מנצ'סטר סיטי 2010/2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏8/7/10.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מבקש הערב בזמן המשחק ולאחריו בכל הקשור למשחק של הסיטי נא להגיב בדיון על הליגה האירופאית בפורום עולמי. תודה.

2. noamvcf Member

הסתכלתי על הסגל של הסיטי ואני פשוט לא מבין, איך בדיוק היא עומדת בחוק החדש הזה שהוציאו בליגה האנגלית?
    יכול להיות שלא הבנתי טוב את החוק אבל כל הקבוצה בנויה משחקנים חדשים ורובם גם זרים (לא כמו בארסנל שהזרים נחשבים שחקני בית כי ונגר מביא אותם בגיל 15-16)

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שלא הסתכלת טוב על הסגל:

כרגע סגל השחקנים שמעל גיל 21:

הארט, גיבן, טיילור, גונזאלס.
    ריצ'רדס, ברידג', קומפאני, זבאלטה, קולארוב, בואטנג, לסקוט, קולו טורה, לוגאן.
    מ. ג'ונסון, מילנר, SWP, א. ג'ונסון, בארי, סילבה, ויירה, אטוהו, דה-יונג, יאיא טורה.
    אדבאיור, רוביניו, סנטה-קרוז, קסיידו, ז'ו, טבז.

(וייס ובאלוטלי מתחת לגיל 21)

יש רק 16 זרים וכל השאר נחשבים HOME GROWN כאשר עוד כמה שחקנים זרים כמו סנטה-קרוז, ז'ו, קסיידו ואולי גם רוביניו אמורים להיחתך, אין ממש בעיה בסיטי בנוגע לחוק החדש ויש אפשרות אפילו להחתים עוד שחקן זר או שניים אבל מבחינת רכש מנצ'יני סיים את הקיץ אחרי ההגעה של מילנר.

4. cityblues beter dead than red

יש לי עובדים זרים מסין,אני אשלח אותם להגיב בדיון העולמי או אפילו באוף טופיק.
    עד אז...אנחנו אנגלופילים ומגיבים בדיון המתוק.
    תעזבו אותנו באמא'שכם.

5. George Best Member

ניפחתם לנו את השכל.
    5 שנים אני בפורום ותמיד התגובות למשחקים של האנגליות היו בדיונים שלהן, וטוב שכך.
    זה מה שהפך את הדיונים למעניינים, וצריך לזכור שלא מעט אנשים נכנסים אך ורק לדיון של הקבוצה שלהם כדי להגיב.
    חלאס.

6. ArsenalFan Member

נייג'ל, איך יש אפשרות להחתים עוד שחקן? רשמת כאן 29 שחקנים. ארבעה עדיין חייבים להימכר או להישאר מחוץ ל-25, בלי קשר ל-Homegrown.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קסיידו,סנטה קרוז ורוביניו לא יהיו בסגל, אפשר למחוק אותם. אם היתר אפשר לשחק, לא כולם פה מעל 21.

8. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לי הצעה למנהלים - אף אחד לא רוצה ללכת לפורום עולמי ולהתדיין על הקבוצה שלו עם אוהדי מסי ורונאלדו למיניהם. אולי במקום הריבים שיתעוררו מהצעד הזה, פשוט נפתח כאן בפורום האנגלי, דיון על הקבוצות האנגליות באירופה? בדיוק כמו שיש דיון מחזור.

נערך לאחרונה ב: ‏19/8/10
  9. StevieG Member

ומה בקשר לאירופה? באירופה צריכים להרשם 4 שחקנים שגדלו במועדון מגיל 18 עד גיל 21. אני חוזר ומדגיש, במועדון. יש אולי 5-6 כאלה בכל ה30 שחקנים מעל גיל 21 שיש לכם. בהנחה שתרשמו לאירופה את 25 השחקנים הכי טובים שלכם, תצטרכו לרשום ביניהם גם שחקניםן כמו מייקל ג'ונסון, לוגאן ואטוהו. לכן, העובדה שמכרתם את איירלנד היא פשוט מדהימה בעיניי. העובדה שהיה לכם שחקן בית שבכייף היה יכול להכנס לרשימה של ה25, ואתם העדפתם לזרוק אותו לוילה. נו, כבר הבנו שחוכמה זה לא הצד החזק בהתנהלות של מנצ'סטר סיטי ומאנצ'יני.

10. cityblues beter dead than red

אפשר להגיד מזל טוב...שער ראשון לסיטי העונה במשחק רשמי ושער ראשון לבאלוטלי.

אפשר לראות ניצוצות של הפתיל הקצר שלו בכל פעם שהרומנים (בידיעה) נתנו לו קטנות שגרמו לפיוזים שלו לקפוץ ולרדוף אחרי השחקן הפוגע-זה נגמר בצהוב.בפרמיירליג זה עלול להגמר באדום.
    בסיום המשחק באלוטלי נפצע בברך וזה לא נראה טוב.
    שליטה מוחלטת במשחק מול קונוסים חביבים שרק העובדה שאנחנו לא מספיק מחוברים מנעה מהם תבוסה.
    הורגשה החולשה שלנו במגינים מאחר ובצד ימין שיחק זבאלטה ובצד שמאל לסקוט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
    אני מניח שמנצ'יני שומר את קולארוב שנפצע למשחק מול ליברפול ומתכנן להציב לראשונה את בואטנג במקום זבאלטה וריצ'ארדס.
    אדבאיור היה חושך היום,יאיא החמיץ שני שערים בטוחים והארט השתזף היום.

השנה אני די נהנה מהסופקאסט במחשב-המשחק לא נעצר לי לרגע,אפשר לנתק את השרלטנים?

שבת שלום.

11. StevieG Member

בואטנג ישחק נגד ליברפול לדעתך? מה הסיפור שלו בכלל, הוא היה פצוע?

האם היו היום עוד פצועים אצלכם?

כשאתה אומר שרלטנים, אני מניח שאתה מתכוון לצ'רלטון. אני רק רוצה לומר שצ'רלטון נותנים תמורה לאגרה מלואה. אני ממש מרוצה מהם ומהHD שלהם. כייף לראות כדורגל בHD, אין מה לעשות, וכדורגל אנגלי זו פשוט חווייה מושלמת. לפחות עד שיגיע התלת מימד.

12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

איך פספסתי את זה??? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

חזרתי מהים לא מזמן ולשידור נכנסתי רק כמה דקות לפני שער הבכורה של באלוטלי ויותר מדי אין מה לומר, 0-1 בחוץ זאת תוצאה טובה שאמורה לגרום לגומלין נגד הגנבים החביבים להיות משחק קליל עם שחקני ספסל והלאה לשלב הבתים.

אני מעריך שגיבן יעזוב וגם קסיידו וסנטה-קרוז בדרך החוצה, רוביניו וז'ו הבליינים כנ"ל ואם אכן כל החמישה עוזבים אז יש מקום להחתים עוד שחקן זר וגם אם מייקל ג'ונסון/אטוהו/לוגאן שלא צפוים לקבל דקות משחק רבות השנה יעזבו אז יהיה מקום לעוד אחד.

14. k_700 Member

אפשר לתת פה גם תקרדיט לאסטון וילה ולא רק לבקר את סיטי שחיפשה איך להיפתר מאיירלנד.
    וילה הייתה מספיק חכמה להשלים עם עזיבה של מילנר ולא לצאת פראיירית(ע"ע ארסנל בעידן ונגר והכוכבים שלו שנמכרו בעבור נזיד אדשים) ולקחה מסיטי שחקן שלטעמי לא פחות טוב ממילנר ועם פוטנציאל גדול משל מילנר.

אני חושב שהמעבר הזה היה מתבקש לשני הצדדים.
    וילה תהנה מאוד מאיירלנד שסוף סוף יחייה את הקריירה שלו ואין לי ספק שהוא יהיה בורג משמעותי בוילה שפתאום מתחילה לשחק יפה ולא סתם על כדורים ארוכים.
    באשר לסיטי, לא היה לו מה להישאר שם כי נראה שמנצ'יני ישחק הרבה עם שלושה שחקנים חזקים וחסרי חוש יצירתי במרכז המגרש.

15. ELIRAN767 Member

קורלוב,בחוץ לחודש וחצי. בואטנג,יש מצב שהוא ישחק נגד סנדרלנד.