סטרטפורד -כל כך צפוי ,אתה כל כך שקוף יותר מ20 אלף אוהדי הסיטי הגיעו למישחק סיבוב שלישי בגביע המיקי מאוס וגם זה משהו ,ועוד לאחר שבמשך 3 ימים המאמנים דיברו רק על הרכבי נוער ניסיונים ,הרכבים שאפשר ליראות במישחקי מילואים ובמחיר של 5 פאנוד ,הרבה אוהדים כועסים מאוד על ההנהלה על כך שהורידה את המחיר אתמול רק ב3 פאונד ,בימקום לקבוע מחיר של 15 למבוגר , נכון שבאיצטדיון גדול זה לא ניראה טוב ,(אתה מדמיין את הרפש שלכם בגביע אופא נגד פרצוורוש חצי ריק להזכירך) אבל סיבוב שלישי במיקי מאוס עדיין לא אטרקטיבי והגם שמדובר במילואי ארסנל , שלא לדבר על כך שהמישחק שודר בסקיי, למרות הכל נהנתי ליראות את הכישרון הגדול החדש וילו פלד(מזכיר לי את דיויד וויט במהירות) .את הבלם בן ה17 נידם אונוהא ששיחק בלם ושידר חוסן וביטחון ,וגם מברדלי רייט ב10 דקות אפשר היה ליראות ניצוצות של חלוץ אמיתי. סטרטפורד -שכחתי לרגע כל מטרתך היתה שוב לפאר ולרומם את ממלכת הרשע , בלי שיגידו לך 10 פעמים ביום כמה אתם הכי גדולים הכי עשירים הכי בלה,, בלה ,,,בלה אתה לא מסוגל להיתעורר (די ניצחתם את ארסנל לפני 4 ימים תינחת) אתה מבין למה היתכוונתי אן שאלה שלך גם עם הנושא יהיה עראפת , ושבסופה היא מוקדשת כל כולה לפאר ולרומם את נוויל
סטרטפורד - האוהדים שבורים מיכולת הקבוצה זה תירוץ שאתה המצת , הדבר האחרון שממנו ניבהלים האוהדים הכי נאמנים בעולם הכדורגל זה מיכולת השחקנים שלנו - להזכירך 30 אלף ממוצע בליגה שלישית זה שיא , 33 אלף ממוצע בליגה שניה ,זה יותר מיכול הקבוצות ששיחקו בליגה הזאת ב20 שנה כולל ניוקאסל ,לידס ,סנדרלנד ,צ'לסי, אפשר לומר על סיטי הכול , אבל אתה הליצן היחידי שניתפסת על הקהל הכי פאנאט בעולם , ושוב הריי מטתרתך היא לפאר את האחיות נוויל
eastlands, אני חושב שאתה רואה יותר מהרהורי ליבך...אף אחד מהצעירים שהזכרת לא הרשים בלשון המעטה... יכול להיות שאני מחמיר איתם אבל הם שיחקו מול מילואי ארסנל ויכלו להראות יותר. בקשר לקהל, אין לך מה להגיד אז אתה תוקף את סטרטפורד?... גביע מיקי מאוס או לא גביע מיקי מאוס זה מפעל שממנו אפשר להגיע לאירופה ועדיין הקהל לא בא לראות את "הגאווה של מנצ'סטר"... תודה בעובדה שאתם מיעוט קטן וזניח גם במנצ'סטר!! שלא לדבר על מחוץ לעיר. חוץ מזה אני חייב לומר שבקצב הזה שון רייט פיליפס לא יישאר אצלכם עוד הרבה זמן והבחור מראה שטעיתי לגביו, אז אני מודה בטעויות...
21 אלף בסיבוב שלישי בגביע הליגה זה יפה מאוד ובנוסף לסיבות שהזכרתי (מחיר , שידור ,והרכבים) אני מסכים עם כך שזה ניראה לא טוב באיצטדיון של 48 אלף . לגבי הצעירים אני חושב שוילו פלוד באגף ימין נתן מישחק טוב ,עבר את המגן מיספר פעמים הראה כמה הוא מהיר וזריז , מי שעוד הרשים אותי הוא נידאם אונוהא בלם בן 17 שבקצב היתקדמות כזה תוך שנתיים הוא שחקן הרכב קבוע ,אם לא יקחו לנו אותו בהרבה מיליונים. שאר הצעירים דלירה וג'ורדאן לא הרשימו , כמו שאר הקבוצה וביכלל היה מישחק חלש עם אוירת טרום עונה. רובסון להודות שאנחנו מיעוט זניח עם 45 אלף ממוצע בליגה ,ועוד קבעת עובדה , סע קודם למאנצ'סטר בימקום לסינגפור לייצן , תיסתכל בטבלת הקהל סיטי מקום שלישי לפני ארסנל,ליברפול וצ'לסי . ורק אחר כך תיצטרף לויכוח שאין לך מושג בו , ההיתחנפות וההיתפעלות שלך מדיברי סטרטפוד נישמעת כמו ליקוק מהתחת , תהיה מקורי ילקקן
קודם כל תלמד הבנת הנקרא אז תגיב על מה שאני אומר לך. אני רשמתי שהשיטי מיעוט במנצ'סטר.. הייתי מספיק פעמים במנצ'סטר בשביל לחוות דעה על זה. אתה לא היחיד שהיה בעיר יותר מפעם אחת או פעמיים. ביום שתכתוב הודעה בלי עשרות שגיאות כתיב זה יהיה היום שבו אני אתייחס אליך ולעלבונות שלך ברצינות.
גם שגיאות הכתיב שלי לא מסתירים את העובדה שאתה חסר עמוד שידרה, תפסת טרמפ על סטרטפורד , גם הניטרלים שבויכוח מחנות אוהדים יספרו לך שסיטי קבוצה שמיתבססת על קהל גדול ותומך, ובסטאנדרטים גדולים בקנה מידה אירופאי , שלא לדבר על הסגידה וההערצה למועדון , קהל שגם ידוע כאחד שמלווה את הקבוצה בכמיות גם למישחקי חוץ , רשמת שאנחנו מיעוט קטן וזניח במנצ'סטר, מעבר לבסיס האוהדים הגדול בעיר, יש לסיטי מועדוני אוהדים באירופה וגם בספרד , ואים באמת היית באנגליה אז את הכבוד שרוחשים אנשי המיקצוע לאוהדים של סיטי אי אפשר לבטל . בקיצור הפכת לבדיחה על הגב של סטרטפורד
התחלת לחקות את אלון מזרחי ולי אתה קורא בדיחה... מה הקשר לסטרטפורד?...אתה מכניס אותו כל משפט שני שלך. יש עוד אוהדים ליוניטד חוץ ממנו וגם בארץ. אבל אותך מה זה מעניין? אתה מתנהג כאילו יש לך בלעדיות על אהבת הכדורגל האנגלי בארץ, ואתה היחיד שאי פעם כף רגלו דרכה שם. ואת הקהל הגדול והתומך שלך ראינו אתמול...
סטרטפורד הוא היחיד בעולם שטוען שאנחנו קהל קטן וזניח ,למרות העובדה שהוא היה איתי ביחד במיספר מישחקים של סיטי שהיו סולד אאוט כולל מישחק תחתית שנה שעברה נגד לידס , לדבריו של סטרטפורד בנושא זה הפסקתי להגיב , אבל אתה הסנפת את כל רישומיו כולל דיברי השטות ולכן אתה נישמע טרמפיסט
תקשיב טוב, סטרטפורד הוא לא היחיד בעולם שיגיד על הקהל של השיטי שהוא קטן וזניח, אני יכול למצוא לך עוד רבים וטובים שיגידו לך את אותו הדבר. אתה יודע מה...תעשה סקר קטן ותראה שאני צודק. ותאמין או לא יש לי דעה משלי, וגם הייתי ב"סיטי אוף מנצ'סטר סטאדיום" ואני יכול לחוות דעה על הקהל של השיטי ולבוא ולהגיד שהקהל שלכם יותר טוב משל ליברפול זאת הבדיחה האמיתית. והדוגמא שנתת לא עושה עלי רושם. יש עוד הרבה איצטדיונים באנגליה או אפילו באיים הבריטיים שהם סולד אאוט.
רובסון - רבים וטובים שיגידו שהקהל של סיטי קטן וזניח , לא רבים ולא טובים , קשקשן אמיתי . אני לא עושה תחרות למי יש את הקהל הכי טוב , אני מדבר על עובדות וכרגע סיטי במקום השלישי בכמות האוהדים , ועל איכותם גם יעידו העובדות (מלוים את הקבוצה בכול ליגה ובממוצעים הכי גדולים), כאשר סיטי צנחה לליגה השלישית ב98 לרישונה בתולדות המועדון מיחוץ ל2 הליגות הבכירות , היו שאמרו המחנה התכול יתפרק ,אבל למישחק הריאשון בליגה השלישית כאשר טעם הירידה עדין היה חזק היגיעו למאין-רוד 34 אלף נגד בלאקפול , תמשיך לספר לעצמך בדיחות ואגב הקהל המסור של ליברפול שאתה כל כך גאה לספר לנו עליו , אולי תספר לנו מה קורה באנפילד שבמהלך כל עונת המישחקים הקודמת נישארו בקופות אלפי כרטיסים (תכולה 44 אלף , ממוצע 41 אלף ), אני אספר לך הקהל היתאכזב מהיכולת ולכן הדיר רגליו . שאני יעשה סקר - לך לך תטפס על על עץ
או אה,כל זה שיש עוד שבועיים לדרבי,חכו תשמרו משהו. איסטלנד,תמצא לי איפה כתבתי שהקהל של סיטי הוא זניח?לא זכור לי כזה דבר,אין קהל שהוא זניח,אני מעריך גם אוהדים של קארלייל למשל כל עוד הם אוהדים אמיתיים. לגבי הקהל הקטן של סיטי,הכוונה היא לגבי העיר מנצסטר ולמי יש שם רוב,וגם אתה בתוך תוכך יודע כי רוב התושבים אוהדי יונייטד! לסיטי יש אוהדים ברחבי אנגליה וכמו שכתבת גם באירופה,יפה מאוד שאתה גאה על כך,אני לא אומר שלא אבל תחשבו פעם הבאה לפני שאתם מדברים על כך שהקהל של יונייטד איננו מקומי!!!או בא מסינגפור! לסיטי יש קהל מסור ונאמן ויחסית לשאר המועדונים באנגליה גם גדול מבחינת מספרים,אף אחד לא מכחיש זאת,אבל כחלק מ"מלחמה" ביננו שנמשכת כבר שנים לגבי טיב או כמות הקהל, יונייטד מנצחת בגדול. ואני שוב יזכיר שממוצע האוהדים באולד-טראפורד עוד משנות ה-70 גם במשך השנים הקשות וגם בעונת הירידה ובעונת העלייה,הממוצע הגבוה ביותר באנגליה היה של השדים האדומים! את טיב האוהדים של יונייטד אפשר היה לראות פעם נוספת בשבועות האחרונים בהתארגנות שלהם הפעם נגד גלייזר שלא קשור לכדורגל או ליונייטד,הפגנות מחוץ ובתוך האצטדיון,הפסקת משחק הריסרב לכמה דקות,קניית מניות ועוד,ובסופו של דבר הצלחה(שרק תימשך)וזאת לא בפעם הראשונה(מקרה מרדוק לפני כמה שנים). בקיצור אני אבקש מרובי שיקנה איזה כבש ונעשה בינכם סולחה(עד אחרי הדרבי).
stretford שכונה במנצסטר שגדלתי בו. רוב ברור לאוהדי סיטי. אין לי בעיה עם מסכנים כמו אחי שאוהדים את הקבוצה הלא נכונה. מה שאי אפשר לסבול זה מחפסי תהילה זמניים כמו הכביכול 'אדומים' שכותבים כאן. לפני 10 שנים אהבתם את ליברפול, בשנה הבאה תעברו לארסנל. כדורגל זה לא 'כוכב נולד', מה שחשוב זה הנאמנות לקבוצה. אני ממליץ לכם לגלוש ליפן וסינגפור. שם תמצאו את החברים שלכם. איפה הייתם ב1974?
נולדתי שנה אחרי... ואיסטלנדס הכל טוב ויפה אך אתם עדיין מיעוט במנצ'סטר, ואת כל העובדות הסטטיסטיות שאתה מפליץ לי תמכור למי שמעוניין בהם. הקבוצה שלך לא מדגדגת לי את הביצה השמאלית. העובדה היא שיוניטד שולטת במנצ'סטר וזה מה שחשוב.
"כדורגל זה לא 'כוכב נולד', מה שחשוב זה הנאמנות לקבוצה" פשיי מה אתה אומר,לא ידעתי,באמת שלא! הודעה ראשונה וכבר פותח במלחמה,יפה. אז ככה,ב 1974,תן לי לחשוב רגע.......אה כן,עוד לא נולדתי. לפני 10 שנים.....רגע,כן,אהדתי את מנצסטר יונייטד. עונה הבאה אני מקווה שעדיין אוהד את יונייטד. גדלת בסטרטפורד אה,מה זה היית היהודי היחיד בשכונה?פשוט רוב היהודים(בהנחה שאתה כזה)מתגוררים או בדרום(,cheadle,sale,altrinham,wilmslow) או בצפון(prestwich,whitefield,salford) הקישקושים שאתה כותב זה כנראה בגלל המכות בראש שהיית מקבל מהגויים השכנים!
ברוך הבא סטרטפורד האמיתי , איחולים על היצטרפותך לפורום , רק תיזהר משגיאות כתיב יש לנו את אבשלום קור בפורום ובמיקרה הוא אוהד יו,,,,ד ,למרות שיש סיכוי להיתחשבות בעובדה שנולדת במרחק 100 מטר מהיציע שלהם(גם הוא עצבני לא קטן ) האמת היא שיש בפורום גם אוהדים אמיתים שלהם , אבל בשביל יריית פתיחה תבורך , ובימיוחד ביום שאבשלום קור החליט שאנחנו קהל זניח.