20 אלף הקהל הגדול ביותר של הסיבוב השני ,אתה מבין סיבוב שני ,בפעם האחרונה שהישתתפתם בסיבוב שני 98 נגד פורסט 30 אלף עכשיו תספרו לי סיפורים על תיירים סינים, מספיק לקשקש אנחנו הגאוה של מנצ'סטר . ואתם תישארו לכם בסטרטפורד ברפש ותמשיכו לקנות במגה עגילים של בקאם ונוויל(אגדות חיות) כמו כל דבר ברפש . אגדות סטרטפורד -לך תתרחץ
איסטלנד "בפעם האחרונה שהישתתפתם בסיבוב שני 98 נגד פורסט 30 אלף" מאיפה הבאת את הנתון הלא נכון הזה? בדקתי סביב 1998 והנה המספרים: 1997-סיבוב 3 גביע הליגה נגד סווינדון באולד-טראפורד 49,305 1998-סיבוב 3 גביע הליגה נגד איפסוויץ שיחקנו בחוץ והיו 22,173 1999-סיבוב 3 גביע הליגה נגד ברי באולד-טראפורד 52,495 אז תפסיק לקשקש,יש עובדות בשטח,יש לכם קומץ קטן של אוהדים בעיר השאר באים מסטוקפורט וגם הם לא ממלאים אפילו חצי מהאצטדיון אתמול!!!
11 בנובמבר 98 סיבוב 4 אתה מבין לא שני לא שלישי ,סיבוב רביעי אחרון לפני הרבע . לך תבדוק ותחפש תירוץ , אתם הכי טובים הכי הכי הכי בהכול ואנחנו ממנצ'סטר אמיתי בלי הכי ובלי סינגפורים
איסטלנד אתה מסטול או מה? אתה כתבת "בפעם האחרונה שהישתתפתם בסיבוב שני 98 נגד פורסט 30 אלף" ועכשיו אתה כותב "סיבוב 4 אתה מבין לא שני לא שלישי ,סיבוב רביעי אחרון לפני הרבע " אז תחליט! בכל אופן בדקתי 37,237 נו זה לא 30,000 כמו שכתבת וזה בטח לא 19,578 כמו שאתם הבאתם אתמול!!! עכשיו תראה את ההרכב: ואן דר גאו,מייקל קלאג,גו'ן קרטיס,דיוויד מאי,הנינג ברג,צארק וילסון,גונתן גירינינג,ניקי באט,סולסשיאר,גורדי קרויף,פיליפ מיורלאן,רוני וולווארק נכנס מחליף. אתה מבין 37,237 באו לראות ביום חורף מנצסטרי ממוצע בחודש נובמבר את קבוצת המילואים! של יונייטד! תקרא עוד פעם 37,237 לראות את הריסרב שאגב ניצחו 3-1! לך תמכור תותים,מנצסטר שייכת ליונייטד!
הסיפור חוזר על עצמו גם ב2002 נגד לסטר ,בגביע הליגה , וכמובן המישחק נגד פרצוורוש באופא אני מיתביש לכתוב כמה סינגפורים הגיעו למישחק, ולסיום ספר לנו על אותו ערב בוילה פארק ,אתה זוכר חצי גמר הf.a המפורסם עם גיגס מה קרה באותו ערב? 29 אלף (חצי איצטדיון ריק) הבושה הגדולה ביותר בתולדות חצי הגמר. כן אני יודע לאוהדי ארסנל נגמר הכסף ,אתם הכי גדולים הכי הכי , דש מריו דה ג'נרו
אני מיצטער שכחתי שלעולם לא הישתתפתם בסיבוב שני ושלישי ,אתם קבוצה גדולה הכי גדולה. אתמול קיגאן עלה עם הנוער ו20 אלף הגיעו ושברו שיא לסיבוב שני. לא לא זכינו בכלום 40 שנה אבל גם לסיבוב שני מיתיצבים - הקהל הכי נאמן בעולם הכדורגל -כן רק בזה אנחנו הכי ,וכולם יודעים את זה כולל הג'ורדיס שזנחו את קבוצתם כשהיו בדרכם לליגה השלישית (עד שקיגאן הגיע) . 30 אלף בליגה השלישית את זה אף אחד לא יקח לנו לנצח שיא השיאים של נאמנות , ואת זה לעולם לא תחוה , כי אתם גדולים הכי הכי צ'פיון ליג (ליגת הזבל) שם מקומכם יאללה תתנתקו כבר מאנגליה ,אנחנו קטנים עליכם -ניו יורק יאנקיס
איסטלנד אתה עושה לעצמך בושות! נגד לסטר אגב 2003 ולא 2002 47,848!!! אז מה אתה מקשקש?גביע הליגה ואנחנו מביאים כמות שאתם לא מביאים בליגה! קשקשן אתה,כי אתה יודע טוב מאוד שהמשחק בגביע אופ'א שעליו אתה מדבר התקיים כשהאולד-טראפורד היה בשיפוצים(לקראת הגדלה) ולכן התכולה היתה קטנה יותר,המגרש היה מלא אך היו פחות מקומות ולכן המספר הנמוך יחסית!! באותו חצי גמר מפורסם היציע של ארסנל היה חצי ריק,אנחנו אפילו שרנו להם בבוז על זה(אגב הם לא מילאו את היציע שלהם בוילה פארק גם בחצי גמר בעונה שעברה). אין מה לעשות זאת עובדה בשטח,יש ליונייטד הכי הרבה אוהדים!והם הולכים אחריה בבית ובחוץ! תיירים יש לכולם(גם לכם יש כמה מסכנים שבאים מחו'ל לראות את הדבר הזה שנקרא שיטי/סטוקפורט).
הלו הלו גם שפילד וונסדי מביאה מעל 20,000 בליגה נמוכה,לא רק אתם! וכמה פעמים צריך לכתוב כי ב 1974 כשהיינו בליגה השנייה ממוצע האוהדים באולד-טראפורד היה הגבוה ביותר באנגליה כולל הליגה הראשונה!!! נו מה תגיד על זה???
מה אתה משוה אותי לליצנים משפילד ,פעם 20 אלף פעם יותר פעם פחות ,אני מדבר על הממוצע הגבוה ביותר בכול הזמנים לליגה הזאת . ולגבי74 אתה מדבר על עונה בודדת ורצתם בצמרת מהתחלה, אני מדבר על 20 שנה של עליות וירידות , כאשר באותה עונה שהינו בליגה השלישית בינואר הינו מקום 14 אחרי הפסד ליורק ,ועדיין 30 אלף. . אתה יכול להיות גאה שאתה מזוהה עם העיר שהפכה לאגדה mcfc pride of manchester
מה יהיה איתך? באמת מצטערים שעלינו חזרה תוך עונה. מה לגבי רוב שנות ה 80 כשלא היינו כל כך מצליחים(במיוחד החלק השני של שנות ה 80)ועדיין ממוצע האוהדים הגדול ביותר היה באולד-טראפורד ואז לא היו יפנים,סינגפורים,נורווגים....
תגידו לי ...לא חבל על העצבים של שניכם?.... לשיטי יש יותר אוהדים במנצ'סטר כמו שיש להם כדורגל , הכל רק במוחם ההזוי של האומללים.
23-9-89 fifteen years on its still 5-1 היום אנחנו חוגגים 15 שנה לדרבי ההוא, אך,,,, הערב אני אצפה במישחק לכבוד האירוע ליראות אותם מושפלים שוב עוזבים בדקה 70 את המאין רואד ובשירי בי בי פרגי ,פרגי בי בי, רק חבל שההנהלה לא הקשיבה לאוהדים המסורים שלהם ולא פיטרה אותו. אך אך איפה הימים 11 שחקנים מקומיים ,משפילים את האינסים הוולאסים ,והפליסטרים ושאר המיליונרים המפונקים. ווייט, הינצקליף ,רדמונד, לייק ,ברייטוול -אוהב אותכם לעולמים ותודה על יום קסום ומוטרף
איסטלנדס ידידי הנכבד. אני שמח בשבילך שיש לך את הקלטת של המשחק הזה, אני בטוח שהתרפקת עליו המון כי איך לומר את זה בעדינות.... אין לכם עוד משחקים כאלה בהיסטוריה{בטח לא נגד השדים הכל כך שנואים עליך...}, כמה עצוב שמקבוצה מפוארת הפכתם להיות הבדיחה של אנגליה. אבל, אני שמח בשמחתך.
זוכר את הדרבי האחרון בעיר 4-1 ,עד לדרבי הבא שבו בשקט , הבדיחה ניצחה אותכם 4-1 ודש לגארי נוויל -אוהבים אותך תמיד
בסיכום הדרבים עונה שעברה ניצחנו 2-1 אז להרגע איסטלנד,אחד מהם היה בגביע עם 10 שחקנים רוב המשחק, גארי נוויל הוריד נגיחה למקמנמנמנמנמן והאוהדים שלנו הזדהו איתו והורידו פיצוצים לאוהדי השיטי אחרי המשחק. ד'ש מקונצלסקיס והשלישייה שכבש ב 5-0 באולד-טראפורד.