מנצ'סטר סיטי 2009/10 - פותחים את הקיץ בגדול

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏17/6/09.

1. קינג לדלי Member

אם יש עמדות בכדורגל שאני חולה עליהם זה בלמים וקשר אחורי.
    אתמול דה יונג נתן את אחת ההופעות הגדולות של קשר אחורי.
    אין לי מושג למה היה כאן קונצנזוס של גיחוך לגביו מצד אנשי הפורום הגרמני כשהוא הגיע לסיטי.
    מסתבר שהמחיר ששילמו עליו הוא קטן לעומת מה שהוא נותן לקבוצה.

ממליץ לכם לפתוח TALKSPORT מדברים עליכם.

2. johnnie walker Member

דה יונג בהמבורג היה שחקן נחמד אבל לא יותר מזה, היכולת שהוא הציג באמת לא היתה שווה את ה-18 מיליון ששולמו עליו,העובדה שהוא שידרג את המשחק שלו בכמה רמות מאז לא משנה את זה, דה יונג הוא המקרה ההפוך לרוב השחקנים שמגיעים מהבונדסליגה לפרמייר ליג ומציגים נסיגה חדה ביכולת, מאין נס ספורטיבי חד-פעמי.

3. cityblues beter dead than red

להזכירך...גם קומפני הגיע מהמבורג ושידרג את עצמו.היום הוא נכס בסיטי.

4. Dimitar Berbatov Member

אגב, אם אתם כבר מזכירים את קומפאני מאוד התרשמתי מהילד הבלגי שלכם, בויאטה. משחק ראש נהדר, שקט נפשי. יופי של שחקן וביחד עם קומפאני עשו להתקפה שלנו חיים קשים אמש.

5. johnnie walker Member

ברור, ב"חד-פעמי" הכוונה היתה לנדיר או יוצא מן הכלל, גם סנטה שלכם היה אפס בבאיירן ופתאום התחיל להפציץ בפרמייר ליג עד שהגיע אליכם, כך שלא הכל שחור או לבן פה, יש גם רוקה סנטה קרוז באמצע.

6. Zico Member

האמתי שצריך להגיד את זה כמו שזה דה יונג וקומפאני היו שחקנים סולידים בגרמניה ונהפכו בסיטי לכוכבים. מזה אומר אני ישאיר לכם, אבל במיוחד על דה יונג בזמנו לשלם כ"כ הרבה כסף היה הזוי. בזמנו אני לא יודע אם הוא היה שווה יותר משלוש מיליון יורו.
    קומפני מאידך לא בדיוק מצא את עצמו שם, הסתכסך עם הקבוצה, היה שחקן ספסל בקבוצה בינונית בגרמניה ונמכר ב 8 מיליון יורו.
    אז בדיעבד היום קל להגיד שהם הצדיקו את תווי המחיר שלהם, במציאות היה בזמנו אפשר להגיע לפשרה על מחיר זול יותר, אבל בסיטי חיפשו להוציא כסף מבלי להתמקח.
    לא יודע מי היה המנג'ר האחראי, או מי אחראי על הדברים הללו, אבל אם אני השייח מדובאיי אני תובע אותו על זריקת כסף מיותר.

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההעברה היקרה של דה-יונג ספגה הרבה ביקורת כי אם היינו מחכים עוד חצי שנה הוא היה מגיע בחינם או במחיר של 2 מיליון בערך אבל כרגע לאור ההשתלבות המצוינת שלו בקבוצה והפיכתו לאחד השחקנים החשובים את אף אחד לא מעניין בכמה כסף הוא נקנה.
    קומפאני היה מבטיח מאוד באנדרלכט ושיחק שם בהרכב בגיל צעיר מאוד, גם אם בהמבורג זה לא הלך לו עדיין 8 מיליון יורו על שחקן צעיר עם פוטנציאל גדול זה לא סכום כזה מופרז ומה גם שהוא הגיע לעמדות בעיתיות מאוד בעונה שעברה - הבלם והקשר האחורי ועשה בשניהם עבודה טובה.

8. RealStretford Member

U-N-I-T-E-D, you are close to bankruptcy

with a nik nak paddywack,, give a rag a loan

ocean finance on the phone..

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

9. Rudess Member

מפורום באנגליה:

:aaarofl:

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

במארקה הלא אמין מדווחים כי אנחנו רוצים את פרננדו גאגו ומוכנים להציע עליו 15 מיליון יורו, אני נוטה כמובן לא להאמין אבל גם אם יש חצי אמת והתעניינות אפילו קטנה בקונוס הזה אז משהו לא טוב עם מנצ'יני.

11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

12. eastlands Member

רוביניו כנראה מושאל לסנטוס ,לא חשבתי אחרת שהרי מי ייקח אותו באירופה ?
    מבחינת רוביניו גן עדן , לא צריך בכלל להתאמץ ועוד יש גביע עולמי בסוף העונה וזה כמובן חשוב לברזילאים הרבה יותר מהקבוצות.

שלום ולא להתראות כך אני מקוה ,מנציני נושם לרווחה ,די נמאס כל השאלות שמפנים לו הכתבים על איש הקרקס , אהה ואולי רוביניו ייקח איתו את בנגאני לבראזיל .

13. קינג לדלי Member

הוא לא התבייש לרדת על קבוצה גדולה כמו יובנטוס אחרי שאמר שדייגו הציע לו לבוא אליהם ורוביניו הגיב שהוא מעדיף ללכת לדוג.
    בחור עם מנטליות שכונה.
    אני בטוח עד היום שהשמועות על סמים היו נכונות ובטוח שהוא רוצה לחזור לזולה בברזיל.

14. George Best Member

בחיי שגם בסקאנטורפ אין לו מקום בהרכב, עוד הופעה עלובה של הבלוף הברזילאי, ממש מביך.
    איסטלנד, אתה קונה גארי ורוביניו בהרכב? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אני יודע שכן...

15. Cup of Tea Liverpool, UK

איסטלנדס, בסקיי היה כתוב שדייגו הזמין אותו לעזור ליובנטוס לצאת מהבוץ.
    אבל הדבר הראשון שלמדתי על רוביניו זה שהוא לא אוהב אתגרים, זה מה שהוא אמר: