מנצ'סטר סיטי 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏8/7/10.

1. ELIRAN767 Member

אני לא מסכים,שני השוערים גם גיבן וגם ארט רואים את עצמם כשוערים ראשונים,למשל ארט אני לא מאמין שהוא יסבול עוד שנה כשוער שני. גיבן בגילו לא ירצה להיות שוער שני והיה עליו הרבה קופצים.

זב נכון שאנחנו צרים שלושה שוערים טובים,אבל לצערי אני לא רואה מצב שגיבן בארט נשארים ביחד בקבוצה,כל אחד מסיבותיו שלו.

עסקת מילנר,פשוט עצוב. לשלם 12 מליון ועוד איירלנד על האוברייטד הזה?.חשבתי שאחרי שלא הסכמנו לשלם לבאלוטלי 180 אלף פאונד בשבוע,יגמר עידן הסחטנות וקיבלו קצת שכל,אבל אחרי העסקה של מילנר ה180 של באלוטלי ניראים מצחיקים.
    אני במקום השחיים מביא בעיטה לגרי קוק,הבנאדם מייבש להם את בארות הנפט.

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/10
  2. eastlands Member

אני בטוח ש2 השוערים יהיו בסגל שלנו לפחות עד ינואר הארט כך אני מקוה יפתח לפני גיבן ומנציני הוא האחרון שממתין לאיזה טעות

לגבי איירלנד ממש קשה לי עם זה כי אני יודע מה יש לבחור להציע כישרון אדיר שלנו , עבור נבחרתו הוא לא משחק מבעיות נפשיות ועבור סיטי הוא כבר לא נתן פס הרבה זמן ועדיין אנחנו יודעים כמה הוא יודע להפתיע מאחור וגם לכבוש , חבל אבל אפשר גם לבהין את מנציני שחייב לקחת החלטות בסופושל יום
    מילנר שחקן אנגלי צעיר שמגיע לעבודה כל יום אולי פחות מבריק מאיירלנד אבל כדורגלן העונה של וילה הוא שחקן שכתוב עליו פרמייר בניגוד לבעיות האין סופיות עם איירלנד

רוקה בדרך החוצה מצויין !!! בלאמי לדעתי ישאר ולא אופתע בכלל אם הוא יהיה בהרכב נגד ספרס

בואטנג בבישול שראיתי בגביע העולמי ענק !!!!
    טבס-סילבה זה שילוב שיגרום להרבה הגנות העונה לחרדות ראו הוזהרתם

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי את המשחק כי הייתי בטדי אבל מאכזב מאוד לשמוע שאיירלנד בחוץ לטובת מילנר.
    מנצ'יני לא ספר אותו מהרגע הראשון, גם שפתח איתו בהרכב הוא הציב אותו על תקן קשר אחורי והביא עליו את ויירה הקשיש, לאיירלנד יש אמנם שריטה עמוקה בראש אבל ים כדורגל, שחקן שיכול לעלות בדקה 60 בפיגור ולנצח את המשחק עם 3 מסירות, פוטנציאל עצום ושחקן בית והפסד גדול של מנצ'יני שעושה לדעתי טעות גדולה שהוא מוותר עליו ולא חושב קצת קדימה.

אגב רכישת מילנר גם סוללת את דרכו של נייג'ל החוצה מההרכב למרות שבעונה ארוכה הוא עוד ישחק לא מעט, אבל מנצ'יני מאבד אצלי לפחות לא מעט נקודות בכמה החלטות שלו מתחילת דרכו והוא מנסה לשנות יותר מדי.

4. ELIRAN767 Member

מאנצ'יני,התראיין אחרי המשחק ואמר שהוא מקווה שבאלוטלי ומילנר היו שחקניי סיטי עד יום חמישי הקרוב.

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/10
  5. eastlands Member

מנציני מאבד אצלכם נקודות עוד לפני שהעונה מתחילה , אולי בגלל שאנחנו אוהדי הסיטי עדיין חושבים בקטן , אנחנו צריכים סגל רחב ואיכותי ומנציני בהחלט מכין אותנו לריצת מרתון בכל המסגרות כפול 10 שנים קדימה ( כל הרכישות צעירים

אם הכל יתחבר מהר אתם תוכלו את המילים שאמרתם על מנציני ,כן שמעתי פה כבר ביקורת אפילו על קוק שמבזבז סתם את הכסף , כולם פתאום מומחים בניהול
    להזכירכם יוז הצליח בזכות הקשרים להפעיל את קוק בערבות בלקברן ,לעומת מנציני שלא מוותר על הצד האנגלי אבל גם מכיר קצת את אירופה ,אי אפשר להשוות בכלל מה מנציני עושה בפחות מהסכום שיוז עשה ,קצת סבלנות לפחות אנחנו האוהדים שסבלנו כל כך הרבה שנים , עונה מרגשת בפתח הצעירים הרעבים של מנציני בצעד ראשון לקראת התהילה אני מאמין

6. קינג לדלי Member

זה בדיוק מה שאמרתי אבל אני חושב שזה לא צמד אלא משולש כי אדם ג'ונסון זה פחד אלוהים ועם יאיא טורה מאחור יש לכם קבוצה חזקה אימים.

חלמתי על תיקו אתמול בלילה.
    מקווה שקבוצת המזל שלנו תמשיך את עבודתה כראוי.

7. eastlands Member

קצת קשה לי עם פתיחת הליגה בשבוע הבא ועוד במנחוסייה
    רק שלשום חזר מנציני למנצסטר , סילבה , טבס ובואטנג נוחתים על הליגה ככה בלי אימונים , כך שבאמת אני די בריחוף וגם נרגש מאוד ועדיין כאוהד לא מוכן נפשית כבר לקרב כזה ומצד שני יאאלה שיתחילו כן מוכנים לא מוכנים ,גם ספרס כמו כל הקבוצות אחרי הקייץ הזה לא בדיוק מוכנים , מילנר ובלוטלי יחתמו כנראה בחמישי ויוכשרו למשחקים הבאים , לגבי הספרס הם כבר ממזמן לא עוד משחק וגם מנציני כבר יודע ושותף לרצף האומלל נגדם , הם מסומנים כיריב קצת אחרי השכנים האמריקאים שלנו , אך אך טארנט מגביה לגוני מאקן ויצאתי לספרינט הכי פראי בחיי !!
    חשבתי ששם זה נשבר טעיתי לא נורא זה עושה את זה יותר מתוק ומעניין הלאה ,ריגושים

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם מדברים כל הזמן על הבעייה שלנו כשטורס פצוע, אז לסילבה יש רקורד פציעות עוד אפילו מרשים יותר מזה של טורס.

9. eastlands Member

ארסנל מתעניינת בגיבן !
    מנציני אמור לקחת החלטה מי השוער הראשון שלו , כמובן שהיה מעדיף את שניהם כי הוא חושב שהעונה מספיק ארוכה ויש 4 מפעלים ומספיק במה לשניהם ,אבל אם אחד ישוחרר בבקשה בבקשה בבקשה בלי טעויות מנציני גיבן בחוץ הארט בפנים ,דיי השאלנו אותו לבירמינגם והוא חזר מוכן יותר מתמיד הוא כבר לא שוער עתיד הוא השוער מספר 1 ברחבי הממלכה !

ובכלל גיבן הגמד טוב כמה שיהיה גמר קריירה כמעט שלימה בקבוצה יותר לוזרית מסיטי , הארט עדיין טהור וללא שום תוית , קדימה חלום שמתגשם ,הקמפיין שלי ממשיך הענק עולה לעין ערוך על הגמד

נפגשים בהרצליה הערב אני מתרגש !

10. avdz7 Member

עם כל הכבוד להארט הנהדר ולפוטנציאל שלו, אני חושב שגיבן רמה מעליו...

11. eastlands Member

רמה מעליו לא הגזמת ,כמה רמות יש מעל השוער הטוב בבריטניה ?
    טוב שטיות לכתוב רמה מעל , זה סתם לזרוק מהמותן חופשי , אנ י מקוה מאוד שמנציני לא חושב כמוך

12. avdz7 Member

גיבן הרבה יותר מנוסה ובכללי יותר טוב..
    חוץ מזה ש"השוער הטוב בבריטניה" כבר לא נשמע כזה מזהיר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏9/8/10
  13. George Best Member

מה שטויות?
    להארט הייתה חצי עונה גדולה בברמינגהאם, ובחצי השני שלה הוא נחלש כמו כל יתר הקבוצה וזה הכי טבעי שבעולם.
    להארט יש פונטנציאל להפוך לשוער world class, אבל כרגע איפה הקבלות של גיבן ואיפה אלו של הארט.
    גיבן הוא השוער הטוב בבריטניה.
    זה שהארט השוער האנגלי הכי טוב...כמו שאגיד למישהו במושבת מצורעים שהוא נראה הכי טוב..לא המחמאה הכי טובה שיש, אה?

עם כל הכבוד להארט, הוא עדיין בוסר, וחובת ההוכחה עליו.
    עד שיוכיח אחרת, גיבן הוא מספר 1 ולגמרי בצדק.

14. eastlands Member

אני מאחל לשוער מספר 1 שלכם בבריטניה שי גיבן חימום ספסל ארוך ביותר או לחילופין השאלה , לא נכנס אתעכם לקטע למי יש יותר גדול מבחינתי הארט הוא אלוהים ואני מודה שאני לא אובייקטיבי , גיבן שעשה קריירה נפלאה בניוקאסל יכול לחזור למכרות או לדבר עם מארק יוז המרגל שייקח אותו איתו , להכתיר את הגמד כשוער הכי זה קל כשהוא לא בקבוצה שאתה אוהד ,אני בכל כדור גובה מאבד חודשים של חיים עם הגמד הזה , אחרי יותר משנה בסיטי לדעתי גיבן הוא אוברייטד ואחד הגרועים שראיתי בחיי במשחק גובה ,כן הוא סטופר מעולה בעל קורדינציה מצויינת ומשחק רגל טוב , סליחה אני עדיין מעדיף שוער גבוהה זה הטעם שלי ויסלחו לי שילטון , קאסייס , קאמפוס, ושאר הגמדים
    אני מעדיף קוריגאן, הארט, ואן דר סאר, שומכר, גומס, צך

15. קינג לדלי Member

צודק בכל מילה.
    אין כמו שוערים ארוכים.

בעונה שעברה נלחמתי עם סיטי וגיבן לא פעם בא לקראתי.
    הוא סומך על הרפלקסים שלו ומוותר על יציאות אפילו לכדורים שמוגבהים שני מטר מהשער שלו.
    הוא "שוט סטופר" מעולה אבל נמוך ותקוע.

לשמחתי הוא סידר גולים בסוף העונה שעברה בעוד ראיתי את ג'ו הארט נותן הצגה אחר הצגה בבירמינגהאם ותפסתי את הראש.

לדעתי הרבה בעונה שעברה הוכרע ביננו לבין סיטי בעמדת השוער.