וואסל,אלאנו ועכשיו רוביניו. מה רוצים הטורקים מאיתנו? ובכל זאת,16 מיליון פאונד הם יותר מידי ביחס למה שהעלוב הזה שווה-קנינו אותו בסכום עתק מריאל מדריד (32.5 מיליון פאונד) כיריית פתיחה למדיניות הרכש והצהרת הכוונות של הרוכשים. היו עליות ובעיקר ירידות בשהות שלו אצלנו-הוא הגיע עם מניירות של כוכב-על,כבש הרבה שערים והפגין המון להטוטנות ברזילאית אופיינית.אך לקח כמה חודשים ספורים להבין למה הוא נזרק מריאל-הבן אדם עצלן וזרקן,שונא לעשות הגנה ועסוק במלחמות אגו עם המאמנים. הוא ניסה לנהל יחסי ציבור עם האוהדים דרך העיתונות ולפרקים הוציא ראיונות כמו זה על מנת ליצור סביבו הילה של כוכב.אך זה היה מגוחך לנוכח ההתנהלות שלו בקבוצה. השיא היה הזין שזרק על יוז כשלא חזר מברזיל בגמר החופשה שלו. היה שלום פדלאה מרצדת ומלהטטת-תודה על שהיית הסנונית הראשונה שבישרה על יקיצתו של הענק. שלום ולא להתראות.
נראה לי שברידג' פצוע. מנצ'יני יעלה את לסקוט או בארי. אני לא מאמין שקאנינגהאם ישחק. אפשרות קלושה נוספת זאבאלטה בשמאל.
סטיבי איירלנד פותח את הפה בלי מעצורים. חלק מהדברים שלו בוודאי יצרמו ואף יכאבו לאוהדי סיטי. וגם הוא חוזר על הנושא של האין-יחסים של מנצ'יני עם השחקנים שלו. כשכל כך הרבה אנשים אומרים את אותו הדבר כנראה יש משהו מאחורי זה, אם כי כולם בעלי אינטרסים שנזרקו מהקבוצה ע"י מנצ'יני.
שיהיה בריא... זה שמנצ'יני לא מתקשר עם השחקנים ידוע. באינטר הוא הצליח להסתכסך עם כל הכוכבים שלו. אבל אני מעדיף מנג'ר שיחזיק "קצר" את חבורת האגו-מניאקים, על פני יוז שנתן להם להתפרע. כשיגיע התואר כלום כבר לא יכאב לנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אני כל כך מבין אותו-כל משפט שלו שם נאמר בכאב כי הוא באמת אהב את המועדון שזרק אותו. היה לו קשה לראות את השינוי שעובר המועדון ועוד יותר קשה לראות אנשים חדשים שמתאמנים ומשקיעים פחות אך מוערכים יותר. אני משוכנע שהוא יעשה הכל ב 28 לדצמבר כשיגיע עם הוילאנג' לאיסטלנדס בכדי להוכיח למנצ'יני שטעה לגביו-וגם אז אבין אותו. אם מנצ'יני באמת היה מניאק עם כוכביו אזי ויירה ובאלוטלי לא היו נוהים אחריו.אני משוכנע שמנצ'יני יודע מה הוא עושה למרות שהוא אינו חף מטעויות. סטיבי איירלנד-תמיד נאהב אותך,שתצליח בכל מקום,ואם יתאפשר והמשקעים לא יהיו עמוקים מידי נשמח לשנת פרישה שלך בתכול. הארט מאוהב...
הבנתי שבעסקה של רוביניו יש עוד 10 מ' מעבר ל16 שתלויים בבונוסים ושטויות אז העסקה הזאת עוד יכולה להתקרב למה ששילמתם עליו לריאל. אתה מפחד ממה שג'ונסון יעשה ללסקוט? בוא קודם נראה שהוא בכלל עולה למעלה, נגד ארסנל הוא בקושי איים על היריבה. אם לא מתכננים שהמגנים יעלו, עדיף כבר לפתוח עם קאררגר מגן ימני, ג'ונסון בהרכב ולא מקבל חופש לעלות זה באמת טמטום. אתה מקבל את החורים בהגנה ללא תמורה התקפית.
רק אני או שמנצ'יני עושה רושם מאמן דומה מאוד לבניטז? נדמה שהם דומים מאוד בשיטת האימון ובגישה לשחקנים אך הספרדי מאמן טוב יותר במשחקי נוקאאוט והאיטלקי בעל אחוזי הצלחה גבוהים יותר ברכש (טוב נו, הוא יכול לקנות כמעט כל אחד).
הנהלה, מתכוונת להציע לג'ו ארט חוזה חדש. החוזה היה לחמש שנים עם שכר של 70 אלף בשבוע(כרגע הוא מרוויח רק 28 אלף ),בנוסף סכום השחרור היה 20 מליון פאונד.
איירלנד לא מצמרר אותי ולא נעליים , הוא ללא ספק הולך להתמודד על התואר השחקן שיקבל את הבוז הכי גדול כשיגע כאורח לאיסטלאנדס , הילד המטרלל הזה בקושי השלים את ההעברה וכבר שולף את כל הסכינים , הוא לא הסתדר עם מנציני וכבר הוא מלכלך על המועדון שגידל אותו וסידר לו 20 מכוניות ,משכורת ועתיד מובטחים לכל חייו , אפשר לחשוב שאצל קיגן,פירס,סוון הוא מצא שפה משותפת שלא לדבר על מאמני הנבחרת שלו שלהם הוא מכר שייש לו 5 סבתות , אירלנד שחקן כשרוני ככל שיהיה נתן עונה אחת גדולה וזהו , הוא כן קיבל צאנסים ממנציני ופשוט לא פגע ועכשיו הוא מוציא את כל המרירות והתסכול שלו עוד לפני שנתן פס בוילה , אני מעדיף בכל יום בהיר את מילנר על פני הבכיין המפגר הזה ,שילמד קצת מריצארד דאן שהיה קפטן שלנו להתנהג , או אפילו מבלאמי שרב עם מציני אבל כיבד את המועדון , עכשיו הוא מציע לגיבן לעזוב (רעיון שיתקבל בברכה אצלי ) אבל מי באמת צריך עיצות מהמפגר הזה , לא אופתע אם גם בוילה הוא יגיע לספסל במהרה שלום ילד חרא
איסטלנדס קצת נסחפת.הילד אהב את המועדון ועשה הכל כדי להישאר. מנצ'יני הגיע ועשה הכל בכדי להראות לו את הדרך החוצה. הדבר משול למשפחה שהאבא האמיתי איננו והאמא מכניסה גבר חדש עם הילדים שלו,אותו גבר עושה הכל בכדי להעיף את הבן הבכור מהבית והאם לא עושה מאום. מה אתה מצפה מאותו ילד לעשות אם לא להוציא רפש על האמא (מועדון) והאבא החדש שגזל ממנו את הבכורה. אני סולח ומבין את סטיבי.במיוחד לאור העובדה שהוא שרוט בראש. קשה לי להאמין שהוא יקבל שריקות מכל האוהדים בבית לכשיגיע.
עופר קדוש והשכנוע העצמי הידוע... ידעתי שבסוף תגיע הודעה בסגנון. איירלנד נתן רק עונה אחת ? למה כמה עונות הוא בבוגרים ? איך זה שאצל יוז הוא היה ענק ואצל מנצ'יני גרוע ? זה צירוף מקרים ? הבן אדם לא ספר אותו וטוב שכך. בגלל ההתעקשות על ווירה,בארי וכדומה אני סיימתי רביעי. בחייאת עופר כשיעיפו את מנצ'יני אני רואה כבר הודעה בסגנון : תודה רוברטו על הבאת צעירים מוכשרים ועכשיו תור פלוני אלמוני להצעיד אותנו קדימה. נו באמת. אוהב אותך רחמים.
לדלי- אל תבלבל בביצים עם השיכנוע העצמי לך תתרחץ קודם עשרות תגובות בדיון של הסיטי (אתה מוזמן לבלומון) כולם מלכלכים על פתיחת הפה של איירלנד , האמת שהדברים לא כאלה חמורים ואיירלנד די פגוע , אבל עדיין הוא מלכלך על ממציני כאילו שהוא הסתדר עם מאמנים אחרים ,הוא כל כך כשרוני שהוא לא מייצג את מדינתו מרובת הכשרונות פירס,קיגן וסוון היו מייבשים אותו לא אחת על הספסל רק בגלל הקיצוניות שבהופעותיו , אל תספר לי למה אנחנו לא בליגת אלופות , ואם הסיבה שאיירלנד לא הועדף עי מנציני זה רק בגלל החולשה האיומה שגילה במשחקים שמנציני נתן לו ואף שילם בהפסדים , ואך בכלל אתה שראית 2 משחקים וחצי של סיטי בעונה האחרונה ובדרבי הלך לקטוף פרחים , יכול להאשים את מנציני ובמיוחד עם איירלנד הבעייתי אהבתי את המפגר הזה למרות כל האכזבות במשך השנים תמיד האמנתי שהוא יפגין את הכדורגל שלו , חבל שיותר מדיי פעמים הוא לא הגיע בכלל למשחקים ואני לא חוזר בי מדבריי מילנר בכל יום עדיף על איירלנד המטורלל
לא יודע אני זוכר אותך עונה שלמה אומר לי בדמעות שמדובר בסופרמן. איך סופרמן הפך פתאום לכלום ? אצל פירס הוא עוד היה ילד ועוצב כמו שצריך והגיע לפריחה בול בזמן המתאים אצל יוז. הוא היה בנבחרת העונה שלי והיה קשר אמצע מדהים שנכנס בלי כדור כמו תותח לרחבה. מנצ'יני הרג אותו בחוסר היחס שלו. אני חותם לך שאצל רדנאפ גם אם הוא לא היה משחק הוא היה נכנס ונותן המון. למה ? כי צריך בכדורגל לדעת איך לדבר עם המאוכזבים ולשמור להם את האש. הארי עשה את זה עם בנטלי שלא ראה דקה תקופה ארוכה ותרם המון בסוף העונה שעברה. מנצ'יני כנראה גרוע בזה. נראה איך האיטלקי ישפיע על הכוכבים שלו שישבו בספסל. איירלנד הוא לא תלית שכולה תכלת והיה צריך לעזוב בשקט אבל הוא היה סיטי לגמרי ואהב את המועדון.