מנצ'סטר סיטי 2008/2009- הטירוף מתחיל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י BLUE MOON, ‏6/7/08.

1. 亚历山大帕托 Member

מדהים איך סיטי הפכה תוך פחות מ-24 שעות למועדון שמייצג את כל מה שמגעיל בכדורגל המודרני. שייח ערבי זורק עשרות מיליונים על שכירי חרב מוערכים יתר על המידה והאוהדים השחצנים מדברים על שליטה באנגליה ובאירופה. אתם פארודיה.

נמכרתם בן לילה, literally.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/9/08
  2. KirkH Member

מדהים איך יש לך מנהג להתייחס לכל מה שתפל.

איסטלנד והאוהדי הסיטי לא בדיוק חיכו לקאטארים בשביל לפנטז על שליטה אירופאית. מה גם שלכל הליצנים ששונאים את הליגה האנגלית יש איזו מערכת סינון אוטומטית שמקטלגת כל רכש של קבוצה אנגלית כרכש של שכירי חרב בעוד כשמילאן רוכשת את פלאמיני היא למעשה מגלמת את כל מה שיפה בכדורגל המודרני.

3. Claret&Blue Member

אוהדים שחצנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
    אתה מתבלבל נראה לי, אלה אוהדים שעברו את כל הייסורים האפשריים שאוהד יכול לעבור, יש להם קבוצה מאוד אטרקטיבית שמשלבת שחקני בית(יש כזה דבר) עם שחקני רכש נהדרים. רוביניו זו רכישה של הצהרת כוונות ואם סיטי יצליחו לשבור את המונופול של הטופ 4- נהדר.
    הכסף מדבר היום בכדורגל וזו הדרך היחידה שקבוצות יכולות להתקדם לעבר מקום בליגת האלופות דרך הליגה האנגלית, אם הם ישכילו לעשות את זה בדרך שעשו עד עכשיו רק עם יותר כסף לבזבוזים אין פה בכלל מקום לויכוח.

4. בועז Member

אתה מגזים ומנסה לעורר פרובוקציות אם כי יש בסיס לטענותייך לדעתי.

לא יודע אם סיטי מייצגת את כל מה שמגעיל בכדורגל, כי אין עדיין באנגליה קבוצות כאלה, אבל זה מהלך שמייצג ללא ספק את כל מה שמגעיל. אני לא יודע אם יצליח להם או לא, לצ'לסי זה הצליח אבל היתה להם נקודת פתיחה טובה יותר כיוון שאברמוביץ היה די חלוץ בעניין ולא היו לו המתחרות שיש לסיטי היום. מה שהכי מגעיל לראות זה שהכסף יכול להוציא את כל הכיף מכדורגל, מאוד מקווה שגם בשנים הבאות אני עוד אצליח לראות כדורגל אנגלי ולהנות, ולא יהיה מה שלדלי תיאר כאן כי זה באמת יעיף ללא מעט אנשים את החשק לראות כדורגל.
    אותי מגעיל מה שקרה בסיטי, מעצבן לראות את האימפריאליזם מטפטף גם למקומות שהוא לא אמור להגיע אליהם, אם תשאלו אותי הייתי מעדיף שהקבוצה שלי תשאר אותנטית, ולא מכונת כסף. אבל כנראה שהיום ובכלל בעתיד הנראה לעין זוהי הדרך היחידה לשרוד.
    יכול להיות שאני אתחיל להתעניין קצת יותר בקריקט או תחרויות קצת פחות ממוסחרות. עוד 5 שנים, כל 25 דקות יהיה פסק זמן לפרסומת, השופטים ילבשו חולצות עם פרסומות וכרטיס לכל משחק ליגה יהיה 2000 פאונד.

5. KirkH Member

הם פאקינג קנו שחקן במחיר מופקע. כל עוד הכסף לא משמש לקניית שופטים ויריבים לאף אחד לא יימאס מהכדורגל.

6. בועז Member

עזוב אני לא מדבר על רוביניו. אני מדבר על כל ההתמסחרות.
    כמובן שכשאתה אוהד את הקבוצה שיכולה להרשות לעצמה להחזיק שחקנים כמו טרי,למפארד, ושות', עזוב להחזיק אותם, לגרום להם בכלל לרצות לשחק אצלם,אז אולי נעים יותר ונמאס פחות. אבל אתה לא יכול להיות הדובר של כולם ולומר שלאף אחד לא ימאס מכדורגל, כי יש אנשים שהבריאות שלהם נהרסת מכל שברונות הלב. ותתפלא אבל יש אנשים שלא מצליחים להסתדר עם ההתמסחרות, קשה להם לאבד את הזהות, ועוד סוד קטן ,תהיה בטוח שיש לא מעט אוהדי צ'לסי כאלה, שעם הזמן ירד להם לא מעט מלראות את הבאלאקים והשבצ'נקואים באים לגזור קופות.

7. קינג לדלי Member

חבר'ה נגמר הקטע של השנאה להתמסחרות והגיע הקטע של הראליות.
    קבוצה שרוצה היום להגיע לטופ 4 צריכה כסף והמון כסף ולא משנה אם הבן אדם עם שמלה או עם שערות על הפנים.

8. KirkH Member

אני האחרון שתומך בצאר ובשינויים שעוברים על עולם הכדורגל - אבל נכון לעכשיו, כולל המהלך האחרון שהתרחש אתמול, מעידים יותר על מעבר של כל הקבוצות לשליטה של כל מיני גופים כלכליים שיאפשרו לקבוצות להמשיך ולהתנהל בעולם המטורף הזה של העיסקאות הלא הגיוניות ולא על חזרה אחורה לימים בהם לכל הקבוצות היו (או יותר נכון, לא היו) את אותם משאבים.

לא יודע מה איתך, השנים המאכזבות ביותר של הקבוצה שלי היו הרגעים שהרגשתי הכי מחובר לקבוצה ולכדורגל בכלל.

9. yoni10 Member

או גם וגם במקרה של סיטי.

10. בועז Member

על זה אני מדבר בדיוק קירקי, שבתור אוהד של קבוצה קטנה, אתה רגיל לאכול מרור ואתה מרגיש לפעמים שאתה "הרבה יותר אוהד" מכל ילדי המנצ'סטר או הריאל, אבל מה שמחזיק אותך זה שכשאתה מגיע לרגעים גדולים, כמו גמר הגביע שלנו מול ליברפול למשל, אתה מרגיש את השיא שלך, את הכיף הכי גדול שיכלת כי הגעת לשם למרות הכל,

היום , זוכים באליפות ונשארים אדישים, גביעים, בשביל מי ואת מי זה מעניין? שפברגאס ינוח ורונאלדו לא יפצע. הכל הרבה יותר מובן מאליו. ועכשיו כשכל הכסף נכנס לעניין, יהיה הרבה יותר מתסכל לאהוד את הקבוצה שלך.

לדלי- אתה צודק,ולצערי אין יותר מדי מה לעשות בנידון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/9/08
  11. קינג לדלי Member

גם לאוהדי כפר סבא יש את הקטע הזה של אחרי ירידת ליגה לאהוב את הקבוצה יותר וגם אני ככה.
    אבל ת'אמת אם תשאל כל אוהד כפר סבא אם הוא ישמח שאיזה עשיר יקח את הקבוצה ויביא אותה לאליפות אני בטוח שאף אחד לא יתנגד.

אני אישית מרוצה מהכסף שההנהלה שלנו הוציאה במהלך השנים והיא הוכיחה שיש לה את הסכומים.
    הבעיה היא ששחקנים ברמה הכי גבוהה בעולם צריכים לראות איזה טייקון מהגדולים בעולם ומשכורת חלומית בשביל להגיע ואת זה דניאל לוי וחברת "אניק" לא יעשו.
    קראתי פעם מאמר שהמטרה של לוי היא לשבח את הקבוצה כדי שהמחיר של המכירה יעלה (טוטנהאם שווה בסביבות 380 מיליון ליש"ט),ויש לי הרגשה שגם אנחנו בסופו של דבר נימכר.
    אני מתפלל שזה לא יהיה לחברה ערבית.יש לי אלרגייה קשה אליהם.

12. Jack Wilshere Member

:aaaoffto:

מעולם לא היו בדיון המשמים של הסיטי כ"כ הרבה משתמשים בו-זמנית. מה שקבוצת ערבים מסוגלת לעשות... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

היו פה כל מיני תגובות של קריאת תיגר על היונייטד וכדומה... כמו שאיסטלנדס אמר, העבודה הקשה מתחילה עכשיו. אם הסיטי באמת חולמים על להשתייך לטופ 4 הם יצטרכו לעבוד קשה. קראתי גם תגובות בקשר לרוביניו של לא צריך ולמה וכל זה.. דבר ראשון גם אם הכי לא צריך, מנצ'סטר סיטי לא נמצאת בעמדה של לסרב לשחקן עם איכויות כמו של רוביניו, גם אם יש אינפלציה על העמדה של השחקן, אם למנצ'סטר סיטי יש אופציה להביא שחקן כזה היא צריכה להביא אותו. יש הרבה אנשים שלא מחזיקים מרוביניו ואולי בצדק, מבחינת יכולת אין שום ספק שיש לו את כל היכולות להיות בין המובילים בעולם, מה שעצר אותו עד עכשיו זה משהו שקשור למנטליות והאופי אני מאמין, משהו שבהחלט ניתן לשנות ולשפר, זה לא שאין יכולת ואז לא משנה מה תעשה המצב אבוד... כי יכולת לעשות דברים מדהימים יש. מה שהכי חשוב שלרוביניו יש את כל הנתונים כדי לשדרג את מנצ'סטר סיטי.
    הציפיות שם בשמיים, אבל שלא ירוצו לפני הרכבת.... כי במקרה הזה אנחנו יודעים מה עלול לקרות.

14. Bill Shankly Member

רונאלדו , טורס, פאבריגאס לשיטי ?
    http://www.guardian.co.uk/football/2008/se...anchesterunited

we're havin a laugh !

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ...........

:aaarofl: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/haha.Xxx

15. George Best Member

מה מצחיק פה?
    עוד לא קלטת שמדובר בקבוצה עם הכי הרבה כסף בכדורגל העולמי?

בוודאי שהשמות הללו לא ריאליים במיוחד לשנה הקרובה(רונאלדו בחיים לא יחצה את הכביש, או ליתר דיוק לא יתנו לו),
    אבל תאר לך העונה שיטי מסיימת מעל ליברפול, לא מדע בדיוני נכון?
    שיטי באלופות, ליברפול לא.
    60 מליון פאונד על טורס.
    200 אלף פאונד שכר שבועי לספרדי.
    אני לא רואה מכשול גדול...

כנ"ל לגבי הצ'יטר של ארסנל.