מנצ'סטר סיטי 2009/10 - פותחים את הקיץ בגדול

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏17/6/09.

1. the white pele Member

מקבל...אין שום רע בעקיצה קטנה.
    גם אם זה יקרטע, יש לכם כסף לתקן תוך כדי תנועה.
    מעבר לזה, זאת ריצה למרחקים ארוכים. אולי תתחילו לקטוף את הפרות רק עוד שנתיים ושלוש אבל התהליך החל וההתרגשות מובנת לגמרי ובמקום.
    אני מתרגש מסיבות שונות מהרגיל, ביונייטד.חוסר הוודעות וסימני השאלה , צימצום הפערים(הלא גדולים גם ככה).סוג של -לא נודע.

2. RealStretford Member

חברים יקרים.

אני עוד מעט נוסע לגרמניה לשמונה ימים, אתגעגע לציניות, השנינות והצחוקים אתכם. נתראה ב28/7 ונקווה שעד אז יוז יזכור שיש גם הגנה לחזק!!

כל טוב

פיטר :aaa12:

3. THE STRETFORD END Member

לדלי

לגבי השאלה שלך,
    אני פחות עוקצני כלפי שיטי בפורום כי...לא יודע,פחות מרגש לרדת עליהם כל הזמן,אני מחכה לאיזה סוכריה חדשה,
    הרי הם זוכרים ש 33 שנה הם לא לקחו תואר והם בוודאי עדיין גאים שהדשא שלהם מטופח הרבה יותר מזה של יונייטד ועדיין יש להם רוב של אוהדים בסטוקפורט,ככה שהם לא צריכים את התזכורת שלי לגבי הדברים הללו,
    בתכ'לס,זו חוכמה קטנה להרביץ לילד החלש של בית הספר ולהגיד אני החזק מכולם,הם לא בליגה שלנו אבל,מי יודע,אולי העונה אחרי שננצח אותם איסטלנד לדוגמא לא יגיד את המנטרה הרגילה שלו לאחר הפסד שכזה,שלאחר שנים רבות הפעם ההפסד הזה בדרבי לא הזיז לו בגלל כל מיני תירוצים
    והוא פחות מדוכא מבעבר לאחר הפסדי דרבי והרי כמו שזה נראה כרגע
    ואם לרגע נדבר באמת על כדורגל אז
    עונה שבה שיטי לא תאבק על מקום להכנס לליגת האלופות,עונה שבה שיטי לא תגיע רחוק באיזה מפעל גביע,תחשב לכשלון גדול.
    הערבים שלהם בוודאי מצפים לאיזו התקדמות לאחר כל הכסף שהם משקיעים בקבוצה,
    שוער יש להם את אחד הטובים בליגה,
    הגנתית לדעתי צריכים חיזוק אבל עדיין יש להם כמה שחקנים טובים מאוד,
    קישור והתקפה...כל מילה מיותרת,
    הם לוקחים לארסנל את השחקן הכי טוב שלהם,
    לאסטון וילה הם לקחו את הקפטן,המנהיג,שחקן הרכב נבחרת אנגליה,
    רוביניו כבר הגיע עונה שעברה ועל חשבון צ'לסי,
    טבז מגיע כאלוף אנגליה פעמיים ברציפות,
    יחד עם שון וויט פיליפס,איירלנד אלנו ואחרים,זה פאקינג סגל של צמרת
    וכל ניסיון להגיד אחרת יהיה פתטי.
    הערבים עשו בשכל שהשאירו את יוז,לא בגלל שיוז הוכיח שהוא מנג'ר גדול עד עכשיו אלא כי שינוי נוסף בעמדת המנג'ר היה גורם לזעזוע נוסף ומיותר,
    היציבות הזו ולמרות ששיטי לא הלהיבה יותר מדי תחת יוז עונה שעברה חשובה לקבוצה וחשובה לו עצמו,
    אחרי עונת בכורה וכשהיה לו מספיק זמן להבין את גדול הציפיות המחודשות בגלל הכסף הגדול שנכנס,זו עונת מבחן גדולה מאוד עבורו.

יהיה מעניין.

עריכה:
    פיטר,תעשה חיים.

נערך לאחרונה ב: ‏19/7/09
  4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד שעה-שעתיים אנחנו נקבל הודעה רשמית על זה שאדבאיור סופית בקבוצה.
    אני מקווה שאת השבוע הקרוב שבא עלינו ישקיע יוז בחיזוקים להגנה, לסקוט הוא בגדר חובה ומייקון יתקבל בברכה.
    מחכה כל-כך לפתיחת העונה, יש לנו הרבה מה להציע ורק חבל שאני יהיה בדיוק באיטליה ב-15 אבל אני יתאמץ למצוא שידור.
    פיטר תהנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

5. קינג לדלי Member

עוד פעם הלכת לישון צהריים ?
    רציתי לעשות שריפת שבת מעניינת ואתה הולך לישון וחוזר לי עם תגובה חלבית.

תראה את עופר,מרוב התרגשות הוא הודיע שיש דחייה לחמש והגול נכבש בארבע וחצי...
    בגלל חולצה הבן אדם כולו מטלל יומיים.
    מה עשו להם הערבים האלה ? היית צריך לראות פרומו בערוץ אבו דאבי איך כל הערבים בעיר קונים חולצות שלהם ונראה לי שאפילו איירלנד אמר משהו בערבית.

תכלס,גם אני הייתי מתחרפן בקיץ כזה.
    100 מיליון על רוביניו,טבס,אדבאיור ורוביניו.
    איך אפשר להישאר נורמלי ?
    סגל כזה (בטוח שההגנה תחוזק) צריך ללכת חזק למעלה ולהוציא את אחת הגדולות עם עדיפות לפרנסנל אם ירצה השם.
    הבעיה היא שבסיטי מבחינה פסיכולוגית הפסדים נתפסים יותר קל מביונייטד או צ'לסי למשל וכאן ביכולת לעבור פאזה הם יבחנו.
    הם תמיד מתחילים טוב מאוד ואז באה נפילה מטורפת.
    הם יצטרכו לשמור על יציבות לאורך זמן ובשביל זה חשוב שיש להם גם ספסל רציני.
    יוז יצטרך לדעת לשמור את שחקני הספסל מרוצים ושהקבוצה תהיה בריאה חברתית.

הרבה סימני שאלה עם הרבה כלים להצליח.
    אחד הפרוייקטים הכי מעניינים שיהיו העונה.
    יחד כמובן עם הפרוייקט של לשמור את היד של רורי דלאפ ללא דלקות עונה שנייה ברציפות.

6. city4ever Member

את ג'ונסון צריך להשאיל לקבוצה בצ'מפיונשיפ. לגבי כמות החלוצים, אני לא חושב שהיא גדולה מדי, בהנחה שבנג'אני וקאיסדו/ בלאמי ישוחררו-יש פציעות ירידה בכושר ולפעמים סתם לא הולך וצריך רוטציה. בהגנה יש בעיה - ברידג' יכול להיות שחקן גיבוי. מגן ימני יש דווקא - ריצ'ארס / זאבאלטה. אונואה שווה הרכב (ברוטציה) אבל דאן צריך להיות שחקן גיבוי (אסור לשחרר אותו הוא סמל. אלא אם הוא יבקש). קומפאני יכול לשחק מאחורה, אבל להערכתי הוא ייכנס לרוטציה בקישור עם דה-יונג ובארי.

קיצונים- יש בשפע. יכול להיות ששווה לשחרר את פטרוב - SWP , אלאנו, איירלנד ורוביניו זה די והותר (אלא אם אלאנו הולך).

7. THE STRETFORD END Member

לדלי

לא ישנתי צהריים,אחרי שנים חזרתי לשחק טניס,הלכתי לרמת השרון,
    פאקינג 60 שקל עולה להשכיר מגרש לשעה,יקר אבל מה,
    בואנ'ה,ים כוסיות יש שם,זה כמו ללכת לים רק שבמקום בקיני כולן עם חצאיות קצרות והן גונחות,מה רע?

ומה אתה רוצה מהתגובה שלי?
    מה חלבי שם?הרגע אכלתי בשר,אסור לערבב,זה יכול לגרום לכאבי בטן.

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'ונסון צריך להיות מושאל לשומרי משקל, מה עבר עליו בשנה האחרונה!
    בעמדת המגן הימני יש כרגע את זבלטה ואת לוגאן לגיבוי, אני עוד חולם על מייקון שכנראה לא יגיע.
    נראה לי שברידג' מתוכנן להיות המגן הפותח, הוא נתן חצי עונה איומה אבל אפשר לקבל ממנו הרבה יותר.
    ריצ'רדס יישאר כבלם, מקווה שנראה את לסקוט לצידו ואת אונואה ובן חיים כגיבוי, לדעתי עדיף לתת לדאן ללכת להיות שחקן הרכב בסאנדרלנד למשל מאשר לראות את הספסל עונה שלמה.

9. city4ever Member

לגבי דאן השאלה מה הוא רוצה. אם הוא רוצה ללכת אז שיילך. אבל אם הוא מעדיף להישאר על הספסל אז בבקשה. לבן חיים אין מקום. אונואה עדיף על ריצ'ארדס...

10. אבו Member

האישור של ונגר למהלך.

סטרטפורד, מגניב לאללה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי זו השנה שמנצ'סטר סיטי יכולה לעשות את המקפצה הגדולה הרי בשביל שהקבוצה תצליח למשוך כוכבים גדולים היא צריכה לשחק בליגת האלופות ובשביל זה הסיטי צריכים לסיים בין הארבע הראשונות, לדעתי הרכש שהם עשו הוא מצוין כמובן, אבל עם חיזוק נכון להגנה לדעתי הם יעקפו את ארסנלך בסיבוב ויוכלו להיות הקבוצה הרביעית האנלית בליגת האלופות וזה ייתן להם את המקפצה הגדולה שיכולה בסופו של דבר להביא לסיטי אוף מנצ'סטר סטאדיום את האליפות.

אם אני מסתכל על הסגל של מנצ'סטר סיטי היא חייבת להיפטר מכמה שחקנים בדחיפות וזו הרשימה שלי:
    בראש ובראשונה קרייג בלאמי, בנג'אני, טל בן חיים עם כמה שאני אוהב אותו אני מעדיף אותו בקבוצה אחרת כי בסיטי הוא לא יראה דשא! ואני מעדיף שהוא ישחק 90 דקות. ריצ'ארד דאן עבר זמנו למרות שהוא הקפטן הוא לא יהיה זה שיוביל את הסיטי קדימה. סאייסידו האקוואדורי צריך להיות מושאל, מרטין פטרוב גם יכול ללכת לדעתי ואפשר לצרף אליהם את סטפן איירלנד וגארידו.

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים איתך לגבי דאן.
    לגבי ריצ'רדס ובן-חיים לא, ריצ'רדס אמנם נתן עונה רעה אבל ביורו U-21 הוא הראה יכולת לא רעה, הוא חזק, מהיר עם משחק ראש מצוין ופוטנציאל גדול יותר מאשר אונואה.
    בשביל בלם רביעי מה רע בבן-חיים?
    זה לא שהוא הולך לפתוח, וחוץ מזה אחרי כל הזהות הערבית שנדבקה בנו אנחנו צריכים ישראלי בקבוצה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא!!!!

14. קינג לדלי Member

לשחק טניס ברמת השרון ???
    טוב שלא הלכת לשחק גולף בקסריה...

איך אפשר בחום הזה ?

15. city4ever Member

זו פרובוקציה????