אריאל לא ניסיתי ללבות אש... בתגובה שלי-בין היתר רשמתי מאזן ביניים של הסיבוב הראשון מול 4 הגדולות. ניטשה בתגובה ראשונה כנשוך נחש התייחס למה שהחשיך את עיניו והבעיר את ענין הדרבי. אם תשים לב-המחאה שלי על הדרבי מופיעה לי בחתימה בכל הודעה-כך שאין חדש תחת השמש בהשקפת עולמי. איסטלנדס לא שרף את עצמו ובטח שלא אותי. תשתעל יא אהבל , הבטטה הגיע
מאז מקרה הדרבי הם השופטים מאוד עקביים , לא מוספים עוד תוספת על תוספת ,גג חצי דקה וזהו. אתה נותן דוגמא קיצונית למצב שלא משחקים שלוש מתוך ארבע דקות תוספת ,אבל אנחנו מדברים על הכלל (חילוף, החזרת כדור איטית מאאוט . . . )
במקרה ההוא היה מדובר בהפסקת משחק לשער והפסקת משחק לחילוף. התוספת היתה ברמת ההגיונית, אך הלא נהוגה. וזאת הבעיה, שאין הנחיות ברורות, חדות וחלקות שיאפשרו לאוהדים להבין כמה זמן זה בהתאם למה שהשופט אמור לעשות (ולא בהתאם למה שהם בהכרח עושים) וכמה זה יותר מדי.
לא נראה לי זה רציני כי גם ריצ'רדס כביכול נדבק בשפעת הזאת בקיץ וחזר בריא, אני מעריך שעד טוטנהאם הם כבר יחלימו. וברידג' כנראה בחוץ לכמה שבועות, אני לא בוטח בסילביניו ובטח לא בגארידו ואולי דווקא לסקוט יפתח בשמאל כאשר קומפאני/ריצ'רדס/אונואה במקומו במרכז ההגנה.
קראתי עליו קצת בוויקיפדיה... וואו, איזה חוסר מזל. בגיל 21 הוא חווה יותר פציעות קשות משחקנים שהקריירה שלהם כבר נגמרה.
כבר שחזר בקיץ פלוס יותר מדי קילוגרמים עודפים זה היה ברור שיהיה לו קשה לחזור לעצמו. קשר 50-50 נהדר עם רגל שמאל אדירה וראיית משחק משובחת, צריך לזכור שכבר בעונה שעברה היו דיבורים על סיום קריירה כך שזה לא צריך להפתיע. כמה חוסר מזל... http://www.fansfc.com/UploadedImages/Players/michael-johnson_633570810506718750.Xxx
שוני וברידג פצועים, דה יונג עדיין לא הורשה לצאת מביתו עקב שפעת החזירים ,ובלאמי קיבל אדום שערורייתי וגם הוא לא בסגל לוייט הארט ליין. האם גם כשבלאמי מורחק רוביניו עדיין לא יהיה בהרכב של יוז נגד ספרס ? יתכן היות ויוז מחפש יותר לוחמים למשחקי חוץ ומצד שני גם פטרוב לא בדיוק שחקן שעושה הגנה. סילבניו וריצארדס הולכים לעבוד קשה מול משחק האגפים שלהם יהיה טוב !
מארק קלאטנברג ועוזריו החליטו בשבת לפרק אותנו ככה ללא סיבה , בירידה למחצית השופט המגעיל הזה אמר לעוזר שלנו איך אתם מסתדרים כל השבוע עם בלאמי ? כעבור 7 דקות הוא קיבל צהוב על דיבורים אחרי כיבוש השער של בולטון ומייד אחר כך צהוב שני על התחזות ,צריך לראות את הריצה של קלאטנברג לעבר בלאמי בעת ההרחקה ממש הגשמת חלום ,השער הראשון שספגנו היה בנבדל הכי ברור שנראה בשנים האחרונות , מה עבר לשופט הזה בראש ? שוה חקירה ,אגב להפתעתי זה היה האדום הראשון של בלאמי אחרי 7 שנים זה באמת מדהים ,כך חשב גם מארק (אחלה השתלת שיער בבית חולים אלישע )קלאטנברג. בגזרת הפצועים שוני כנראה לא ישחק אבל דה יונג מתאושש מהשפעת וצפוי לחזור במקום קומפני , יהיה טוב.
אגב,אותו קלטנברג שלא אישר גול ברור של מנדס הושעה משיפוט לתקופה ארוכה אחרי שאיבד את כל הונו בהימורים. יש לי הרגשה עד היום שהוא לא סתם לא אישר גול של מנדס. העיקר שההתאחדות המטומטמת החזירה אותו. יהיה טוב.
קדוש! קלאטנברג ומופעת האימה שלו,תוספות זמן הזויות, פנדלים, נבדל, צלילות ושאר ירקות הם מנת חלקנו השנה. כך גם ברוב הקבוצות (כמובן שיש יוצאות דופן). זה למה הרמה האפסית של השיפוט בפרמיירשיפ כל-כך מפחידה ומעצבנת. אבל אסור לצפות לשינוי מן ה FA (שילוב הראשי תיבות המתאימה ביתר בהיסטוריה) כי הם, כפי שאומר הפתגם COULDN'T ARRANGE A PISS UP IN A BREWERY
ההתאחדות האנגלית התחילה עכשיו בריטואל האידיוטי של "אנא הסבר למה התכוונת בדבריך" עם יוז. מעניין אם היה פעם מנג'ר שהשיב לה: "He's sh*t? Has that clarified it enough for you?".