מנצ'סטר סיטי- הגאווה של מנצ'סטר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י eastlands, ‏30/7/04.

1. robson Member

לא החליט אלא ציין עובדה.
    האמת כואבת מה לעשות.

2. eastlands Member

סטרטפורד היציע - סטרטפורד האמיתי הוא איש יקר , ואני מקוה שיתמיד בכתיבה , עכשיו הדרבי בפורום מתחיל לקבל צבע עוד יותר חזק ,
    הבנתי שהקהל שלכם הוא הכי נאמן , גדול בלה בלה בלה , אבל את זה אני יודע (שכחתי שאתה חייב לעבור לפי הסדר על כל תאריכם ואדירותכם) הדיון היה על הקהל הזניח שלנו,
    ולעובדה שיש לנו אוהדים באירופה ,אן קשר לאנשי המזכרות מהמיזרח שרורפים אחרי האלופות .

3. THE STRETFORD END Member

איסטלנד היקר,
    כל קהל אוהדים אמיתי הוא נאמן,לא משנה כמה אוהדים אלא האיכות שלהם,כתבתי ואני חוזר שגם לכם אכן יש קהל כזה אבל מבחינת המספרים אנחנו מספר אחד,עובדה!

יש לכם קהל אוהדים באירופה ואני די בטוח שגם לא מעט סינים שעוקבים בדאגה אחרי השחקנים הסינים שנמצאים בסיטי!

גם אני מקווה שהחבר החדש שלך ימשיך לכתוב,בקצב הזה הוא ישר הולך לחדר של שאר הליצנים.

4. robson Member

יש לכם אוהדים באירופה או בספרד?
    הדיון היה על זה שהקהל שלכם זניח במנצ'סטר יחסית לזה של היוניטד. תראה לי איפה רשמתי משהו אחר...
    מה הקשר לאוהדים מהמזרח? הרי אתה רשמת את הבדיחה של שיטי ה"גאווה של מנצ'סטר"...

5. ג'רמיין דפו Member

די אני לא מצליח לעקוב אחריכם יש לי עוד תינוק לגדל...איזה דרבי זה הולך להיות....אני מודע לשנאה בין הקבוצות אבל צריך לדייק בעובדות,מאנ.יונייטד היא אימפרית ענק וזה צפוי שהאולד טראפורד יהיה מלא בכל משחק ושיהיו ליונייטד אוהדים בכל פינה בעולם מהחירבה בשיכון עליה דרך המוקטעה ועד לויאטנאם ! אבל צריך לכבד ואפילו להעריץ אוהדים של קבוצה שגודלים בעיר שיש בה אימפריה ענקית ועדיין מצליחים לאהוד בנאמנות את קבוצתם תוך כדי השמת דגש על גידול אוהדים לדור הבא וכל זה כאשר הקבוצה כבר שנים מאכזבת ומדשדשת...כאשר אני רוצה לתת דוגמא לאוהדים מסורים ישר עולים לי לראש אוהדי הסיטי,גם בליגה השלישית עקבתי אחריהם (גם בגלל איסטלנדס)מקרוב ולא האמנתי כמה האכזבות שהם נחלו גרמו להם לאהוב יותר את קבוצתם,בלי קשר לאימפריה האדומה מאנצסטר סיטי מועדון גדול עם קהל אוהדים גדול ונאמן בטירוף.

6. robson Member

רובי, מעולם לא הטלתי ספק במידת הנאמנות או האהבה של אוהדי השיטי לקבוצתם. מעולם גם לא טענתי
    שאין לשיטי אוהדים רבים ברחבי העולם וגם במנצ'סטר. הטענה היחידה שלי היא שיחסית ליוניטד בעיר מנצ'סטר עצמה
    הקהל שלהם הוא זניח.

7. ג'רמיין דפו Member

תתפלא אבל גם אני הייתי במנצסטר ובלי קשר לגודלה של יונייטד ראיתי המון המון תכולים בעיר.

8. robson Member

אוקי ידידי אתה צודק, אבל זה לא מפריך את הטענה שלי...
    דרך אגב, מה שלומו ושמו של הרך הנולד? קיבלת את ההצעה שלי?... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏28/10/04
  9. ג'רמיין דפו Member

שם עדיין אין אבל סטרטפורד ירד מגארי ועכשיו הוא משגע אותי לקרוא לו פיל...

10. eastlands Member

רובסון עשית ת'פדיחה שלך להיום , עכשיו לחפש משהו זניח אחר למחר, הרי הכול בעולם זניח ליד הקבוצה הניפלאה אדירה ,,,,,,, שלך .
    hark now hear ' the city sing u'''d run away and we will fight for ever more baceuse of derby day - m.c.f.c pride of manchester

11. Maor321 Member

אתה מודע לעובדה שבעיר מנצ'סטר יש רוב (אפילו דיי גדול) של אוהדי שיטי?
    שזה כמובן נקודה דיי שלילית עבור היונייטד שאמנם נהנית מאוהדים בישראל ובמזרח הרחוק.. אבל רחוקה מהבית.

12. robson Member

איסטלנדס אני במקומך לא הייתי מזכיר פדיחות. נתראה בדרבי.
    ומאור, אז זהו שהטענה שלך לא נכונה. זה אולי נכון בטורינו אך לא במנצ'סטר.

13. eastlands Member

להזכירך את הדרבי האחרון 4-1 ,חוקי הדרבי קובעים שאתה צריך לטפס על עץ או להיתרחץ בים סוף , אז עד לדרבי שבו בשקט יאמנייק

14. ג'רמיין דפו Member

איסטלנדס אנחנו צריכים לדבר דחוף עם הפסיכיאטר ולחזור לכדורים הירקרקים שאתה כל כך אוהב....מה קרה ? זה ויכוח לגיטימי שלא יכול להסתיים ב"מניאק". נתת הסברים יפים ועובדות מוצקות אז חבל לקלקל בשטויות...הגדילה עם ציון דדוש ואילן עמרוטה לא הועילה לווריד העצבני במצח שלך...

15. eastlands Member

רובי הייתי עדין לא מניאק,,, בסך הכול מאאנאאייק יש הבדל זה ידידותי , עכשיו צריך לקוות שההיתאחדות לא תישלח את מייק(יוזי' ) ריילי לפרק אותנו ולשלוח אותי למיקלט.