טוב, עכשיו צריך לדאוג רק מהאפשרות שבלקבורן משום מה תמנה את גרנט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
ברכות עופר, כבר פחדתי בשבילך שתצטרך לראות את גונב הדעת ב-COMS, סיוט. לגבי המינוי- אחד הטובים שיכולים למצוא, מאמן שכבר שנים עושה עבודה יפה בקבוצה עם משאבים קטנים כמו אלה של הרוברס- מגיעה לו ההתקדמות הזאת. אם כי, אני עדיין חושב שסוון היה צריך להישאר לעוד עונה לפחות.
מבחינתי לראות שחקן עבר שלנו מאמן אתכם אמנם יגרום לי לצביטה בלב כל פעם שאני אזכר בזה(אבל זה בסדר, מאמן רוצה להתקדם, לגיטימי.), אבל מה שבטוח זה לא ישתווה בכלל למה שעברתי כשראיתי את שמייכס לובש תכלת(או שלא כל כך, כי למזלנו הוא לא שחקן שדה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ). ואני מאמין שגם אצל מי שראה את מארקי יוז משחק אצלנ(אני לצערי לא ומטבע הדברים אני לא מרגיש כלפיו מה שאני מרגיש כלפי גיגסי למשל)ו זה אותו הדבר, אי אפשר להשוות בכלל בין שחקן למאמן מהבחינה הזאת.
מארק יוז. אחד החלוצים שהכי אהבתי לראות.תמיד נע כמו שועל לחפש את הטרף ומסיים ברמות הגבוהות ביותר. היה גם שחקן מלוכלך מאוד.אם היה נופל עם שחקן יריב אז תמיד היה קם אחרי שהיה מועך לו את הפנים או כל מקום אחר בגוף עם הפקקים. זה ווינר בנשמה. כמו סונס גם הוא לא השתנה בהתנהגות שלו כמאמן. פעם זרק כדור על וונגר... הוא כל המשחק עצבני ועומד לשופט הרביעי על הראש.זה אף פעם לא רע לקבוצות שלו למרות שזה נראה רע בטלויזיה. הוא יודע לבחור שחקנים (פדרסן,סנטה קרוז,בנטלי,סמבה) והקבוצות שלו לפעמים ברוטליות מידי. עופר אמר שסיטי היא קבוצה קיצונית שעוברת מפסייכו פירס לזקן שלא קם אריקסון וחוזרת למשוגע יוז. לעבור מבלקבורן שאף פעם לא מצליחה למלא את המגרש לסיטי זאת התקדמות.
רובי, מחוץ למגרש הוא אחד האנשים הכי רגועים ונחמדים שיש,ברגע שהוא רואה דשא הוא הופך להיות וולשי/מרוקאי. אני מנסה למצוא כעס כלפי יוז ולא מצליח, כמה שההרגשה שונה לעומת שמייכל כשזה עבר לשיטי, הצלחה,הלוואי והייתי יכול לאחל לו אבל אני לא יכול, כישלון,קשה לי לרצות זאת עבורו וזה משגע אותי, אני מרגיש כמו אוהדי צ'לסי עונה שעברה, מצד אחד הם רצו שצ'לסי תנצח אבל מצד שני זה היה אומר הצלחה של גרנט... חיים קשים.
מאיפה לך המידע אם הפיטורים מוצדקים או לא? אולי סוון תפס ישבנים במשרדי הקבוצה? יכולות להיות מיליון ואחת סיבות מוצדקות לפיטורים של סוון. כמו גם הפיטורים של מוריניו שהזכרת, לדעתי סכסוך וחוסר הבנה בין המאמן לבעלים זו סיבה מספקת לפיטורים.
ברכות ליוז ולסיטי, אוהדי היונייטד המבולבלים-אני מכיר אחלה פסיכולוגיים ואם תגידו שאתם מכירים אותי הם אולי גם יעשו לכם מחיר. אני שמח שהתחת יצא מהתמונה. אולי הסגנון הקצת יותר אטרקטיבי שיוז מביא איתו מבלקבורן יביא גם הנאה לצופים. אם אני לא טועה אז גם בחלק מהמשחקים בעונה שעברה האיצטדיון במנצ'סטר לא היה מלא, ככה שאולי זה גם יכול להשתנות.
רבותיי!!! נא לרשום. זה יגמר בדמעות. לא בהכרח בגלל שזה יוז (למרות הקושי להתרגל למהפך, אני בהחלט מוכן להשתכנע) בגלל שזה סיטי זה תמיד נגמר בדמעות. נ.ב. נדמה לי שלא אצרך להתלונן יותר שאין לנו עמוד שדרה!
אל תדאג עוד מעט יגיע עופר ויספר לך סיפורים על ענקים... אגב,צריך להמתין ולראות מה יהיה בגזרת השחקנים וכמה כסף התאילנדי יקציב לרכש. אני מקווה שדאן ישאר אצלכם,לא יודע איך לאכול אותו.
איזה בוקר נפלא ורענן, בוקר של פריחה, בוקר של שמש זורחת ומאירה סוף סוף בתכול אחרי כמה חודשים קשים . ובכן יוזאי (אני יודע שזה הורג חלק ממכם ,שגיבור ילדותם יוזאי הוא שלנו ) בחר תכול! יוזאי היה המועמד השני אחרי סקולארי , ולמרות עברו האדום ,אוהדי הסיטי מקבלים אותו שמחה (בניגוד למשל לרשע כמו רוי קין ) גם הגיחות לביירן,בארצלונה ,הזכיה בגביעים בצ'לסי (גביע אנגלי ומחזיקות) ואפילו סאותהמפטון ואברטון לסיום ,מקלות עלינו התכולים ,יוזאי הוא תכול ! פראנק סינטרה- כנראה שהבעלים שלנו כן מבין ושולט מצויין בנעשה במועדון , לא ספינים ולא גראנטים , אמרתי שרק הימים הקרובים ילמדו אותנו על התוכניות שלו , והם רציניות מאוד , יוזאי מגיע עם כל הצוות שלו ,הוא מקבל 50 מליון לרכש ,הוא הקובע הוא ולא אחר! בנטלי הוא המטרה מספר 1 , ג'ו הבראזלאי כנראה יחתום בשבוע הבא ,העיניין עם רונלדיניו אולי מצחיק את העולם ,אבל פראנקי לא צוחק בכלל ,הוא רציני מאוד. בראיון אתמול הוא מספר על כוונתוי בסיטי, על האכזבה מהיכולת של אריקסון ,ושלמרות הצלחות כפטרוב, אלנו,צ'ורלוקה , היו גם כישלונות ,כביאנקי,קאסידו ,גארידו. הוא לא שכח לציין את התלהבותו מהזכיה בגביע האנגלי לנוער , הוא לא מתכנן להפוך את סיטי למועדון שמוכר נכסים ,כפי שדאגו לפרסם לאחרונה בתקשורת ,בקיצור לאיש יש תוכניות רציניות לגבי קבוצתו ,חבל רק שלא הכל מושלם ,כי לאיש אין סבלנות ,הוא רוצה תוצאות מהירות מידי, אין לו זמן לחכות וחבל, במיוחד גם בגלל שאנחנו סיטי ,ותמיד מסוגלים להפסיד לדונקאסטר בגביע . איזה בוקר נפלא. c.t.i.d
עופר, מה זאת אומרת אכזבה מרכש? גם אנחנו כשהבאנו בזמנו את השלד היו טובים יותר (לפרקים) כמו רובו, ג'ינאס, דוסון (שוב, הכל על סמך העונה-שתיים הראשונות), קאריק ומנדס והיו גם נפילות טבעיות - כשבונים קבוצה עושים הרבה רכש ולפעמים גם נופלים באופן טבעי. אין לי מושג על מה הוא מתלונן כשאלאנו, פטרוב וצ'ורלוקה התגלו כאחלה שלד התחלתי.
אמרתי לעופר היום שסיטי חייבת להביא את רונלדיניו. שחקן ברמתו גם ישדרג את הקבוצה מקצועית וגם יהפוך אותה מסתם עוד קבוצה כמו שהיא הרבה שנים לקבוצה עם הילה מסביבה. סינטרה אמר היום שהוא דיבר עם אח שלו (אח ? ממתי יש לך אח ?),ושהוא מאוד רוצה אותו. לדעתי סיטי צריכה לשלם לו אפילו 200 אלף לשבוע. אני הייתי מוותר על רכש או שניים בשביל לממן את זה (למרות שלתאילנדי יש כסף). כל קבוצה מאנגליה שתביא אותו,ישר תמכור ים מרצ'נדייז ואחוז גבוה מהקהל יגיע למגרשים עם פאה כמו השיער שלו. נראה שהכדור בידיים של רונלדיניו כי הוא קיבל הצעה מטורפת.
רובי, להביא אותו בתור גימיק זה מיותר, להביא אותו בתור מכונת מרצנגייז זה מיותר, להביא אותו בגלל השחקן שהוא זה משהו משהו, השאלה אם הוא באמת יסכים להגיע לשיטי מקבוצה כמו ברצלונה? משכורת גבוהה בהחלט יכולה לעזור אבל איכשהו כשהכסף הוא הסיבה היחידה זה מסוכן, אין תאבון לשחקן ושיטי צריכה שחקנים רעבים,כמו המנג'ר שלה.
התכוונתי שלמרות ההוצאה המטורפת של המשכורת שלו הוא יכול להחזיר במכירות את הכסף. כמובן שהוא ישדרג אותם כשחקן. הוא לא שכח כדורגל והוא רק צריך להנות. הבעיה היא שהוא נהנתן לא קטן ונראה שהסיאסטה וספרד תפורה עליו. סיטי ? זה יצור הלם גדול אפילו בעולם שהוא ילך לקבוצה כמו סיטי אבל זה בדיוק מה שהם צריכים. הם צריכים קצת יחס חם פה ושם כמו שאומר דני ליטני...
שבת בבוקר ,ככה זה תמיד בקייץ בלי טורניר גדול, מחפשים משחקים מהעבר . http://www.youtube.com/watch?v=NX3Bbj9z3Zs עונת 77 וניצחון 0-5 על שק החבטות הקבוע שלנו בשנות ה60 וה70 -טוטנהאם מלונדון . בוט,טיוארט,בארנס,בראין קיד ,אסא הארטפורד. שימו לב ! לשער השלישי של ילד הפלא שלנו -פיטר בארנס ,ואיך הוא משכיב את פט ג'נינקס . פיטר בארנס ,שמות ,שמות ,היו ימים ,,, אל דאגה אנחנו בדרך לימים עוד יותר גדולים ,יוזאא ,יוזזאא