קאקה אומר שהוא קיבל הצעה ענקית אבל רוצה "להזדקן במילאן". השורה הזאת הבהילה אותי. City were believed to be prepared to pay £500,000-a-week to the 24-year-old. 500 לשבוע ??? בא לי ללכת עם דחפור מסביב לווייט הארט ליין. אולי אני אמצא נפט. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
ההיסטוריה הוכיחה שאף כוכב על לא עזב קבוצה תחרותית עבור קבוצת תחתית עם שאיפות תמורת הנובו רישית התורנית שבידה חופן מזומנים. אני יכול לקחת את צ'לסי כדוגמא, למרות שזה לא יהיה הוגן. לה היה כרטיס לליגת אלופות, מקום מובטח בטופ 5 ואפילו מאמן ששנה קודם זכה בליגת האלופות. ועדין, רק בשביל המשחק - השחקנים שהיא החתימה: כישרון צעיר בדמות רובן, שחקן שכיכב רק בצרפת בדמות דרוגבה, קיצוני שהצטיין ברמה המקומית נטו כמו דמיאן דאף. אף אחד מהם לא היה וייה, רונאלדיניו או אטו. אף אחד מהם לא היה קראק מוכח. המשכורות שסיטי מסוגלים להציע אסטרונומיות, אך ססק, קאקא וקאסיאס יכולים לחיות גם עם משכורת מינימום שערורייתית של 7 מיליון יורו בשנה ולהיות חלק מקבוצת על בהווה מאשר לקבל פי 2 מזה ולשחק עבור קבוצה שאין לה כלום פרט לשאיפות ולא תתחרה באירופה עד למינימום אחרי המונדיאל. השחקנים שיתלהבו להגיע לסיטי הם צעירים עם פוטנציאל שיקבלו דקות ויבטיחו את עתידם הכלכלי עד גיל 21, שחקנים סולידיים ברמה המקומית (גלן ג'ונסון, אפסון, אואן) שאין להם ביקוש מקבוצות עלית, שחקנים בינוניים מחו"ל (כמו אלאנו, גלסון) או סתם מבוגרים על סף פנסיה. הרכש של רוביניו בקיץ לא מצביע על מגמה מסויימת כי הוא הגיע לקבוצה בגלל סיבות הזויות שהם לא נחלתם של אף אחד מטובי השחקנים באירופה. אם כבר מגמה, אז העובדה שברבאטוב דחה שכר גבוהה פי שניים מהסיטי שלוש שעות לפני שחתם ביונייטד אמורה להוות אינדיקציה מספיק ברורה ששחקנים מהטופ מעדיפים להתחרות על תארים ולא על תלוש המשכורת הכי גדול ביבשת. אין לי ספק שקאקה ידחה את ההצעה הזו ווייות למיניהם יעשו את אותו הדבר, מה שמסקרן אותי זה לראות את התגובה של הקבוצה שלו ושל קבוצות העלית האחרות כשהם יתחילו לקבל הצעות של שלוש ספרות על הכוכבים שלהם...
כל ההודעה שלך בנושא ממש לא מוכיחה כלום , כלום , כלום . נהפוך הוא חוסר היכולת של יוז לקנות שחקן כבר שבועיים, רק מוכיחה , שהכל זה רק קשרים , לא כל העולם זה קאקא, יש דייגו בברמן , יש עוד שחקנים ,רק אין קשרים ולכן פונים לווסטהאם 10 פעמים , יוז מוגבל ,וככה זה שאתה מוגבל ,סוכנים רק מנסים לעבוד עליך . סטרטפורד- נכון אני לא פיני זהבי ,אבל אתה אתה תמים מידי בנושא . פטרוב ואלנו לא עלו 500 מליון , הכל קשרים , ןיוז מוגבל שזה לא יאמן , השבועיים האלו רק הוכיחו שאני צדקתי ,בקיצור ההיפך ממה שכתבת בדיוק.
אף אחד מהם לא אמין... לא משנה מה המוניטין שיצא לסאן או לגארדיאן, לפיפל, לטיימס, לדיילי מייל לטלגרף או לחינמונים של לונדון... כולם חיים את הצהבת ונהנים מזה. בתור מי שגר שם שנה (עד לפני שבועיים... קצת מבאס לחזור תודה ששאלתם) אני יכול להגיד שמבחינתי הם כבר כולם same shit... אף אחד, בלי יוצא מן הכלל, לא אמין בגרוש.
אני יכול להבטיח לך שהרבה מאוהדי הסיטי לא רוצים לראות את הקבוצה מוצפת בשחקנים כמו קאקה , ויאה , בופון ועוד כוכבי על שבאו בשביל כסף , כסף ועוד כסף. אני מעדיף ראות סופרסטאר אחד(רוביניו) מוקף בהרבה כישרונות צעירים (סטרידג' , איירלנד , הארט , מיקה ריצ'רדס , קייצ'דו) , לא נהייתי אוהד של הסיטי בגלל הכוכבים או הכסף או התארים. סיטי תשרוד בליגה ואולי אילו תסיים בסביבות המקום ה-10 , כוכבים גדולים קודם תביאו תארים.
100 מיליון על קאקה זה פנטזיה נחמדה, אבל אפשר לרדת מזה כי זה לא יועיל. ליוז יש 100 מיליון לבזבז, שזה אומר- יכולת לקחת כל שחקן בשוק למעט הסופרסטארים בקבוצות הגדולות. יש את סנה מויאריאל, יש את דייגו מברמן, שני שחקנים אדירים שמשחקים כבר עכשיו בליגות חזקות, מספיק כסף והם כן יבואו, למה ללכת ראש בקיר על שחקנים דוגמאת קאקה (יקר מידי) ופארקר (משעמם מידי)? השמות שעד עכשיו הועלו היתחלקו ל-שחקנים עם שם מפוצץ, ושחקנים ותיקים מהליגה האנגלית, לא יותר חכם לצאת לליגה הספרדית, הגרמנית, הרוסית, ההולנדית, ולחפש שחקנים סטייל קולוקה, פטרוב, אלאנו? למה לא להרחיב קצת את האופקים במקום להישאר תקוע באותם מקומות?
סיטי חייבת שוער וקשר אחורי, לא קשר התקפי. המטרה שלהם זו לו אליפות אלא לצאת מהבוץ. בשביל זה צריך בעמדות האלו שחקנים טובים יותר מהארט ופרננדז.
אני מסכים שצריך שחקן אחר במקומו של גלסון פרננדס , אבל אין שום סיבה כרגע להחליף את ג'ו הארט אם תדפדף כמה עמודים רה תראה הרבה נימוקים לטובתו של הארט. ואם כבר צריכים חלוץ , כנראה שסנטה קרוז או בלאמי יהיו המוצא.
קשר אחורי ובלם, לא שוער. הארט לא מדהים אבל גם לא פחות טוב מהרבה שוערים אחר בפרמייר ליג. ריצ'ארדס לעומת זאת הוכיח סופית שהוא מגן ימני מצוין אבל ממש לא בלם. לגבי סנה - הוא אמר כבר לפני מספר שבועות שהוא בשום פנים ואופן לא ישקול להצטרף למנצ'סטר סיטי
דאן לא פוגע מתחילת השנה. סאבאלטה עוד צריך להשתפשף אבל בסך הכל אני מאמין שהוא עוד יהיה מעולה... הבעיה היא שעכשיו כשהתברר שריצ'ארדס לא יכול לשחק בלם, הוא וסאבאלטה יושבים על אותה משבצת. יוז משחק עם קומפאני כקשר אחורי ומתעקש לא להציב אותו כבלם משום מה
יוז משחק עם כולם.אין לי מושג מה אינטרס שלו אך הוא הורס את התכונות של השחקנים. את ריצ'רדס הוא הציב בעמדת הבלם ופגע בבטחון העצמי שלו ובחדוות המשחק שלו. את שוני הציב במרכז עם רוביניו והפך את האגף הימני (למעט כמה משחקים שאלאנו ורוביניו היו במרכז ושוני חגג באגף הימני.ההתעקשות שלו לשחק עם ואסל באגף ימין תוקעת את כל משחק ההתקפה. את קומפני הציב כקשר אחורי במקום כבלם,למרות שהוא צבצע תפקיד זה מצויין הוא לא תמיד נמצא מאחור לחפות על חולשת הבלמים. לסיטי יש את אחד החלוצים הטובים ביבשת (ג'ו) אך משחקי כח וחוסר רצון להתאים את חלק משיטת המשחק עבורו גרמה לחלוץ לאבד בטחון ולהפוך ל"פיל לבן" בהתקפת סיטי.ומכאן הדרך לספסל ולהתמרמרות קצרה מאוד. אלאנו כבר מזמן הפסיק לפגוע בעיקר בשל מלחמות עם יוז,היכולת שלו בנבחרת מוכיחה שהוא לא שכח לשחק מה שגורם לו להיות כמו ד"ר ג'קיל ומיסטר הייד. תוסיפו לזה בחירת שחקנים תמוהה ומעצבנת כשיש לך תקציב בלתי מוגבל. מסקנה יוז הורס את הקבוצה,יוז צריך ללכת.
הסאגה עם קאקה נמשכת. למען האמת אין שחקן בעולם שלא יחשוב כמה פעמים לפני שהוא מסרב ל 500 אלף לשבוע (אללה יוסטור). עכשיו האבא שלו מנסה לבדוק את העניינים. גם אם תהיה דחייה אוהדי הסיטי לא צריכים להרגיש רע עם עצמם. אחד ידחה,שני ידחה בסוף הכוכב השלישי יחתום. דווקא נראה נחמד... http://images.mirror.co.uk/upl/m4/jan2009/7/2/D571DE43-0B4F-DADA-8F604B6F273F6E7C.Xxx