אם קירקי צוחק על אוהדי הספרס מההתלהבות שלהם אחרי כל פיפס קטן, מה נגיד על איסטלנד? הלו, אתם לא הקבוצה היחידה שנשלטת ע"י בעלים מליארדר זה בסדר, יש עוד "קצת" עבודה בדרך לטופ של הליגה, עד שתגיעו לשם אתה צריך להכריז על שתיקה. הענק מתעורר?מקסימום פיטר קראוץ'. בשביל מה רוביניו? אוקיי, אני מסכים עם ההודעה ההיא של עופר, אבל רוביניו משחק בצדדים ושם יש את פטרוב ורייט פיליפס. תמשיך לנפח את הבלון, כמה כיף יהיה לשמוע את הקול מהקוץ הקטן שיפוצץ לך אותו בפנים.
בוקר טוב בסט, כרגיל באיחור ,בזמן האחרון הפכת לפרשן שעוקף את שגיא כהן בגדול , הכל אתה יודע ,מיצד אחד אתה מצדיק את דבריי לגביי העיקרון שבעיסקת רוביניו ,ומצד שני הפכת למאמן . לשחקנים טובים תמיד יש מקום ! תגיד ראית את המשחק של סיטי אתמול ? שוני לא שיחק באגף ,וגם כבש צמד ,מה אתה אומר ? יוז טיפש אהה . ועכשיו אני צריך לשתוק ? וזה נקרה פיפס קטן ? זה רעידת אדמה ! הבלון כבר התחיל להתנפח בשנה שעברה ליצן , אני לא בונה על שום דבר מהיר (כמובן שאם נופיע באיזה גמר העונה ,אני לא יהיה עצוב, הרי גם קארדיף היתה העונה בגמר ) חזור לדיון המסריח שלכם שם אתה מככב ,נמאס כבר לשמוע ממך מתי צריך לשתוק . ביי ביי .
אני רוצה להודות מקרב לב לכל מי שקשור למנצ'סטר סיטי, לכל אוהב, לכל עסקן ולכל בעל ממון שאיפשר א תההעברה ש להכושי מטומטם שלנו לשורותיכם. בלי טיפה של ציניות, בלי טיפה של התנשאות.. פשוט תודה שפטרתם אותנו מעונשו של זה. מי ייתן ויעשה אצלכם מה שלא עשה אצלנו - יהיה שחקן כדורגל. לטוב ולרע. טפו! כושי... ארתור, כל כך.... אבל כל כך מאושר!
איך זה הגיוני שהשייחים עוד לא השלימו את הרכישה של המועדון והם כבר חותמים על צ'קים של 30 מיליון פאונד? כתוב באתר של סיטי במפורש שרק היום הם החלו בdue diligence, בדיקת החשבונות של המועדון, משמע הם עוד לא קרובים להשלמת הרכישה(לפחות שבוע) ואם סוכמו דברים הם בע"פ בלבד. אז איך איך איך יכול להיות שהם כבר מפזרים כספים על רכש? כל העסק הזה כ"כ מוזר. שייחים בפרמיירליג שלנו. עד לאן...
סלחו לי, אבל רוביניו זה לא אותו אחד שאמר שהוא לא יעבור לטוטנהאם בגלל שהיא קבוצה קטנה ? אז מה פתאום הסיטי? אבל יהיה מעניין לראות אותו בליגה האנגלית .
סה"כ התחיל תהליך מאד חיובי. בשביל להיכנס לטופ 4 , צריך המון כסף. ההכנסות מליגת האלופות נותנות ל-4 הגדולות מקדמה של עשרות מיליוני פאונדים לפחות כל שנה וקשה להדביק את זה בלי דוד עשיר. אבל, אני לא מבין מדוע היינו צריכים את הבלגן הזה ביום האחרון. המכירה של צ'ארלי לטוטנהאם נראית לי הימור. הוא סגל לנו משבצת. זלבטה שחקן טוב אבל עכשיו יצטרך להתחבר. רוביניו נראית לי רכישה שהקדימה את זמנה. יש לנו קבוצה טובה. היה עדיף לרוץ איתה עד ינואר ולא לקנות בשליפה שחקן שלא בטוח שעונה על צורך מסוים מעבר לרצון להביא שם גדול בכל מחיר ועכשיו. צריך סבלנות ונראה שלבני דודים שלנו אין ממנה בשפע.
הדבר היחידי שאני באמת באמת מצטער עליו היום - הוא שהחברים מעיר האוהלים לא לקחו שליטה על הסיטי שבוע קודם. אם היינו מנהלים מולם את המו"מ על SWP היינו יכולים למכור אותו ביותר כסף ממה שהוא עלה לנו... אבל לא נורא. פרוייקט מעניין הולך ונבנה לו בצד התכול. הדברים יקומו וייפלו על המנטליות של השחקנים. אני חושב שלפחות לחלק מהם יהיה קשה מאוד לעמוד ולתפקד בלחץ. יש הבדל גדול מאוד בין קבוצה שההנהלה שלה מדברת על טופ 4 מהיום הראשון לבין קבוצה שסוגרת את הבאסטה בתחילת פברואר והולכת לים.
בוקר טוב ואללה או אכבר, אתמול בסקאיי כבר הראו אוהדי שיטי מחוץ לאצטדיון של הערייה המקומית במנצסטר עם הדברים הלבנים האלה על הראש ופס בד שחור שעוטף אותם,מתאים להם יופי. אבל ברצינות, איסטלנד עם כל השיגעון שלו אתמול צדק בדבר אחד מרכזי, הרכישה הזו זו באמת רעידת אדמה ושחקן עם משקל כבד נכנס לתמונה של הקבוצות עם היומרות הגבוהות באנגליה ובכלל באירופה,אי אפשר להתעלם מהם,חבר שלח לי אתמול הודעה,העולם השתגע?כן,עניתי, רעידת אדמה ואני ממש לא ציני. אם מישהו היה אומר לפני שנתיים,חודשיים או יומיים ששיטי תצליח להקדים ותביא שחקן כמו רוביניו מריאל מדריד על פני צ'לסי של אברמוביץ,היינו שולחים אותו לאברבאנל כמו שהרצל אמר לסמי אחרי שהוא אמר לו שהם הולכים לשדוד את הקופה ממטה המשטרה מול בלומפילד. זה היה עניין של זמן עד שהחברה מדובאי והאיזור היו נכנסים וקונים איזו קבוצה מאנגליה, אחרי כמה אמריקאים ורוסי יהודים הגיע תור הערבים ואין מה לעשות ולא בקטע של גזענות או משהו כזה,למדתי מהיהודים במנצסטר שהערבים תמיד הולכים איפה שהיהודים הולכים,גם מבחינת עסקים וגם מבחינת מגורים, פעם בשנות ה 60 ו 70 היהודים בעיר שלטו בתעשיית הטקסטיל וגרו באיזור צייטם היל, הערבים לאט לאט נכנסו לעסק הטקסטיל עד שהשתלטו עליו והיום צייטם היל זה איזור ערבי, למה? הערבים יודעים טוב מאוד שאיפה שיש יהודים שמה יש כסף ועוד ועוד וגם הם רוצים. אז הגיע לכיתה ילד חדש ועשיר,עשיר מאוד,יהיה הרבה יותר מעניין ובמיוחד לנו אוהדי יונייטד כי זו שיטי, אנחנו עדיין סומכים על הסוכן הסמוי ששתלטנו אצל שיטי,סוכן סמוי מארק יוז שהוא יצליח לשמור על הספירה הכה אהובה עלינו,32,32,32 ושלא ייגמר לעולם!
יש דבר חיובי אחד שאי אפשר להתעלם ממנו - גם אם יוז לא כל כך יצליח, קשה לי לראות את הערבים נותנים את התפקיד שלו לאחד, אתם יודעים, הישראלי ההוא עם התחת.
ואגב סטרטפורד- גרמנו לכם כן לשפר את ההצעה לספרס ורק בגלל ההתערבות שלנו הוספתם עוד 3 מליון -בדוק! יום ההעברות האחרון , ובירת העיניינים היא מנצ'סטר באנגליה ,תמיד התיחסתי לעיר כבירה , הכל מתבצע בדינסגייט שלי ,אגב מלבד אנגליה היתה פעילות באירופה אמש? שמעתי על איזה פניאן שעבר קבוצה בספרד - נדב יעקבי מתהפך באולפן ,המוקד היה ונשאר -אנגליה.
איזה בוקר,איזה שמחה,עידן חדש בפתח. כל הסימנים מראים שסיטי הולכת להיות שם דבר באירופה.כל המפגרים שחושבים שהם מבינים בכדורגל אנגלי כבר לא יגידו מנצ'סטר כי אף אחד לא יבין באיזה קבוצה מדובר. אכן נטשה צודק,אתמול בסביבות ה COMS הסתובבו אוהדים תכולים עטופים בסדינים לבנים ומטפחות עם סרט סביב ראשם לאות הזדהות עם הרוכש החדש. אל תעירו אותי. אגב,תנו הימור מתי הבלם הציוני עוזב אותנו?
הוזמנתי הרגע למועדון ספורט הערב ,אני הולך לאולפן כמו חתן שמחה ,מה להגיד ? לא יודע ,אני עדיין נרגש מדיי מכדי לתאר את מה שאני עובר.
כן איסטלנד, אתמול בלילה פורסם בתחילה שסכום ההעברה על בארבטוב הוא 20 מיליון ומכירה של קמפבל בתמורה כשהשווי שלו מוערך ב 6-7 מיליון ובסופו של דבר שילמנו 30 וקמפבל מושאל לעונה. כנראה שהוספנו עוד 2 מיליון מה 28 מיליון שדיברו מלכתחילה. בגללכם הוספנו את ה 2 מיליון?כנראה שכן,קטן עלינו, אתה מאושר הבוקר,אני מאושר הבוקר וכמו שכתבת,אנחנו בירת העולם,העיר היפה,המרתקת ביותר, בירת הכדורגל העולמית!!!