יש כמה שחקנים שלא יגיעו אליכם ולא משנה בכמה כסף, אחד מהם הוא דה רוסי. אני יכול לראות את קאקא עובר הרבה יותר ממה שאני יכול לראות את דה רוסי, טוטי, מסי ועוד כמה כאלה.
לטוטי יש מחיר? לדל-פיירו יש מחיר? למאלדיני יש מחיר? לראול יש מחיר? לגיגס יש מחיר? לפויול יש מחיר? לצ'אבי יש מחיר? לדלי קין/רובי קינג - אנחנו קולטים בדיוק מה קורה כאן. יש שחקנים כמו קאקה שאולי יש להם מחיר של חצי מיליון פאונד בשבוע, ויש שחקנים שאין להם מחיר. דה-רוסי הוא אחד מהם. מי שטוען אחרת, יטען זאת מבורות.
נרו רוקו אתה כל כך נחרץ במילותיך ,אני מאמין שאין לך קשר ישיר לשחקן ואתה לא בדיוק יודע האם הצעה כזו היא משהו שהוא ידחה על הסף. אני לא מזלזל בדבריך ,אבל אתה לא יכול להיות כל כך נחרץ, לכל השמות שהזכרת יש היסטוריה ענקית בקבוצות שלהם ולדה רוסי יש עוד הרבה לעבור כדי להשתוות להם. אגב נקודה למחשבה, ההייפ הוא מטורף כרגע אבל להסתכל לטווח הארוך, ברגע שאתה מביא שחקן עם שכר כל כך גבוה, זה הרי ברור שמיד כל שחקן בסגל הסיטי ידרוש העלאה בשכרו.למישהו יש ספק שגם לרוביניו תהיה קפיצה משמעותית בשכר בעתיד? לידס התרסקה בגלל התנהלות כלכלית כושלת, עכשיו צ'לסי גם כן רוצה למכור לפי דיווחים, אני מאמין שעם התנהלות כזו סיטי תהרס,גם אם זה יקח כמה שנים טובות.
כל השחקנים שהזכרתי מחזיקים בהיסטוריה ענקית גם בגלל התנהלות מסוימת שלהם במועדונים שלהם. דה-רוסי לא בדיוק ילד, הוא כבר בן 25 ועד עכשיו דפוס ההתנהגות/התנהלות שלו זהה להתנהלות של כל המאלדיני/ראול/טוטי וכו'. שום דבר לא ודאי ב-100%, אבל דה-רוסי הוא אחד מרשימה מאוד מצומצמת של שחקנים שאני מרשה לעצמי להיות נחרץ לגביהם.
לא קשור למציאות. לידס נחרבה כי לא היה לה כיסוי לשטויות שרידסדייל עשה. שלא כמו בלידס, בצ'לסי, בטח במנצ'סטר סיטי וגם בקבוצות אחרות - הבעלים מסוגלים לעמוד גם עוד מיליון שנה בעלות של עיסקאות מופרכות כאלה ומופרכות הרבה יותר. ככה זה כשלבאר של הכסף שלך אין תחתית. התנהלות כלכלית כושלת צריך לבחון בשבע עיניים בקבוצות שיש סכנה שהבעלים לא יוכל לממן בהן את הגירעונות שמהלכים גרועים יביאו בסופו של דבר. צ'לסי שההתנהלות הכלכלית שלה סופר מבוקרת ומתוכננת (בלי קשר לגב האין סופי) ומנצ'סטר סיטי עם העוקב נפט הצמוד לא קשורות לקטגוריה.
אתה הבושה. צמרת הכדורגל היא מועדון סגור ואקסקלוסיבי? תודות לכספי ליגת האלופות נוצרו פערים עצומים בין אותם מועדונים לשאר הליגה ולמרבה הצער רק משקיע חיצוני יכול לשבור את המחסום שהציבה אופ"א.
איכשהוא אברטון הגיע לשם בלי משקיע, טוטנהאם הייתה רחוקה קלקול קיבה אחת פחות מלעשות את אותו הדבר ווילה אמנם מוחזקת ע"י מיליארדר אבל זה כלל לא מורגש. ומנגד סיטי עם תאילאנדי לא התקרה לשם, וכנ"ל פומפי. זה לא הכל ענין של כסף.
מקום 4 בטבלה בעונה זו או אחרת זה לא הנושא פה, הנושא פה הוא כוח הקנייה בשוק השחקנים. מועדון שהוא לא בטופ4 שנהנה כל עונה מכספי ליגת האלופות, לא יכול להתחרות על אותם שחקנים. וילה מוחזקת ע"י מיליארדר וזה כלל לא מורגש? אתה יודע שבכל אירופה רק אינטר הוציאה יותר מוילה בקיץ? תבדוק את זה. זה אפילו מחזק את הנקודה שלי. וילה הוציאה עשרות מיליונים ועדיין לא יכולה להתחרות בקליבר של השחקנים שארבע הגדולות יכולות למשוך, ואת הסטטוס-קוו הזה מנסים לשבור בסיטי.
אברטון הגיע לשם פעם אחת ויחידה, טוטנאהם כמעט הגיעו לשם ולוילה יש עוד דרך ארוכה עד שהם יגיעו למטרה הזאת. אי אפשר להיכנס למועדון המצומצם של קבוצות ליגת אלופות מובהקות בלי מספיק כסף. לסיטי כרגע יש את היכולות הכספיות להגיע לשם, ואפשר לראות שלהרבה אנשים קשה לקבל את זה בגלל שזה "הורס את הכדורגל", כאילו בא לו השייח והיה לראשון שהציעה סכום מטורף על שחקן. זה היה קיים עוד קודם. אנחנו בסך הכל העלנו את הטירוף מדרגה. מעניין אותי לדעת אם ריאל מדריד הייתה משלמת את ה70-80-90 מיליון המדוברים על קאקה או רונאלדו, האם אז התגובה של האנשים פה הייתה דומה? לא, הרי הם ריאל ואנחנו סיטי. כרגע אנחנו יכולים לקנות כל שחקן בעולם, תקבלו את זה או שנשלם לכם 100 פאונד כדי לקבל את זה.
למה סתם לזרוק דברים מבלי לבדוק לפני זה? 1.ברצלונה - 90 מיליון על רכש 2.ריאל - 73 מיליון 3.אינטר - 58 מיליון 4.וילה - 55 מיליון עכשיו אתה יכול להתחיל לבנות את התאורייה שלך מחדש.