מנצ'סטר סיטי 2008/2009- הטירוף מתחיל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י BLUE MOON, ‏6/7/08.

1. eastlands Member

מארק יוז -הבייתה !
    הייתי מפטר אותו היום במחצית ,זבל, זבל ,זבל של מאמן ,עדיין לא מאמן כמה הרס הוא גרם במועדון , השחקנים פשוט לא שמים עליו בכלל ,עם כל הדאווין של יוז וההופעההחיצונית שלו , הוא לא פוגע עם השחקנים ,אני מקוה שמשהו יתעורר ויעיף אותו בחזרה לוולס -אפס מאופס !

מצד אחד הפסד לברומיץ בראשון והוא בבית ,ומצד שני איך לעאזזל אני יכוללרצות הפסד של הסיטי שלי , מצב מסובך לאאללה מסובך .

2. eastlands Member

אופטימי מאוד לאחר ההגרלה היום ,השיר שלנו על הגמר באיסנבול ,חזר לי בראש כל אחר הצהריים, קופנהגן ,ואם מנצחים אז אולי שוב דנמרק נגד אלבורג , או דפורטיבו הבינונית, הכל כמובן התחיל בדנמרק עם הפנדלים נגד מייטלאנד .
    ואז חוזר למציאות ,ונזכר בבוס האומלל שלנו , האיש ממש מבזה את עצמו ,כמה תירוצים אחרי הבדיחה של אמש , והכי מטופש בעיני שאתמול הוא נתן מנוחה לכמה שחקני מפתח ,ודווקא רוביניו עלה והוחלף במחצית ,עם ספק לפציעה ,איזה טיפשות .
    מה הוא דורש מהקישור,אם כל ארבעת שחקני ההגנה מעיפים למעלה בסגנון הבעט ורוץ המיושן?
    וכיצד אמור רוביניו להשתלב בסוג כזה של כדורגל ? אחר המשחק הוא התגאה בכך שסיימנו ראש בית ,ותירץ את ההפסד ברצון של סנטאנדר לעלות גם הם . אתמול עוד אפשר לסלוח ואולי להבין , אבל לדעתי יהיה לו קשה לעצור את ההדרדרות , הדיבורים הם שהאוירה בחדר ההלבשה גרועה ,ויש אפילו שמועות ששחקנים שונאים אותו ,וכאלה שלא כל כך מתאמצים במשחקים . יוז לדעתי כבר קולט שהוא זמני במערכת ורק רוצה אכשהו לגמור בכבוד את הקטסטרופה שבישל .

הלכה האופטימיות של אחהצ ,הגיע הלילה החשוך.

3. קינג לדלי Member

הכל התחיל נגד מייטלנד ? הכל התחיל שסיימתם במקום השביעי בטבלת ההגינות באנגליה...
    מה שבטוח גם אם תעברו את הקבוצות האלה יש עדיין המון קבוצות חזקות העונה.
    השאלה היא אם שחקנים שמגיעים בינואר יכולים לשחק באירופה גם אם הם שיחקו במסגרת אירופאית בקבוצה אחרת.

4. George Best Member

רשמית הענק מתעורר, די, זה מפחיד - אתם מתחת לקו האדום...
    סיבוב הבא אתם גם יוצאים לאולד טראפורד, לגשר, לאימרויות ולאנפילד, יהיה שמייח!

5. קינג לדלי Member

בפעם ה 100.
    "הענק מתעורר" אכן הייתה אמירה מוזרה כי סיטי אף פעם לא הייתה ענק.

סיטי רוצה לגדל את עצמה להיות ענק ובינתיים אי אפשר לשפוט אותם כי ביום אחד שנותר להם הם הוציאו 34 מיליון על רוביניו אז צריך להמתין עם הפרוייקט שלהם.
    מה שבטוח גם בהרכב השחקנים הנוכחי הם צריכים להיות בעשר הראשונים בדיוק כמו טוטנהאם שלי.

מחר יש להם משחק חשוב בווסט ברום ובכל מקרה מי שמדמיין את סיטי יורדים אז הוא הוזה.
    בינואר הם יתחזקו מאוד ובסוף העונה יהיו הלהיט של ההעברות.

6. eastlands Member

יש תקלה זמנית ,אמנם כבר התעוררנו , וסוון בהחלט התחיל במשימה , אבל יש עיקוב זמני , שנובע מאיש שתמיד חשדתי מהיכולות שלו -מארק יוז , האיש הוולשי המסכן הזה מחבל לנו במועדון , הכדורגל שלו מתאים לימים בהם הוא עלה מהנוער ,המגן מעיף כמה שיותר גבוהה ,החלוץ צריך לדרוך על הבלם ,להשתלט ולבעוט חזק למסגרת , כמובן שקישור לא צריך בשיטה הזאת .
    במאי הוא כבר לא יהיה שם , אולי בינואר (יש תקווה) ואולי אולי אפילו מחר , לי יש סבלנות ,קטן עליי כמה חודשים לעומת 33 שנים , חייבים להיפטר מהאנטי כדורגל הזה!

7. cityblues beter dead than red

למה אני לא מוצא לזה איזכור בתקשורת האנגלית?
    ואם זה נכון, אפסון הוא בלם מתאים לרמות שסיטי רוצה להגיע?
    ויסלחו לי הפטישים,למה לסיטי לקחת בלם מקבוצה בינונית שמעמדת לירידה?

8. קינג לדלי Member

גם טבס נלקח מאותה קבוצה שהייתה מועמדת לירידה.
    אני גם חושב שזה שטויות ושתביאו בלם יותר טוב אבל מה קשור לעמדה של הקבוצה ממנה הוא יגיע ?

9. קינג לדלי Member

האפקט של הערבים מתחיל לעבוד והוא הולך להיות בסגנון אברמוביץ' של לפני כמה שנים.
    דיארה אומר "הכל יכול להיות" והשמועות מדברות על נסיון של סיטי לחטוף אותו מריאל.
    דיארה לטעמי הוא שחקן טוב אבל ההתעניינות של סיטי הביאה את ריאל להציע עליו 24 מיליון !
    סיטי לא נכנעים וישלמו כנראה יותר.

http://www.sportinglife.com/football/news/...l&TEAMHD=soccer

10. raanana4ever Member

קבוצה בינונית שמועמדת לירידה? אתה בטוח שלא תיארת את הקבוצה שלך?
    להזכירך, אתם מקום מתחתינו בטבלה - מתחת לקו האדום. ועל פי התאוריה שלך, רוביניו, ריצ'ארדס וכו' הם לא סחורה מבוקשת, כי הם מגיעים מקבוצה בינונית שנמצאת מתחת לקו האדום??
    מת'יו אפסון לפחות רמה מעל כל מה שיש לכם כרגע בעמדת הבלם.

נערך לאחרונה ב: ‏21/12/08
  11. בועז Member

סיטיבלוז,

אפסון העונה הוכיח שהוא בלם איכותי מאוד, גם בברידג',גם באנפילד, גם בנבחרת שם היה איש המשחק במשחק האחרון, הוא הוכיח שמלבד בלמי הוורלד קלאס שהם טרי וריו, הוא הבא בתור. אם סיטי מכוונת לכיוון הוורלד קלאס טאלנטס, אולי הוא לא הכתובת , הוא גם כבר בן 29,
    ואם סיטי רוצה להביא שחקנים ברמה של רוביניו אז אולי הם צריכים לחפש במקומות אחרים. אבל אני שוב לא מבין מאיפה מגיע הזלזול באפסון שמוכיח שבוע אחרי שבוע שהוא בלם איכותי. הרבה הרבה יותר טוב מדאן או בן חיים.

12. cityblues beter dead than red

אף אחד לא זלזל בווסטהאם או באפסון.אני מסכים שאפסון טוב יותר מדאן ובטוח מטל בן חיים.
    סיטי מכוונת גבוה מאוד,והבעלים לא חוסך במזומנים.
    אפסון הוא לא ברמה של מסצ'רנו וטבס שבאו על תקן כוכבי על והלכו מהר מאוד בגלל חוסר הסתגלות ואי יכולת של המועדון לשמור אותם ולכן ההשוואה שנעשתה פה בטלה בששים.
    בואו נקווה גם אתם וגם אנחנו שלסיטי יגיע בלם איכותי יותר(ושוב,בלי לזלזל באפסון).
    נכון לעכשיו אתם לפנינו בטבלה,והטבלה בד"כ לא משקרת.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שאתה קצת קופץ מעל לפופיק. את מי אתה שואף להביא, פויול? קייליני? זה לא ריאלי. לפני שמדברים על הבאת שחקנים כאלה צריך להתקרב לרמות שיפתו אותם, ואת זה עושים דרך שיפור הדרגתי במה שיש לך. אם אפסון כזה, אז הוא כזה, ובמצב של סיטי בתחתית כרגע היא לא יכולה להרשות לעצמה להיות בררנית מדי. כסף או לא, השוק לא מפוצץ בבלמים איכותיים וקבוצות שיסכימו לשחרר אותם בינואר.

14. cityblues beter dead than red

3 כוכבי על ברזילאים בסגל,אף אחד לא במגרש.למה?
    בגלל הבן זונה שעומד על הקווים.העיקר שואסל יציל את המולדת.

15. RealStretford Member

אין חדש תחת השמש.

סיטי הבדיחה של אנגליה, כמו שאמרתי, אין חדש

אבל דבר אחד ברור מעל לכל ספק, וגם בזה אין כל חדש, כל מי או מה שנגוע באדום מן הסטן.

למה מחכים, את הכלב בן כלב הזה חובה לסלק לכל הרוחות.

מחשבה לסיום - מה קרה למיכה ריצ'ארדס???

תיסכול?, כעס?, זעם? גורל?

איו חדש תחת השמש.

חג אורים שמח