מנצ'סטר סיטי- הגאווה של מנצ'סטר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י eastlands, ‏30/7/04.

1. eastlands Member

סטרטפורד אתה מטורף נישבע לך מטורף ,נכון שבסתר ליבי אני תמיד מוודה שאתם לא באזור (כי אז או אז , אתם מפעילים את כל הקשרים שבעולם כדיי לרמות).אבל השנה אתם בפירוש חלשים וגם אם תישתפרו, ארסנל כבר אמרתי הולכת לשים חותם כקבוצה הכי גדולה בהסטוריה ,גם בלי חותמת הצ'מפיונס ליג ,
    לגבי הסיטי שלי 47000 ,מקום 3 באנגליה בעשיריה הרישונה באירופה,רק על אוהדים אל תדבר, אתה נישמע דביל.
    אוהדים שראו 4 ניצחונותב9 חודשים- נאמנות מעל הכל.
    אני מבטיח לך חודשיים בלי נצחון בית והגלורי האנטרס מחרימים

2. THE STRETFORD END Member

נו אז יש הקבועים שלא משנה מה הם יהיו עם הקבוצהשלהם,לכל קבוצה יש את זה אתם לא יוצאי דופן.
    עדיין לא ממלאים באופן קבוע את הבוו קאמפ,למה?כי יש כמה מאות ממוס סייד והשאר באים מסטוקפורט השכנה.

"אני מבטיח לך חודשיים בלי נצחון בית והגלורי האנטרס מחרימים "
    כמה פעמים צריך להזכיר כי גם כשירדנו ליגה וגם בשנים הרעות האולד-טראפורד היה מלא עד אפס מקום!!!

ארסנל לא תוכל להיחשב כגדולה בכל הזמנים אם היא לא תביא קבלות דהיינו זכייה בליגת האלופות!

3. Rudess Member

עם הכדורגל שארסנל משחקת היא בהחלט הקבוצה הכי גדולה בכל הזמנים.
    לא הכל זה תארים ,איש גלורי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    גם אם ארסנל תיקח רק דאבל השנה (אליפות וגביע), מבחינת הכדורגל היא הקבוצה הכי גדולה בכל הזמנים, גם אם לא זכתה/תזכה בצ'מפיונס.

אנחנו לא צריכים אישור מאוהדים עיוורים רודפי תהילה שלא מבינים בכדורגל, על כך שארסנל היא הקבוצה הטובה ביותר בכל הזמנים. ארסנל פשוט הכי טובה בכל הזמנים- זאת עובדה ועם עובדות אי אפשר להתווכח.
    תשאל היום כל מנג'ר, מי הקבוצה הכי טובה באנגליה, ומעניין מה תהיה התשובה (רק אצל הסוס הסקוטי שלועס מסטיקים כמו בהמה, בטח תהיה תשובה אחרת, כי הוא סוס עיוור כמו האוהדים של הקבוצה שלו).

ואני עדיין מקווה שלשחקנים ביונייטד יש מענקי הישראות בליגה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

מנצ'סטר סיטי אולי לא מצליחה, אבל יש לה מאמן נפלא שנותן לשחקנים לשחק כדורגל התקפי ויצירתי, ויש לה אוהדים מצוינים, רק חסר לה מזל (מה שיש ליונייטד הרבה, כי ככה זה כשאין יכולת).

4. THE STRETFORD END Member

כמו תמיד Rudess אתה צודק!
    כל מילה שלך פשוט נכונה,אין ספק אבי מלר באמת לא מבין כלום לעומתך,גם לא אני בעצם אף אחד פה בפורום!

5. KirkH Member

נו באמת, הקישקושים שלך זו אופרה אחרת...
    אההממ... לא שכחת משהו? איפה בדיוק העובדות?

סר לוזר הוא אדם מגעיל לדעתי, אבל הוא בכלל לא טיפש כמו שאתה מציג אותו. גם פרגוסון יגיד לך היום שארסנל היא הקבוצה הכי טובה בליגה. סוו וואט? כאילו מה זה כבר אומר בדיוק? שבחמישה מחזורים מול קבוצות שהם נמושות הליגה הצלחתם להציג כדורגל משובח? וואוו, כבוד. ושוב, הקשר בין חמשת המחזורים הללו כמדד לקבוצה פשוט לא קיים.

עם כל הכבוד, כאן לא אולימפיאדה, מקום שני זה מכובד אבל אין מדליית כסף בכדורגל. מי שמשחק בשביל מקום שני או כבוד או השד יודע מה - הוא לוזר. נקודה. בכדורגל יש מנצחים ויש כאלה שמתרצים ומיפים את העובדה שהם נכשלו.

ואני מקווה שמישהו יתרום לך שמץ של חוש הומור.

6. ג'רמיין דפו Member

כולכם יודעים כמה אני מתעב את הצרפתים אבל מה לעשות שחבורת הזרים שונגר הביא לאסנל משחקת את הכדורגל הכי מהיר,יפה,ומרשים שראיתי בחיים שלי. היציאה הכל כך מהירה למתפרצות בשילוב מדהים של מהירות זה פשוט מהפנט. יאללה שיפצעו כבר!

7. robson Member

אז זהו שכולם משחקים למען התארים, אף אחד לא משחק בשביל להזכר כסגן של בר כוכבא.

כל עוד ארסנל לא תזכה בצ'מפיונס ליג היא לעולם לא תכנס לליגה של הגדולות באמת.

וכל עוד היא לא בליגה של הגדולות, היא לא תהיה הטובה בכל הזמנים.

8. Rudess Member

אתה צודק, אבי מלר באמת לא מבין כלום, הוא סה"כ עיתונאי שאוהב כדורגל שמביא נתונים מהאינטרנט, אבל אין לו מושג בטקטיקה ובמהלכי משחק (לא אשכח שנה שעברה באחד השידורים הוא המציא שיטת משחק חדשה 4-3-1-1 , זה היה אחד החזקים שלו !!!!).

גם אתה לא מבין כלום , כי אתה סה"כ חי באמונה עיוורת ולא מוכן לקבל שם ביקורת על הסוס או על הקבוצה שלו.
    להבדיל ממך יש פה הרבה אנשים בפורום שמבינים , אתה לא אחד מהם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

9. robson Member

תגיד לי אין לך מיילים לקרוא או משהו כזה?
    תביא לי עוד שלושה אנשים אובייקטיבים שיסכימו עם הקביעה המטופשת שלך....
    רק אתה גאון הדור וכולם אידיוטים כולל אנשים שהקדישו את כל חייהם למעקב וסיקור הליגה האנגלית.

10. ג'רמיין דפו Member

רגע אחד פה זה לא הדיון על הסיטי? טוב נו איסטלנדס בטח מרשה לרדת על יונייטד במקום לדסקס על ארוחת הערב של ריצארד דאן.

11. robson Member

רובי, מה שמצחיק הוא שכמעט בכל דיון אנו מגיעים בסוף לדיון על היוניטד וסר פרגוסון. אין מה לעשות אי אפשר להתעלם מאיתנו...... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

12. I M M O R T A L Member

עם זה אני מסכים....

13. THE STRETFORD END Member

Rudess
    "גם אתה לא מבין כלום , כי אתה סה"כ חי באמונה עיוורת ולא מוכן לקבל שם ביקורת על הסוס או על הקבוצה שלו.
    להבדיל ממך יש פה הרבה אנשים בפורום שמבינים , אתה לא אחד מהם "

אתה צודק 100%,אני באמת לא מבין כלום ולא מוכן לקבל ביקורת,אני מודה לך שאתה מתקן אותי שוב ושוב ומוכיח לי כמה אתה צודק ואני טועה,תודה.

14. Rudess Member

בבקשה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wlcm.Xxx

15. THE STRETFORD END Member

שיטי הביסה אתמול 7-1 את בארנסלי ורק 19,578 צופים הטריחו עצמם להגיע לראות את החלאות
    ילדים מתחת לגיל 16 יכלו להיכנס תמורת 5 פאונד בלבד.

עלק רוב האוהדים בעיר שלהם,שוב ושוב מוכח אחרת!