מנצ'סטר סיטי 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏8/7/10.

1. eastlands Member

ממה שהבנתי ריו התרגז שבלוטלי רץ בסיום לכיוון הקהל של החלאות, יש לו הסבר משלו והוא אמר שבשריקת הסיום בלוטלי צריך לרוץ לקהל של הסיטי ולשמוח, נהיה מורה ומחנך הקוקני המסריח הזה, ביום כזה את מי זה מעניין בכלל, הרי גם אותם זה בכלל לא "מעניין " זה היה סתם משחק לא חשוב בוומבלי,הכנה לניוקאסל בשלישי, ובכלל מנציני הרי מנצח רק משחקים קטנים והוא פחדן

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו אמר לי שזה קשור לבת של פירדננד או משהו כזה. נולדה לו ממש לא מזמן ובאלוטלי זרק איזה הערה מסריחה על זה.

3. RealStretford Member

ה"מישהו" הזה מדבר מהתחת שלו

4. ELIRAN767 Member

לא צריך ליתלהב מהניצחון ולומר שמנצ'יני לא פחדן,עם כל החרא שהוא הכיל אותנו נגד הגדולות השנה.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

פחדן או לא, אם העונה הזאת נגמרת במקום באלופות ובגביע, הוא יוצא גדול.
    גם עם כל מסע הרכש המאסיבי, זה עדיין לא פשוט לסיים טופ 4 באנגליה.
    אפילו אם יסיים עם אחד מהם, אני הייתי נותן לו עונה נוספת.

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילא זה שהוא בבון(לא בגלל הצבע חס וחלילה חלילה וחס, התנהגות) אני בכל זאת יכול להבין את האהבה אליו, אבל איך אתה מסוגל לאהוב שחקן שהגיע לריאיון טלוויזיוני עם חולצה של היריבה העירונית ומצהיר בכל חור אפשרי כמה שהוא רוצה לשחק במילאן? פרובוקטור מסריח, לא רחוק היום שבו הוא ידבר על החלום שלו להתפייס ולשחק לצד ריו פרדיננד במנצ'סטר יונייטד.

נערך לאחרונה ב: ‏18/4/11
  7. ELIRAN767 Member

עם ניקח גביע ההרגשה תהיה פנטסטית,אבל עדיין עם ישאלו אותי אני חושב שמקום בצ'מפיונס עדיף בהרבה,כך או כך אני מקווה שמנצ'יני יעוף בסוף השנה.

8. eastlands Member

אתה צריך להחליט או תואר ואלופות בשנה הבאה או אחד מהם, או שמנציני עף, אני מבין שאתה מעדיף שנכשל רק כדי,שמנציני יעוף, תגיד למה חגגת בשבת? זה רע לך שמנציני במערכת ואם נצליח הרי ברור שהוא נשאר, וחוץ מזה מוריניו לא מעוניין כך שנארנו עם אברם, אלדייס לא תודה, מעדיף את הכדורגל "השלילי" נגד הגדולות במיוחד את ההופעה השלילית בשבת בוומבלי ואת ההופעה המבישה בדרבי לפני חודשיים אצלהם, בונקר עם חלוץ אחד "ובלוק " בקישור מאחור (ככה הממוחים בפורום קוראים ליא יא הקשר האחורי שזיין להם להם תתחת בוומבלי והשאיר עשן לוידיץ התותח )

מנציני לא מוותר על הבלוק, איפה המחמאות למנציני שלקח קשר שנוצל בבארסה פחות מ50 אחוז מהפוטנציאל, והפך אותו לקשר הכי כובש באנגליה!

רגע, רגע אני מאמין שאם נלחץ את הולוואי הוא יסכים לחתום כמנגר במקום מנציני, ואאו מרגש נשחק הכי התקפי בעולם, המנגר שמבטיח ומקיים לאחר התחלה נפלאה הוא הבטיח לאוהדים אנחנו נרד, והחברה ממלאים את ההוראות, 8 בהתקפה, אין הגנה ואאאו אני כבר מתרגש!

9. ELIRAN767 Member

תפסיק כבר ליתחבא בגישה הצינית שלך.

עם מנצ'יני לא נגיע לשום מקום,כי יש לו גישה של פחדן הוא מסורס בחשיבה שלו.

אני חושב שהמשחק האחרון רק יראה כמה כישרון יש לקבוצה הזאת,ואראה כמה העונה הזאת פסיפוס שכל הגדולות מגמגמות היינו יכולים להוציא יותר.

אני לא רואה בשום מצב עם מנצ'יני את רף היתקדמות שלנו,אין מה לעשות איתו אני לא רואה איך הקבוצה תיתקדם.

המאמן הבא שהיה צריך להיות אחד,שהוא נוסע לאמירויות או לאנפילד לא לחרבן בעמדיה ופחוחד מהצל של עצמו.

10. eastlands Member

זאת אומרת שכשאנחנו משחקים טוב זה למרות מנציני על הקוים, וכשאנחנו מפסידים זה בגללו, ועכשיו איש הססמאות תגיד לי מי המנגר הפנוי שהיית מביא להחליף את מנציני?
    הרי לא חוכמה רק לפטר כשאין מועמד ראוי

ולגבי הציניות, נו בחיית, אני מרגיש שאני עונה לאוהד סיטי שאני הכי מתבייש שהוא אוהד סיטי, מהסוג הכי מעצבן שייש, מילה אחת במשך חצי עונה -מסרס

11. ELIRAN767 Member

כן שאנחנו משחקים טוב זאת למרות מנצ'יני ולא ביגללו. שאנחנו משחקים טוב זאת לא השיטה של מנצ'יני,זאת לא הדרך זה רק יתעלות של שחקנים. כך לדוגמה את המשחק האחרון,מה שניצח את המשחק זה הליחמה המדימה של השחקנים ויכולת פנומלנלית של יאיא. ככה היה כל העונה זה היה היכולות של טבז ויאיא,איפה לעזעל אתה רואה גרף יתקדמות אין פשוט כלום. היה נדמה שרוב העונה אנחנו משחקים "נרים כדור לטבס והיה בסדר".

12. eastlands Member

נרים כדור לטבס? אנחנו הקבוצה עם הכי קצת הרמות בפרמייר

טוב תשמע ידידי, תעשה את החישובים שלך ואת המסקנות שלך מה טוב ומה לא טוב לך
    מנציני באם ישיג את המטרה העונה, ובעונתו הראשונה המלאה בתפקיד יחשב להצלחה, זה יאכזב אותך,כי חסר סבלנות ומבין יותר מכולם על דרך, שיטה והתקדמות, 30 שנה החלפנו מנגרים כמו לחמניות, אני מקוה מאוד שהצוות המקצוכעי שאני רואה כיצד קידם אותנו העונה ימשיך ויצליח, אתה מתיישהו כך אני מקוה תאכל את הכובע שאין לך, או שנמשיך לשמוע את הסירוסים למינהם

מנציני ניקה אורוות, רוביניו, אדביור, גיבן כל המרגלים בחוץ
    התותחים נשארו ואל דה יונג, קומפני, טבס, הוא צירף את סילבה ויא יא גונסון והחזיר את הבן המושאל הארט (אני זוכר עוד כעס על מנציני שהעדיף את הילד על פני גיבן הוותיק )

יש כמובן את בעיית החלוצים לייד טבס. בלוטלי ודזקו עדיין לא סיפקו את הסחורה, אבל מי לעאזזל נותן ציון לחלוצים בחודשים הראשונים להעברתם, הכי חסר לי זה המהירות ובמיוחד של בלאמי שאני מאוד מתגעגע אליו, צריך לזכור את ההיעדרות של גונסון שגרמה לנו בכלל להיות חסרי מהירות, אבל אני מאמין שבקייץ הדגש יהיה על חיזוק הנקודה הזאת במערך שלנו, מי שממהר לזרוק מנגר אחרי העפלה לגמר ראשון בוומבלי כנראה לא קשור לענף, יאאלה מספיק לפעם אחת חג שמח ותכול

13. ELIRAN767 Member

טוזב אז אני יתקן "נימסור לטבס והיה בסדר".

יאללה הדיון מוצא,חג שמח לכולם.

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

15. RealStretford Member