מנצ'סטר סיטי 2008/2009- הטירוף מתחיל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י BLUE MOON, ‏6/7/08.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

פשוט מדהים לראות איך אלאנו משחק בברזיל ולא מקבל דקה בשני משחקים האחרונים של הסיטי...

יום שבת נראה אם יוז מספיק עיקש וטמבל לפתוח עם אותו הרכב שפתח בהאל או שיסיק מסקנות...

2. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שהסתכלתי על תוכניית הווינר וראיתי שלסיטי נותנים יחס של 3.30 הבנתי משהו אחד...

הכלים ההתקפיים של סיטי יותר טובים משל ארסנל...

רק עכשיו אני שם לב שההתקפה של סיטי יותר טובה משל ארסנל...

אני מעדיף את בנג'אני-ג'ו על אדביור-בנדטנר
    והקיצוניים של סיטי יותר טובים משל ארסנל, ופשוט ההתקפה של סיטי יותר טובה משל ארסנל

אם סיטי יצליחו לייצב את ההגנה בינואר אפשר באמת לראות את אחת הקבוצות המרעננות והמפתיעות של השנה, חבל שעד עכשיו ההפתעה היא לרעה...

בהצלחה לסיטי בשבת, חבל רק שאני יראה מחצית...

3. colin bell Member

איך היתעגעתי למשחקים ביום שבת. סופסוף יש הרגשה של כדורגל במשך כל היום. למרות שברור שהמשחק היום תלוי יותר באיך ארסנל יבואו, יש לי הרגשה טובה. וואסל חייב להיות הפעם על הספסל, שוני בימין ואלאנו להיכנס להרכב. אני הייתי רוצה לראות את אנוהה נכנס למשבצת של טל בן חיים ודאן.
    היום לעשות הכל כדי לצאת מהתקופה הרעה, ושבוע הבאה נגד החראות תהיי חגיגה.
    CTID

4. cityblues beter dead than red

נערך לאחרונה ב: ‏23/11/08
  5. אבו Member

אתה רק מודע לכך שהאתר הזה פחות אמין מ'מעריב לנוער' ו'עכבר העיר', כן?

6. cityblues beter dead than red

מודע,אחי,מודע.
    אבל מצחיק אותי להשתעשע בסכומים כאלה.
    כמו שהיינו ילדים ובנינו לעצמנו איך החיים העשירים שלנו ייראו ואיזה מכונית תעמוד בחניה.
    רק שהפעם המציאות קצת עולה על הדימיון.

7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדהים אותי שאחרי כל מה שסיטי עברה במיוחד בחודש האחרון היא רחוקה "רק" 6 נק' מארסנל ו 7 מוילה...

מתסכל לחשוב שאם היא הייתה מוציאה ניצחונות שהגיעו לה מול האל,בולטון וכו' אז היא הייתה חזק בתמונת הצמרת והמאבק על הטופ 4...

עדיין אני אופטימי שאם סיטי תמשיך במומנטום ותנצח בדרבי אז אולי אפשר לקוות שיעשו לי ולעוד כמה קצת עניין בליגה

8. קינג לדלי Member

תגיד אתה לא רוצה לפרוש מספרד ולהתחיל לחפש דירה בסמוך לאיצטדיון של סיטי ?

9. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה שאני נהנה ואוהב לראות את הליגה האנגלית זה בושה???

אני אוהב לראות את המשחקים ביחוד לא של הגדולות וכל שנה אני מחפש קבוצה אחת מעניינת שתרענן את הליגה ומציגה כדורגל התקפי עם שחקנים מאוד מוכשרים.

שנה שעברה טוטנהאם הייתה הקבוצה הזאת, ובעונה שטבז היה בווסטהאם הוא ובניון היו גדולים בחצי העונה האחרונה שהצילה את הקבוצה מירידה(גם גרין יש לו אחוזים גבוהים להישארות).

אז זה שאני אוהד קבוצה מספרד צריך למנוע ממני לראות כדורגל אנגלי וליהנות מהמשחקים ולהביע דעה??

10. קינג לדלי Member

לא הבנת.
    אני לא מדבר על הליגה האנגלית בכלליות...
    אני מדבר על ההודעות שלך על סיטי.אתה כותב כמו אוהד שרוף אז שאלתי למה לא להצטרף למועדון האוהדים ?

11. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני ועוד מלא אנשים שלא אוהדים קבוצה אנגלית אבל מאוד נהנים לראות את הליגה הזאת ולא רק משחקים של הגדולות תמיד מקווים לראות כמה שיותר עניין בליגה.

בעיקר מאבק הטופ 4 שהיה סגור נראה לי כבר 5 עונות רצוף שום קבוצה לא מתפלסת למועדון הכל כך סגור הזה, מאז אברטון נראה לי.

אני מאוד נהנה לראות את סיטי ואני מאוד רוצה שהקבוצה הזאת תצליח ואיכשהו תהיה כמה שיותר למעלה, בשביל לראות אותה מציבה תיגר על ארסנל בעיקר השנה...

אני לא אוהד שום קבוצה חוץ מאתלטיקו אבל אני אחד שלא רק רואה את הליגה היחידה שהקבוצה שלו משחקת.

גם הליגה האנגלית תמיד נופלת לפני הליגה הספרדתי אם זה בשבת ואם זה בראשון אז זה מופע חימום מוצלח מאוד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

12. cityblues beter dead than red

אמיר.ב. (ברנשטיין?בובליל?ברנבה?)
    אני נוטה להאמין שאהסימפטיה אלינו לא מקרית,לשתי הקבוצות עבר מפואר לשתיהן יש יריבה עירונית עדיפה (לא לאורך זמן) והשנאה היא תהומית.
    אך משום מה ה"יחס" אלינו השתרבב רק לאחר המעבר של רוביניו,איפה היית עד אז?האם זה בגלל שהרומן בין רוביניו לריאל נגמר באקורדים צורמים?
    בכל אופן נחמד לראות אדם שמבין ומפרגן בדיון שלנו,אל תתרגש מלדלי,הוא כמוני,נראה וכותב תוקפני אך הכוונות תמיד טובות.

מעניין איך תתבטא הסימפטיה שלך אם אגוארו יחטף בינואר. :aaa031:

13. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

ב. זה לבלחי

לא בגלל ששתי הקבוצות הם האחות הקטנה של...אצלנו ואני מאמין שאצלכם גם זה לא ככה !
    וה"יחס" השתרבב אליכם רק לאחר מעבר רוביניו כי לא הייתי רשום בפורום ואני די חדש כאן.
    אוהד אתלטיקו שלח לי הזמנה להירשם כאן בגלל שיש עוד כמה אוהדי אתלטי ואנשים מבינים בפורום אז נרשמתי ומאז אני כותב בנושא סיטי.

אני האחרון שיתחיל לאהוב קבוצה בגלל שחקן או תקופה מוצלחת כזו או אחרת...

אני לא אוהב את סיטי בגלל שאי אפשר לחלוק אהבה עם קבוצה אחרת...

אבל כאחד שרואה המון כדורגל ,כולל כדורגל אנגלי ומבין קצת במשחק אז אני מרשה לעצמי לכתוב כאן ולאחל לכם הצלחה.

תסלח לי אבל אני זז לראות את המחצית השנייה של אתלטי...

14. קינג לדלי Member

בכל חור כתוב שגאידמאק הבן הסכים למכור לסיטי את דיארה כנראה תמורה 18 מיליון ליש"ט !
    אחלה רכישה.

סיטי נחושה גם להביא מגן שמאלי ועל הכוונת המון כסף על אשלי קול.

דיארה בטוח סגור ומגן שמאלי בטוח יגיע.
    שתי עמדות שצריכות חיזוק אצלכם (וגם אצלנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx ,אפשר הלוואה ?).

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיארה שחקן נהדר, זה מסוג השחקנים שגם יגיע לסיטי. לכאלה שחקנים צריכים יוז והערבים לכוון, לא לבופון, טרי או קאקה.