עדיין, אני קצת מסתכל על זה כמו שהסתכלתי על הכניסה ההיא לווסטהאם, אמנם לא אותו דבר, הפעם זה לא אדם אחד אלא קבוצו ומקור הכנסתו בוודאי פחות מפוקפקים (?) ולפחות ידועים לכל, ועדיין - שעשוע שכזה של הבעלים, אולי לא להרים גבה, אבל עפעף אפשר.
קצת פחות מפוקפקים? כאילו יש אנשים שמרוויחים כאלה סכומים והם הגיעו רק ממקומות של יושר? חוץ מזה, מה מפוקפק בביסקוויטים?!
סיטי בלוז- אל תשתגע לי עכשיו בבקשה , אם קולין בל רק עכשיו הצטרף הוא לא טרמפיסט ,הם שרופים כבר שנים ועברו את אותם סיוטים וימים קשים -בדוק בבקשה לא כולם באייסוקר ,אבל הלב שלהם תכול .
זה בסדר סיטיבלוז, אפשר להבין אותך. אם אתה זוכר אותי אז אני ואבי (אוהד סיטי ב50 שנות חייו) היינו אצל איסטלנדס במשחק ההדחה שלנו מהגביע לפני שנתיים.
ומה פטרוב? עז? לא הייתי פוסל אופציה שרייט-פיליפס יפתח בימין, פטרוב בשמאל ורוביניו בתפקיד חופשי מאחורי החלוץ.
זוכר אותך ואת אביך,הוא העניק לי פעם טרמפ לאיסטלנדס אני מקווה שגם לו אין אלרגיה לטרמפיסטים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
מזל טוב , הצטרפה עוד קבוצה לאריות של אירופה ריאל , ברצלונה , ליברפול , יונייטד , צ'לסי , ארסנל , ליון , באיירן , מילאן , אינטר , ומנצ'סטר סיטי ?
מה לעזאזל מניע קבוצת מיליארדרים לקנות קבוצת כדורגל, לשפוך עליה מאות מילוני יורו ולנסות להביא אותה אל הטופ? הרי בסופו של דבר, הם יצאו מופסדים גם אם יזכו.
אנשים משתגעים ממליונים ולא יודעים מה לעשות עם הכסף. אז יש אנשים עם מיליארדים שמפורסמים בקרב המוסלמים באסיה,ורוצים שכל העולם יכיר אותם.
איזה יום משוגע, באמת שאני כבר לא יכול לשמוע יותר אנשים שמברכים אותי ב-"אליפות, אה?", לא רוצה לשמוע את זה, לא מסוגל לשמוע את זה, כל כך מפחד מעצם המחשבה על זה, Born to be loser and I love every minute of it.
מה מניע מיליארדר לקנות צי של מכוניות? הרי הוא לא מרוויח מזה כלום... לקנות קבוצת כדורגל לאנשים עם כמות כזאת של כסף זה פשוט תחביב לדעתי, הלוואי עליי שיכולתי להתנסות בתחביב הזה.
לסיטי יש עוד הרבה לעבוד... המועדון הצטרך לעשות את הסוויץ' באופי ורק אז לחשוב על הרמות האלה, בינתיים ברור שהסיטי רחוקה משם.