישששששששששששששששששש האמת,זה יותר טוב מאשר היינו מביסים אותם 4 או 5 אפס, כי בנוסף להפסד יש לשיטי גם הרגשה של החמצה,של פיספוס ענק לנסות ולהרוס לנו את האליפות עם הפנדל המוחמץ. לפני שנדבר על יונייטד אז הנה הדברים שנזכור משיטי העונה: א.בן תאצר שניסה לרצוח את מנדס. ב.מייקל בול האפס המאופס,אנטי כדורגל שלא יודע לשחק כדורגל אז מנסה בדרכים מלוכלכות לעצור את רונאלדו,היה צריך להיות מורחק ויהיה כאשר ההתאחדות תראה את הוידאו, אחרי זה בגלל האפסיות שלו הכשיל את רונאלדו,אחרי זה עשה הצגה ושיטי קיבלו פנדל שלא היה,הוא בוודאי חשב לעצמו הנה אני נוקם,קיבל זין חזרה לפנים המכוערות שלו. ג.שיטי השיגה הישג מרשים בהחלט,היא כבשה את מספר השערים המועט ביותר אי פעם באנגליה במשחקי הבית,עשרה בסך הכל,שברה את השיא של סנדרלנד עם 11 כיבושים,אז הנה,גביע נוסף לשיטי :aaa025: ד.השדר אמר כי היום,בפעם הראשונה האצטדיון של העירייה היה מלא עד אפס מקום,כמה לא מפתיע,רק שיונייטד מגיעה הוא מלא. ה.ג'ואי בארטון הולך בדרכי אחיו ומנסה בכוח להיכנס לכלא. ו.סטיוארט פירס משחק עם הבובות של הבת שלו. ז.שוב פעם שיטי מעומדת רצינית לזכייה בתואר הדשא הכי מטופח באנגליה,אז הנה,מגיע לשיטי גביע נוסף :aaa025: ועכשיו למי שאפשר לכנות קבוצת כדורגל וזו יונייטד כמובן, אף פעם לא קל לחזור ממשחק באירופה,ועוד למשחק חוץ,לדרבי,בשעת צהריים מוקדמת כשמזג האוויר מזכיר את מצרים וכמובן אחרי הדחה כואבת מאירופה, זה ניכר במשחק שלנו,כמובן שהחלאות לא עזרו כשלא ניסו כמעט לשחק כדורגל אלא התגוננו ברוב הזמן. רגע אחד של קסם של שחקן העונה רונאלדו,שהוכיח שוב בגרות גם כשלא נגרר לרמה האפסית של בול וגם אחרי כל הביקורות עליו במשחק נגד מילאן היה שם בכדי שיעשו עליו פנדל והיה לו את קור הרוח לכבוש. ואן דר סאר - שוער שמביא אליפות!!! 7. ווס בראון - פתאום לצד ריו הוא משחק שקט ויעיל,6. ריו - כמה שהיה חסר נגד מילאן,6.5. וידיץ - טיפה פחות חלוד,מלך בכדורי הגובה,6.5. היינצה - ממשיך להיות לא מדוייק,ממשיך בחולשה,4.5. קאריק - שקט,5. סקולס - פחות שקט,5.5. רונאלדו - עייף,טיפה פצוע ועדיין מספק את הסחורה,6. גיגס - לא טוב,4.5. סמית - עבד קשה כרגיל אבל לא מעורב מדי,5. רוניי - מלך,5. פלטצר - רק נכנס וכבר נתן כדור גדול לרוניי,5.5. אושה - קיבל בונוס על הניצחון. איזה כיף היה להשפיל את החלאות כשבמשך 3 דקות הם לא הצליחו להרחיק אותנו מדגל הקרן,בעטו ברגלים,בעטו באוויר,בעטו בכדור והיינצה וגיגס עוד שנייה משתינים במכנסיים מרוב צחוק. רגע שיא נוסף היה כשהקהל של שיטי החל לשיר במשך כמה דקות את הבלו מון,ניסה להכניס את השחקנים שלהם לטירוף,היה מהלך של כמה מסירות יפות ובסופו של דבר הכדור הגיע לבול שבנגיעה אחת,מבלי לעצור,בטכניקה נפלאה מסר שמאלה,החוצה כשהוא על הקו,כנראה ניסה למסור לפירס, מהלך העונה של שיטי ללא ספק, מגיע להם גביע נוסף על זה...מממ...למה לא,בבקשה בצארלטון כנראה לא הראו זאת אבל לאחר השריקה כל השחקנים שלנו הלכו ליציע החוץ,רצו לזרוק את החולצות לקהל,הסדרנים מנעו זאת מהם,פתאום ואן דר סאר חתך את קו הסדרנים וזרק את החולצה שלו לקהל שלנו, כל זה בשירה של האוהדים שזכינו שוב באליפות והפעם באצטדיון של המועצה, אין שום כוח בעולם שימנע מאיתנו מלזכות באליפות,ייייייייייייייייישששששששששששששששש ולסיום נמשיך במנהג של להיט בראש(ותודה לחבר שאני מאוד מאוד אוהב שהביא לי את הלינק הזה): http://www.youtube.com/watch?v=dzUj4TZukhU...related&search=
spurs-המשחק היום רק מוכיח דברים שאני אורמ כל הזמן,אחרי ווטפורד אתם הקבוצה הכי משעממת בליגה דווקא המשחק היום לא אומר כלום ,מכוון שהיריבה לא באותה ליגה ,ןאם אני זוכר טוב ,גם אתם בלול לא עברתם את האמצע נגדם ,וספגתם את הרביעיה הקבועה שלכם נגדם. למזלנו- וויגאן,פולהאם,שפילד ,בורו ,צ'רלטון כמובן ,ווסטהאם עד לפני שבועיים ,היו הרבה יותר משעממות מסיטי . וגם הספרס שלך במשחקי דרבי נגד ארסנל נראים משעממים ,רק לפני שבועיים ,זה היה בוגרים נגד ילדים בלול .
נכון, ההתקפה שלנו אימפוטנטית, אבל עם חיזוק נכון בשני חלוצים ועוד קשר אחורי במקום בארטון - הסיטי תהיה קבוצה שתתמודד על מקום באירופה. השאלה אם צריך לתת לפירס הזדמנות שלישית להוביל את הקבוצה. אני לא כל כך בטוח.