צר לי לאכזב אותך,אבל לפי מה שאני מבין עסקת באלוטלי התפוצצה. לאחר שבבוקר הכל היה נראה חתום משהו ישתבש והסוכן של באלוטלי עזב את אנגליה בלי הסכם. לפי התקשורת האיטלקית העברה התפוצצה,בגלל שסוכנו של באלוטלי דרש הבטחה ממנצ'יני שהפרחח היה שחקן הרכב,דבר שמנצ'יני לא יכול להבטיח. במידה והשחקן לא יגיע,כמובון שהמעומדים להגיע לא פחות מרשימים,פרננדו טורס,אדבין דזקו וכל חלוץ אחר ביקום.
טוב,אניי עוקב במתח רב אחרי העסקה שכרגע יש הרבה מידע סותר.לא ברור עדין הרבה פרטים על הפגישה שהייתה היום במנצ'סטר בין הסוכן של הפרחח להנלת סיטי. הדבר היחיד שנותר לחכות בסבלנות העסקה על פי רוב האתרים אמורה ליחתך לכאן או לכאן בשעות הקרובות.
תגיד נראה לך רציני בכלל שסוכן ידבר על מקום בהרכב של שחקן בן 19 שמגיע לסיטי ? לא רציני וקשה לי להאמין בכלל שזה הנושא סביבו דנים כעת , לדעתי המעבר סגור כבר !
קודם כל זה רציני,וזה לא בקשה של הסוכן זאת בקשה של השחקן . העניין הוא כנראה שכולם ציפו שאחרי הפגישות של היום תהיה חתימה,ובגל שלא הייתה אחת כזאת זה פתח גל של שמועות בכל מיקרה זה אמור ליסגר בשעות הקרובות.
באלוטלי ב-30 מיליון וגם דורש הרכב? מסביר מאוד למה נדבקה בו תדמית הפרחח האגואיסט חסר השכל, אבל במצב הנוכחי אין אף מחליף לאדבאיור כי טבס ובלאמי הם לא בדיוק חלוצי חוד וסנטה-קרוז הוא חתיכת אפס שכנראה יעזוב(סטוק?) אבל אני לא אוהב את ההתנהלות של מנצ'יני, יש לך חלוץ חוד מצוין כמו אדבאיור ולא צריך לשבור את הקופה על טורס/באלוטלי/דז'קו, יותר חכם יהיה להביא חלוץ מבטיח בסכום הרבה יותר נמוך ואחד כזה שלא יבוא וידרוש הרכב(באלוטלי...), בינתיים אני יחזיק אצבעות שהעיסקה עם באלוטלי לא תיצא לפועל, חתיכת חולה נפש ה"איטלקי" הזה.
,אני דווקא מחזיק אצבעות שבלוטלי יחתום כי מדובר בשחקן האיטלקי הכי מוכשר בשלושים השנים האחרונות,יש לו פוטנציאל להפוך לשחקן הטוב בעולם שזה דבר שאתה לא יכול להגיד על אף אחד מהסגל שלנו.
"הכי טוב בעולם" תשאיר לברצלונה ויונייטד, אני מחפש שחקנים שתורמים את המקסימום שהם יכולים ולא וואנקרים כמו באלוטלי שעוד לפני שחתם כבר דורש הרים וגבעות, ובכלל אני מאוד מחזיק מאדבאיור ולדעתי הייתה לו עונה מצוינת בהתייחס למספר המשחקים ששיחק וכל מה שעבר עליו בעונה שעברה מבחינת פציעות, השעיות והתנקשויות והוא חלוץ לרמה הגבוהה, אם הוא היה כזה בארסנל אין סיבה שבמנצ'סטר סיטי הוא לא יתאים ואני לא מתלהב כ"כ מדז'קו(למען האמת לא ראיתי הרבה אבל להביא שחקן שלא רוצה להגיע וחולם בלילה על קבוצות אחרות זה לא להיט) ובאלוטלי המתוסבך, אני מעדיף כבר את ז'ו כבק-אפ של אדא ולא איזה החתמה מנופחת של שחקן מעצבן כמו באלוטלי(גדל באינטר ולבש חולצה של מילאן בזמן ראיון...).
זה נכון שלבחור יש שירטה עמוקה,אבל אסור לישכוח מדובר בכשרון עצום. אפשר להאמין שגם שמאנצ'יני מכיר אותו וידע לשים אותו בצמרגפן יכול לצמוח פה שחקן-על.
אני דווקא מסכים עם נייג'ל כישרון,כישרון-אבל אני לא רוצה יותר שרוטים בקבוצה שלי. הספיק לי בארטון ואיירלנד בשנים האחרונות (בהיסטוריה שלנו לא חסר עוד שרוטים אך זה לא הזמן למנות אותם). לא יודע מה היו תנאיו לחתימה,אך אם אתה רוצה לשחק אצלנו-תחתום ותוכיח שאתה שווה הרכב. סיטי לא צריכה לרדוף אחרי שחקנים-זה יוריד מהיוקרה שלנו. שנה-שנתיים ולא יהיה שחקן שלא ירצה אותנו...ולא רק בשביל הכסף.
דבר ראשון, אל תשים את ברטון ואיירלנד באותה משבצת,דבר שני באלוטלי עוד ילדון עם הוא יקבל אהבה מבנאדם שהוא מעריך כמו מאנצ'יני אז הברגים יסתדרו קצת,הגיל שלו מאד צעיר עם בגיל 23-24 הוא יתנהג ככה אז היה מדבור במקרה אבוד. ועדכון אחרון לפני השינה,אמורה לתקיים בפישה בין נציגיו של באלוטלי להנלת הסיטי ב24 שעות הקרובות במטרה ליסגור קצוות. חלומות פז. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx
למה לא? אתה יודע שבארטון היה אמור להיות סמל?הקולין בל הבא? הוא בא מרקע מאוד קשה והכדורגל סידר לו את החיים. האקדמיה שלנו הפכה אותו לאוצר-הוציאה אותו מעתיד מאחרי הסורגים לפוטנציאל של סופרסטאר. אבל מעבר לכדורגל-גם שהיה אליל תמיד היה איזה שיגעון בפאב או במסיבה שקצת אלכוהול הוציא ממנו את מיסטר הייד. סיטי נלחמה בשבילו-פסיכולוגים,מכוני גמילה,הקלות באימונים,מה לא? הקש היה המכות שהחטיף לדאבו המסכן. מכאן לא היתה דרך חזרה והוא שוחרר (עד כמה שזכור לי מרוב שריחמנו עליו-אפילו לא קנסנו אותו). אבל תמיד תהיה לי פינה חמה בלב עבורו. אני שמח שהוא והמגפייז חזרו לליגה.
מאיפה הבאת את זה עופר? ההיפך הוא הנכון וטוב שכך.לא רוצה את הפרימדונה הזאת בסגל. טוב לו בברזיל כי הוא על תקן מגה-סופרסטאר,הבלמים שם שומרים על הרגליים שלו,מזג האוויר מאפשר לו ללכת לים בזמן האימונים והוא לא בנוי למשמעת של מנצ'יני. שילך קאפוט.
זה נכון שרובניו לא רוצה לחזור,אבל קבוצתו גם לא יכולה לירכוש אותו וגם לא יכולה לשלם את שכרו ואין עליו הרבה קופצים,כמו שזה נראה עכשיו הוא ישאר בסיטי. מארק יוז מאמנה החדש של פולהאם רוצה "לפרק" את מנצ'סטר סיטי.מעוניין ברוקה סנטה פלופ,קרייג בלמי.וסטיבן איירלנד.
לכל אוהדי סיטי... אנו בפתח של עונה חדשה עם ציפיות ששוב עולות ועולות-השנה המילה תואר כבר אינה מילה גסה. לפיכך... אנחנו רוצים לארגן מפגש אוהדי סיטי שיכלול את כל האוהדים בלי הבדלי צבע,גיל,מין ודת. הזמן המשוער נכון לרגע זה הוא בשבוע שלפני המחזור הראשון מול התרנגולות בלול והתאריך שמסתמן כרגע הוא יום רביעי 11.08.10 והמיקום כרגע לא ידוע כנראה שהוא יערך באזור השרון הרצליה/רעננה /כפ"ס. כל מי שמעוניין בפרטים נוספים שיפנה אלי בפרטי. שמי אלון למי שאינו יודע. מנהלים-אל תעבירו את ההודעה הזאת לדיון המפגשים מאחר והדיון ההוא מזוהם והרבה אוהדים שלנו (כולל עבדכם הנאמן) לא נכנסים אליו כלל. אודה אם נשאיר את נושא זה באשכול הזה-תודה.