מנצ'סטר סיטי 2007/8

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י RealStretford, ‏1/6/07.

1. George Best Member

בולשיט ילדותית, בטח,
    שקבוצות אחרות משחקות בצורה משעממת אתם לא מפסיקים לקטול אותה, גם את נבחרת אנגליה,
    שזה מגיע לשיטי שלכם - מה זה משנה שכל הקהל בשיטי אוף מנצ'סטר נרדם.
    אני מוכן להתערב שהילד של איסטלנד נרדם משעמום.

נערך לאחרונה ב: ‏17/9/07
  2. city4ever Member

ואני מוכן להירדם כל הדרך לגביע הליגה... ובלבד שנזכה בתואר כלשהו

3. George Best Member

תאמין לי, הסיכוי היחיד שלך לראות תואר זה בחלומות.

4. RealStretford Member

קודם כל - לא, הילדים שלי לא נרדמו כי קבוצתם האהובה נצחה וזה מה שילד מבין וגם מה שאני מבין. אין לי חלומות להיות ברצלונה.

בינתיים אני באמת נהנה ממקומנו הגבוה. לא ציפיתי לזה ואני מוכן להינות כל עוד שאפשר. איני טיפש וברור לי שמקום שני זה לא המקום האמיתי שלנו בהירכיה של הפרמיירשיפ.

היום היו לנו שתי דברים שעזרו מאד, הראשון - אופי, שכל-כך היה חסר לפני שנה.השני - מזל, הרבה מזל, שגם את זה כל אחד שמצליח חייב.

היו די הרבה בעיות בהרכב, ההגנה הייתה מאד מבולבלת. למה ואסל, או אפילו מפנזה עולים לפני ביאנקי אלהים יודע. מול זה היה ג'יונסון -פשוט קולין בל חדש ושוב ריצ'ארדס. כל זה בלי שוער כי שמייקל זה פשוט לא זה.

וילה היו מאד מפטיעים לרעה. דיברו עליהם הרבה, אך כמו הרוסים מול אנגליה לא סיפקו שום דבר חוץ מפרצופים כועסים. אומנם שמייקל לא טוב באוויר על כל כדורי הגובה(?) במחצית השניה היה כמו לראות את סקונט'ורפ בליגה הרביעית. לא רציני.

יש לי תלמיד שנוסע למשחק מול פולהם. הבטחתי לא שאם ננצח הוא יקבל 100, אם נפסיד - נכשל!!

תחיה מערכת החינוך!!!

5. cityblues beter dead than red

אריאל
    לא זכור לי שנכנסתי אחרי נצחונות שלכם לקלקל.
    אם ניצחתם,שאפו,קשה לי לפרגן אך לא אכנס לשבח.
    אך אתה..מתקשה לקבל את נוכחותנו בחלק העליון,אל תדאג,קרוב לודאי שהשופטים (כמו מרטין אטקינסון,שניסה בכל כוחו להרוס לנו ניצחון כדי להרשים את אף ויסקי) ידאגו שתעברו אותנו במהרה.
    המשחק של סיטי רחוק מלהלהיב ומשעמם ברובו,אך השוואות לבולטון די מופרכות.
    ידענו שאריקסון מאמן הגנתי ונערכנו לכך,נכון לעכשיו 3 ניצחונות של 0-1 בבית נותנות הרגשה של מבצר קשה לפיצוח,וה-COMS יהיה מבצר השנה.
    הקבוצה עוד תתחבר ותהיה מלהיבה יותר.
    CITY ARE BACK

6. George Best Member

אני לא נכנס לקלקל, אם אני הייתי אוהד שיטי הייתי שמח לא פחות ממכם היום,
    אבל אי אפשר שלא להיגעל מהצורה שאתם משחקים, המשחקים שלכם הם חד משמעית המשעממים ביותר בליגה,

אתם צודקים, בהחלט מגוכחות,
    ממוצע השערים של בולטון למשחק אשתקד ובעונה קודם לכן עמד על 3, שלכם שער למשחק ביום טוב.

לא מובן הקטע עם ביאנקי.
    התחיל טוב את העונה בהרכב.
    פתאום הוא יורד לספסל, ואריקסון מנסה כל חלוץ על פניו.אם הוא לא היה משאיל את דיקוב, כנראה שגם הסקוטי הדפוק היה משחק לפני האיטלקי.

7. eastlands Member

סיטיבלוז-למה ההתנצלות ? בסט פשוט ילדותי ,בדיוק כפי שפיטר כתב , הרי הנקודות שהם השיגו ,הגיעו דרך כדורגל מחריד ,עם פחות שערים מסיטי , פשוט הזיכרון קצר,שהרי עברו 24 שעות מאז העקיצה בגודיסון , העיקר שהמאמן המנוזל שלהם צחק על ההשקעה בצעיפים , כשהוא קונה צב ב20 מליון , אגב גם בריסרב זה נגמר 3-1 לסיטי , חם ,לחוץ , מפסידים ב2 דרבים ,מסתכלים מלמטה על הקבוצה ממנצ'סטר ,לא קל להם לקבוצה שזוכה לפריבלגיות באנגליה , ואז כשמגיעים שופטים של ליגת אלופות ,הם עפים כל שנה .
    0-1 ג'ואבני - חצי שנה של שקט ,שששששששששששששששששששששששששששששש.

8. eastlands Member

בסט-"אבל אי אפשר שלא להיגעל מהצורה שאתם משחקים, המשחקים שלכם הם חד משמעית המשעממים ביותר בליגה"

אתה צודק, אי אפשר שלא להקיא את מה שראיתי עד עכשיו מקבוצה כל כך מוכשרת ,מלבד ההפסד בדרבי ,ותצוגה סבירה בפורטסמות ,ראיתי גם שעמום נגד רידיניג, שוד נגד הספרס , זוועה נגד סנדרלנד ,ושוב בינוניות באברטון .
    חד משמעית אתם הקבוצה שמשחקת הכי מגעיל העונה ,ביחס לכסף שהושקע בקבוצה .

9. cityblues beter dead than red

תמונות מהמשחק
    http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44119000/Xxx/_44119757_city.Xxx
    אריקסון בפוזה אופיינית.
    [img]http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44119000/Xxx/_44119843_villa4.Xxx
    אגבונלהור מנסה לבעוט לפני שהשור עוצר אותו.
    http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44119000/Xxx/_44119915_citygoal.Xxx
    השער של הנסיך החדש.

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44119000/Xxx/_44119861_city5.Xxx
    ג'ונסון מודה לאלאנו על ההכנה.
    http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44119000/Xxx/_44119957_city7.Xxx
    ביאנקי עובר את קארסון לפני שבארי עוצר מהקו ומונע 2-0.

10. eastlands Member

ממוצע הגיל של ההגנה של סיטי היום -20 ! מדהים ,קאספר,אונוהה,קורלוקה,ריצ'ארס,גארידו .
    קורלורה היום בעמדת בלם היה נפלא , איזה שחקן (בראבו סוון) אחד משחקני ההגנה הטובים בליגה ללא ספק .

11. Bensh Member

מי זה קורלורה? הקרואטי מדינמו?

12. Bridge Member

13. eastlands Member

כל מי שחשב ששחקנים מקומיים לא ישחקו בעידן הכסף בסיטי ,יכול לאכול את הכובע (קדימה סטרטפורד תבלע אותו) איירלנד המוענש בגלל סיפורי סבתא ,ודאן הקפטן מורחק ,ולמרות 2 שחקני ההרכב הללו , אונוהה, קספר,ג'ונסון,ריצ'ארדס פתחו בהרכב .
    קלוין אטוהו שניצח את דרבי המילואים כבר על הכוונת ,ולא שכחתי את סטארידג' שחוזר מפציעה ,כסף גדול ימשיך להגיע מתאילנד בינואר ,אבל סוון לא מתעלם מהאקדמיה הנפלאה ,אתמול שוב זה הוכיח את עצמו ,אלנו המוכשר ב1-2 עם ג'ונסון המתוק ,העתק לגול נגד דרבי , כל ילד בלנקישייר שחולם לשחק בפרמייר ,כבר יודע היכן יש לו צ'אנס , למרות הגודל ,למרות העוצמה של העיר הגדולה , סיטי הוא מועדון משפחתי, סיטי זה הקהילה , סיטי זה כל מה שהי....ד לא יהיו כבר לעולם , פעם עוד היתה תחרות ,היום נשארנו לבד במנצ'סטר -כי מנצ'סטר זה סיטי ,כי סיטי זה מנצ'סטר - אנחנו חולמים לשחק בתכול ,היום ילדים קיבלתם את הצ'אנס ,שחקו כמו שחלמתם .

14. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,
    מה שניצחון גורם לזיכרון שלך וכל זה רק אחרי 6 מחזורים,
    אם תבדוק מה שאתה כתבת לגבי יונייטד לפני כמה מחזורים תגלה שאתה בעצמך כתבת שיונייטד משחקת את הכדורגל הטוב באנגליה!!!אתה כתבת,לא אני!
    אז פתאום אנחנו משחקים זוועה?כדורגל מחריד?וכל זה ב 6 מחזורים,מן הקצה אל הקצה,מעניין אה.

נגד רדינג,נגד שיטי,נגד פומפי שיחקנו יופי של כדורגל,התקפי,מעניין,שליטה מוחלטת,מצבים ולא נכנסו הכדורים,קורה,
    גם נגד סנדרלנד ובונקר תוצרת שיטי שלטנו ב 100 אחוז והפעם אצלחנו לכבוש,
    במשחקים הפחות חד צדדים וכן פחות טובים שלנו כמו נגד ספרס ואברטון(אחד ממגרשי החוץ הקשים שיש)ניצחנו וקבוצה שרוצה לקרוא תיגר על אליפות צריכה לדעת להוציא נקודות גם במשחקים כאלה.

אז שעמום נגד רדינג אתה אומר?או שלא ראית את המשחק או שאין לך מושג אם זה מה שאתה כותב,תחליט אתה לבד מה האמת ותעדכן את חברי הפורום.

שחקני בית,אתה יודע טוב מאוד שהזמן של קספר שמייכל הוא מוגבל והוא משחק רק כתוצאה מפציעה של שוער בכיר ממנו,אתה יודע טוב מאוד שאין לו עתיד בשיטי,אלא אם כן אתה שמח שיהיה לכם שוער דמוי לירן שטראובר ביציאות לכדורי גובה.

חבל גם,אבל כבר התרגלתי,שאתה מתעלם מהעובדה שגם ביונייטד,גם העונה,בעידן הכסף הגדול,שחקני בית משחקים וזה לא משהו חדש אצלנו,זו הדרך שלנו!
    האחרון שבהם היה כריס איגלס,אותו איגלס שראית אותו לפני שבוע וחצי בדרבי הריסרב,

אז העיקר שאתה ממשיך בדמגוגיה ובהשוואות הלא משכנעות שלך לגבי שחקנים תוצרת בית וכמובן לגבי זה שאתם הקהילה בעיר,אתם נשארתם לבד במנצסטר ו...
    אתמול במשחק שלכם,אחרי שהגיע בעלים חדש,השקיע כסף,הביא רכש,הביא מאמן מפורסם,שחקני בית משחקים,התחלת עונה כמו שלא היתה לכם כבר שנים,מול וילה שניצחה את צ'לסי מחזור שעבר ו...רק כ 38,363 צופים מגיעים למשחק,עשרת אלפים פחות מהתכולה
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx

אז מי אוכל את הכובע אה איסטלנד?

15. Manc Member

היר היר STRETFORD....
    26 בעיטות לשער נגד רדינג, סוף הסיפור בקשר לזה.
    שחקני בית ו"אף אחד מהאוהדים שלכם הוא לא באמת ממנצ'סטר" אלו טענות ידועות של הסיטי שמתעלמות מהעובדה שאין לזה שום קשר עם המציאות.
    רק תיכנס לרד קפה, או RoM, הפורומים הגדולים של אוהדי יונייטד באנגליה, ותראה כמה אנשים שם הם מהאזור של Greater Manchester.

לגבי התפוסה, טוב אני לא יודע יותר מדי על קבוצות אחרות (חוץ מבורו שקשה להתעלם מזה) אני יודע שאנחנו ממלאים איצטדיון של 76000 כל שבוע. ואתם? מצליחים למלא איצטדיון שהוא חצי מהגודל?

אני לא מדבר איתכם על אליפות, גם לא על צ'מפיונז ליג, תגיעו לאירופה עם כל ה"כסף הגדול" והמאמן הזר שלכם (who's selling out now??? לפחות הבעלים שלנו יודע אנגלית) ואז תדברו איתי.