עשו הרבה רעש מהסיטי..... אבל את האמת ג'ו---רוביניו --אלאנו-- אחלה חלק קדמי.. שלא נדבר על פטרוב בוזינוב המצוין! מיקה בהגנה.. השנה הם יהיו כמו טוטנהאם של שנה שעברה! (מאכזבים) גם טוטנהאם עצמם יהיו מאכזבים אבל זה לדיון אחר...
ג'ו ג'ו ג'ו ג'ו ג'ו,מה אתם מבלבלים תשכל לגביו,הוא עוד לא הוכיח כלום בליגה. ומיקה,שחקן אחד בהגנה לא יכול לעשות כלום. ההגנה יותר טובה משל ארסנל?! נכון,בול אחד השחקנים הכי מגעילים ואנטי כדורגל של סיטי,יש מה להשוות לקלישי? סאנייה,גם עם צ'ורלוקה היה נשאר,סאנייה יותר טוב. ומה עשיתם מטורה? שחקן מצויין. רוביניו מראה זלזול בליגה,שהוא ציין שהוא ירוץ לאליפות,מצחיק הבן אדם,הכל יתפוצץ לו בפנים אמן במשחק הראשון שלו.
mr. shmactics היקר בעקבות המנהג המשונה שפיתחת לכלול בכל הודעה שלך איזה קללה בערבית רציתי לציין - אומנם נרכשנו על-ידי משקיעים מן המפרץ הפרסי, אבל אנו, אוהדי הסיטי בארץ, לא התאסלמנו, אלא שמרנו בקפדנות על יהדותינו al Hamdulillah
וזו לא הודעה, זה ספאם. בנוגע לבארטון, איתי, אני מסכים עם מה שכתבת, רק קח בחשבון שלדעתי היחס בין הדניס ווייזים לבין אלו שלא מצליחים למנף את עצמם החוצה מהבוץ באמצעות הכדורגל הוא כמה,1 ל10? הכדורגל, כמו כל מסגרת רצינית, יכול להיות שיקומי עבור השרוטים והדפוקים. כל עוד ההתפרעויות שלהם לא מסכנות שחקנים אחרים ולא גורמות למשחק להיראות ברוטלי ומגעיל זה בסדר. בארטון לדעתי חצה את הגבול הזה עם התקיפות שלו ועם אובדן העשתונות שלו. הוא לא צריך להיות שחקן פריימרליג יותר.
לגבי דיון השוערים שהתנהל כאן אתמול. אתמול ראינו את ג'יו הארט בנבחרת הצעירה. ראינו שהוא שוער מצוין. גם ראינו שיש לו הרבה מה ללמוד, במיוחד בכדורי גובה. האם הוא יותר טוב מבופון? כמובן שלא האם הוא יותר טוב מקאסיאס? כמובן שלא. האם הייתי רוצה אחד מהם במקומו? ממש לא. הארט יהיה שוער גדול, רק צריך סבלנות ונסיון. אבל את הגברת בופון אני מחתים בזה הרגע!! http://www.daily-calcio.com/main/images/stories/oth_Seradova_02_afp200x300.Xxx
כ"כ חפרת בהודעה שתוכל לזרוק איזה הערה מטופשת ולא קשורה וזה מה שמצאת ? האמת, ציפיתי ליותר.. *** ונחזור לכדורגל אני התחייבתי על כך שרובי קין לא מסיים עם מעל ל-10 שערי ליגה העונה.. מוכן להתחייב גם על ז'ו
אתם יודעים מה. בשם המחקר ביליתי עכשיו 40 דקות בצפייה בתמונות של אלנה בופון בגוגל. שג'יו הארט יילך לכבינימט, אני מוכן לזחול למידל איסטלנדס להיות בקירבתה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx
רק לדעתי בארטון לא ראוי להיחשב בתור "hard man" בפרמיירליג ולהשוות אותו לרוי קין, לויני ג'ונס או לדניס וויז זאת השוואה לא נכונה? הוא לא הארד מן, הוא סתם ביריון ותמיד היה אחד כזה. שיקום דרך הכדורגל זה דבר אחד, זה פשוט לא עבד אצל בארטון וזה לא יעבוד. כמה עוד עזרה צריך כדורגלן שמרוויח עשרות אלפי פאונדים בשבוע? צריך להפסיק לתת לו לשחק בפרמיירליג ושלא נצטרך לראות את הפרצוף שלו יותר, אני לא חושב שהרבה אוהדים או שחקנים יבכו אם הוא לא ידרוך יותר באצטדיון כדורגל.