מנצ'סטר סיטי- הגאווה של מנצ'סטר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י eastlands, ‏30/7/04.

1. KirkH Member

נו, באמת, גם אתה עם הבדיחה הזו על ההפסד היחידי של צ'לסי? מה הניצחון הזה מייצג? כלום... ברגע שנגמרת העונה זה סתם עוד משחק, סתם עוד פרט סטטיסטי טיפה פיקנטי.

כן, אני ממש לא מתלהב מג'ואי בארטון. ציפיתי ממנו להרבה יותר ממה שהוא נתן. אולי אני טועה, אבל לפחות כרגע אני לא מוצא בו שום דבר מיוחד. סתם שחקן אפור שמפוצץ רגליים של שחקני יריב. לא שלפוצץ זה רע, אבל עדיף שיהיה לך משהו טיפה מעבר לזה. אני לא רואה בבארטון שמץ של טכניקה, מסירה, ראיית משחק או בעיטה מאיימת ממרחק.

סך הכל, את הקבוצה עומדים לעזוב בוודאות מקממממממנמן, ריינה ובוסוולט אני מניח שגם לג'ון מאקן אין עתיד בקבוצה וששוב לא יעמדו בדרכו של טאצ'ר ללונדון - אז לצד כל האופטימיות מהצעירים, צריכה גם להיות ראייה קצת יותר אובייקטיבית. לסיטי יהיה קשה למלא את החללים הללו בשחקנים איכותיים בלי כסף.

2. קינג לדלי Member

סיטי משחררת את השחקנים הכי נכונים כי כל השמות שציינת מעל גיל 36 וכמו שהם תרמו לא יהיה קשה למצוא להם תחליף הולם. את המקום של בוספלד ימלא גואי בארטון שלדעתי עם כל הכיסוחים שלו מי שראה אותו יודע שיש לו גם כדורגל אבל עדיף שישחק בקישור האחורי,לצידו סיטי צריכה שחקן איכותי במקום ריינה וכמובן להשאיר את שוני רייט ולהביא חלוץ. אין לי מושג כמה כסף יש להם אבל לאברטון,בורו,וכמובן לספארס יש הרבה יותר אפשרויות פיננסיות.

3. city Member

מגן ימני ?! למה אנחנו צריכים מגן ימני ?
    יש את אונהה המצוין, ועל הספסל יש את דני מילס עם משכורת עתק. לפני שהוא יעזוב אין מה להביא מגן במקומו. חבל על הכסף. יותר חשוב קשר שמאלי (במידה וקיקי לא ישאר) ומחליף לבוסוולט באמצע. לצערי סאן ג'יהיי לא מספיק בעמדה הזו.

4. KirkH Member

אני לא אומר שהשיחרורים מוטעים. להיפך. אבל כל עוד לא ראינו מי מגיע במקום אותם שחקנים - אני לא חושב שלאוהדי הסיטי יש כל כך הרבה סיבות להיות אופטימיים. עם כל הכבוד לילדים של הסיטי, שחקן כמו ווילו פלאד לא יכול לסחוב קישור של קבוצת פרמיירליג שמנסה להשתחל לאירופה.

5. city Member

עונה שעברה עם אותו סגל כמעט (מקמנמן לא שיחק, ריינה היה פצוע רוב העונה), חוץ מבוסוולט שאני בטוח שנמצא לו מחליף, היינו רחוקים פנדל אחד מוחמץ מאירופה. וזה עוד עם תחילת העונה החלשה שהייתה עם קיגאן.
    את אנלקה אני לא מחשיב כי הסתדרנו בלעדיו חצי עונה והתוצאות אפילו היו יותר טובות.

6. eastlands Member

שחקן כמו וילו פלאד לא בתכנון לסחוב את הקישור , מקסימום לשחק באגף ולעזור במשחק ההגנה וגם זה לא יקרה כל כך מהר היות ולי קרופט עקף אותו בתקופת פירסי , פלאדי איבד קצת מהביטחון וכניראה שהקפיצה היתה מהירה מידי ,כרגע עובדים איתו על כח שחסר לו (וגם קצת משקל שלא יעוף באויר).
    שוב אני חוזר מקום שיוביל לאופא הוא מטרה שמעבר לצפיותיי , לעומת זאת מרכז טבלה ומזל בהגרלות נוחות בגביע הם דבר שאפשר לבקש קצת קצת תהילה , אני לא חזיר חצי גמר כפול בגביע הליגה (ראמבלוס,ליטלוודס ,קוקה קולה ,או ספרייט) מגיע לנו האוהדים אחרי 23 שנה (נצחון על איפסוויץ בחצי הגמר בוילה פארק1-0 משער של פול פאוור בארכה ) איזה נסיעה לוומבלי ,אני מבטיח לכם שעים סיטי מגיעה לוומבלי כולם יהנו ממחזה שלא נראה הרבה שנים בגמר , די די אני עוצר את עצמי לפני שהלך עוד לילה.

7. cityblues beter dead than red

Bischoff can still stake his claim

Stuart Pearce says that Mikkel Bischoff has a chance of securing a place in the first team after returning from a spell with Wolves on loan.
    The 22-year old Danish defender has endured an injury nightmare since arriving at City from AB Copenhagen in 2002, starting only once for the senior side.

His prospects appeared to improve when he went out on loan to the Molineux side last September, but his initial spell was curtailed when he dislocated a shoulder. He returned to play under Glenn Hoddle in March, and although a fee for his permanent transfer was agreed, Wolves have backed out of the deal.

Pearce, however, is willing to start from a clean slate as he seeks to restructure his squad over the summer, and with having to operate under financial restraints he is prepared to give Mikkel a chance to prove himself in pre-season.

"I have said to Mikkel that it doesn’t matter if he has been away on loan. If he comes back in pre-season and plays well enough, then he will be good enough to get back into our side. It’s as simple as that."

The manager also admits that he is prepared to use Mikkel, under the right circumstances, in a possible swap deal to bring another player in.

"I would consider a swap deal with Mikkel involved. That’s the nature of football these days. A swap deal would be a consideration but that’s the same with any player and not just because it is Mikkel Bischoff.”

פירס בונה על המגן מיקל בישוף הדני שהושאל לוולבס,האם זה צעד שנועד לצמצם עלויות?

ומה קורה עם חלוצים???

8. city Member

עוד שחקן שמקושר לסיטי הוא המגן ראיין טיילור, הכוכב של טרנמיר מהליגה הראשונה.
    המגן בן ה-20, שהבקיע העונה 10 שערים לזכות טרנמיר, הרשים את פירס שמקווה להביא אותו לקבוצה.

http://skysports.planetfootball.com/images/playerpics04_05/football/england/tranmere/taylor_look.Xxx
    הנה - אפילו יש תמונה

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/05
  9. cityblues beter dead than red

האמת היא שלא עקבתי אחר בישוף בוולבס,משהו יודע אם הוא קיבל הרבה דקות משחק ב-CCC?

10. city Member

הוא שיחק די הרבה, ואפילו הייתה כבר עסקה חתומה, רק שברגע האחרון המאמן של וולבס (שכחתי את שמו) החליט לבטל את העיסקה.

11. TariboWest Member

אני אוהב כדורגל אפריקני.

12. cityblues beter dead than red

עכשיו נותר לנו לתהות.....מה יקרה בעקבות האליפות האירופית של ליברפול?

קשה לי להאמין שאופ"א לא יתנו לליברפול את הצ'אנס להגן על תוארם.
    השאלה היא אם זה יקרה,האם יורידו לאנגליה נציגה בגביע אופ"א או שישאירו את המצב והסיטי תקטוף את הפירות שליברפול קטפה?

13. robson Member

אופ"א כבר הודיעו שלא יתנו לליברפול את הצ'אנס להגן על תוארם..
    הלו!! זה לא ההתאחדות הישראלית שם ומזכ"ל אופ"א הוא לא גברי לוי..

14. Rudess Member

אופ"א רמזו לפני שבוע שאם ליברפול יזכו בליגת האלופות אז הם יהיו בליגת האלופות בעונה הבאה.
    די שקוף.

15. robson Member

מתי בדיוק אופ"א רמזו לזה?..
    יותר נכון צהובוני אנגליה רמזו..