הוא העלה אותנו רק ליגה אחת. מהליגה הראשונה (צ'מפיונשיפ היום) לפריימרליג. חוץ מזה, אני מקווה שאתה צודק ומרטין אוניל באמת יגיע אלינו. מרטין אוניל הוא מאמן שידוע בזכות היכולת שלו לשלב צעירים ולטפח אותם. מהבחינה הזאת, אני מאמין שהוא יכול להיות מצוין עבורנו. הוא ידע לשלב את השחקנים הצעירים ועם הזמן גם יעיף את כל הזבל שקיגאן הביא. אולי בהתחלה זה ילך לו קצת קשה, אבל אני מאמין שעם הזמן יהיה אפשר לראות הישגים.
קיגאן כמו קיגאן עזב במפתיע , הג'נטלמן הענק הזה ויתר על חוזהו ועזב כשהרגיש שזהו זה , ועכשיו יש לנו מספיק זמן כדי לבחון ולבדוק את האפשריות . צריך לזכור לקווין את ההתקדמות הענקית של סיטי בכהונתו , את עונת העליה אי אפשר לשכוח ,כמו גם רגעים גדולים בפרמייר כולל 2 נצחונות בדרבי ועוד משחקים גדולים והחשוב מכול -יציבות (שנה הבאה תהיה הרביעית ברציפות שלנו בפרמייר לאחר שנים של נדנדה ) ,גם בנושא שחקנים יש לקווין הצלחה , שמייכל,ברקוביץ',בנרביה,פואה,אנלקה,ג'יימס. והצעירים שעלו בכהונתו -פלאד,שוני ,בראדלי,ג'ורדאן,אונוהא,ברטון. תודה לקווין על הכל ,וגם על העזיבה בזמן בלי למשוך את עוד עונה. לגבי המנג'ר החדש ,אני מקוה מאוד שאוניל יסכים להגיע לסיטי בקיץ ,לדעתי הוא הבחירה הנכונה , הבעיה תהיה כשאוניל יבין שמצבנו הכספי לא יותיר לו הרבה מזומנים לרכש. עם שאר השמות יש לי בעיה -אלדייס הוא אסון לכדורגל ,סטראכן הוא אקס יו,,,ד וגם הרס את קובנטרי , דאווי עדיין חסר ניסיון ופירס עם כל הכבוד טירון אמיתי , כך שאם אוניל לא יגיע בקיץ צריך להתפלל לנס
אלרדייס חתם בקיץ ל-5 שנים בבולטון. לא נראה לי שהם יוותרו עליו. ודווקא דאווי נראה לי אופציה טובה במקרה ואוניל בסוף לא יגיע. הוא רגיל לקבוצות עם תקציב מצומצם, הוא טוב לצעירים ואני אישית ישמח אם הוא יבוא לסיטי. לפי מה שאני שמעתי, סטראכן הוא המועמד המוביל להגיע לסיטי. בלי קשר לזה שהוא אקס יונייטד, אני מעדיף מנג'ר אחר. אני לא מאמין שסטראכן יצליח לקדם אותנו. הוא מאמן של קבוצות בינוניות.
נכון,לא שמתי לב לטעות שלי. ושכחתי להגיד מה שאיסטלנדס כבר אמר: תודה לך קיגן על כל מה שעשית בשבילנו,לא נשכח אותך.
איסטלנדס או תכולים אחרים כאן: מה מצב התקדמותו של הווינגר האירי המבטיח ווילו פלאד לאחרונה? ראיתי אותו היום משחק במדי הצעירה של אירלנד מול הצעירה של ישראל (3-1 לישראל ללא תנאים, פשוט נדהמתי מהבדלי הרמות) וממש התאכזבתי ממנו. אומנם כל אירלנד שיחקה באופן כללי בצורה איומה (למעט שחקן מסלטיק במקום מק'גריידי מסלטיק שיהיה דאף הבא, מילה שלי), אבל וילו שהרשים אותי בעבר לא הצליח להעביר את סאלם אבו-סיאם העלוב אפילו פעם אחת... הירידה בכושר מתבטאת גם במדי הסיטי?
אני לא יודע איך הולך לו בליגה, בעיקר בגלל שאין שידורים של המשחקים בארץ. אבל אני מסכים איתך, היום בשידור ממש לא הבנתי איך זה הגיוני ששחקני הנוער המוכשרים שלנו (היו 3 בהרכב אירלנד נראה לי) לא מצליחים מול שחקני נוער מב"ש ואשדוד. פלאד שיחק מצוין מול היינצה, אז איך יכול להיות שהוא מתקשה מול סאלם אבו סיאם ? אולי הם קיבלו מכת שמש ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx בכל מקרה, אני מקווה שמה שראינו היום הוא לא היכולת האמיתית שלו ושל שאר שחקני הנוער שלנו.
התכולים נתנו לי היום מתנה נפלאה וניצחו כבשה שחורה של השנים האחרונות. קיקי מוסטמפה שיצר לעצמו שם של מחמיצן גדול השיב לכולנו בשער ליגה בעיתוי מתאים. וכל זה ביום שהנבלות מהצד האפל של העיר מפסידים מול נוריץ'. אין לנו סיכוי להתברג לאופ"א,לכן המשחקים שלנו חופשיים ומשוחררים. סטיוארט פירס צועד לעוד צעד של אמון שההנהלה (קרוב לוודאי) תתן לו לאמן גם בשנה הבאה. come on city
אתה רציני ? אתה רוצה את אוניל במנצ'סטר סיטי? איך שהוא יגיע יהיו רק עוד סכסוכים תאמין לי. הוא אוהב לריב עם הכוכבים של הקבוצה שלו. יופי אז הוא לקח בסקוטלנד כמה אליפויות בליגה ברמה נמוכה. בשביל סיטי אני מקווה שהוא לא יגיע לשם. אם הוא יגיע לשם תראה עוד כמה כוכבים של המועדון עוזבים . חוץ מזה הוא העיף את ברקו מסלטיק ובגלל זה אני גם לא כל כך מת עליו.
כמו שראיתי את סטיוארט פירס מול צ'רלטון(השחקן ה-12) בלונדון וכמו ששמעתי מאיסטלנדס על הדרך שהוא העביר את המשחק אתמול מול ליברפול-אני מוותר על אוניל. אם פירס בנוסף לכל גם טקטיקן-לדעתי הוא המאמן המושלם לסיטי.
הצבא התכול של פירסי המתוק 3-0 על ברמינגהאם ומאזן ביתי מושלם לפירס , never felt more like singing the blues' see city win ''u''''d lose oh city youve got me singing the bluesi
אני מרוצה יותר מהעובדה שהתוצאות הטובות באות עם אונהה וג'ורדאן בהרכב. זה מראה שיש עתיד לסיטי. אני רק מקווה שפירס יתן יותר דקות לפלאד, בראדלי וקרופט ויתחיל לבנות את הקבוצה לשנים הבאות.
סטיוארט פירס הוא האיש הנכון במקום הנכון , עם אותו קאדר מדולל (רק חלוץ אחד- פאולר ,ולאחר המכירה של אנלקה והפציעה של מאקן נשארו רק הילדים) למרות שעתידו תלוי בתוצאות העכשויות הוא מאמין בצעירים שיתנו לו את הנשמה (אונוהא לפני מילס, ג'ורדאן לפני תאצ'ר ) וביחד עם שוני , ג'ואי , בראדלי ,קרופטי , ופלאד ,הוא נותן תקווה שאפשר גם בלי רכישות הענק של קיגאן .אני מאמין שההנהלה כבר החליטה וההודעה תגיע בקרוב.
סטוארט פירס, שככל הנראה יוכרז כמאמן גם לעונה הבאה, הודיע כי הוא רוצה להחתים 5 שחקנים חדשים לעונה הבאה: "We need to add four or five to the squad, Any Premiership club is permanently looking to evolve and we need new faces purely to put players' positions under threat. "I always go back to my days under Brian Clough at Nottingham Forest. "He used to be at the training ground nearly all the time and the days he wasn't there it used to go through my mind whether he was looking for a left-back. "He made it quite clear your place was never safe, no matter who you were and I want the players at this football club to respond to that as well." אני מקווה שהוא יעשה רכש חכם וגם יצליח להשאיר את קיקי מוסמפה במועדון.