כל העולם ואשתו ראו הסתכלו על הרגליים של רוביניו ואת הרגל של הדני מכשילה אותו. רק השופט לא ראה???? מחצית נפלאה של שוני ואיירלנד. אלאנו חייב להתרכז במגרש-הראש שלו במקום אחר.
תוצאה לא אופיינית שלנו ,0-2 נקי ושקט , בלי להסתבך עם שער חוץ ,כל הכבוד ! שוני רייט מצויין ,עם שער נפלא וסטיבי ליידו היו הבולטים היום , זבלטה ממשיך להפתיע ולהפוך לבורג חשוב מאוד , היום ללא קומפני ודה יונג , הוא היה התחנה האחרונה בקישור . קאסידו אמנם כבש יפה ,אבל זה מספיק לרמות של הפרמייר , האיטיות שלו זה משהו מזעזע . עם רגל וחצי ברבע , ועד אז ,בלאמי,קומפני ואולי אולי מרטין פטרוב חוזרים יש סיכוי ללכת עד הסוף . איסטנבול איסטנבול אני מתפלל!
עצוב שעם כל הכסף הגדול אנו נאלצים להסתפק בחלוצים כמו קאייסדו ואוואנס,יש לנו חולית קישור אולי הטובה באנגליה(במיוחד עם פטרוב) אבל אין להם חלוץ מטרה שיעמוד בקצב שלהם ובטכניקה שלהם. ואיפה לעזאזל סטארידג'? אכן,זבאלטה מתגלה כסאנג'י משופר שיכול לתפקד גם כמגן גם כבלם וגם כקשר אחורי לא רע. תוצאה של 0-4 היתה מספקת אותי יותר במיוחד לאור העובדה שסיטי מתפקדת כד"ר ג'קיל ומיסטר הייד במשחקי בית וחוץ,מפחיד אותי לחשוב שלא נעבור את אלבורג. אני כבר מתחיל לחסוך לאיסטנבול....
מעניין איך היו מגיבים אוהדי הצד האפל של העיר אילו אוהד יונייטד היה אומר שהוא חוסך כסף לקראת גמר ליגת האלופות...
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx זהו , נמאס לך לדבר על אינטר ,אז החלטת להבריק בדיון שלנו . לך תכין פריויו לשבת ,לפחות תועיל לפורום בדברים שבהם אתה טוב , אתה פשוט מדרדר בכל הודעה .
כמה מפתיע שזו בדיוק, אבל בדיוק התשובה שציפיתי לקבל ממך. הרי שנינו יודעים שאם אוהד שלנו היה כותב את אותו הדבר, היית מתחיל לדבר על שחצנות ויהירות של אוהדי "הרפש", בחייך איסטלנד, אתה עובד על עצמך.
איסטלנד מה קורה? חזרתי עכשיו מהפאב במרכז העיר,הייתי יחד עם חיים,שתינו וחשבנו עליך...בעצם קיבלת את הסמס, נכנסו אוהדי אלבורג חביבים,שמחים ועליזים,לא לקחו קשה את ההפסד,העיקר הרוויחו כמה שעות בעיר הקודש. היית צריך להיות פה איתנו,יאללה,תגיע בפסח.
הקהל של סיטי מדהים אותי לרעה. ראיתי את המחצית הראשונה והייתה אווירה של משחק של סנטנדר עם תיקי אוכל על הגב וקהל ישן. בגול השני הם התעוררו לכמה דקות ושוב נרדמו. מצפייה ביציעים אמרתי לעצמי שלפחות הם הביאו משהו כמו 40 אלף אבל עכשיו אני קורא בכל האתרים שבאו רק 24,502 לסיטי נשאר רק אירופה העונה,ההנהלה הורידה מחירים ובאירופה הם זולים מאוד. הביאו ילדים בלי כסף ואיסטנבול קורצת. אז מה נשאר ? האם גם קבוצה שלא לקחה כלום 33 שנה לא סופרת את אופ"א ? אני בטוח שאם יגיעו לאיסטנבול הם יביאו כמות גדולה ויעשו שמח כמו כל אנגלים באירופה אבל אתמול התביישתי. נ.ב יכול להיות שאני טועה עם הכמות. היה משחק של טוטנהאם באירופה שבאתרים נרשם שהיו 15 אלף בעוד המגרש היה מפוצץ. אם זה נכון אז אולי האיצטדיון הזה אשם.
אתה לא טועה לדלי,בטלוויזיה אפשר היה לראות שהיציע העליון היה ריק לחלוטין ובשאר האיזורים הרבה מאוד קרחות.
הקהל של סיטי אכזב בקטן , הייתי מצפה לכמות של 30 אלף במשחק כמו של אתמול ,ובאמת חסר לי 5 אלף . לגבי העידוד ,כנראה שהיתרון הכל כך מוקדם בשילוב איצטדיון חצי ריק עשו את שלהם , שמינית גמר עדיין לא מרגש אוהדים שכבר רגילים לאכזבות , ובמיוחד שזה משחק ראשון מהשניים , עד כאן הכל תירוצים , משלב רבע הגמר אין תירוצים ,חייבים 40 אלף כדי לעבור את המחסום הזה של 28 שנה ללא שום חצי גמר .
זה החשש במעבר לאיצטדיון חדש. אני בטוח שהרבה היו פשוט רגילים להגיע למיין רואד ולאווירה שלו. לדעתי עדיין לוקח להם זמן לעקל את המגרש הזה שאפילו לשם שלו לא התחברו עדיין. אני אפילו לא יודע אם אלה ששרים יושבים באותו יציע. בתקופה הקרובה יתפרסמו תמונות ראשונות של היציעים באיצטדיון החדש שלנו ואני מקווה שהוא יהיה באמת קרוב לדשא ושלכל יציע יהיה אופי משלו כמו שהבטיחו. 24 אלף במשחק באירופה אחרי שלא הייתם שם שנים מבחינתי זה פחות בעשרת אלפים מינימום. בכלל,האוהדים של סיטי שלא זכו בכלום אמורים להרגיש מאוד רעבים ולהגיע בהמוניהם למשחק כזה.
בכלל,האוהדים של סיטי שלא זכו בכלום אמורים להרגיש מאוד רעבים ולהגיע בהמוניהם למשחק כזה. משחקים רגילים בליגה מביאים לאיסטלאנדס 45 אלף , יום חמישי הוא בעייתי בקטע שהרבה אוהדים עובדים וגם הנחה בכרטיס לא מצליחה לשחרר אותם מהתחייבויות , לסיטי יש קהילה מאוד גדולה של ילדים שגם הם לא מגיעים למשחקי לילה , השלב הזה שמינית גמר עדיין לא עושה את זה לאוהדים ,גם היריבה אלבורג היא לא אטרקציה כזאת גדולה , ברבע גמר אני משוכנע שנתקרב למספרים של הליגה , גם אם נשחק נגד חארקוב , אפילו בשלב הקודם נגד קופנהגן היה יותר , למה? כי זה היה גומלין . אני לא מודאג ,הגדילה בכמות האוהדים שלנו מאז המעבר לאיסטלאנדס ,היה חד מידי (גם בגלל ההתרגשות מהמעבר וגם בגלל קיגאן ) במיין רואד 25 אלף היה כמעט מלא , אוהדי סיטי לעולם לא התרגשו יותר מידיי משלבים מוקדמים , מחסום הרבע ל מתקרב .
תשמע רבלה,אני רואה את הרעב וההתרגשות בעיניים שלך. אני בטוח שאתה לא היית עובד בחמישי בערב בכל מצב. אוהדי סיטי אמורים להרגיש בדיוק כמוך ועדיין למרות ההסברים של שמש,גשם,קור,עבודה ולימוד תורה עדיין אני לא מצליח להבין למה לא הייתה התרגשות. בכל מקרה,אני מאחל לך שתקבל אחת יריבה מהמשחק של פ.ס.ז' מול בראגה. רק לא רוסיות שמשחקות פשוט בשקט נפשי וטכניקה עילאית ברזילאית. גם מארסיי במגרש המפחיד שלהם יהיה קשה. עם כל זה אני לא רואה קבוצה שיכולה לעמוד מול המשולש הנהדר של שוני,איירלנד (פשוט ענק !),ורוביניו. איך שוני רייט עודר את הבעיטות האלה ? הוא עשה שני דילוגים של אייל מלמד לפני הבעיטה ועדיין הצליח לעדור כדור לחיבור.
אייל מלמד אמנם היה ידוע בדילוגיו , אבל הבעיטות של שוני מזכירות לי תמיד דוקא את אלי חשדי ,הילד שגדל למרגלות הבלטות של הנוער העובד ,אלי נולד למשפחה של ננסים בעלי קול חלש ,והיה ידוע בבעיטות המדוייקות שלו ובמיוחד במשחקים חשובים , בניגוד מוחלט לאייל מלמד ולבן דודו יגאל (הצהבהב) באקלה . כל כך שמח ששוני חזר אלינו , נסעתי אז להיפרד מימנו במשחק ההוא נגד בורו ,עם הפנדל של פאולר ,ידעתי שאחרי העונה ההיא הוא יעבור לארסנל ,וכמו שכבר אמרתי ,אם רוביניו עלה לנו 30 מליון ,אז שוני שוה 60 מליון , מקוה שאסע לחצי גמר בפסח ,והלואי הלואי שניפגש שוב באיסטנבול.
אז תשים לב שזה היה שילוב של חשדי ומלמד. בכלל,אהוד חשדי ואחיו הגדול אלי חשדי לעולם לא יכלו לפתח קריירת כדורגל בגלל הסחות דעת מעבר לגדר. ככה זה שמגרש הקט רגל הקטנטן ששעריו הם עמודים,הוא חלק מחצר הבית שלך. אי אפשר להתקדם כאשר האבא שלך מתחבא מאחורי שיח של קולורבי ומתמוגג.ובכלל לראות את אביך בגובה של חצי מטר מורם על הכתפיים כדי לכסות את העמוד על מנת לא לספוג זה מחזה בלתי אפשרי לילד. ואז ברגע שאתה עושה תרגיל יפה אתה צריך לחזות במנש מנסה להתחיל עם איריס אחותך מעבר לגדר במבט של אנס אתלטי. וקלו כל הקיצין ברגע שאילנית הקטנה משתדלת לקרוא לך.אתה מרגיש שאתה חי עם אחות שלעולם לא יצא לה קול. אאאאאאאאלי אאאאאאהוד ואז מגיע משה שעיבי והאיי קיו שגם ככה היה על הריצפה צונח לביוב. אכן,מחזות קשים.