מנצ'סטר סיטי 2008/2009- הטירוף מתחיל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י BLUE MOON, ‏6/7/08.

1. city4ever Member

תתייחס לתהליך שסיטי עוברת. קל מאוד להיתפס לזה שאולי יש עוד אקדמיות טובות. אבל הקו ברור. בסיטי נבנה עם או בלי השייחים - קאדר מצוין המשלב שחקנים שגדלו במועדון יחד עם כוכבים.

2. The_Arsenal Member

מה זה הזלזול הזה במנשנגלדבאך? בשנות ה-60 או ה-70, הם היו שם דבר באירופה כמו שסיטי עוד לא היו באף שלב בהיסטוריה שלהם. לא רק זה, לפי ונגר, מהקבוצה של גלדבאך בשנות ה-70 הוא קיבל את ההשראה שלו לאיך שמשחקים כדורגל. את גלדבאך אמנם לא ראיתי משחקים, אבל את הצורה שונגר מאמין בה ראיתי גם ראיתי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

3. RealStretford Member

אומנם קבוצה טובה, עם אלן סימונסן הנפלא, ששלוש ארבע שנים היו בטופ של הטופ, אבל לא מעבר לזה.
    ההקטנה שלך לגבי סיטי מגלה בורות מסוימת, חבל

נערך לאחרונה ב: ‏6/9/08
  4. cityblues beter dead than red

שמוקטיס

תישאר פה ותמשיך לכתוב,אתה עושה לי את העבודה יותר טוב מכל תגובה שלי.

הייתי נחמד לירן?

5. THE STRETFORD END Member

פשיי,הלכתי לשחק כדורגל כמה שעות ואני רואה שפיספסתי...כלום,
    טוב,לא מאמין שדווקא שד אדום הולך לעשות סדר בדיון המדרדר הזה אבל מישהו צריך לעשות סדר,

ג'אי בארטון,עד לא מזמן האליל מספר 1 של אוהדי שיטי קיבל מההתאחדות הרחקה ל 12 משחקים,6 מהם כעונש על המכות שהביא לדאבו באימון של השיטי.

האם אפשר לעצור אותו מלהתדרדר הלאה?
    כמה עצוב בשביל אנגליה ששחקן שמצד אחד יש לו כדורגל ויש לו את הדרייב במשחק שלא לוותר אף פעם,
    מצד שני לא מסוגל לשלוט בדם החם שלו ופוגע בעצמו כשמסתבך בשטויות בחיים מחוץ למגרש וגם על המגרש כולל פגיעה בשחקנים לקבוצה שלו,פוגע באוהדים שלו,פעם אחר פעם.
    נכון שהוא ליברפולי משכונה קשה ובית קשה,אבל דווקא בגלל בעזרת הכישרון וההתמדה הוא הגיע למצב שבו הוא יכול לקחת בגלל הכדורגל את החיים שלו ושל הקרובים שלו למקום אחר לגמרי,למקום חיובי
    עם יותר שקט ובלי דאגות כלכליות והוא מחרבן את כל זה.

רק אם הוא יפול בזמן הקרוב על מנג'ר נכון שיצליח לכוון לו את הקוקיה בראש,אולי הוא יצליח להשתקם,
    לי אישית לא היה אכפת לראות אותו ביונייטד כשחיפשנו איזה קשר הורס באצע,פרגוסון כבר ידע להוציא את הטוב מקריזיונרים גדולים יותר,
    זה כבר לא יקרה כי כל העמדות תפוסות,
    בכל אופן,אם לא יהיה מישהו שיצליח לרסן אותו,בעוד כמה שנים נראה אותו ביחד גם גאסקווין שותים את עצמם למוות באיזו עיירת חוף בפורטוגל או ספרד.

6. Stretford Ender Member

איזה הגזמות פרועות רצות פה...
    הארט עוד שנתיים ברמה של קסיאס, בופון וצ'ך? ועוד "עכשיו הוא לא רחוק מהם?" סרגיי, אני מבין שבתור אוהד אנגליה זה קל להתלהב מכל קמצוץ פוטנציאל כשאנחנו סובלים עם רובינסון וקארסון אבל הגזמת בטירוף
    לא מבין גם את מי שקרה להארט "שוער גדול". הוא שוער שמראה הרבה פוטנציאל אין ספק, אבל מי אמר לכם שהוא יעשה את הפריצה הגדולה לרמה של הטופ? בגיל של הארט היום קסיאס כבר היה שוער ראשון בריאל (ואולי אפילו לפני). לא במנצ'סטר סיטי - בריאל מדריד, ועם כל הכבוד למעבר של הקבוצה למידל איסטלנדס, זה עדיין לא שווה השוואה. בופון בגיל הזה כבר גם כן נחשב לאחד הטובים בעולם.
    להשוות את הארט לאלמוניה הרבה יותר הגיוני מאשר להשוות אותו לקסיאס בופון ואן דר סאר או צ'ך. אני חושב שגם כרגע האנגלי יותר טוב, וכמובן שבעתיד הפערים ביניהם יגדלו. אבל יש לו עוד דרך ארוכה עד שיהיה ראוי להיקרא שוער גדול. לטעמי כרגע מעבר לואן דר סאר, צ'ך, וריינה (שגם ממנו אני לא תופס יותר מדי) הארט אפילו לא הבכיר בדרג השני בפרמיירליג. רוברט גרין ודייויד ג'יימס (של הליגה, כן?), יאסקליינן, טים הווארד אפילו. קשה לי להגיד שאחד מאלה נופל ממנו.

7. cityblues beter dead than red

דייוויד ג'יימס?
    אתה צוחק,נכון?
    על השטויות שעשה אצלנו עד היום אני מתאבל,את האמת...התאכזבתי קצת שעזב לפומפי כי בכל זאת הוא שוער מצויין.
    נכון שהארט לא נתן מספיק משחקים כדי להקרא שוער גדול,אך מאז ששמייכל פרש לא הייתי כל כך רגוע מהעמדה הזאת.

נערך לאחרונה ב: ‏6/9/08
  8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

סטרטפורד מנסה להחזיר את הדיון לתלם ואתם בכוח רוצים להמשיך בדיון האווילי הקודם?

עצוב הסיפור של ג'ואי בארטון. עצוב בעיקר לי כי אני ממש מחבב את זן שחקנים הזה, החוליגנים עם הדם החם שכשגדלתי פיארו כל קבוצה באנגליה והיום הם זן נכחד. חלקם (כמו דניס וייז לדוגמא) הצליחו לתעל את האנרגיות, הנשמה והדם החם נטו לתוך הכדורגל והפכו בזכות התכונות האלה ל-fan favourites אגדיים, אצל חלקם כמו ג'ואי בארטון זה גלש גם למחוץ למגרש והתוצאות היו הרסניות. שחקנים כאלה הם הימור מסיבה זו. פרגוסון הצליח להפיק את המירב מרוי קין, ונראה שהוא בדרך הנכונה לעשות את אותו הדבר גם עם ויין רוני החוליגן, שבשנים האחרונות שומעים פחות על מעלליו מחוץ למגרש אחרי פתיחת קריירה סוערת מאוד מבחינת שערוריות וכותרות בצהובונים. חבל שלג'ואי בארטון לא היתה איזו דמות סמכותית שתעצב אותו... הוא כנראה באמת בדרך להצטרף לגאזה.

9. Ben-Ami Member

בדיוק, עלית עליי ידידי הספרדי.
    אנחנו גם לוקחים אתכם כדוגמא ושאיפה כקהל, בקטע הזה בכלל יש לנו מה ללמוד מכם, עם כל הפסיכופטים והפחות פסיכופטים, האותנטיות שבכדורגל שלנו, הסמליות והתרבות שבכדורגל שלנו, תמיד תהיה מעליכם, אתם מוזמנים לעשות חמוצים .

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוהדי סיטי צריכים להיות הוגנים, הם נחשבים היום למועדון "עלית" בעיניו של גומז כי הם נמצאים בליגה הטובה בעולם וכי יש להם המון כסף.
    אני בטוח שגומז לא מכיר את ההיסטוריה שאוהדי סיטי מזכירים כאן על ימין ועל שמאל, ואני בטוח שהוא לא יודע מתי הפעם האחרונה שסיטי סיימה ב5 הראשונות ( לא לדבר על 3 הראשונות ) באנגליה.
    מבחינת קהל, להזכיר לכולם, הליגה הגרמנית היא הליגה עם מס' הצופים הממוצע הגבוהה באירופה.
    מבחינת עבר קבוצות כמו מנשגלאדבך, ובטח קבוצה כמו דורטמונד לא נופלות מסיטי.
    אז קשה לי להבין איך הסיטי גדולה יותר, בטח בצורה בולטת.

ההשוואה בין ארסנל לסיטי היא מגוחחת.
    סיטי היא קבוצה שהגיעה לאירופה בשנה שעברה בזכות היותה "קבוצה הוגנת " המצאה מגוחחת, בעוד ארסנל שיחקה כדורגל סוחף.
    גם מבחינה הגנתית, העובדה שהארט טוב מאלמוניה או שריצ'רדס טוב מטורה לא קשורים לעובדה שהגנה זה הרבה מעבר ליכולת אינדבדואלית.
    העובדה שהארט טוב מאלמוניה לא משנה את העובדה שגם השנה אלמוניה יספוג פחות שערים, למה? כי ההגנה של ארסנל הרבה יותר מאורגנת, הרבה יותר מרשימה, כי אצל ונגר זה לא השמות הבודדים אלא המכלול.
    זה למה ארסנל הצליחה להתגבר על העזיבה של שחקן כמו אשלי קול, וזה למה ארסנל עדיין נמצאת במירוץ לתארים למרות שיש לה את אלמוניה בשער.
    אז כן, מבחינה הגנתית ארסנל עדיפה, וכך גם בשאר העמדות במשחק.
    ובכלל, לארסנל יש את ססק, אחד מ5 השחקנים הטובים בעולם לדעתי, שחקן ברמות שלסיטי לא היה כבר הרבה זמן ( אם כל הכבוד לרוביניו ).

כרגע לסיטי יש בסיס טוב, והרבה כסף בשביל לצמק פערים, אבל זה יקח הרבה זמן והרבה עבודה ולדעתי גם מנג'ר טוב יותר מיוז.
    בזמן הקרוב סיטי תמשיך לראות את הגב שלנו ושל צ'לסי, לדעתי בשנתיים הקרובות גם את של ארסנל ...

11. itzikhai Member

סלח לי אבל אבל מבחינה אינדיווידואלית פרט ל סאניה(שלדעתי יהיה אחד המגנים הטובים בעולם) כמעט כל ההגנה של הסיטי
    יותר טובה משל ארסנל ריצ'ראדס שחקן יותר טוב מטורה בהרבה.. וההתקפה של ארסנל למרות ה3-0 במחזור האחרון נראית כבר לא כל
    כל תכליתית, הכדורגל אמנם זורם אבל חסר הפס האחרון לגול, חסר החוכמה של חלב, שהוחלפה במהירות וחיפזון של ילד כמו נאסרי
    שהוא אמנם מוכשר אבל לא תכליתי ולא עושה את הדברים מהר ולעניין כמו חלב.. אז מה אם יש להם את פאברגאס ואדאביור, ההתקפה של
    הסיטי לא פחות מסוכנת מזו של ארסנל לאחר ההחתמות האחרונות..

12. RealStretford Member

מקום 5?

1990-91
    1991-92

13. ManUtd Fan Member

כן אה, פרט לסאניה. מכיר את קלישי? רבים מחשיבים אותו למגן השמאלי הטוב בעולם והוא הרבה הרבה הרבה (...) יותר טוב ממיקל בול עץ. וחלב עושה דברים מהר ולעניין? אתה ראית את חלב בכלל משחק בארסנל? הדבר האחרון שאפשר להגיד עליו זה שהוא עושה את הדברים ישר לעניין ושהוא תכליתי. אז מה אם יש להם את פאבריגאס ואדבאיור? על אותו משקל, אז מה אם יש לשיטי את ג'ו ורוביניו או ווטאבר.

14. mr.shmactics Member

מה נסגר איתכם ירבאקק מאיפה הזלזול הזה בואן פרסי , פאברגאס , אדביור , נאסרי , רוזיצקי , וולקוט,
    בנדטנר ולה ועוד טובים אחרים מדברים לי פה על זה שהסגל של הסיטי עומד עם ארסנל תחזרו לחורים
    מה קורה לכם!?

15. Djourou Member

קבוצה לא נבחנת בשחקנים, אלא ביכולת. אנחנו נראה איפה ארסנל תהיה בסוף העונה, ואיפה סיטי. אין מה להתווכח ביינתים.