מנצ'סטר סיטי 2009/10 - פותחים את הקיץ בגדול

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏17/6/09.

1. George Best Member

רוני הורחק על הרבה פחות מזה מול פולהאם אשתקד, למשל.

אבל בגדול אני מסכים שהשיפוט באירופה הוא שונה.
    מה שבעיקר מרגיז זה שהם שורקים על הרבה דברים שבאנגליה אין שום סיכוי שתראו שופט שורק וזה מאט את הקצב ומרגיז בטירוף.

2. cityblues beter dead than red

3. eastlands Member

כן זה באמת מרגיז, אבל יש את הצד השני הלא מרגיז והטוב שבדבר.
    שופטים פחות מושפעים מהתקשורת המקומית ,פחות מפחדים ממאמנים והאנגלים בהחלט לא זוכים ליתרון מההתאחדות האירופית ששלוחת את השופטים .

דוגמאות לטעיות יש לכל כוון , אבל בהחלט שניתן לראות הכנה שונה של קבוצות אנגליות למשחקים באירופה .

4. Dimitar Berbatov Member

יוז לא מוותר והוא עושה טעות. יעשה בחכמה יוז אם יוותר על לסקוט (לא נראה לי שמויס הולך להתפשר כאן) וילך על אפסון. לא נראה לי שווסטהאם במצבה הכלכלי הלא מזהיר תתנגד ל-15 מיליון פאונד, כמו שבועז אמר. הוא אמנם לא ורסטילי כמו לסקוט שגם יכול לסתום לכם את הבעיה בעמדת המגן השמאלי, אבל בלם נהדר שיכול ליצור יופי של צוות יחד עם טורה.

5. eastlands Member

7 אלף ! באיווד פארק ,כן וגם אחד פיטר שלנו ביציע , ועכשיו בלאקברן החליטה לתת לנו עוד כרטיסים ,ממש משחק בית עם אוירה חגיגית והיסטרית ביציע התכול ,עכשיו אני כבר באמת מתרגש . הערכה שלי יותר מ10 אלף אוהדי סיטי יהיו שם (כולל ביציעים שלהם ובחוץ)
    come on city !

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/09
  6. RealStretford Member

"שהשתחררתי הרופאים המליצו לי על ביקור חודשי בנמל התעופה"

בעוד שעה וחצי עוזב את הבית בדרך לנתב"ג. ביום שבת כבר אתמקם באיווד פארק.

האמת היא שאני מתרגש. קודם כל כמובן לראות את המשפחה, אך גם להיות נוכח בפתיחת שלב ב' של פרוייקט אבו-דאבי.

זה לא שאני מתרגש בגלל שאני חושב שמעתה והאלה נזכה בכל מה שזז - ממש לא.

אני מתרגש כי אני נזכר שלפני 10 שנים, ביום חורף קר, במחצית משחק בית מול סטוק סיטי, מקום 9 בליגה השלישית, בפיגור 0-1 עמדנו והבטנו על התהום. ואז, לא יכול להסביר את זה, האוהדים "השתעגו" ופתחו בעידוד שכמוה לא שמעתי לעולם. הקבוצה הגיבה, ניצחנו 2-1 ובדרכי החוצה ידעתי שמעכשיו ובהמשך - יהיה בסדר, בלי הסבר הגיוני, רק ידיעה פנימית שכזה.

אבל היה חלום, חלום משדווקא עלינו יגיע רוכש, בלי גבול לכסף שיספק לנו את ההזדמנות להתמודד במגגרש שווה עם עשירי הליגה. הנה החלום הולך ומתגשם ואין לי מילה רעה על הבעלים, שעד כה התנהגו בצורה מושלמת.

שיהיה לכולנו עונה נפלאה.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx :aaa12:

7. cityblues beter dead than red

פיטר,החלום התגשם.

אין גבול ליכולות ולסיבולת שהקהל שלנו יכול לספק.היינו בתהום הנשיה כפי שתיארת והיום אנו בפתח עוד עידן חדש שאנו מייחלים להגיע.

תהנה מכל רגע,מהמשפחה,מהמולדת,מהאווירה ומהקבוצה הנפלאה שלנו.
    אני מודה שאני מקנא בך,הייתי עושה הכל בכדי להיות באיווד פארק עם הקהל חוץ הנפלא ביותר באנגליה.
    7000 אוהדים ביציע חוץ...עונג צרוף.

8. THE STRETFORD END Member

פיטר,
    תעשה חיים בעיר הקודש,
    אמא שלך גרה מרחק הליכה מבית המקדש אז אם תוכל לעשות סיבוב ולבדוק
    שהלבנה שלי מול הפסל של באזבי נקייה,
    תאכל פיש אנד צ'ייפס,רוטב גרייבי בשבילי,
    הלוואי ותראה הרבה גולים באיווד פארק ולרשת הנכונה.

JET 2 מקפידים מאוד על משקל עודף ולוקחים איזה 8 פאונד על כל קילו עודף,שים לב.

9. cityblues beter dead than red

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/09
  10. eastlands Member

איזה כיף הריגוש של תחילת עונה ,כמו בכל שנה הימים שלפני הם מהרגעים היותר משמחים בחיים. העונה יש גם לחץ שאותו לא הכרתי לפני ,אני מכיר אותו ממשחקי ירידה ועליה קובעים ומדרבים ,אבל אף פעם לא היה לי לחץ מתחילת עונה מן נטל של מחוייבות להיות שם למעלה במשחק של הגדולות ,אני ריאלי ומכוון למשהו בסגנון שוילה עשתה בחצי העונה הראשונה עד שארסנל עקפה אותה בישורת האחרונה , אני חושב שאני לא מכוון גבוהה מדי ומצד שני עוד לא התחילה הליגה ואי אפשר בכלל לדעת איך איך התבשיל שלנו מריח אפילו .

דווקא באופטימיות הזאת אני רוצה לדבר על מספר אוהדים שלנו שלטענתם לא מרגישים את הריגוש (או שהם משקרים או שהם לא אוהדים אמיתיים) האחד הסופר קולין שינדלר שכתב את הספר הנפלא (החלאות אמללו את חיי) השני סיימון הטסטון בעל טור בגארדיאן ,שניהם טוענים שלקחו להם את אהבת חייהם .
    ובכן אוהדים יקרים צאו מהבועה הפלצנית שלכם , החברה מאבו דאבי לא פגעו באהובת נפשנו , זה היה אולי נכון לתאילנדי עם ההתנהגות הקיצונית והתמורות בחייו האישיים ,אבל בהחלט שלא לחברה המכובדים מאבו דאבי .
    תדמו את סיטי לבחורה שעליה נדלקתם והתאהבתם ,ואהבתם גם לצחוק עליה ואיתה ,כשלפתע אותה בחורה מהשכונה זכתה בלוטו והתעשרה ,דפקה כמה ניתוחים ועכשיו היא נראית מילון דולר ,אבל בפנים היא אותה אחת עם הצחוקים הרגש והנשמה ,אז יאאלה חפיף עם כל ההתנשאות הזאת עלינו והכותרות בעיתונים , תגיעו למשחק הראשון בבית ותעודדו עם כולם .
    קיבלנו יחס וכבוד וקלאס מהחברה מאבו דאבי ,יחס הרבה יותר יפה מלמשל היור השנוא פיטר סוולס שניהל את הקבוצה בימים שאתם הייתם מאוהבים בסיטי , המחוה נגד המבורג (5 פאונד לכרטיס ) היא רק דוגמא להתנהלות שלהם (ואני בספק עם גם נגד המבורג הגעתם לאחד הימים המרגשים בתולדות המועדון)

בקיצור לכל הפלצנים ויפי הנפש ,זה הזמן לחזור ליציע במקום לחפש כותרות , הקבוצה המפוארת והאהובה שלנו יוצאת לדרך חדשה - !COME ON CITY

נערך לאחרונה ב: ‏14/8/09
  11. THE STRETFORD END Member

אני מסכים ובגדול,
    היה רעש דומה כשהגלייזרים רכשו את יונייטד,
    גם אני הייתי נגד הרכישה,גם בגלל האין קשר שלהם ליונייטד,למה שהיא מסמלת,האין קשר שלהם לכדורגל
    ומעל לכל הסיבה הכלכלית כשהם הכניסו אותנו למינוס הגדול בהיסטוריה,
    היו אוהדים שבחרו לעזוב את הקבוצה,להקים קבוצה חדשה,בוגדים,
    כי בסופו של דבר,בעלים כזה או אחר,עשיר יותר או פחות,
    הצבע הוא אותו הצבע,הסמל הוא אותו הסמל,המגרש הוא אותו המגרש והשחקנים הם אותם השחקנים,
    מי שמשחק על הקטע של לקחו לו את הקבוצה הוא פלצן ברמות,
    זה שיש כסף,זה שמצליחים לא לוקח את הנשמה של מי שאוהד באמת
    כי גם כשיש את כל הכסף שבעולם וגם כשרגילים להצלחה,המשחק מתחיל מ 0-0 ובדקות של לפני המשחק
    ולא משנה בן כמה אתה או כמה היסטוריה יש מאחורך עם הקבוצה,אתה תמיד חוזר להיות הילד הקטן שחרד ממה יהיה,קצב הלב חוזר לעבוד בקצב מסחרר,הציפורנים שלא נגעת בהם במשך השבוע כבר אכולות
    ובדקות הללו מי בכלל זוכר איך קוראים לבעלים של הקבוצה,מאיפה הוא מגיע וכמה כסף יש לו בכיסים.

12. eastlands Member

סטרטפורד- אנחנו האוהדים אנחנו הנשמה של המועדון , לא הבעלים ולא המנגר וגם לא השחקנים ,הם כולם באים והולכים ,אנחנו תמיד נשארים כך נבנית הסטוריה ואנחנו ההסטוריה ההוה והעתיד של המועדון.

אצלנו בסיטי בניגוד אליכם ,המנוי התקבל בשמחה גורפת ,כולם היו בעד הרכישה , הנקודה היחידה היא מספר בודדים שבמקרה גם מאוד מתוקשרים שהתאהבו קצת בעצמם ובעובדה שקבוצתם משחקת בתיאטרון הקומדיות ושאת הבדיחה הזאת לא כדי להחליף , התאים להם שכמעט התרקסנו עם סטיוארט פירס והבעלים ג'ון וורדל היה חסר יכולת כספית .
    הגיעו בעלים ואחד הדברים הראשונים שהם עשו זה ליצור קשר עם ההיסטוריון של הקבוצה כדי ללמוד את ההיסטוריה ואת מערכת היחסים ואת הדרישות של האוהדים ,החולצה החדשה שלנו היא רצון האוהדים נטו ,ואז לפתע אתה רואה כותרת בטיימס של שינדלר -איבדתי את אהבתי הגדולה מזה 50 שנה .

קל מאוד להזכיר את ימי קולין בל,ופראנסיס לי ולהתרפק על ההיסטוריה , אבל אוהדים נהנו לא פחות גם נגד פורטסמות 0-6 וארסנל 0-3 בעונה הקודמת עם יוז על הקו וקאלדום אל מובארק ביציע הכבוד . גם לקולין בל וסאמרבי היו ימים איומים במיין רואד , כסף לא תמיד מביא הצלחה ויש כמובן דוגמאות ,אבל מובארק וחבריו לא רק משרתים את ההיסטוריה של המועדון הם רוצים להבין אותה וזה יותר ממבורך .

תמיד חשדתי בשינדלר והטסטון עד כמה הם באמת אוהדים אמיתיים ,קראתי את הספר וובעזרת מילון למדתי מילה מילה ,לא טעיתי הם נולדו שם ,הם חיו שם אבל סיטי לא ממלאת להם אפילו עשירית מקום במהלך היום מהמקום שאני ממלא לסיטי ,אני אומר את זה בוודאות .

13. Peaceful Flower Member

יש לסיטי עוד רכש על הכוונת? הם חייבים להביא עוד 2 קשרים מרכזיים ואם הם יכולים להגיד למסי שיקח צ'ק וירשום איזה סכום שהוא רוצה, אז שיביאו את פאברגאס מארסנל וסניידר מריאל מדריד.

14. eastlands Member

מי צריך את פאבריגס כשייש לנו את סטיבי איירלנד , לגביי עוד קשרים ,אני חושב שצריך עוד 4 קשרים ו3 חלוצים לפחות , למה ? לא יודע צריך
    ועכשיו ברצינות -בלאמי בספק, אדביור בספק, טבז בספק , סנטה פצוע בוודאות ,ומשהו אמר שקנינו יותר מדי חלוצים .

15. Cup of Tea Liverpool, UK

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
    כל הארבעה עלולים לא להיות כשירים מספיק כדי לשחק? מסכנים, זה משאיר אתכם עם חוד של רוביניו ואיירלנד המצויין ממש מאחוריו.
    הדבר היחיד שעלול לגרום לכם לאיבוד נקודות במשחק הזה זה העובדה שאתם קבוצת חוץ נוראית. מעבר לזה, כמובן שכל העסק עם ההרכב החדש שקניתם עשוי לא להתחבר ואז זה כבר בעיה רצינית עם השפעה בlong term.