מנצ'סטר סיטי 2008/2009- הטירוף מתחיל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י BLUE MOON, ‏6/7/08.

1. eastlands Member

ניימלס- אני לא חושב שולנסיה היא אטרקציה גדולה יותר מהסיטי שלי נכון להיום , נהפוך הוא הם במשבר כלכלי , הקהל שלהם בכלל לא מגיע למסטיה המפחיד של פעם , כך ששחקן כמו דויד וייה יכול בהחלט לנצל את המצב ולברוח משם ,שלא לדבר כמובן על המשכורת שהוא יקבל אצלנו , חכה קצת עם התאוריה שלך על כך ששחקנים גדולים לא יעברו אלינו ,שוני רייט, איירלנד ,פטרוב הפצוע ,רוביניו כמובן ,קומפני ,אלנו , שמות מספיק גדולים היום בכדי שעוד שחקנים ישתכנעו שאפשר להגיע עם סיטי להישגים

ארצ'י- גם אני חשבתי לרגע שאנחנו בשיעור ספרות עם המורה פנחס התמהוני , החברה פה משועממים ,בקרוב ינתחו משפטים מהסרט שלנו- "שער 5 בלומפילד" "אברבנל מגיע לך"

2. קינג לדלי Member

עופר,עם כל הכבוד לשאר השחקנים רק רוביניו הוא שם מעורר.
    ולנסיה על הפנים כלכלית ואתם תסדרו אותם.וייה שחקן אדיר.גוף של שלום אביטן ושערים מכל זווית.

ז'אקו איך נהיית כזה ?

3. cityblues beter dead than red

תן לו גם פה של שלום אביטן ורונאלדו באמת יהיה בסכנה.

4. קינג לדלי Member

ויוז אומר שהוא רוצה 5 שחקנים בינואר.
    http://www.sportinglife.com/football/news/...l&TEAMHD=soccer

אני חושב שסנטה קרוז,דיארה,וייה,ומגן שמאלי(כנראה ברידג') כבר בדרך לסגור אצלכם.
    ביחד עם עוד שם גדול זה נכון לקחת חצי עונה ולאקלם את הקבוצה הזאת לקראת העונה הבאה ואולי כדי לגנוב משהו עוד העונה.

עם כל השמות האלה אני ממש מקנא בכם.

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שהאבו דאבים או האוהדים של סיטי מצפים להשיג משהו העונה מעבר לאולי איזה חצי גמר נחמד בגביע אופ"א ומקום 7-6 בליגה, אבל אין ספק שהשמות שיכולים להגיע בעקבות מצבן הכלכלי של חלק מהקבוצות הגדולות באירופה הם דיי מפחידים. וייה למשל, שהוא לדעתי אחד החלוצים הטובים בעולם, יכול בקלילות לנחות בסיטי בעקבות המצב הכלכלי האיום של ולנסיה. סנטה קרוז ודיארה, שני שחקנים שמשחקים בקבוצות נחותות מסיטי, הראשון בטוח ירצה להתאחד עם יוז והשני ככל הנראה יעבור אלא אם יחליט שעוד מעבר תוך כל כך מעט זמן זה יותר מדי בשבילו.
    וכמו שאמרתי לא פעם, שחקנים כאלו יקחו את סיטי למעלה, לא כל מיני פנטזיות כמו קסיאס או בופון. ויש לי תחושה חזקה שגם יוז יודע את זה.

6. cityblues beter dead than red

7. eastlands Member

סיטי צריכה ללמוד מהטעות בטוטנהאם , הכוונה כמובן למינוי של ראמוס ,לדעת הכתב סיטי צריכה לדבוק במארק יוז ולתת לו את מלוא הגיבוי ,ולא להסתנוור ממאמן זר ונוצץ ככל שיהיה.
    הבעיה שלי היא שקשה לי עם יוז ,אני יודע שזאת דעתי האישית , אבל יוז הוכיח עד כמה הוא פחדן ,ובניגוד לרדנאפ שתמיד דגל במשחק התקפי בכל הקבוצות בהם אימן , יוז הוא סוג של כדורגל כוחני שאותו מאפיינים שחקנים כמו דריוס וואסל , גם בבלאקבורן היו לו את אותם סוג של שחקנים , מאוד רציתי שיוז יצליח בסיטי (למעשה גם היום זה המצב ) , לא חושב שזה יקרה , בקיצור יוז לא מתאים לי הסיטי .

8. eastlands Member

בורדו,פיורנטינה, מארסיי, זניט, ברמן, דינמו קייב, אלבורג, שחטור .

השמיניה הזאת נחתה לאופא , לא מי יודע ,ובכל זאת עדיף לסיים ראש בית ולקבל מקום שלישי מבית אחר.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם הכל הכסף שהרוכשים מדובאי מסכימים להשקיע על רכש , אני עדיין לא רואה שמות גדולים שיסכימו לבוא אלינו בינואר או בקיץ .
    הסיבה העיקרית - גביע אופ"א זה עדיין לא צ'מפיונס ליג והקבוצה רחוקה העונה מהצמרת הגבוהה (מקומות 1-4).
    עוד סיבה היא המאמן , מארק יוז מתאים למידלסבורו , בלקבורן , טוטנהאם וסנדרלאנד לא נראה לי שהוא יכול להתמודד עם סוללת הכוכבים שתגיע בקרוב , וגם עמדת המאמן חשובה מאוד לשחקן ברגע שהוא חותם במועדון.

10. RealStretford Member

נדמה לי זה זה הזמן להפרד ממר יוז לפני שיבזבז את כספינו בינואר. חבל, אבל מאמן חי לפי התוצאות שהוא משיג, ומה שיוז השיג זה ביזיון. נכון, צריך לבנות קבוצה, וזה חייב להתחיל מן המאמן.

11. eastlands Member

פיטר- אל תצטער ,לא חבל ולא נעליים , יוז לא מתאים לנו , אפילו להוציא אותנו מבוץ התחתית לא הייתי נותן לו , הוא פשוט משעמם כמו שתמיד היה , תוסיף לזה את עברו ברפש , בקיצור אמרתי כבר לפני המחזור יוז חייב ללכת , אחרי היום אני מקוה שיתחיל הלחץ עליו שילך.

12. eastlands Member

פיטר- אל תצטער ,לא חבל ולא נעליים , יוז לא מתאים לנו , אפילו להוציא אותנו מבוץ התחתית לא הייתי נותן לו , הוא פשוט משעמם כמו שתמיד היה , תוסיף לזה את עברו ברפש , בקיצור אמרתי כבר לפני המחזור יוז חייב ללכת , אחרי היום אני מקוה שיתחיל הלחץ עליו שילך.

13. RealStretford Member

פעמיים כי טוב! (כל מילה בסלע)

14. eastlands Member

אנחנו נהיה בריי מזל אם סנטה קרוז ודיירה יעברו בינואר , לגבי משהו גדול יותר , אחרי היום ? לא חושב שדויד וויה או קאקא יגיעו להציל אותנו מירידה , יוז הוא האשם העיקרי למצב הקבוצה ,בתחילת דצמבר אנחנו עם 5 הפסדי בית .
    כשהחתמנו את פירס בימים קשים התרגשתי, עם סוון היה לנו רומן אדיר , אפילו את בריאן הורטון האלמוני ,קיבלתי ביותר שמחה מאשר את יוז , רציתי,קוויתי, חלמתי , שיכול להיות טוב איתו , היום נשברתי סופית יוז רע לסיטי .

15. city4ever Member

לא יודע. מצד אחד אנחנו על הפנים. מצד שני, שחקנים שיודעים שימיהם ספורים, יכול להיות שזה פוגע להם במוטיבציה.

מצד שלישי, מי מכניס להרכב את דריוס ואסל לעזאזל. תתפטר!!!!!!