מה יהיה סיטי? עוד מעט לא תוכלו לשחק יותר את המסכנים והפשוטים מהצד השני של העיר... הלכו לכם כל הטיעונים
החזקתי ממך מישהו שנון ואדם חביב. אחרי ההודעה הזאת? אתה גזען מגעיל ודוחה! רק חבל שהמנהלים לא יעיפו אותך כי אתה וותיק.
ארתור בחור מקסים! גם אני הייתי מופתע , אולי התפלק לו הכושי . אל תשפוט אותו על מילה ,חצמזה אסור להתמם ,לכולנו יש נפילות גזעניות , איי איי קשה לי עכשיו להתאמץ עם המקלדת ,אני בצאם ,הראמאדן התחיל ,שותה רק מפינג'אן ,מר בלי סוכר ,אינשאאלה ,יא סיטיזנס יא סיטיזנס.
מעניין אם שני(או שזה שלושה?) הפקיסטנים שיושבים ליד פרגי יעברו לאיסטלנד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
gael22 א.הפורום האנגלי ידוע בציניות,הומור שחור,בלי גבולות כמעט לכן סוג ההומור הזה של ראול מבורך,צריך רק לקחת את זה בגישה הקלילה והנכונה. ב.בתור אחד שמכיר אישית את ראול(ארתור כמובן)אני יכול להגיד לך שגם במציאות הוא גזען...תם,רחוק מלהיות כזה בתוך תוכו, מעבר לזה רחוק מלהיות דוחה ומגעיל, הוא נשמה טהורה! ג.ככה שלא מה שנכתב הוא בכוונה לפגוע אלא סוג של צורת כתיבה,זה חריף עבורך?תפזר סוכר מלמעלה.
ברכות לסיטי.בהחלט מגיע להם ולעופר.אני אתכם. נראה לי השיר של CLASH הכי מתאים ברגע זה http://www.youtube.com/watch?v=OAkfHShATKY
איפה ראית אוהל?יא חביבי יא עיני סאלאם עליכום אפילו הפרסומת של קפה עלית עם הערבי שצוחק באוהל גורמת לי לאושר.
כמה פיצות משפחתיות+קולה אפשר לדחוס לשני מליון פאונד? וואי נסגר המטבח...... אתה רוצה סיבוב באולד טראפורד במקום???
עדו דבר אחד טוב שיצא מהעניין הזה הוא שאולי סוף סוף הישראלים המטומטמים יפסיקו לקרוא ליונייטד "מנצ'סטר". פאקינג הל, אם הייתם אומרים לי לפני שנתיים כשהמטרה של סיטי הייתה רק להישאר בליגה שרוביניו יישחק שם ב-2008 הייתי שולח אותכם להיתאשפז. עזבו רגע את הקטע המקצועי שאם רוביניו סוף סוף יראה את כל מה שיש לו סיטי תלך הכי גבוה שיש (למרות שאני בספק, ווהוא גם לא שחקן חכם), תחשבו על זה מהבחינה השיווקית - שחקן עם שם כמו רוביניו מגיע לסיטי שגנבה אותו ממש מתחת לאף של צ'לסי, אני בטוח שזה ייגרום להרבה מאד שחקנים ברמה הגבוהה ביותר לחשוב על המעבר לסיטי (כמובן שגם הכסף הוא מרכיב חשוב).
זה נדב יעקובי או סרג'יניו שכתב את ההודעה האחרונה? סיטי לא תלך הכי גבוה שאפשר גם אם רוביניו יראה את כל מה שיש לו(אוברייטד) כי אי-אפשר לבנות אימפריה תוך עונה אחת ויש את הקטע המנטלי. דבר נוסף - שיטי לא גנבה מתחת לאף ולא מתחת לאוזניים של צ'לסי. אם הלונדונים היו משווים את ההצעה של השיטיזנס עבור הננס - הוא היה נוחת בבירה האנגלית, שלא יהיה לך ספק.
קודם כל זאת כבר עונה שניה שסיטי רצה עם הסגל הזה, זה לא שהיא בנתה סגל חדש. דבר שני, גם על טורס אמרת (או לפחות 90% מהמשתמשים פה אמרו)שהוא אוברייטד, לא? גם טורס לא הצליח באתלטיקו כמו שציפו ממנו ואז הוא הגיע לליברפול כשכולם צחקו על בניטז (=עוד רכש כושל). השאר הסטוריה. אז יכול להיות שרוביניו יהיה כישלון אבל גם יכול להיות שהוא ייגתלה כרכישה של העונה. אם ואם ואם... לפי מה שהבנתי מבחינת הכספים הערבים האלה יכולים לשים את אברמוביץ' בכיס הקטן שלהם. שורה התחתונה הם לא השוו ורוביניו שחקן סיטי.
החתמה מאד מפתיעה. כבר חודש שצ'לסי רודפת אחריו. ופתאום, משום מקום הוא נוחת במנצ'סטר. הקבוצה כבר נרכשה בידי החבר'ה הנחמדים מאבו דאבי? כי הבעלים התאילנדי לא היא מוציא כמעט 35 מיליון פאונד על רכש! נראה איך הוא יתאקלם באנגליה. לפי דעתי הוא ישתלב היטב בליגה, הקצב בליגה, הוא בדיוק הקצב שלו.