הארט-מיכה,דאן,קומפני,גארידו:האמאן,איירלנד,וואסל,שוני,רוביניו,בנג'אני יוז החליש את ההרכב משאלקה רק בהוצאת סטארידג ובהכנסת רוביניו במקומו. אלנו,זבלטה ,גו,סטארידג' על הספסל come on city משחקים גם נגד מאמן מושתל ופחדן.
תודה לך יוז על ריצ'ארד דאן, תודה לך על גארידו והמון תודה לך על ואסל. רוביניו כהרגלו לא מתפקד כשעומדים מולו מגנים ברמה ולא קילבסטרים למיניהם והבלוף שנקרא מנצ'סטר סיטי מתגלה. מה שעשיתם עונה שעברה קורה פעם בדור, נתראה עוד 34 שנים. גם בלי רונאלדו לא הצלחתם להגיע קרוב ללנצח אותנו. בהצלחה באופ"א ובגביע הליגה. אופס, אפילו מגביע הבדיחה הזה הודחתם. go fuck yourselfs.
כמו שכתבתי לפני המשחק ,לפי ההרכב שחקנו נגד מאמן . חד משמעי הוא הפסיד לנו את המשחק , השליטה המוחלטת במחצית הראשונה של החלאות והחילוף הכפול במחצית בעת פיגור רק עובדה לטעות שבלעלות הגנתי ומפוחד בבית , בניגוד מוחלט לאופי ההתקפי שלנו. האמאן האיטי וואסל החלוד ,ידעתי כבר לפני שזה טעות . סטארידג' היה נפלא בשאלקה למה לא לפתוח איתו ? אלנו לא נסע לגרמניה והיה אופציה מצויינת להתקפה ,למה לא לשחק איתו ? מארק יוז הוא מאמן פחדן , והאמת קצת קטן עלינו ,כי אנחנו עם הפנים לעתיד הרבה יותר מוצלח ממה שיוז כנראה חושב . אכזבה אדירה הערב , היו לי צפיות ,חבל יוז הרס הכל , הגיע להם הניצחון ,הם באו לשחק לנצח ,אנחנו הגענו לקלקל ולהרוס , יוז לא מתאים לסיטי -חד משמעי!
שון תגובה ילדותית כמו שצריך אחרי ניצחון בדרבי! סוכן חשאי יוז ידע מה הוא עושה כשפתח עם המאן, ואסל, גארידו ודאן בהרכב! היה חסר לי את טל בן חיים כחלוץ מטרה אבל. הענק מתעורר אבל איך אפשר להתעורר כשאתה תמיד ישן תחת ירח כחול? אולי תחליפו לשיר עם שמש ואז גם תתחילו להתעורר!
ההתרגשות, ההתרגשות. יש לנו מאבק אליפות לדאוג לו ובלי ניצחון היום היינו בבעיה. אגב, 98 ב5 יח"ל. בניגוד אלי מי שצריך לעשות מודול A זה הבעלים חובבי הגמלים והפאטמות שלכם. כמו שהשייחים שלכם יצטרכו להגיד עוד המון זמן - מנצ'סטר אל חמאר. :aaa021:
Wazza חתיכת תגובות תקעת כאן,לפי התגובות אני נוטה להאמין שהחומר שחסר לך הוא בדיוק תרכובת ה DNA שחסרה לשימפנזים להיות בני אדם.וזה לא משנה גם אם תוציא 100 בדוקטורקט למיקרוביולוגיה. אני בכלל לא מבין איך RealStretford בכלל מגיב לפרובקציות שלך. כנס לדיון שלכם ותראה הודעה מפרגנת שלי כמו שבן אדם צריך לדעת להפסיד כך צריך גם לדעת לנצח.
פשוט זוועה - אלו המילים שמסכמות את המשחק של הסיטי. יוז עושה פשוט שטויות, באמת הגיע הזמן לפטר אותו. עשה כל כך הרבה טעויות, לא יודע אם לבכות או לצחוק. ליונייטד הגיע היום הניצחון, הם שלטו כמעט לכל אורך המשחק. דבר אחד אני לא מבין, מה רוביניו כל הזמן עשה באמצע, הוא שחקן שעושה את הדריבל מהצד, אם דאן היה צריך לתת כדורים מדויקים לרחבת ה-16, אז אנו במצב גרוע מאד. הקו האדום רותח היישר מתחתינו. אני מקווה שמכאן והלאה אנו רק נלך ונשתפר. הדבר היחיד היפה שהיה במשחק, וזהו הקהל. נירגשתי מאד לראות את האוהדים שרים, פשוט תענוג! אגב, חזרתי לגלוש בפורום, שנים שלא הייתי כאן. כפי שאתם רואים, אני רשום פה באתר מעל ל-7 שנים! מכאן והלך אני מקווה להיות פעיל, ולתרום כמה שיותר. שמח שיש כאן בפורום אוהדים כל כך נאמנים לסיטי! אני אוהד של הסיטי בערך 15 שנה.
אני לא מרגיש כאב כזה גדול כמו שבדרך כלל אני מרגיש אחרי הפסד ועוד בדרבי א-הניצחונות על ארסנל,ובמיוחד הניצחון ביום חמישי בשאלקה הפך את השבוע למאוד חיובי ב- אני מאוד כועס על יוז , אבל השיפור במשחק שלנו במחצית השניה גורם לי להיות אופטימי ,יוז היה מספיק אמיץ כדי להודות בכישלון שבהרכב ולפחות לא חיכה כמו אריקסון עד דקה 80 לחילופים ,אז נכון שלא הגענו למספיק מצבים ,אבל גם לפני ההרחקה שיחקנו והנענו כדור . ג- מסקנות מהיום -שחקנים כמו האמאן,וואסל ובנג'אני לא יכולים לשחק בהרכב שלנו ,המטרה בינואר חייבת להיות קודם כל חלוץ מרכזי ,גם לפני מגן שמאלי את הטופ 4 לא נשיג העונה ,אני ממש חושב שאפשר להתקדם באופא , אפשהו גם הרגשתי שלא נצליח לנצח אותם 3 רצוף , וכמובן שההבטחה הגדולה לחזק את הקבוצה גורמת לאופטימיות גדולה מאוד אצלי ,כך שבאמת אחד ההפסדים הכי רגועים שעברתי מול החלאות .
איסטלנד מזל שאני מכיר אותך אחרת הייתי מאמין לך, המשפט הזה שלך,שאתה לא מרגיש כאב כזה גדול כמו שבדרך כלל אתה מרגיש אחרי הפסד ועוד בדרבי או שזה היה אחד ההפסדים הכי רגועים שעברת מול יונייטד, זה משפט שאני שומע ממך אחרי כל הפסד שלכם בדרבי ואם יש מישהו שיש לו הרבה זמן פנוי מוזמן לחפש תגובות שלך מהעבר פה אחרי הפסדים קודמים בדרבי, אני מוכן לתת 1000 שקל אם מישהו ימצא דברים שונים לאחר ניצחון של יונייטד על שיטי. אבל מה,אני מוריד את הכובע בפניך שכתבת חד וחלק שהגיע לנו לנצח היום, בלי תירוצי שופטים,בלי אף וויסקי,פשוט שהגיע לנו. בכל אופן,לילה טוב ואל תשכח,כשתקום מחר בבוקר אתה תראה את השמיים,את הדשא,את הציפורים, כולם צבועים באדום.
הדבר האחרון שמעניין אותי עכשיו זה אם אתה מאמין לי או לא . אבל אם כל כך חשוב לך שאני אכן בדכאון עמוק ,אז צר לי לאכזב אותך ,אתה יכול ללכת אחורה המון שנים , לא תמצא תגובה שלי אחרי דרבי שבה לא מצאתי סיבה "לברך" אתכם , חלק לא קטן מהסיבה שלי לפרגן לכם ,היא העובדה שאני בהחלט במצב רוח מאוד סביר להפסד , האופטימיות מיום חמישי לא נעלמה בסך הכל 60 שעות עברו (וכמו שחשבתי הפסדתי את איירלנד שעדיין נשאר בשאלקה ) אז נכון שנשארתם שנאתי הגדולה והכמעט יחידה בחיים , אבל לא היתה תבוסה מחפירה היום , לא שוד שיפוט ,ולא התחזיות מעוררות גועל , העארס קיבל את עונשו וחאלאס ,מחר יום חדש ,וביום רביעי פ,ס,ז' זה עדיין חדש לי ארופה כל שבוע , אני בהחלט מעודד -מצטער זה המצב.
אתה לא בדיכאון...מושון,שלא תעבוד עלי מושון, טוב נו,נעבור אצלך מחר לאיזה בירה,נבדוק את מצב הרוח מקרוב, ועד אז...כבר אחרי חצות...
בסקאיי היום מופיע שדייגו קאפל מסביליה מקושר אלינו בינואר. סלחו לי על הבורות,מי זה דייגו קאפל? (אולי הפרטנר שלנו מהצד השפוי של מדריד יתן לי פרשנות כנה).
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_4581884,00.html אוי כמה שזה עלוב... הם באמת ציפו שהוא יגיע מפסגת העולם למנצ'סטר סיטי בשביל עוד כמה אלפי פאונדים בשבוע? שחקן בית של ריאל מדריד, קפטן בעתיד, דווקא הוא? זה פשוט אבסורד ההתנהלות הזו. ולא נשכח שיש לכם בשער את שוער העתיד של נבחרת אנגליה...
זה רק מסביר לאן הם מכוונים. בסוף הם כן יצליחו לתפוס כמה כוכבים כמו שתפסו את רוביניו וכמעט כמעט את רונאלדיניו שמודה שהוא היה קרוב להסכים לסיטי. http://www.sportinglife.com/football/news/...l&TEAMHD=soccer