מנצ'סטר סיטי 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏8/7/10.

1. Strawberry Fields Member

מצחיק "אחי", בדיוק עמדתי לבקש ממך את אותו הדבר.

2. RealStretford Member

א-ב ש??יר מ?ז?מו?ר ל?ד?ו?ד. נ?כו?ן ל?ב??י א?ל?ה?ים, א?ש??יר?ה ו?א?ז?מ??ר?ה א?ף-כ??בו?ד?י.
    ג עו?ר?ה ה?נ??ב?ל ו?כ?נ?ו?ר, א?ע?יר?ה ש???ח?ר.
    ד או?ד?ך? ב?ע?מ??ים י?הו?ה, ו?א?ז?מ??ר?ך? ב??ל?א?מ??ים.
    ה כ??י-ג?דו?ל מ?ע?ל-ש??מ?י?ם ח?ס?ד??ך?, ו?ע?ד-ש??ח?ק?ים א?מ?ת??ך?.
    ו רו?מ?ה ע?ל-ש??מ?י?ם א?ל?ה?ים, ו?ע?ל כ??ל-ה?א?ר?ץ כ??בו?ד?ך?.
    ז ל?מ?ע?ן י?ח?ל?צו?ן י?ד?יד?יך?, הו?ש??יע?ה י?מ?ינ?ך? ו?ע?נ?נ?י.
    ח א?ל?ה?ים ד??ב??ר ב??ק?ד?ש?ו? א?ע?ל?ז?ה: א?ח?ל??ק?ה ש??כ?ם ו?ע?מ?ק ס?כ?ו?ת א?מ?ד??ד.
    ט ל?י ג?ל?ע?ד ל?י מ?נ?ש???ה ו?א?פ?ר?י?ם מ?עו?ז ר?אש??י, י?הו?ד?ה מ?ח?ק?ק?י.
    י מו?א?ב ס?יר ר?ח?צ?י, ע?ל-א?דו?ם א?ש??ל?יך? נ?ע?ל?י, ע?ל?י-פ?ל?ש??ת א?ת?רו?ע?ע.
    יא מ?י י?ב?ל?נ?י ע?יר מ?ב?צ?ר, מ?י נ?ח?נ?י ע?ד-א?דו?ם.
    יב ה?ל?א-א?ל?ה?ים ז?נ?ח?ת??נו?, ו?ל?א-ת?צ?א א?ל?ה?ים ב??צ?ב?א?ת?ינו?.
    יג ה?ב?ה-ל??נו? ע?ז?ר?ת מ?צ??ר, ו?ש??ו?א ת??ש?ו?ע?ת א?ד?ם.
    יד ב??אל?ה?ים נ?ע?ש??ה-ח?י?ל, ו?הו?א י?בו?ס צ?ר?ינו?.

טוב, נו, זה לא יכול להזיק, זה בטוח!

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

COME ON YOU BLUES

http://images.teamtalk.com/11/04/402x210/Rio-Ferdinand-Mario-Balotelli-Manchester-Unit_2586709.Xxx

3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם צריכים להיות בסדר היום. נראה לי שמבין קבוצות הצמרת אתם הקבוצה הפיזית ביותר (יחד עם צ'לסי אולי), מה שאומר שלא צריכה להיות לכם בעייה להתמודד עם הנשק העיקרי של סטוק, המצבים הנייחים. מעבר לזה ולהתלהבות לא נראה לי שלסטוק יש הרבה מה להציע היום. וגם מבחינת ההתלהבות אתם אמורים להשתוות אליהם לכל הפחות. האוהדים שלכם, שכל כך רעבים לתואר, לא ייתנו לשחקנים שלכם להירדם על המגרש...

קצת קשה לי לאחל לכם בהצלחה, כי הסימפטיה שהיתה לי אליכם בעבר קצת אבדה לה מאז הרכישה ע"י השייח, אבל אני בכל זאת בעדכם היום נגד קבוצת הכדורעף של פוליס.

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/11
  4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יום חשוב מאוד לאוהדי הסיטי, מצד אחד אני מאחל להם את הגביע כי אז זה מוריד למנ יו את השיר על ה35+ שנים וגם פוגע להם בלב. מצד שני אם סטוק לוקחת זה חתיכת הישג של טוני פוליס שכבר ממילא עושה עבודה מדהימה שהפך אותם לקבוצת מרכז טבלה. נראה לי שאני קצת מעדיף את הסיטי, רק בגלל מנ יו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

terrific prioritising.

6. Andrei Kanchelskis Member

אז מה ואם אנחנו נהיה היום אלופים ההישג שלהם יתגמד לעומת שלנו, שיר ה-35 אולי יעצר אבל התארים וההצלחות שלנו לעומתם ישארו עוד המון שנים! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/11
  7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מה עוד שנים וגם אתה לא. כרגע יש להם גמר גביע וזה סופר חשוב מבחינתם לעצור את רצף השנים האלה ללא תואר. בתור שחקנים, יש להם כבר הרבה כאלה שלקחו תארים, בתור מועדון הם במהלכה של בצורת יותר מדי ארוכה למועדון בגודל הזה.

8. Ian Wright Member

לדעתי גם אם מנצ'סטר סיטי יזכו היום בגביע האנגלי יהיה לזה השלכות להמשך. התואר הזה והשגת מקום בליגת האלופות יתן ביטחון אדיר לכל הצוות והשחקנים לקראת העונה הבאה.

שיהיה בהצלחה היום, לא בגלל שאני מחבב אתכם(כי אני לא) או שונא את מנצ'סטר יונייטד, אני פשוט לא סובל את סטוק סיטי ואת האוהדים המפגרים שלהם.

9. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

An enemy of my enemy...

בהצלחה.

10. Robin_Van_Persi Member

מזל טוב על הגביע,מגיע לאוהדים שלכם שבאו עד לוומבלי ונתנו תצוגת עידוד משובחת.
    לא משחק גדול שלכם מבחינת כדורגל,אבל השחקנים עשו את מה שמוטל עליהם,מילה טובה גם על מנצ'יני למרות שמלכלכים עליו מגיע לו קרדיט על כמה דברים טובים שהוא עשה בקבוצה כמו של-יאיא הוא נותן לשחק בעמדה קדמית וההפיכה של דה יונג לוורד קלאס(מבחינתי הוא כזה),כמובן גם מחמאות על ההסטה של קומפאני מעמדת הקשר לבלם.

בסופו של דבר השגתם את המטרות שלכם העונה,כל הכבוד.

11. Ian Wright Member

ברכות. היה מרגש לראות את (חלק) האוהדים שלכם בוכים.

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו עדיין חושב שמאנצ'יני לא צריך להמשיך בעונה הבאה?

גם אני לא מבין חלק מההחלטות שלו לפעמים, אבל עם ההתקדמות של הקבוצה תחתיו ועם התוצאות אי אפשר להתווכח.

13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנצ'יני, ואני אומר את זה בתור מישהו שמזלזל בו מאד, חייב להמשיך בעונה הבאה. אין מה לעשות, הבן אדם הרוויח את הצ'אנס הזה ביושר, ולפטר מאמן שהביא תואר אחרי 35 שנה... בקיצור אין שאלה בעניין.

הוא סה"כ מאמן סביר ואפור, אבל עם תקציב הרכש שיש לו זה מספיק לסיטי ועדיף על זעזועים והימורים בתפקיד הזה. עם כל כך הרבה כסף הוא יוכל לקדם אותם אפילו יותר.

14. Ian Wright Member

אני בדעה כמוך דניס ואני גם מסכים איתך לגבי היכולת של באלוטלי היום במשחק(על מה שרשמת בדיון הגביע).

ראיתם באיזה אדישות יא יא טורה הסתכל על הגביע? הוא לא מבין על מה ההתלהבות. הוא עוד יוביל אתכם רחוק.

15. AW forever Member

מריו באלוטלי אולי פסיכופט אבל יש לו המון כדורגל ברגליים.
    ברכות לאוהדים המסורים שחיכו כ"כ הרבה זמן לתואר שיגיע, ושהשלט הנוראי בOT סוף סוף יוסר...