נכנסתי לרד קפה שלכם ,סופרייס,סופרייס -הסיטי במרכז ההתעניינות ,הנושא -"כמה טובים הם נראים?" כבר מושך עשרות תגובות ,למשל דוגמא של אוהד בשם "סונימובי,"-Am I the only one that is afraid that City might do something this year. Yes I know that it's early but they have quality and a lot of luck... הם מפחדים !! לגבי כמות הקהל אתמול ,נכון ש38 אלף זה פחות מהציפייה ( משחק יום א נגד וילה ,משודר בסקיי ,בשעת טי טיים ,אמור למשוך 42 אלף ) ,גם וילה באותו שעה ,בשבוע שעבר לא מילאו את הוילה פארק נגד צ'לסי . 8000 פחות מהתכולה זה לא נראה טוב ,אין לי בעיה עם 5 אלף המתלוננים שלא הגיעו ,לי יותר כואב ,כאבם של האוהדים ,שלא מוצאים באיצטדיון את מה שהיה להם פעם ( עישון , יציע של זמרים ,אזורי עמידה ) , ברפש אין את הבעיה ,כי על כל אוהד שרוף מאוכזב שנפרד מהמושב לטובת הפאב ,קופצים 5 אוהדי פלסטיק ,חובבי מרצ'נדייס ומקדונלדס , הפרמייר כולה סובלת מאיבוד אוהדים ,לטובת מזדמנים ,אני מעודכן לגבי נסיונות של קבוצות אוהדים לשנות את המצב ,אבל זה כבר נושא אחר וכואב . ועדיין 35 אלף מנקוניים ,זה שליטה במנצ'סטר ! תגידו אוהדי החלאות בפורום , מה הקטע עם כל הזנבות ,הססמאות והקישקושים שכל אחד סוחב מתחת להודעה שלו ? אפילו עראפת לא היה מתראיין עם כל העיתורים שלו כל הזמן .
איסטלנד, 10000 פחות מהתכולה אתמול,לא 8000,עוד 2000 זה לא הולך ברגל,אבל כמובן שתמיד תמצא תירוצים ללמה לא מלא, עונה שעברה זה היה הרמה ואי כיבוש שערים,היום זה משחק ביום א' ומחפש חיזוקים מקבוצות אחרות שלא מילאו את המגרש שלהן, מה התירוץ הבא?הנקניקיות שמוכרים בחוץ לא כשרות? ויופי של ציטוט הבאת,ליצנים הרי אפשר למצוא בכל פורום ועל כל "אוהד" מפוחד אפשר למצוא לך 10 שכותבים אחרת. אבל העיקר ששיחקנו כדורגל משעמם נגד רדינג.
איזה ימים , אתה נילחם על כבוד המשחק נגד רידינג ,בושה . 4 גולים ב5 משחקים ,ועוד מלכלכים על היריבה , ההפסד בדרבי ירדוף אותך עד הכריסמס לפחות ,ועד אז לך תתרחץ . לגבי תירוצים , אני לא מתרץ בכלל , אני מעדיף 10 אלף פחות אבל בלי מתלוננים , ואתה מודע טוב מאוד לתופעת המזדמנים במיוחד אצלכם , סיטי נעדיין מושכת קהל מהגדולים באירופה , וביחס הפוך בכלל להישגים ב30 שנה , היינו ,נשארונו ,ונהיה תמיד זן מיוחד של קהל נאמן ,שאין לו דוגמא בכלל באף מקום בעולם . כל שבוע אתה צריך לכך תזכורת , במיוחד אחרי הפסדים בדרבי , לגבי הרד קפה ,לפני שאתה בכלל מגיב ,תסתכל כמה תגובות ,תסתכל במה אתם עסוקים , פחד ,שנאה , לחץ , והפסד בדרבי אמרתי 1-0 1-0 1-0 1-0 1-0 -סיטי ,דה מנצ'סטר קלאב
כמה כיף לך שאתה יכול להזכיר שוב ושוב את הנצחון בדרבי. לא עובר את החצי ומנצח. למה טוטנהאם לא יכולה פעם אחת לשמור על תוצאה ותמיד חייבת להמיץ 4 פעמים מול שוער בדרבי ? איך אמר חכם חנוכה ? " ינעל ראבאק עארס יכו שרמוטה ".
אל תשכח שהבעיטה של ג'ואבני גילחה את ווידיץ -עוד יותר כיף . ואף וויסקי שצחק עלינו לפני המשחק ,אוכל עד עכשיו נזלת ירוקה מההחמצה של טבז .
רק לידע כללי, האיזור הגאוגרפי Greater Manchester לא כולל את מלטה ,סינגאפור, דאבלין או בלפסט (מקום קבורתו של השיכור האירי המפורסם בכל הזמנים!!) :aaa021:
http://english.aljazeera.net/mritems/images/2007/6/21/1_222625_1_9.Xxx אוהדי סיטי מפגינים במוס סייד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
אין לי שום ציפיות שנעבור העונה את זבלייטד, אבל בהחלט אני מאמין שתוך שנתיים שלוש נהיה אופציה ראויה ונתחרה על השליטה בעיר. אבל, לא מבין את צרות העין שלכם אוהדי זבלייטד, מה אתם כל כך פוחדים , הרי אתם הגאוה של היונייטד סטייטס אוף אמריקה... תסתפקו בזה.
ניטשה מכל מה שזיבלת בשכל בהודעה הראשונה אחרי שהתעשת מהנצחון שלנו זה המשפט היחידי שהית קרוב למציאות. שמייכל אכן לא מתאים לפרמיירליג ובטח לא לקבוצת מרכז טבלה (יסלחו לי כל הסיטיזנס),הוא נוהג לתפוס פחמן דו חמצני ולא את המולקולות שמרכיבות את הכדור ביציאות שלו,הוא לא ירש את הביטחון של אבא שלו ובטח לא את הגובה.יסכים איתי איסטלנדס שג'ו הארט שוער מוכשר יותר ועתידו לפניו שלדעתי עדיף אפילו מאיזקסון ששריטה באף מהאחין שלו משביתה אותו לחודשיים. ולגבי ההשוואה לשרוך עם השם הגרמני,קשה לי להאמין שקספר יצא עם חברת פרלמנט דנית.
שמייכל כרגע לא מתאים, אבל הוא צעיר מאוד ונדיר למצוא שוער בגיל הזה עם בטחון בטח ובטח שהוא משחק בגילאים האלה בפרמייר ליג ולדעתי הוא עוד יגיע לרמה הנדרשת.
http://dlibrary.acu.edu.au/research/theology/ejournal/Issue2/images/pang_4.Xxx עכשיו הבנתי למה אריקסון משאיר את ביאנקי על הספסל http://www.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2007/06/28/0JK990CH--346x212.Xxx
אולי גם תוך שנתיים שלוש פומפי, אסטון וילה וניוקאסל יתחרו על השליטה בליגה? להגיד שתוך שנתיים-שלוש אתם תתחרו על השליטה בעיר זה מגוחך, לא פחות מזה, אתם רחוקים שנות אור מאיתנו, הסוחר ילדים שלכם הוא לא רומאן אברמוביץ' וגם החומר הקיים שהיה בצ'לסי עולה על זה של שיטי בכמה רמות, להגיד שתוך שנתיים-שלוש אתם תיאבקו על מקום באירופה, אולי תהיו הקבוצה החזקה מחוץ ל4 הגדולות - מקובל, אבל על לשלוט בעיר, משמע אולי לשלוט בליגה. קצת חזירי. איסטלנד, תמיד יש לך תירוצים למה האצטדיון שלכם לא מלא, והנסיונות שלך לתירוצים נשמעים לא רע למי שלא מבין, אבל אם הקבוצה שלכם תישאר במקום ה2 עוד 10 מחזורים, המגרש שלכם יהיה מלא מול כל קבוצה בליגה. ועדיין, גם 35 אלף האוהדים שלשום לא עשו יותר מדי רעש, אתה יכול לצחוק כמה שאתה רוצה על הקהל שלנו, נכון שיש כל מיני פקיסטנים למיניהם שבורחים 3 דקות לסוף כדי לא להיתקע בפקקים, אבל רוב הקהל הוא נאמן ונהדר, וזו הסיבה שהאולד טראפורד הוא אחד המגרשים הביתיים בעולם.
בסט- אחרי הניצחון שלנו היית ילדותי ,ודיברת על איכס ,מבלי להסתכל לגועל שלכם עד כה ,עכשיו כבר הפכת למשעמם , נו עוד פעם שנדבר ,על הקהל הכי נאמן בעולם הכדורגל ,דיי משעמם עבור נושא .