ומנם הורידו מחירים, אבל בימים הטרופים האלה, אם מבוגר הולך עם שתי ילדים, יש הןצאות נסיעה (מסטוקפורט!), ביקור בחנות מזכרות, תוכנייה, אוכל ושתייה. העסק נהיה יקר, ובמשפחות שגם ככה מוציאות אחוז הרבה יןתר גדול מפעם על כדורגל זה יותר די. בכלל כדורגל נהיה תחביב של מעמד הביניים. נגמרו ימי ה'ווארקינג קלאס' והאווירה בהתאם - יותר דומה לאופרה מאשר למה שאנו זוכרים. COMS, אצטדיון מרשים ומודרני, אבל זה לעולם לא תהיה מיין רואד. מיין רואד זה ביתי הרוחני, וכמו בית המקדש בירושלים, הגעגועים אליו לא יעלמו אף פעם. חבל רק שבשביל לבקר ב"כותל המערבי" שלי צריך להסתכן בכנופיות הסמים של מוס סייד!!
היום המשחק מול צ'לסי הוא מסוג המשחקים שאני כל כך שונא. התבוסה שנחלו החלאות ברפש החלומות שלהם פתחה באיזשהו אופן את המירוץ לאליפות. כל תוצאה היום תהיה רעה,נצחון לסיטי או תיקו יעצור את הקמבאק של הבלוז,וישחרר אנחת רווחה עבור סר סקאמי ועדר מרעיו. נצחון של צ'לסי יהיה עוד הפסד למאזן האימה של סיטי בחוץ (1-5-8) שהנצחון היחיד היה באוגוסט מול סנדרלנד לפני הגעת המשיח עם המרצדס הלבן מאבו דאבי. ברור שאני אעדיף על כל מצב ניצחון תכול,אבל אמרתי כבר שאני שונא ימים כאלה? שבוע טוב במיוחד לניטשה שזכה בפעם המי יודע כמה לראות את אליליו מפסידים לאחת מהקבוצות השנואות עליו...ועוד בקשה קטנה-תישאר שם עוד חודשיים למשחק ברפש מולנו,אתה עושה לנו רק טוב.
רשימת הפצועים ממשיכה לגדול, קומפני ודהיונג בחוץ היום נגד צלסי (מה שאומר שגלסון הברווז יפתח כנראה) נוסעים לברידג' ללא צפיות בכלל , ועם חצי עין לגומלין בדנמרק , ועדיין אסור להתפרק היום,חייבים לשמור על כבוד המועדון. come on city
ביאליק אם לא שמת לב הנסיעות האחרונות שלי הביאו גביע אירופה,גביע הליגה ורצף ניצחונות שמיקם את יונייטד חזק במקום הראשון. לראות הפסדים זה חלק מחיי אוהד,אבל משום מה יש לי הרגשה שאני אמשיך לחייך גם בסוף העונה, וכשזה יקרה....אני מוכן לשלם כסף לראות איך הפרצוף שלך יראה. ועד אז לא לשכוח,רוני,1-0,הצבע האדום שולט בעיר.
מה הסיפור עם מייקל ג'ונסון? הבנתי שהוא כבר חזר מהפציעה, מישהו יודע למה הוא לא אפילו לא על הספסל גם היום כשדה יונג וקומפאני פצועים?
http://www.guardian.co.uk/football/2009/ma...manchester-city איסטלנד, גם אתה אם אני לא טועה כתבת בדיון המחזור שנמאס לך מהיכולת שרוביניו מראה במשחקי החוץ, זה תמיד הפחד שלי משחקנים מהסוג של רוביניו,משחקנים דרום אמריקאים שחצנים משהו ואני לא מתכוון ליכולת אלא לאופי, הוא זמן קצר במועדון וכבר יותר מדי דברים שלילים נדבקו בו, הקטע עם הטיסה לברזיל ללא אישור הקטע עם הבחורה במועדון(ואפילו שאני מאמין שהוא לא עשה דבר,עדיין כותרות שליליות וזה לא מוסיף) ועכשיו סוג של עושה טובה על המגרש.
לסיטי באופא יש מזל מדהים ! עלו בגלל טבלת הגינות,עברו דנים בשער בזמן פציעות ובפנדלים ועכשיו עשו אותו דבר... אולי זה מסמל משהו. בכל מקרה אחרי המחצית הראשונה חשבתי שאתם משחקים נגד הפועל צפת והסתבר לי שאתם בעצמכם הפכתם להפועל צפת. השופט היום הרג את הדנים ובסוף שרק להם פנדל. לא קל להיות אוהד סיטי. ריצ'ארד דאן חייב לעבור ולהיות האפסנאי ורוביניו משחק בכאילו. במחצית השנייה פתאום ראיתי את גארידו הליצן על המגרש.ברידג' נפצע או שזה היה עוד חילוץ מטומטם של יוז ? לך לישון עופר,יש לך הגרלה מחר. הכרטיס טיסה לאיסטנבול עדיין רלוונטי.
משחק עלוב של סיטי מתווסף לכל משחקי החוץ שלנו (למעט מול שאלקה). רק אנחנו מסוגלים לעשות את זה כל כך קשה. גם אם היינו מגיעים עם יתרון של 0-4 היינו משמיטים אותו. יוז הפחדן בהרכב נסוג,אוונס הורס את כל מה שבנה. כפי שאנחנו כל כך אוהבים לשנוא את החלאות,היום נזכרתי עד כמה אנחנו שונאים לאהוב את סיטי. לא מגיע לנו,לא מגיע לנו. איסטנבול אנחנו מגיעים אני מתפלל. לילה טוב.
כנראה שאי אפשר לעצור את התוצאות האיומות שלנו בחוץ , יוז האפס שכל הזמן נאחז בגביע כדי להציל את משרתו , יכול היום לצרף הפסד נוסף אחרי בושות,ברייטון,פורסט, מייטלאנד, סנטנדר ,ברומיץ ובעצם מי לא . עוד לא היתה לנו עונה כזאת איומה , ולכן כל כך מתאים לנו לזכות בגביע ,כי אנחנו סיטי ואצלנו הכל הפוך , קדימה חברה באבו דאבי ,לחפש מאמן דחוף ! 0-0 בדקה 80 מדוע אז לא להחליף את רוביניו ולנצח בקלות , ואז דווקא שכבר צריך הברקה , נכנס האיש הכי איטי שמשחק כדורגל היום בעולם ! קאסידו השופט היום היה ליצן אמיתי , גם הגול הראשון שלהם היה בעזרת היד של הכובש ,וגם הפנדל לא היה ולא נברא , בחיים זה לא פנדל , נכון גארידו עשה לפני זה פנדל , אבל 2 הגולים לא חוקיים . יששששששששששששששששששש אנחנו ברבע, למרות יוז שהוא ללא ספק המאמן הכי גרוע בתולדות המועדון! חייבים ללכת עד הסוף ,אפשר לזכות בגביע למרות יוז , פשוט לשחק הפוך מההוראות.
אנחנו קבוצה דפוקה... והדניות שעוברים בפוקס נגמרו... והגענו לרבע הגמר שלב אותו לא עברנו בשום מסגרת מאז 1981... ובטח ההגרלה ברבע הגמר לא תהיה משהו... ויש לנו גאון טקטי על הקווים... ואוסף של פרימדונות אדישות... בקיצור, מריח לא טוב... כרגיל. מקוה להתאכזב ושהכל כך צפוי לא יקרה. אחרי הכל אנחנו סיטי. קבוצת כל מה שלא חשבנו שיקרה, יקרה...
היום הגרלת הרבע...הגענו לשלב שבו כל היריבות חזקות,אם כי ההעדפה שלי היא מטליסט חרקוב שהפתיעה בדרבי האוקראיני את דינמו קייב. אתמול הייתי סחוט מעייפות,הלינק שלי לצפיה היה נוראי ותוסיפו מחצית שניה אומללה של סיטי ותקבלו מתכון לסבל מתמשך הקינוח הגיע בצורה של שני שערים לקראת הסוף שמוטטו אותי לגמרי וגרמו לי לכנות את יוז בשלל הקללות שאני מכיר,מזל שהילדים ישנו. להארכה כבר מצאתי לינק מצויין אך זה לא שיפר את היכולת של התכולים ותפלאו,ידעתי שבפנדלים כבר נעבור כי יש לנו מזל מדהים בכל מה שקשור באופא השנה ויש לנו גם את גיבן,שלי שקשה לי מאוד(ושמתי לב שגם לאיסטלנדס) לפרגן לשוער המצויין הזה,במיוחד שאני רואה כל פעם את הארט יושב מכורבל מאחורי יוז. יום ראשון סנדרלנד בבית,קרוב לוודאי שניתן הצגה יפה כי אחרי זה יש משחקי חוץ שיהרסו הכל. ולתזכורת