איסטלנד כתבתי בלשון רבים ואז חזרתי אל ביאליק. אתה בטוח שראשי המועדון חושבים כמוך לגבי הצעירים?זה לא נראה כרגע בשטח, בעתיד?נחיה ונראה אם לערבים שלכם תהיה הסבלנות או האכפתיות לצעירים מקומיים ושילובם בקבוצה. גיימי גרימבל...תגיד,איפה הילד המכוער הזה ששיחק בסרט נמצא היום? שכחו אותו במוס סייד?
איסטלנד, מעברו של אינס כרונולוגית, הקדים את של אואן.עסקים ישירים בין הקבוצות אין כך שמעברו של אואן דרך יד שלישית הוא לא יותר מפיקנטריה(עצובה לחלק מאוהדי יונייטד וליברפול).אין אדם שאני אסמוך עליו בעיניני רוח מועדון(ובכלל)יותר מפרגי.אם זה כשר בעיניו, זה כשר בעיני. קרא את הודעתי בעמוד הקודם. גם יונייטד העמידה את טוטנהאם(ועוד קבוצות) בפני אותה מציאות(קאריק, בארבטוב). זה קרה ויקרה.רק שהכעס על מויס או על מאמני טוטנהאם, הוא פשוט לא במקום. האינטרס שלהם אחר. זכותה של סיטי להתנהל איך שבא לה. לא מטריד אותי ולא עיניני. ושרק..... זה רק מאהבה. אינסופית.
פטרוב רוצה לעזוב. http://www.sportinglife.com/football/news/...l&TEAMHD=soccer יש מצב שרדנאפ ירצה להביא אותו,הבעיה היא שגם אצלנו הוא יבלה על הספסל בגלל שלוקה עושה פלאים בשמאל. בכל מקרה הוא כבר בן 30 וחוזר מפציעה ולא הייתי שם עליו יותר מ3 מיליון.
שחקן כל-כך מוכשר שהפציעות הורגות אותו. לא חסרות קבוצות שיקפצו על המציאה. ווסטהאם זקוקים לחיזוק בחלק ההתקפי (חימנז, פטרוב, קול ומי יודע אולי גם אשטון נשמע לא רע בכלל), פומפי לא יתנגדו לאיזה שחקן יצירתי בבית הקברות של הארט שם. לא משנה למי הוא יגיע, גם אם הוא ייתן 25 משחקים בעונה הוא תוספת נהדרת. הבעיה שגם זה ממש לא באנקר אם שיטי יהיו חכמים (ועד כה הם לא היו כל-כך, אלאנו נמכר רק ב-8 מיליון פאונד, לא שחסר להם כסף אבל בכל זאת) הם יוכלו לעשות עליו אחלה קופה.
סטרטפורד- ראשי המועדון לא חושבים על צעירים ,זה לא נראה לך ? אין לי ספק שולאדימיר וייס ישחק כבר העונה , אונוהה אם יהיה כשיר יפתח בשבת בהרכב כנל שוני,איירלנד כמובן, כשגם ריצ'ארדס די בתמונה באם יהיה כשיר. למרות המליונים הם החליטו להגדיל את האקדמיה ,כרגע מדברים על עוד מגרשים במזרח העיר בנוסף לקרינגטון ופלאט ליין באיזורים האחרים של העיר , ג'ו הארט לא נמכר כי חושבים עליו שיחליף את גיבאן בעתיד , כן איבדנו את סטארידג וזה היה עצוב ,אבל יוז צדק בדבריו לגבי הילד החוצפן הזה . ברור שרכש היה די מאסיבי ,אף אליפות לא נלקחה רק על ידי אנגלים ומקומיים משנת 68 (סיטי ) גם לא כל הרכש יפתח בהרכב כמובן ,לדעתי בעתיד הרכישות ירגעו והדגש יהיה לתת נציגות בדיוק כמו היום (4\3 שחקנים בהרכב) לילדי האקדמיה הנפלאה שלנו. פלא ידידי- התאהבתי ברוני קצת לפניך לדעתי , וגם כשהפך לשרק ובמשך חודש וחצי רצוף שעה שעה עקבתי בדאגה אחר עצם המטאסטרל שלו ,אני זוכר את תמונת הלוויאן בסקיי מעל בית החולים במנצסטר שבישר שרוני נוסע לגרמניה ,התרגשתי (מצטער אוהדי סיטי ) אני אפילו מומחה עכשיו לעצם המטאסרל , כמובן שטוב לא יצא מכל זה ,כי המפגר קיבל אדום ושבר לי את הלב בגלזנקירשן ,אני עד היום מתעורר בלילה בבהלה כשאני נזכר איך גררו אותי אחרי הפנדלים לחניה במגרש החול בגרמניה (האיצטדיון לייד המגרש בשאלקה ) , מאז נשבעתי לא מתאהב יותר בסקוסרים .
מאחל לך חוויה מתקנת איתו בנבחרת אנגליה. אם ישמור על עצמו, יהיו לו עוד שלושה מונדיאלים לפניו.אני מאד מאמין בו. בקשר לסקאוסרים, לא הבנת את זה עוד מברטון? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx וברצינות, אני קורא לו שרק מאהבה. בסוף הכל מסתדר לו, לא?
חויה מתקנת ,יש ! הכל תלוי בקאפלו הוא חייב להרגיע אותו ,בכל רגע נתון הפיצוץ יכול להגיע ,עם המון פסיכולוגיה וכדורים , בדיוק כפי שהאף נוהג בו בליגת האלופות ,בליגה האנגלית הסיפור הוא אחר לחלוטין ,שם השופטים סופגים ממנו קללות עסיסיות ושאר ירקות בזכות דברים שנוגדים את הספורט מבית היוצר של האיש ששולט בליגה בשופטים בהתאחדות , עוד שנתיים (לדעתי) למנייק ואינשאלה מרירות כמו בוומבלי בראשון האחרון, זהו חזרתי לעצמי איזה הקלה.
איסטלנד, אתה בלתי אפשרי.הרי אין שום טעם לנהל דיאלוג איתך.רק לפני יומיים דיברת על שימחת עניים, מאיפה חזרה המרירות? ולא צריך לסרס את רוני. זאת עיסקת החבילה. הרבה יותר יתרונות מחסרונות.
לדלי- לבד ? לא לבד ,עם החבר הטוב שלי הרצל ,וכמובן שעם מדריך ושמו "הפיל" שבלעדיו אני ואתה לא רק שלא היינו מגיעים לגלזנקירשן ,היינו פשוט מונחים כרגע על גג רעפים בפרנקפורט (או שאולי בכלל היינו מגיעים לזלצבורג, אגב הפיל משתלט על איזור צפון קרוליינה וכשעמית תבריא בעזרת השם , הוא כנראה יהיה ראש מחוז דורהאם , ,אגב הוא נצפה לאחרונה עם דגל של קבוצת בייסבול מקומית (מבטיח תמונה בקרוב ) פלא ידידי - איזה לסרס ? תגיד תאמת ,אתה לא שם לב לעובדה שבאירופה אתם משנים התנהגות במיוחד בחוץ , מה זה רק בעדשה שלי ? לגבי דיאלוג - זה היה קצת מונולגי ,הייתי חייב אני סיטי שכחת ?
איסטלנד, רוני חי מהטמפרמנט שלו. כמו גם לא מעט שחקנים אחרים.הוא לעולם לא ישתנה אבל יכול קצת להתמתן במינון.אם תאסור עליו להיות טבעי-תאבד אותו(ואם הוא חוצה את הגבול, שיקבל אדום). אבל אם נוציא כרטיס על כל קללה או מחווה(הורדת חולצות לדוגמה, שזה טיפשי לגמרי)נקבל משחק סטרילי וטכנוקראטי.פרו אבולושן בחיים האמיתים.יש פה אנשים, רגשות, אמוציות. שנויל קיבל הרחקה מהתאחדות על שנישק את הסמל בעודו מסתכל לכיוון שער האורחים באולד טראפורד,שם ישבו אוהדי ליברפול, זה היה טיפשי, לא שיוויוני(זה קורה בכל מחזור,בכל ליגה)ומסריח מפוליטלי קורקט. אין לי בעיה שפאולר יסמן לי חמש עם האצבעות, או יסניף את קו החוץ. זה הכדורגל.מזה הוא חי.דווקא אתה, אמור להגן על זה ללא קשר לצבע החולצה של השחקן. אני יודע שאתה סיטי.האם זה אומר שירבוב שמה של יונייטד לכל נושא ותשובה גם אם זה לא קשור?זה לא מה שפרגי אמר לא מזמן, שהכעיס אותך כל כך? סיטי מכוונת גבוה. תתקדם ביחד איתה. החיים דבש. נ.ב למה אתה לא עונה לאסאמאסים?
פלא -עזוב אותך מדוגמאות קיצוניות כאילו נחתתי היום לכדורגל , סטרילי וקשקושים , אני אומר לך שאני לא היחיד שרואה הבדלים בהתנהגות בליגה ,לעומת הצמפיונס . לא ראיתי בצמפיונס הסתערות על שופטים או התגודדות קבוצתית ,השופטים הרבה יותר קשוחים בוודאות וכמובן שהשחקנים מתאימים את עצמם לכך והמאמנים יודעים את הכללים , כך שבאמת כל הדוגמאות שנתת הם לא בדיוק הנושא ואני האחרון שנשיקה לסמל או כל התנהגות ספונטנית לא מדברת אליו . זה לא רובוטיקה ,זה פשוט שופטים קשוחים יותר עם התאחדות קשוחה ומאוד קפדנית . אני מתקדם יחד עם סיטי ועדיין ריצארד דאן הוא הקפטן שלי . שום אסמס לא קיבלתי בתקופה האחרונה.
איסטלנד אכן יש הבדל בהתנהגות השחקנים במשחקי הליגה לעומת אירופה, בגלל סוג שיפוט אחר,קפדן יותר ולפעמים יתר על המידה, אבל אתה חייב להתאים את עצמך לשינויים אחרת אתה תיפול, הרי אין טעם ללכת עם הראש הקיר רוני נענש בעבר באירופה ובליגה כשחצה את הקו האדום, לפעמים הוא נענש גם בגלל השם שיצא לו,גם באשמתו אבל בסך הכל,באמת וגם ברגעים הכי קריזיונרים שלו,הכי הרבה היה מגיע לו...כרטיס אדום,זהו. מה שכן,הוא עשה התקדמות גדולה בשיקול הדעת שלו במצבים מסויימים, ביום ראשון הוא אפילו הפריד בקרב בין אברה לבאלאק, הרגיע את המצב. עוד יהיו לו נפילות כתוצאה מהתשוקה וכן,גם מהעצבים שלו וכמו ש the white pele כתב,זה חלק מהחבילה ובלעדיה הוא לא אותו השחקן. גם אתה היית מת לשחקן כזה בשיטי,שילוב של כדורגלן נדיר וסף עצבים של מייק טייסון, היה לנו את זה בדמותו של קין,עכשיו יש לנו את רוני,מה רע?
לא דיברתי על ההבדלים בשיפוט בין הליגה לאירופה(מודה, לא שמתי לב לזה) אלא יותר באופן כללי.ההבדלים שציינת בטח תקפים לכל קבוצה אנגלית אחרת שמשחקת בליגת האלופות(למרות שההתנפלות המטורפת והמוצדקת של שחקני צלסי על השופט בחצי גמר ליגת האלופות פתאום צצה לראש). אז בקיצור, רוני, דרך ליגת האלופות אמור להסתגל לשיפוט שהוא אמור לקבל במונדיאל. מצויין.עברו שלוש שנים מאז והוא אמור לדעת טוב יותר היום. סטראפורד, בדיוק כמו עם קינו, אני מוכן לקבל מרוני השעיות מצהובים ואיזה אדום לעונה-כברירת מחדל(אבל פחות מהעבר כי הקבוצה שלו עכשיו).
השיפוט באירופה הוא אכן עולם אחר. רוני הורחק על מחיאת כף בויאריאל ובאנגליה זה לא היה קורה. אם באנגליה יש תאקלים מטורפים שהשופט בכלל לא שורק לפאול אז באירופה זה שריקה עם כרטיס.