הרכש הראשון לקיץ היה כנראה..סטפן סביץ,מגנה בן ה20 של פרטיזן בלגרד,השחקן אמור לעלות 6 מליון פאונד שעם כולמני בונוסים זה יכול לעלות ל9 מליון. פרטיזן רוצה שהוא ישחק איתה את השלבים המוקדמים בליגת האלופות,מה שמעקב בנתיים את החתימה אבל זה נראה די קרוב שהוא היה המגן הימני החדש שלנו. *טוב קצת שמועות ללילה,נתחיל באלכסיס סנשאז' שאומר שעם הוא לא ישחק בברסה הוא ישאר עוד עונה באודינזה. *לפי כמה אתרים אנחנו ברשמית ה"החמש" קבוצות שפתחו או יפתחו משא מתן עם הערס הברזילאי ניימאר,המחיר 45 מליון יורו. *בולטון מעוניינת בשון רייט פיליפס. *הקבוצה מנסה ליפתר מהחרגול אדביור,ובנתיים אין קבוצה שרוצה לשלם את שכרו חוץ מזניט שאליה הוא לא רוצה לעבור.
סיטי כנראה כבר לא מעוניינת בשרותיו של סאנצ'ס http://www.teamtalk.com/news/2483/7009719/...rest-in-Sanchez הם גם צודקים, לא הוא מה שחסר לסיטי בסגל.
זה לא שאנחנו לא רוצים אותו,אפילו לנו המחיר פשוט מופרך,מנצ'יני סיפר היום שהגשנו הצעה סופית לאודינזה והם דחו אותה,אז אנחנו פשוט ממשיכים קדימה בחיפוש אחר חלוץ.
דיווחים בסקיי שאתם קרובים להחתים את נאסרי וקלישי מארסנל. 20 בשביל הראשון 7 בשביל השני. מה זה הפטיש הזה לארסנל? קודם טורה, ויירה ואדבאיור - עכשיו קלישי ונאסרי... לפחות זה ממש ידחוף את אדם ג'ונסון החוצה.
אני חושב שנאסרי במקום מילנר זה חתיכת שדרוג לסיטי. בלי פציעות ובלי פוזות של טבז (או שהוא כבר עוזב? קשה לדעת איתו) זה יכול להיות ההבדל שבין מאבק על טופ 4 לבין מאבק על האליפות. דווקא קלישי במקום קולארוב לא נראה לי כמו שדרוג, אני מניח שהוא בא כגיבוי לרוטציית המגנים ולא להרכב הראשון במקום קולארוב.
כן רק שג'ונסון כבר אמר שהוא לא אוהב את המעמד שלו ושהוא רוצה להיות שחקן הרכב. אז לדחוק אותו עוד יותר אחורה לא נראה שיעזור לו לרצות להישאר. יהיו מספיק מועדונים שירצו אותו. כל מה שהוא צריך זה להגיש בקשת העברה.
גם בלאמי רצה לעבור בגלל הירידה במעמד שלו. סיטי בטח לא לחוצה לכסף, היא לא תמכור אותו ליריבה, השאלה מבחינתו היא האם הוא מעדיף מקום ברוטציה של סיטי שתרוץ במס' מפעלים, כולל ליגת האלופות, או מקום בהרכב (ושכר קטן משמעותית כנראה) בקבוצת מרכז טבלה כמו סנדרלנד או אסטון וילה.
אוי אוי,סמיר נסארי עם הוא באמת חותם בהחלט שידרוג ענק לעומת מילנר. בקשר לאדם,אני לא רואה מצב שנשחחר אותו. קודם כל הוא שחקן של מנצ'יני שהביא אותו ומחזיק ממנו,וגם הסיבה הכי חשובה שמנצ'יני מפמם אותה כל הקיץ הוא רוצה סגל כמה שיותר עמוק ואיכותי מה גם שיש הרבה מאוד משחקים השנה ויש מקום לכולם.
התשובה היא FFP. אם סיטי רוצה להמשיך לקנות שחקנים במליונים, היא תצטרך גם למכור קצת שחקנים שיש להם ביקוש. ואדם ג'ונסון הוא אחד כזה.
נכון,וזה מה שאנחנו עושים. מילנר בלאמי אדביור ושאר הירקות. אנחנו לא נימכור את אדם מסיבה אחת פשוטה שמנצ'יני מחזיק ממנו.
בהחלט השכר שלו בעיייתי,אבל עם אדביור לא רוצה לבלות את השנה הקרובה ביציע הוא היה חייב לקצץ דרסטית את השכר שלו. חוץ מזה,אתם לא יכול להגיד שאדביור יכול להיות מצוין ללפחות לחצי קבוצות בפריימר שלא לדבר על ליגות אחרות.