חמוד מילאו את האיצטדיון ברגעי משבר? מישהו שכח לספר לך על העובדה שהממוצע צופים שלהם היה פחות מ20 אלף בשנות ה80 או על 26 אלף הצופים למשחק גביע השנה מול בירמינגהאם או על העובדה שהם מביאים למשחקי בית באירופה בערך 35 אלף איש במחירי הכרטיסים שלהם הם 20 פאונד בהחלט אחלה אוהדים הרבה אוהדים למשחקי חוץ? האם אתה עד כדי כך נעל? בליגה בכירה באנגליה אתה מביא ככמה כרטיסים שאתה מקבל כמות אוהדים, כאן זה לא ליגות נמוכות שקבוצות גדולות יכולות לקבל פי 3 כרטיסים ברור שהם יותר טובים מטוטנהאם וההוכחות והביסוסים שהבאת לכך פשוט הדהימו אותי מהרגליים מאור ההודעות שלך באמת מוחצות כל אפשרות תגובת נגד שקלת פעם להיות עורך דין?
ולמרות שכולם מקבלים מכסות, טוטנהאם הייתה היחידה שמילאה אותן לגמרי כמעט ( 95% בערך) בכל משחק חוץ בפרמיירליג.
ולמרות שכולם מקבלים מכסות, טוטנהאם הייתה היחידה שמילאה אותן לגמרי כמעט ( 95% בערך) בכל משחק חוץ בפרמיירליג. כן - אתה יודע בוודאות ,שאתם הייתם היחידים ? יש לך את הנתונים של שאר הקבוצות ? אתה בטוח שהטרמפיסטים וליברפול לא לפניכם בטבלה הזאת ? אגב כמה אוהדים לקחתם לפיינורד ?
האמיתי יש לך כך נתונים ושדרני משחקים הזכירו את העובדה שהיינו הbest away supporters in england ב06 לא מעט הקהל של ניוקאסל ללא ספק הכי איכותי אבל בסקוטלנד
מצטער, אין לי את הנתונים אבל זה פורסם בהמון מקומות כשזכינו בזה (זה היה לשנת 2006 דרך אגב). לגבי פיינורד, שאלה מכשילה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
עוד משהו שמקלקל את הסטטיסטיקה קצת זה ההפרדות במשחקים מול ארסנל, צ'לסי, ווסט האם שתמיד יש בהם קצת פחות ממה שהאצטדיון יכול להכיל בגלל השורות הריקות בין מחנות האוהדים שהמשטרה דורשת.
כל הכבוד טוטנהאם , ועדיין אני משכנע שהטרמפיסטים וליברפול לפניכם ,אבל זהו זה , חוזרים לדבר על הסיטי , טוטנהם זה דיון אחר , בלונדון מתחת לצ'לסי וארסנל ,לייד ווסטהאם .
מבחינת מה? אם זה מבחינת רמת כדורגל, אז זה יותר צ'לסי, ארסנל, אנחנו ואז ווסט האם, אם זה מבחינת גודל המועדון, אז אנחנו עם יתרון קל על צ'לסי מאחורי ארסנל, והרבה לפני ווסט האם...
טוב בוא נפסיק פה זה לא הדיון של טוטנהאם זה הדיון של הנפיל המתעורר איזה הכבוד המועדון היחיד שהוא gay friendly באנגליה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx אז נכונות השמועות על מעשי סדום בקיפאקס?
קבוצה שעזבה את המגרש הביתי והביאה בעלים תאילנדי וממשיכה ומביאה הומו מזדקן מפרנסנל וזקן מניאק וחרמן שכל אנגליה מתעבת. סיטי הופכת לקבוצה הכי מאוסה באנגליה. שני דברים שלעולם אני לא ארצה שיקרו. לעזוב את הליין ובעלים זר. :aaa12:
משונה , משונה לאלה ,גם הפכנו לקבוצה מאוסה לטעמך , וגם אתה שורץ בדיון שלנו כל היום . סקרנות ? קנאה ? פחד? בוקר טוב ,את מיין רואד עזבנו לפני לפני 4 שנים, אן מה לעשות ,כבר ב94 נפרדתי מהמגרש (שנה אחרונה ליציעי העמידה) ועכשיו איסטלאנדס הוא בית נהדר ,קרוב למרכז העיר ,ולמרות זאת ליד שכונת מגורים אנגלית טיפסית . לגבי פרנקי - מישהו צריך להביא את הכסף , אצלנו זה פרנקי , אצלכם זה היה שוגר הגנב ,והיום חברה אמריקאית ענקית , לדעתי אן הבדל , אל תשכח שכבר חצי ליגה בבעלות פרטית , מה כולם מאוסים לטעמך ? אריקסון - בקדנציה הראשונה ,אתה ,אני ,ועוד 60 מליון אנגלים ליקקנו לו את התחת , אמרת לי גאון ,פסיכולוג , בסדר גמור אני קונה קדנציה כזאת גם בסיטי . פרדי ליונברג- בן 30 וכבר פרש אצלך ? יש לו עדיין מה להציע ,הרי צריך ותיק אחד שיכוון את הילדים . הענק מתעורר -come on city
עופר, הכל טוב ונחמד - עד ליונגברג. בשנתיים האחרונות הוא נראה כמו צל של עצמו, צולע, איטי להחריד (שזו מכה די כבדה לשחקן לשחקן שזו הייתה אולי תכונתו החזקה ביותר), אם סיטי רוצה להתעורר מימי האמאן ומקמנמן הגריאטרים - וכן, ליונגברג מבחינת כדורגל הוא גריאטרי כי השיא בטח לא לפניו - תעברו לשמות קצת יותר מבטיחים.