מנצ'סטר סיטי- הגאווה של מנצ'סטר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י eastlands, ‏30/7/04.

1. eyal7 Member

חחח... כן בטח, כמו שהלונדוני הצעיר "השאיל" את הגביע הזה שבועות לפני שריקת הפתיחה של מונדיאל 1966. לפחות הוא אמר עם מעצרו "אני מקווה שאני לא יהיה האנגלי היחיד שיחזיק השנה אצלו את הגביע העולמי" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

גביע ג'ולז רימה נגנב ממסרדי ההתאחדות הברזילאית, ואומרים שהוא הותך זמן קצר לאחר גניבתו.

2. city Member

רובי הוא חתום עד 2008, ככה שיש אפשרות למכור אותו אחרי המונדיאל.

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/05
  3. eastlands Member

אוהדי סיטי נושמים אויר היום , המצב נראה רגוע יותר לפחות ב24 השעות האחרונות והסיבה היא שארסנל הולכת לכוון אלכסנדר הלב משטטוטגרט ואם יגעו לעסקה , אז הם יורדים זמנית משוני , עדיין יש את צ'לסי והספרדיות אבל בכל זאת 24 שעות שוות משהו , בנוסף שוני שוב הזכיר לכולם היום כמה הוא שמח להיות במועדון שהוא כל כך אוהב ומעריך וכמובן גם מוערך .
    אני חייב לספר לכם על ארוע שבו הייתי אתמול , הוא קשור לסיטי רק מהסיבה שכוכב הארוע שייך לחלק מההסטוריה של המועדון .
    אייל ברקוביץ - אני יודע מה כולם חושבים עליו בפורום , בעצם כולם יודעים מיהו אייל .
    אבל לאייל יש נשמה טובה ואני לא רואה הרבה שחקנים גם באנגליה שיודעים להעריך את המעריצים שלו כמו אייל , אתמול הוא הזמין מספר אוהדים שלו למלון בחיפה ובלובי במשך יותר משעה ישב איתם וענה להם לשאלות ואפילו לקשות ביותר , הוא התרגש כמו ילד כשקיבל מהמעריצים אלבום שהם הכינו עבורו , אפשר להגיד שבקטע הזה הוא ספג הרבה מן התרבות הבריטית , אז נכון שהפה שלו משחרר לכל כוון ונכון שהוא גם הרס לעצמו הרבה ,אבל אייל הוא נשמה מסוג נדיר ומי שמכיר אותו אישית יודע עד כמה הוא מתוק , אגב לפני שלוש שנים כשהכירו ביננו במנצ'סטר ,אייל מבלי לחשוב פעמיים סידר לי כל מה שרק אפשר לחלום עליו , כרטיסים ,כניסה לאימונים , כניסה לפלאיר לאונג' ואפילו לבילויים יצאנו מספר פעמים ביחד .אן בכוונתי להתווכח פה עם החברים , אני מספר לכם על הצד שאולי לא ידעתם עליו , ומעבר לכל אייל נתן בסיטי שנתיים נפלאות והיה שותף לעונה אולי הגדולה בתולדות המועדון , כמובן שבמוזאון של סיטי שבו ביקרתי לאחרונה רוחשים לו כבוד גדול כשהוא מקבל תמונת קיר ענקית ליד הגדולים מכולם -קולין בל , פראני לי , עלי, גואטר,סאמרבי , קוריגאן ודיקוב.

4. קינג לדלי Member

שוני רייט אמר היום שהוא מאושר בסיטי ולא רוצה לעזוב ! איזה כיף לאוהדים שהכוכב שלהם שכולם כבר שנתיים חושבים שהוא עוזב אומר שהוא פשוט סוגד לקהל של הסיטי.
    אישית הייתי בטוח שהוא יעזוב מזמן ובכל יום שהוא עדיין שחקן סיטי אתם צריכים להתפלל בין שתיים לארבע ויש אחד מבת חפר שאני יודע שהוא פורס שטיח כל יום ומתפלל את תפילת השוני.

5. city4ever Member

ליברפול בליגת האלופות. אם אנחנו ב- UEFA , אז זאת מתנה גדולה של החברים לשעבר של רובי פאולר שתעזור לו להתגבר על הפנדל המוחמץ.

6. קינג לדלי Member

סופית סיטי לא תהיה באירופה.

7. THE STRETFORD END Member

מזל גדול,הם חסכו בושות לבית המלוכה.

8. city4ever Member

כיוון שההחלטה של UEFA היא די אכזרית ל- FA : חלוקת ההכנסות של 4 הקבוצות שהעפילו יחד עם ליברפול + לקיחת מקום בגביע UEFA , כלומר: לקיחת כסף מה- FA ומהקבוצות, ה- FA דורשת שסיטי תשחק ב- UEFA . לכן יש עוד סיכוי לאירופה בשנה הבאה.

(מתוך האתר Sporting Life )

The Premier League have reacted angrily to the terms of Liverpool's inclusion in next season's Champions League and demanded that Manchester City take their place in the UEFA Cup.

The European champions must start from the first qualifying round in mid-July, and they could face Everton in a third qualifying match.

And Stuart Pearce's City - who finished eighth in the Premiership behind Bolton and Middlesbrough - will not be promoted to take the place in the UEFA Cup which Liverpool would have claimed.

Another sting in the tail for English football is that UEFA have said Liverpool must share in the cash-pot awarded to England's other four entrants - Chelsea, Arsenal, Manchester United and Everton.

A Premier League spokesman said: "We are very pleased for Liverpool and in many ways UEFA have taken a brave and correct decision.

"However we do not feel this should have been at the expense of the English games third UEFA Cup place, nor the Champions League pool as distributed between the four qualified clubs.

"As a result we will be asking the FA to formally re-nominate Bolton, Middlesbrough and Manchester City in the three UEFA Cup places allocated to the English game."

City, who would have climbed above Middlesbrough had Robbie Fowler netted a last-minute penalty against the Teessiders on the final day of the season, were left deflated by the news from UEFA.

"We are naturally disappointed not to be taking part in next season's UEFA Cup," City spokesperson Vicky Kloss said on www.mcfc.co.uk.

"We have been in regular contact with the FA regarding our willingness to play in the competition should the situation have arisen and we'd like to thank them and the Premier League for robustly stating the case on our behalf."

The declaration that Liverpool must share in the allocated funds for English sides could cost the other four Premiership clubs involved in the Champions League as much as £5million each.

Everton chief executive Keith Wyness insisted earlier this week that no other club should suffer financially by Liverpool's inclusion.

An Everton spokesman said: "We have always said that the champions of Europe should be able to defend their trophy, apart from that we do not wish to comment further."

9. city4ever Member

2003/2004
    MCFC 4 - (F)MUFC 1

2004/2005 שנה ראשונה ברציפות של יוXXXטד בלי תואר (נקווה שיהיו עוד איזה 99 כאלה). http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wlcm.Xxx

10. THE STRETFORD END Member

תזכיר לי ליצן כמה נגמר העונה המשחק בית של שיטי נגד יונייטד?
    תזכיר לי כמה עונות ברציפות שיטי מסיימת בלי תואר(אלא אם כן אתה מחשיב את תואר הדשא המטופח ביותר)?

11. eastlands Member

הליצנים הכחולים יתחילו לחנך בקרוב ילדים מקומים שרוצים להפוך לכחולים ולחזור בתשובה , אנחנו ניתן להם חינוך טוב ונקלוט אותם , ואתם תשארו עם מלקולם ,ויואל משה סלומון .
    ובנתיים יש שלט חדש - 1 והספירה החלה . ומי יודע אולי התחיל המסע שלכם ברחבי הליגות השונות באנגליה ,ועוד לפני שאתם הולכים לתדלק בדרך לוולסול וגרימסבי , תעברו דרכי יש לי מפות , אני כבר הייתי שם - דרך צלחה למגרשים האמיתיים של אנגליה ודש ליואל משה סולומון.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

וחוץ מזה...
    29 29 29 29 29 29 29
    ויסלח לי סטרטפורד שאני גונב לו את החתימה.

13. city4ever Member

הספירה שלנו תיגמר בקרוב. שלכם רק התחילה... ויש הרבה הרבה שנים עד שתגיעו ל - 29 ...

14. city4ever Member

לפני כשנתיים, טרום עונת 2003/2004 , יצא לי להיפגש עם אייל בנתב"ג. בתקופה שהוא היה עדיין בסיטי. הוא היה מאד נחמד ולבבי. כמו כן, הציע לי עזרה בכרטיסים ולבקר אותו כשאגיע ל"היכל הקודש". לצערי, הוא עזב באמצע אותה עונה.

אבל, אני חייב לציין כי כשביקשתי תואר באותה שנה (זה היה לפני תחילת העונה), אחרי כל כך הרבה שנות ציפיה, הוא אמר שהוא לא מאמין. הבנתי שימיו בקבוצה ספורים, כי מי שלא מאמין בסיכוי ולו הקטן לא יכול לשחק בקבוצה לאורך זמן. בכל אופן, אין ספק שתרם לקבוצה המון בעונות שקדמו.

תמיד יישאר כלפיו זכרון טוב על התקופה הנפלאה של השנתיים הראשונות בסיטי.

תודה לך אייל!!!!

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אתה אולי לא מבין, אבל מדובר ב29 השנים שאתם לא מנצחים באולד טראפורד.