It is understood Tevezs new daughter is in an intensive care unit in Buenos Aires and he has been told by doctors not to leave until she 'stabilises'. לא מי יודע מה עניין מצחיק.
עזבתי את המשחק שלכם במחצית הראשונה. המשחק היה פשוט רע.הרבה קהל מעט שירים והיה חסר איזה גול מקרי שידליק את האוהדים וביום כזה רק גול מקרי יכול להגיע. מדהים כמה הביטחון אבד לאיירלנד.מקבל כדור לגול ברחבה ומסתובב וחוזר לאחור. מחמיץ לבד מול שוער (למזלו הקוון הרים דגל לנבדל שלא היה ולא נברא) ומשחק בפחד. מנצ'יני גמר אותו ולעומת זאת היום הוא כן קיבל הזדמנות והוא לא לקח אותה. מעבר לזה כמו שתמיד כתבתי טבס משנה את כל הקבוצה הזאת עם כדורי העומק שלו.
הודעה זו מיועדת לאדון קרליטו טבז... מה ההבדל בין מקום 18 למקום 75? אפילו מצרים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx קזחסטן וניקרגואה עדיפות על מולדתך. המבין יבין...
משחק חשוב מאוד בשבת בבוקר , קרב אחד הסתיים בלילה של רביעי עם הארכה ואדום ,ומייד ולפני הגחנון של שבת אני בברידג ללא אדביור המורחק ואולי עם טבז במידה ולא יפספס טיסה , מבחינתי משחק בונוס היות והקרב האמיתי הוא במחזור הבא נגד הספרס בקרב ישיר על ליגת האלופות . הרחקה מיותרת ולא מוצדקת של אדביור המצויין, אבל זה מה יש ,כמובן שלא נערער שהרי אנחנו לא החלאות ואין לנו על מי להישען . אנחנו משחקים טוב ולא אופתע בכלל אם ננצח בגשר ! אני יודע שהשכנים בונים על עזרה ויש מצב שבאמת נפתיע בקיצור קרבות, מתח בלאגן , הכל עדיין בעיצומו הקרב על המקום הרביעי החל כל משחק גמר גביע! come on city
אני בכלל לא מסתכל על אם ניצחון/תיקו שלנו יעזור ליונייטד או לא, זה לא אמור לעניין אותנו. מה שכן אני מאוד מקווה שננצח בשביל וויין ברידג' וכל הסיפור שלו עם טרי, וגם בגלל שנקודות בגשר זה בונוס מצוין למאבק על המקום הרביעי. ליברפול וטוטנהאם הפסידו שם ואסטון וילה לא שיחקה שם עדיין למרות שמבחינתי היא הנחותה יותר מבין כל ה-4 שנאבקות על המקום בצ'מפיונס.
אדיבאיור מורחק ל 4 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx משחקים בגלל האדום המגוכח מול סטוק!!!!!! שני מחשבות א. ב FA (והם באמת שווים Fuck All) באמת לא אוהבים את החוצפה של סיטי לנסות לשנות במקצת את הסדר הקבוע. ב. נמאס לחלוטין מחבורת החובבנים המנופחים שיושבים בארגון הזה, ארגון שהביא לאנגליה, מולדת הכדורגל, תואר עולמי אחד בתולדות המשחק - מושחתים, נמאסתם.
הוא יתחיל לרצות את האדום מהשבת או מהמשחק הבא? כי בווינר יש מאצ' אפ בינו לבין דרוגבה ואין ביטול על המאצ' אפ הזה למרות שביררתי.
חבורה של ליצנים יש שם, ועכשיו שהוא בחוץ אנחנו חייבים לקוות שטבז יחזור כמה שיותר מהר ובאותו כושר לפני הנסיעה(רק שלא יהיה מקרה רוביניו של העונה שעברה) ושרוקה סנטה-קרוז יתחיל להצדיק את ה19 מיליון פאונד שבוזבזו עליו.
לא ראיתי את האירוע, אבל העונש לא נובע מאיזו ועדה שיושבת ומחליטה כמה משחקים האדום הזה שווה. זה עניין טכני - הרחקה שנייה בגלל אירוע אלים (הקודמת נגד ארסנל, למרות שזה היה רק בדיעבד).
מי היה מאמין. אחרי מחצית ראשונה רעה שבה טבס כרגיל מוציא מים מכלום סיטי מתעוררת וקורעת את צ'לסי במתפרצות סילוניות. עכשיו הביטחון חזר אליהם בגדול ואני לא רואה מי עובר אותם בדרך למקום רביעי. אולי ליברפול ברגע שטורס וג'ונסון יחזרו. שאפו,משחק גדול.
למען האמת, ממש לא כדורגל גדול של סיטי, אבל מספיק טבז שעשה גול יש מאין בעזרתו האדיבה של אובי מיקל, ואחרי זה בלאמי שעושה פחות או יותר אותו דבר כשהבין כמה הילאריו לא במשחק - ומשם טקטיקה ברורה של למשוך את צ'לסי לכיוון השער שלהם ויציאה מהירה למתפרצות שעובדת כמו קסם למנצ'יני. הולך להיות קרב עיקש מאוד בינינו לבין סיטי על המקום הרביעי אבל אני גם לא שולל את טוטנהאם ואסטון וילה.