city4ever:אל תתרגש ממנו,כל פעם שאין לו מה להגיד מתנוססת המילה ליצן. ואז מגיע העניין של צבע וגובה הדשא. הסיטי עושה רק צעדים של שיפור משנה לשנה,הצד האפל גם מתקדם-בעיקר לסניף מקדונלד הקרוב.
צעדים של התקדמות לאן בידיוק?..אפילו את האיצטדיון שלכם אתם לא ממלאים.. והסר נא כל דאגה מליבך..מנצ'סטר תמשיך להיות אדומה עם מקדונלד או בלעדיו.. וכאשר גלייזר יצליח לפתוח את חוזה השידורים ולשווק את הזכויות של היוניטד בנפרד אז נראה אם תצחקו..
זה אשכרה משהו שאתה מחכה לו?!? מה גם שהיות ואוהדי יונייטד מחרימים - לא יהיו יותר מדי קופצים על 19 משחקי בית של יונייטד. זה לא שאוהדי לידס / ליברפול כל קבוצה אחרת ירוצו לשלשל מטבעות לקופות החיסכון של החזיר האמריקאי... אגב, רק אני רואה קופת חיסכון בצורת חזיר כל פעם שהשם גלייזר מוזכר?
רובסון - נו טוב עכשיו נכנסת לפגרע ורואים עד כמה אתה משועמם - " אנחנו נסבול יותר מכולם בגלל גלייזר" , אך בדיוק? ראשית סוף סוף נצליח למלות את 45 המקומות הריקים באצטדיון שלנו אחרי שנקלוט ילדים שעדיין אפשר להציל אותם ולהאיר להם את ילדותם, מיואשים שנפלטו . אך לא להאמין תמיד כשאתה מתוסכל ,אכשהו אתה מגיע לנקודה הכי חזקה במועדון שלנו , הקהל הנהדר שלנו שמפורסם בכל העולם וכבר זכה להכרה על ידי כל אנשי הענף כקהל האוהדים הכי נאמן ומסור בעולם הכדורגל , כן אני יודע גם לכם יש קהל מסור(עכשיו ברצינות ) אבל שלנו כבר עמד במבחן הנאמנות גם בדצמבר 99 לאחר הפסד ליורק סיטי בליגה 2-1 עדיין 30 אלף שרופים הגיעו למשחק הבא בבית, (אגב מבחן שאף קבוצה עד עכשיו לא הצליחה לעמוד בו כולל ניוקאסל , סנדרלנד , וונסדיי ). את תסכולך על גלייזר ויואל משה סלומון חפש להוציא על משהו אחר , הגעת לכתובת הלא נכונה , ודבריך ממש מגוחכים , אני מאחל לאלופת אנגליה ואלופת ארופה ולתותחני ארסנל ולתרנגולי טוטנהאם והרשימה עוד ארוכה ממוצע קהל כמו של סיטי , בינתים הקבוצה שהפסידה ליורק וסטוקפורט בליגה השלישית מביאה יותר צופים למגרשים מ16 קבוצות פרמייר , ולהזכירך סימנו בעונה שעברה 2 מקומות מהקו האדום וסגרנו כמעט סיבוב ללא נצחון בית - נאמנות כבר אמרתי, לך לך לאכול נקנקיה במלאבס וכשתקיא יואל משה סלומון יצחק עליך עם ארנק מלא בפאונדים.
איסטלנדס, בקשר לנקניקיה אני מחכה שתמליץ לי על מקום טוב... ועכשיו ברצינות, הדבר האחרון שמעניין אותי הוא ממוצע הקהל בחללית שלכם אבל אני במקומך הייתי מתעניין בתכנונים של גלייזר לפתוח את הסכמי השידורים.. מעניין כמה תקבלו אז מהסכם שידורים חדש, מה שבטוח שהסכומים של היום יהיו בשבילכם כמו חלום רחוק.. מעניין אם תחייך אז... בברכת פגרה קרירה ומהירה.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx
גם בלי גלייזר ההסכם הבא ב2007 יהיה נמוך מגן העדן של היום , והאמת שאן לי בעיה עם זה , נהפוך הוא הוכחנו השנה שבלי הוצאות על רכש סיימנו מקום 8 , ועם 50 מליון רכש כמעט ירדנו ליגה , הלווי הלווי והפרופורציות האמיתיות יחזרו ,הטירוף של היום חייב להעצר (הוא כבר נעצר אצל למעלה ממחצית הקבוצות בפרמייר שרואות אל מול עינהם את מקרה לידס ) לגבי הזכיות הסכוי הוא קטן מאוד שגלייזר אכן ימצא פירצה מהמחויבות של הקבוצות להתאחדות ויצליח למכור בנפרד את הזכויות של הי,,,,ד, וגם אם כן יצליח אני מאמין שחבילת הלויין שלי וללא המשחקים של יו,,,,ד ושאר החזירים , תרד ותחסוך לי כסף .
מה רע בסטוקפורט ,אחלה עיירה , הרבה יותר מעניינת מסולפורד . אגב אני לא בטוח שבסטוקפורט יש 50 אלף תושבים מכל מקום - אוהבים אותך סטוקפורט ***
בטמפה ביי,יש ליד אצטדיון הפוטבול,יש מוכר נקניקיות שטוען שאפילו מלקולם מגיע עם הלימוזינה לאכול אצלו. רק שמלקולם תמיד מתלונן למה הוא לא מחזיר לו את הסנט מה 4.99$ . תתחילו להתרגל לעניין.הוא כבר הבהיר שהוא הולך להעלות מחירים.
זה די בלתי אפשרי בשביל שאר הקבוצות לעקוף את סיטי בקהל כי האצטדיון שלכם פשוט גדול יותר, זאת לא השוואה הוגנת. כל הקבוצות שציינת מסוגלות להביא יותר קהל מהסיטי (מבלי להוריד מערכו של הקהל האמיתי של מנצ'סטר).
זה לא העניין. הנקודה היא האם הקבוצות האלה היו מביאות את אותה הכמות כמו הסיטי אם הם היו יורדות לליגה השלישית ונוסעות למשחק חוץ באברהם לינקולן רק כדי להבין שהמשחק בוטל בגלל ערפל קרב.
מעניין באמת יהיה לראות אם הצרפתים יצליחו למלא את איצטדיון "הערבים" החדש שלהם... תחושה שלי שלא.. וביאליק, יעלה מחירים או לא יעלה מחירים אולד טראפורד תמיד יהיה מלא בניגוד לחללית..