מנצ'סטר סיטי- הגאווה של מנצ'סטר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י eastlands, ‏30/7/04.

1. Manutd21 Member

למה לא המקום?
    סיטיזנס- אני לא יודע איך פתחתם אשכול, אתם בדיחה גרועה, אתם והקבוצה שלכם..
    איך אפשר להיות אוהד של קבוצה שהיא צל של קבוצה אחרת ושמעולם לא זכתה בתואר?
    תעשו טובה.. תרדו מזה.. יונייטד הקבוצה מס' 1 באנגליה בכל הזמנים, חבל אפילו על הויכוח.
    ו-MUFC, עזוב, ככה הם, כאלה לוזרים, את כל התיסכול שלהם אין להם איפה להוציא אז הם מנסים להוציא אותו עלינו...

נערך לאחרונה ב: ‏7/5/05
  2. THE STRETFORD END Member

השמועות בעיר מדברות על כך שדווקא איאן דאווי חזק על הכוונת של שיטי עונה הבאה,
    הוא נראה סועד מספר פעמים בזמן האחרון בעיר,פעם אחרונה לאחר המשחק של יונייטד נגד פולאהם רק כמה שעות לאחר שסיים את משחקו שלו עם פאלאס נגד צ'לסי בלונדון.....לאן הוא מיהר ולמה?
    מה גם ששיטי לא ממהרים להחתים את פירס אז יכול להיות שזה יותר משמועות.

3. cityblues beter dead than red

טקטיקה הפוכה(אם השמועה נכונה).
    אני מאמין שזה נועד להפחית מהדרישות של פסייכו.הוא בכ"ז ישאר בסיטי(כך לפחות אני מקווה).

4. ScottishGunner Member

אתה פה הלוזר. מה אתה רוצה שלא יהיו אוהדים לקבוצות שהם לא מספר 1 ?
    איזה אפס.

5. cityblues beter dead than red

עזוב אותך.
    אתה לא רואה שאף אחד לא מתייחס אליו?
    המשתמש הזה מחוק אצלנו גם ככה.
    בכל אופן תודה על התמיכה.

6. cityblues beter dead than red

נצחון ענק של הסיטזנס שלי בחוץ בוילה פארק. :aaa021:

בשבוע הבא קרב אימתני בסיטי אוף מנצ'סטר מול מידלסבורו על המקום השביעי שמוליך לאירופה.

איזה סוף שבוע מושלם,התעשרתי ב-600 ש"ח בווינר,מכבי עולה לגמר(נקווה שהיא גם תיקח גביע),הפועל ת"א הפסידה ונותר לי לאחל לקבוצה שלי בליגת העאלק(הפועל ב"ש) שתנצח ביום שני כדי להבטיח חגיגה עם הח'ברה במסעדה ארגנטינאית עם הרבה בשר(התשלום עלי).

COME ON CITY

7. city Member

פירס ממשיך להרשים אותי.
    גם קיקי מוסמפה. אני מקווה שנצליח להשאיר אותו לעונה הבאה.
    יש שידור של המשחק מול מידלסברו ?

8. eastlands Member

מחצית ראשונה שהיתה צריכה להסתיים ב5-0 לסיטי , ולבסוף נצחון בדרך הקשה , ועכשיו יש סיכוי למקום 7 נגד בורו המנחוסים שלנו , סיטי ללא דאן ופאולר , איבדה היום גם את סיביירסקי שנפצע , אבל הילדים בראדלי וקרופטי שוב הראו שאפשר לסמוך עלהם , ומעל כולם - תזכרו את השם הבלם ,מגן נידאם אונוהה ילד בן 18 שמתפתח לכוכב , היום הוא שיחק בלם במקום דאן הפצוע והיה נפלא , מהיר ,חזק וגם טכני (מילס שיחק מגן וכמעט סיבך אותנו , רק על הילדים אפשר לסמוך)
    ענק ענק .
    האמת שאני לא בטוח שאירופה זה מה שאני רוצה , בשנה שעברה היינו באירופה וכמעט ירדנו ליגה .
    מקוה להשיג טיסה ביום שישי , אני יותר מתרגש מהפרידה משוני מאשר אירופה ( אחרי הסללום בגול היום , אני כבר לא מאמין שהוא ישאר .

9. eastlands Member

פירס עדיין לא קיבל את המנוי המיוחל והדבר מתחיל לעצבן ולהעלות חשש שאולי השמועות נכונות והנהלת הסיטי סגורה עם מאמן ופשוט לא יודעת אך לאכול את ההצלחה המדהימה של פסייכו .
    הדבר הנכון לעשות מבחינת אוהדי הסיטי הוא להחתים את פירסי לפני המשחק ביום א , בכדי לתת עוד דחיפה קלה לפני המשחק ביום א נגד בורו , ואז להרעיד את גג האיצטדיון ולנצח את המנחוסים מעיר הערפל והפייח .
    סיטי שהשקיעה ברכש השנה 100 אלף (תאצ'ר) מתמודדת מול המיליונים ששפכו בבורו ובספרס.
    המסקנה ברורה , להמשיך להעלות ילדים במקום מקמנמנמנמנים ומילסים וסינקלרים .
    והכי מדהים זה שסיטי מסתדרת ללא החלוץ מספר 1 שלה בשנים האחרונות -אנלקה ( עם אנלקה היינו היום כבר באירופה).
    דברו פה השבוע בפורום למי מגיע אירופה , להזכיר לכם - סיטי היא הקבוצה היחידה שנצחה את צ'לסקי ולקחה ממנה 4 נקודות , סיטי היא הקבוצה היחידה ממועדון ה17 שלא הפסידה בחוץ ל3 הגדולות , בטבלת ספיגת השערים סיטי במקום ה -6 (2 שערים מאברטון , ושער אחד מליברפול שעוד צריכה לשחק בהייבורי היום).
    הטבלה ביום א תקבע מי תהיה במקום ה7 , אפשר לעשות את זה , אבל גם אם לא המתוקים שלי גרמו לי להמון גאווה העונה , הצבע התכול במנצ'סטר מסתובב גאה, ובקיץ נוכל ללכת לקונצרטים של אואסיס (תקליט חדש ) באיסטלאנדס . ושל הדאבס באפולו . city are back ' city are back - oho

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה טעם משובח איסטלנדס! האחרון של הדאבס ענק, של אואזיס הרבה פחות (ועדיין, אני זוכר להם חסד נעורים מאמצע הניינטיז... איזה להקה הם היו!).

11. קינג לדלי Member

למרות שהיינו צריכים להיות היום עם עוד שתי נקודות(כבשנו שער למען השם !) לא מגיע לנו להיות באירופה. רק נס יביא אותנו לשם אבל לפירס ולסיטי שנותנת עונה גדולה עם צעירים ושוני רייט הגדול מגיע ובגדול. לפחות איסטלנדס יהיה באירופה רק שישמור טוב על דאונינג(שחקן גדול).

12. eastlands Member

הבשורה מגיעה סוף סוף , הנהלת הקבוצה תמנה את סטיוארט פירס למנג'ר והעיתוי לפני המשחק נגד בורו הוא כדי לתת עוד דחיפה , לאחר שקוי הטלפון של העיתון המקומי ותחנות הרדיו הוצפו באוהדים נרגשים שתכננו את חופשת הקיץ ולפתע חזרו לחיים בזכות פירסי .
    ועכשיו הכל מוכן לקראת יום ראשון להרעיד את איסטלאנדס שכל מנצ'סטר תתנדנד .אגב לעולם לא נצחנו את בורו בפרמייר ואן מועד טוב יותר מניצחון בכורה הפעם, אךךךךךךךךךךךך לסיים לפני בורו וספרס יהיה חלום מתוק , אני ממשיך לחלום פירסי וריצ'רד דאן מניפים את גביע הליגה לאחר נצחון בגמר על סטוק .come on city

13. קינג לדלי Member

אם הם לא היו מחתימים את פירס הם היו יוצאים המפגרים ביותר בהנהלות סיטי מאז ומעולם והיו הרבה כאלה. מה שהוא עשה בסיטי מאז שהוא הגיע זה מדהים וחוץ מתוצאות הסיטי נותנים כדורגל גדול. מאחל לסיטי לנצח את בורו 1-0 קטן בזמן פציעות(קצת סבלנות מה יש..).

14. eastlands Member

2-2 7 דקות לסיום בדרבי המילואים בן סיטי לי,,,,ד ,בגמר גביע של העיר מנצ'סטר , בליון העלה ל2-1 ,ואיירלנד השווה עבורנו כרגע ,משחק פתוח עם המון מצבים , כנראה בדרך לפנדלים -come on city

15. קינג לדלי Member

מילואים ? לא אמרת שיש לך פטור ? לך לישון כבר יחרגול ! יש לך אירופה בשנה הבאה ואתה מודאג מהמילואים...