לא היה מזיק לשיר קצת להראות נוכחות, להראות נוכחות במצב יתרון זה נחמד אבל להראות נוכחות בכל מצב זה יותר מכובד.
אני מקווה שסוונגו יחזק את הקישור עד לסגירת חלון ההעברות. המאן איטי במקצת וג'ונסון עדיין לא רגיל למעמדים כאלה. חסר קשר אחורי "רע" נוסף שיעשה סדר.
מנצ'סטר סיטי - מנצ'סטר יונייטד 0:1 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx 19/8/2007 אחרי שתי תוצאות תיקו מאכזבות מתחילת העונה, הדרבי היה אמור להיות מפלטה של מנצ'סטר יונייטד. אלא שהסיטי של העונה היא כנראה לא הקבוצה חסרת האופי של השנים האחרונות, וגם השדים האדומים לא בדיוק נראים כתמול-שלשום. היום (ראשון), בסיטי אוף מנצ'סטר סדיום, עלו הסיטיזנס עם מטרה אחת, וגם דמותה של האלופה שעמדה מנגד לא הפחידה אותם בדרך ל-0:1 קטן-גדול, שמעבר לגאווה והיוקרה העירונית גם העלה אותם לראש טבלת הפרמיירליג, לפחות עד הערב. פרגוסון כבר פתח עם נאני בהרכב, אבל הפורטוגלי החזיר רק עם כמה החמצות והוחלף בכריס איגלס בדקה ה-60. גם טבס היה אחראי לכמה רגעים מסמרי שיער, המנג'ר שלו נתפס לפחות פעמיים עם הידיים באוויר, רגע לפני שמבט השמחה המוכר כל כך התחלף בהבעה קפואה ומוכת תדהמה. בצד השני הציג סוון יוראן אריקסון את קספר שמייכל, הבן של, שהוכיח כי התפוח לא נפל רחוק מהעץ האגדי ועצר כמה מההזדמנויות הטובות ביותר אליהן הגיעה הקבוצה בה כיכב אביו. דייברסון ג'ובאני הברזילאי הפציץ מ-20 מטרים בדקה ה-31 וסיפק לסקוטי עוד סיבה טובה לתדהמה, ואן דר סאר לא היה יכול לעצור את הכדור המסובב, שקיבל נגיעה קטנה וקטלנית בדרך מרגלו של ווס בראון. בתחילת המחצית השנייה (47) זיעזעה נגיחה של וידיץ' את המשקוף של שמייכל הצעיר, אבל זה היה הכי קרוב מבחינתה של האלופה, שרשמה את פתיחת העונה הגרועה ביותר שלה מזה שנים רבות. לעומתה, הסיטי עם מאזן מושלם ופתיחת העונה הטובה ביותר שלה מזה 16 שנים.
אתמול קצת "התעלקתי" על אשחר (city) על הנכונות שלו לערוק לטובת דרבי מנצ'סטרי. אך אני מוכרח להתוודות...היום התחלתי עבודה חדשה,עבודה שזמן רב (8 שנים) אני מחכה לכמותה,משרה ניהולית עם רכב שמשלבת שטח ומשרד,כמו שאני אוהב וזאת בלי להזכיר את השידרוג המשמעותי בשכר. אך בעוונותיי סיכמתי לפני שבועיים שאתחיל בחפיפה ב19/8 ופרוייקט שלם חיכה לבואי.לפני שבוע נזכרתי שהתאריך שנקבע נופל על היום הגדול מכולם (מי תיאר לנגיע לדרבי עם 4 פור על החלאות אחרי 2 מחזורים) ואני כבר התחלתי בתיכנונים מה אגיד כדי להזיז את היום שאתחיל,וביום חמישי בשיחה עם המעסיק החדש קיבלתי "רגליים קפואות" ואישרתי שאתחיל ביום ראשון. לא ידעתי כל היום איך להתחמק לשעתיים והיכן אראה,גיליתי שיש ליד אחד הפרוייקטים תחנת טוטו בקניון קטן אבל הלחץ במהלך היום נכנס לשעת המשחק והלב שלי מפרפר כל שתי דקות נכנסתי לאינטרנט בפלאפון להתעדכן בתוצאה,בדקה 31 נתתי צרחה שזיעזעה את כל סובבי,התנצלתי ואמרתי שסבתא של אשתי ילדה תאומים. זה כבר היה יותר מדי בשבילי וירדתי למנהל הפרוייקט ואמרתי שאני חייב לזוז כי יש לי קלקול קיבה,הוא הפנה אותי לשירותים שלו ואמרתי שאני קופץ לקניון הסמוך כי יש לי בעיית "סטריליזציה". החלפתי חולצה והגעתי לתחנה בתפילה שיש להם צ'רלטון,נחתתי שם בתחילת המחצית השניה,היושבים שם הופתעו למראה העב"מ העגלגל עם החולצה המקורית,קניתי בירה כדי שהבעלים ישתוק והתחלתי למלמל שם פסוקי קוראן,תהילים והברית החדשה על כל התקפה חלאתית.מסתבר שבעל התחנה שונא באופן אישי את אף ויסקי והצטרף לאצבע המשולשת שהונפה על ידי בכל פעם שהמצלמה התבייתה עליו (ריחמתי עליו קצת).בשריקת הסיום רצתי בקניון הפתח תקואי הקטן תוך שאני צועק יששששששששש,אמא אחת הבריחה את הילדים שלה ממני צלצלתי לאיסטלנדס אבל הוא לא ענה,היה שבוי בשמחה שלו. חזרתי לעבודה,אבל שכחתי להחזיר את החולצה הרגילה המנהל הסתכל עלי בפנים מלאות הבנה וחצי חיוך...ככה זה שהצד התכול מנצח,העולם כולו צוחק בשבילך. רודס,ביום ראשון יש לי יום נישואין,מה דעתך "לנחס" אותנו גם הפעם? הפעם זה רשמי...CITY ARE BACK
בדיוק כמו שאמר החבר שלך, לא רואה סיבה לשיר לבד שם. הבעתי שמחה בגול כמו שצריך, צרחתי כמו משוגע בשריקת הסיום ובכללי היה לי אחלה של יום. אם הייתי עם חבורה גדולה של אוהדי סיטי לא הייתי מתבייש לשיר, לעודד וכיו"ב. בכל מקרה, כל הכבוד לכם, יופי של עידוד נתתם שם!
תודה למברכים! כמובן שלגבי המשחק לאוהדי הכלבים בלתי אפשרי לפרגן לסיטי, וזה בסדר, בחיים לא הייתי מפרגן לכם.ככה זה יריבות. מה שחשוב זה שנצחנו בהקרבה גדולה למרות שכמובן זה לא היה פשוט. זכור לי הרבה נצחונות של פרגוסון כך ולא זכור לי שהתלוננתם אז! כל זה עוד עם שופט הזוועתי שרק חסר היה שיסים חולצה אדומה, כנראה נפל למלכודת של פרגוסון, שהיה וישאר לנצח סקוטי חרא ומחורבן. נכון הפתיחה הרבה יותר טוב משחלמנו, וכבר אמרתי לילדים להנות עכשיו כי בתור אוהד סיטי זה בדרך כלל לא נהיה טוב יותר מזה. אבל, ביחד עם זה אני באמת אופטימי כמו שהרבה זמן לא הייתי. בקיצור, במילים של לו ריד A Perfect Day http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx נ.ב לא מצאתי את ההימורים שלנו על כמה ניקודות נעשה בתחילת העונה - חבל!!
"לנחס"? אמרתי לכם שסיטי תנצח בדרבי לפי הסטטיסטיקה של השנים האחרונות אגב, לא נראה לי שארסנל תיתן לסיטי להמשיך את שרשרת הנצחונות ביום שבת הקרוב. מזל טוב ליום הנישואים, כמה זמן אתה מחזיק מעמד כבר?
אני לא יודע אם ניחוסים עובדים... קללת עופר קדוש מכה ללא רחם העונה ומי יודע מתי תיפסק. אני בעצמי מתחיל לחשוש ומתחיל לחפש מכשפי וודו באיזור השרון! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
טוב... איכשהו בתחילת העונה עוד פיקפקתי אבל אחרי אתמול זה רשמי, מיקה ריצ'רדס הוא הבלם הכי טוב בעולם! כזו תצוגת בלמות מושלמת לא ראיתי מימי, שליטה טוטאלית של הבחור שנלחם לבדו כמו אריה בכל ה-11 של היונייטד. על הקרקע, באוויר, בים וביבשה, המפלץ הזה שביוני מלאו לו 19 (!!!) עשה משחק שגם ג'ון טרי היה מתגאה בו. פשוט מדהים. זו חתיכת התלבטות אם לשחק איתו כבלם או כמגן ימני, אחרי הכל סיטי מפסידה עכשיו את הגיחות המפורסמות שלו קדימה, אבל היכולות ההגנתיות של הילד מקבלות ביטוי יותר משמעותי במרכז ההגנה. גם ריצ'רד דאן הוא חתיכת גיבור... אבל אתמול זה היה רק מיקה, מ-ד-ה-י-ם!
אני חושב שעדיין מוקדם להכתיר אותו, הוא בהחלט עושה רושם מצויין, אם ימשיך ביכולת הזו, כל משחק מלחמה, אין ספק שהוא בדרך להיות גיבור אנגלי. אני חושב שלריצ'רדס יש תכונות שבלם צריך-כמו כל הבלמים הבכירים באנגליה גם לו יש פיזיות מדהימה, כושר מנהיגות , אתלטיות ונחישות. אבל מה שלריצ'רדס יש, ולאף אחד מבלמי אנגליה אין את זה, לפחות ברמה שלו, זה מהירות. הבן אדם, מלבד היותו כל מה שכבר הזכרתי למעלה, הוא בעל מהירות מסחררת, אתמול במשחק הוא היה מהיר מדי אפילו עבור טבז וגיגס... בקיצור, אני חושב שזה טוב שהוא יכול לשחק גם כמגן, כי זה מוסיף עוד שחקן איכותי גם לעמדה הבעייתית הזו(עבור הנבחרת), למרות שאני חושב שלפני הכל הוא בלם. ועוד איזה בלם.
ריצ'ארדס הוכיח אתמול שהוא אחד בלמים הטובים באנגליה, ושני רק לג'ון טרי וריו פרדיננד. אוף ושבוע הבא הו והקבוצה שלו נופלים עלינו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
היתרון היחיד של הצמד הזה על מיכה ,הוא ניסיון ,אחרי אתמול פערי הניסיון ממשיכים להיסגר בקצב מסחרר , אין לי בכלל ספק שהוא כבר מספר 1 !