מיום ליום מתברר שלסיטיזנס יש קהילה די גדולה בארץ.. עד עכשיו ספרתי פה 5 אוהדים קבועים בלי להחשיב את RealStretford. משיחה עם איסלנדס נודע לי שקיים בארץ עוד אחד שרוף שספק אם הוא יודע על הפורום הזה. מתברר שיש לנו כאן יותר אוהדי מאגדות כמו ליברפול ועוד קבוצות צמרת אחרות. אני מחכה למחר רק בשביל לראות את התותחנים נועצים מסמר אחרון בארון הקבורה של יונייטד לפני שהארון מתחיל לשוט לכיוון פלורידה. הולך להיות לנו קיץ מהנה-מצד אחד אנחנו כנראה נזכה לעקוב אחרי המתוקים באינטרטוטו.ומצד שני לראות את אוהדי הצד האפל מתפתלים בספקולציות על עתיד קבוצתם. אני יודע שזה עלול לקרות לכל קבוצה באנגליה,ובכלל גם לנו.ואני יודע שזה יכול לגרום נזק לכדורגל האנגלי,אבל קשה לי להשאר אדיש.
אני כבר מפנטז על משחק באינטרטוטו נגד הפועל פ"ת או בית"ר... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx מה באמת נסגר עם האינטרטוטו, אנחנו שם סופית ?
בינתיים אן עדיין מידע לגבי הנציגות באינטרטוטו וגם לגבי הרצון להשתתף מצדנו, גם משחקי האמון שנקבעו ליולי עדיין מתוכננים כרגיל ,צריך לזכור גם שהשנה הפרמייר תתחיל שבוע מוקדם מהרגיל ומעניין יהיה לראות איזה החלטה תיפול אצל פירס. בינתיים נכנסים לחודשיים פלוס של ספקולציות כאשר על הפרק חלוץ לייד פאולר בראדלי וג'יימס (מסכן מאקן הוא בטח שבור מהעובדה שג'יימס הועדף לפניו)- ההעדפה שלי קאמארה ששיך לוולבס , גם רובי קין ופורסייל יכולים להתקבל בברכה. בינתיים אני מעודד מחזרתו של סאן ג'יהאי שמיועד להחליף את בוסבלד , גם סינקליר אמור לחזור אחרי שנת חופש - מעניין האים יש לו עתיד במועדון? ו,,,,כמובן קיץ מייגע בכל מה שקשור לגדול מכולם swp , פחד יומי מפני הבשורה המרה - בבקשה בבקשה שוני עוד עונה לפחות ,גם לך זה עדיף מפני טילטולים והתאקלמות שנה לפני גרמניה. ( עם הסללומים והפריצות באגף של החודש האחרון אחרי החזרה מהפציעה , אני משוכנע ששוני יכנס להסטוריה ככגדול שחקני האגף של כל הזמנים , לטובת כולם תשאר בחממה שאתה כל כך אוהב)
האים העובדה שהשכנים שלנו זכו העונה ב- 0 אחד גדול מחייבת אותנו להכין שלט עם הספרה 1 ולהתחיל בספירת היובש שלהם , בדיוק כמו אותו שלט דיבילי שיש להם ברפש ושמעודכן על 29 נכון להיום. 29 שנים ואנחנו פה ותמיד נהיה באזור , ואת הטרבל אתם יכולים לדחוף , קודם תלמדו להפסיד בכבוד - מסכנים הם הפכו היום לקבוצה הראשונה בכל הזמנים שמפסידה משחק למרות היכולת , די די פווווק אווווווווווווווווווווף יו סקאמרס , להתראות בגהנום.
סיטי מצטרפת למרדף אחרי דאלסנדרו , אחרי השחרור של מקמנמנמנ ובוסבלד סיטי מחפשת חיזוק בקישור. פירס היה בגרמניה בשבת וצפה בשחקן ועכשיו בודקים אפשרויות , קשה להעריך סכויים היות והתחרות עם עוד קבוצות אנגליות תהיה קשה , סיטי תתחזק השנה ב 3 שחקנים אבל תחפש יותר עסקאות השאלה עקב המצב הכספי הלא ברור.( המועדון בחובות אבל מדובר בהלוואות ארוכות טווח , ובהלוואת בעלים )
דאלסנדרו שחקן מצוין. הקריירה שלו קצת נעצרה עם המעבר לגרמניה, אבל יש לו פוטנציאל להיות שחקן גדול. הוא לא אמור להיות יקר ?
אני לא רואה את דאלסנדרו מגיע לפרמיירליג וגם אם כן, לא חושב שהוא ילך על הסיטי. סך הכל דאלסנדרו עשה דברים יפים בשנים האחרונות בגרמניה ויש לא מעט קבוצות בספרד שמעוניינות בו, אין לי ספק שהוא יעדיף ללכת לספרד שם יהיה לו הרבה יותר קל להתאקלם.
קירק-"האופטימיות של אוהדי סיטי מגוכחת " א- כן יש אופטימיות ואני לא יכול לחכות לעונה הבאה לאחר מסע הקסמים של פירסי שעומד כרגע על 8משחקים ללא הפסד ב- עכשיו הכל תלוי בפרופורציה ובהגדרת האופטימיות , השאלה היא למה אתה קורה מוגזם מבחינת ציפייה , אני מצפה לעונה זהה מבחינת מיקום ואני לא חושב שזה מוגזם אפילו אם לא נתחזק בכלל (מבחינתי רק שלא נחלש) אני ביכולת של היום יותר טוב בודאות מחצי ליגה וכשאני מסתכל על אברטון ובורו שסימו מעלי אני שואף אפילו יותר עידוד . בקיצור יציבות בליגה , הפיכת המגרש לביתי יותר בעקבות הטירוף של פירסי (כבר נתן הוראה לצבוע כל מה שאפשר במגרש לתכלת) ואולי אולי אולי,,,,, ריצה לשלבים גבוהים באחד הגביעים ,תהווה מבחינתי עונה חלומית
עם הנקודה הזו בדיוק יש לי בעייה. אני לא חושב שהסגל של מנצ'סטר סיטי טוב מזה של אברטון או בורו. נתחיל מזה שהדוגמאות של בורו ואברטון לא כל כך במקום. דווקא שתי הקבוצות הללו נראות בדרך להתחזק. בורו אמורה לשמור על הסגל היציב והאיכותי שמקלארן גיבש בשלוש השנים האחרונות, פעם שנייה ברציפות שהם מגיעים לאופ"א. יש להם שילוב מצויין בין שחקנים ותיקים לכישרונות עולים כמו דאונינג, קודרו ועכשיו גם מגיע יעקובו - והכי חשוב, יש להם עדיין כסף. אם מקלארן יצליח להנחית קשר עושה משחק איכותי במקום דוריבה העלוב, הקבוצה הזו נראית לי טובה בהרבה מזו של מנצ'סטר סיטי - עם כל הכבוד לטירוף של הסייכו. על אברטון עדיין אי אפשר לדבר. יש להם 20 מיליון מכספי המכירה של רוני וגראבסן, יש להם עוד 20 מהשוויצרים - השאלה היא כמה טוב דיוויד מוייס ב"בול קליעה". הוא צריך שלושה שחקנים יצירתיים מקדימה כדי לשדרג את הקבוצה ועוד קשר אחורי. אם בסופו של דבר באמת יגיעו שחקנים כמו רובי קין ושון דיוויס, שוב יהיה לי קשה לראות איפה היתרון של הסיטי עליהם. צריך מעל לכל לזכור שהעונה היו לא מעט קבוצות שאיכזבו ושיחקו מתחת לרמתם. קבוצות כמו יונייטד, ליברפול, ניוקאסל אסטון וילה ואני הייתי מוסיף גם את ברמינגהאם לרשימה, לדעתי אמורות (או מצפות) לעונות טובות יותר בקמפיין הבא. הצלחה של הקבוצות הללו תקשה את החיים של הסיטי. ואם כבר מדברים על הסיטי עצמם, אי אפשר להתעלם מהבעיות בסגל. אחרי הכל, כדי לתקן את ההריסות שקווין קיגן השאיר סייכו צריך כסף. כסף שאין כרגע להנהלה. אני בניגוד אליך לא חושב שהסגל של הסיטי כל כך איכותי. שון רייט פיליפס אומנם עושה קולות של כוכב, אבל הוא לא יכול להמשיך לסחוב את העגלה הזו לבד. בעונה הבאה נראה שהוא באמת ישאר לבד. בוסוולט היה שחקן מרכזי בקבוצה והוא לא ממשיך, את החור שהשאיר אנלקה אני לא רואה שממהרים למלא... בקיצור, אני בהחלט חושב שהסיומת של פירס הייתה סופר חיובית, אבל אני לא רואה איך הוא מצליח לשחזר את ההישג הזה בעונה הבאה.
הבנתי כבר שאתה לא מתלהב מג'ואי ברטון (סטיבן ג'ררארד של סיטי) לא סופר את נידאם אונוהה (ילד מדהים שעוד יגיע לפסגות הכי גבוהות) מתעלם מההזמנה הטריה של בראדלי לנבחרת הצעירה (כבר היום אני מעדיף אותו על פני הסלבינק הרדום ) ויש כמובן עוד הפתעות כמו קרופט, פלאד,ג'ורדאן . וביחד עם משולש הזהב ג'יימס דאן(כדורגלן העונה שלנו) והקפטן דיסטאן שאחראים יותר מכל להגנת הברזל שספגה הכי מעט שערים בליגת ה17 . ההצלחה האחרונה של סיטי היא עוד הוכחה שכסף יכול לעזור , אבל נשמה וסמל לא פחות חשובים . סיטי של פירסי נראית רעבה הרבה יותר מהלגיון של וילה או מהתחרות המוזרה בהתקפת הספרס . ואגב בורו עם בית הקברות שנקרה ריברסייד נראתה בפרקים ארוכים משעממת להחריד , כנל אברטון מלכת ה1-0 והבעט ורוץ שהושפל עד עפר בהייבורי . סיטי זקוקה לחיזוק ,פירסי מתכנן קשר חלוץ ומגן ימני , ומעבר לכול לעולם לעולם משחק בן בורו נגד צ'לסי ,יו,,,,ד,ארסנל לא יהיה יותר גדול ממשחק של סיטי נגד הגדולות , כולם יודעים שהענק המתעורר ממנצ'סטר תמיד מסוגל לעשות את הבלתי צפוי , להזכירך מי הקבוצה היחידה נצחה את האלופה העונה ולקחה ממנה 4 נקודות , וסימה בתיקו חוץ ברפש ובהייבורי . הקהל הנאמן ביותר בעולם הכדורגל , עוד בונוס לפירסי וחבריו .