אין ספק שאיירלנד לא יצא טוב עם ההצהרות הללו, עזבת,יש לך מועדון חדש,תמשיך הלאה או לפחות תן איזו תקופה של שקט ולאחר שתוכיח את עצמך במקום החדש בכדי לבוא ולהלין על מה שקרה לך בשיטי, להוציא את הרפש ויום אחרי,לא מכובד. עדיין ולמרות התזמון הלא נכון של איירלנד, לא כדאי לעצום את העיניים לגבי הדברים עצמם. כשזה מגיע משחקן בית,אחד שהיה שם שנים,אוהב את המועדון, שהיה אהוב על האוהדים וכשעל הכישרון שלו אי אפשר לערער, אפשר להרים יותר מגבה בעניין מנצ'יני והיחס שלו לחלק מהשחקנים ובכלל, זה לא רק איירלנד,זה גם היה עם כוכב מוכח אחר,בלאמי,הוולשי ידע להיפרד יפה אבל לא הסתיר את הבעיתיות שהיתה גם לו עם מנצ'יני גם כן.
הכותרות כמובן נופחו מעל לכל פרופרציה , מה כבר אמר איירלנד ? או קי הוא היה שחקן בית ונפגע , אבל סתם כותרות מנופחות , אז הוא לא הסתדר עם מנציני , אפשר לחשוב שהוא הראשון בעולם הכדורגל שלא הסתדר עם המאמן שלו , במועדון עם צפיות והשקעה כמו שייש בסיטי העונה לא יכולים לפתוח בהרכב יותר מ11 , איירלנד שילם את המחיר ואלי מבחינתו הרויח בגדול כי נחת על מועדון שתפור לו ,אין מצב שבסיטי של העונה איירלנד היה שחקן הרכב ובמיוחד אחרי עונה איומה ומשחקי אימון גרועים , הלואי שיצליח בוילה חשוב עוד מועדון שנותן פייט למעלה ומצד שני לא אתפלה אם גם שם הוא ידרדר וימשיך בשרשרת הטמטום שלו אגב לכל מי שפקפק בכך שמנציני שיחק בארהב עם שחקנים שקיבלו צאנס אחרוון אז איירלנד עלה שם כקפטן ועכשיו הצטרף לרשימה העוזבים ביחד עם בלאמי,אונוהה, וכנראה השבוע קרוז, וגו .
בעצם הבאתם את בואטנג שיכול לשחק בכל העמדות והוא שחקן הגנה אדיר. גם ריצ'רדס שם ולסקוט שיכול לשחק גם כמגן וקאבר זאת לא הבעיה שלם. לדעתי הבעיה הראשית שלכם היא קולו טורה. הבחור מתרוצץ על קצות האצבעות כאילו פוחד להרעיש לשכנים... כל משחק יש לו איזה פאלטה או שניים של חוסר ריכוז.
אני לא מסכים בעניין איירלנד, מנצ'יני מהרגע הראשון לא ספר אותו וסלל את דרכו החוצה כולל זאת של בלאמי והסיבה ברורה, לאחר הפיטורים של מארק יוז השלושה שכרגע בדרך החוצה(איירלנד, בלאמי, גיבן) היו נגד הפיטורים של הוולשי והביעו את דעתם בפומבי ולדעתי מנצ'יני עוד זכר להם את זה והנה שניים מהם כבר בחוץ וגיבן גם יעזוב אם לא עכשיו אז בינואר מקס'. הוא הביא עליו את ויירה וגם שפתח איתו בהרכב תמיד זה היה בעמדה אחורית שלא הולמת את כישוריו של איירלנד שגם אם היה בעונה פחות טובה אשתקד יש דרך להתייחס לשחקן שלא נמצא במיטבו ומנצ'יני לא יודע לעשות את זה והפסיד את איירלנד בדרך הזאת ואת היכולת שלו לנצח משחק בפס חכם קדימה, כל פעם שאיירלנד עלה למגרש בתקופתו של מנצ'יני הוא היה שחקן כבוי ולא סתם מסתבר, שיהיה לו בהצלחה בוילה ואפילו אם ייתן גול מול הפנים של מנצ'יני ויחגוג זה יהיה מובן, איירלנד תכול והוא שחקן שבפוטנציאל שלו יכול להוביל קבוצה כמו זאת שסיטי רוצה להיות - קבוצת טופ4 לגיטימית. אגב ג'רום בואטנג יעדר חודש, למה? בטיסה חזרה שלו מהמשחק של נבחרת גרמניה מול דנמרק בפגרת הנבחרות האחרונה הוא קיבל מכה ברגל מהעגלה של אחת הדיילות, מזל רע.
בואטאנג בישל נגד ולנסיה שבוע לפני הליגה את אחד הבישולים הגדולים שלו . לגבי איירלנד שהיה כבוי בימי מנציני , נו אז מה מנציני אשם שאיירלנד כבוי בכל פעם שהוא נותן לו הרכב , כולם זוכרים לאיירלנד את התקופה עם יוז , גם איירלנד בעצמו היה שייך למחדלי 8 התיקו הרצופים בתקופת יוז (הם ולא אחרים מנעו מאיתנו ליגת אלופות בוודאות כבר באפריל ) על כל הופעה של איירלנד הוא היה נעלם לשבועיים ואני מדבר במיוחד לתקופה שגרמה לפיטורים של יוז , קל לשייך את ההיעלמות של איירלנד למנציני , הכי נכון לאיירלנד לבדוק באיזה שופניג הוא היה עסוק עם החברה המפגרת שלו , עוד גאנטים ורודים , או גג סגול.
כל העניין סביב איירלנד לא עושה לאף אחד טוב ובטח לא למועדון. אני טוען שהתגובה שלו היתה מהירה מידי,מקוממת מידי וללא שמץ של מחשבה. זה נובע מהשריטה שלו ולכן אני מבין אותו. אני אזכור אותו לטובה וכך אני רוצה לנצור אותו-דיבורים כמו חול רק יזיקו. הוא כרגע שייך להיסטוריה ויש לנו מחליף לא פחות טוב ממנו ויציב ממנו וכל זה בלי שנעשה חישובים מתימטים. מחר יש לנו משחק עונה מול מי שיחד עם טוטנהאם תנסה להתברג לטופ-4. כל תוצאה מלבד ניצחון תאכזב אותי.האדג'סון או לא האדג'סון-אנחנו טובים יותר ומשחקים בבית-אין סיבה שלא נעשה את זה.
אתם טובים יותר? על סמך מה בדיוק? זה שסיימתם 4 נק' מעלינו בעונה הכי גרועה שלנו ב12 השנים האחרונות? בינתיים היה לכם משחק אחד בו בקושי עברתם את החצי. קודם תראו קצת כדורגל אח"כ תצא בהצהרות.
למעט העמדה של ג'רארד אנחנו והמגן השמאלי (שחסר כרגע) אנחנו בעדיפות עליכם בכל עימות של שחקן מול שחקן. נכון-בכדורגל העימותים האלה מגוחכים כי ישנם פרמטרים שלא ניתנים לאמידה כמו ניסיון,רוח לחימה קבוציות ובלה בלה בלה. אני משאיר את ההשוואות האלה לאחרים. בוא ניתן מחר לשחקנים לדברץ
רוב ההערכות הן כי מילנר ובאלוטלי ישחקו מחר מול ליברפול. אני מעריך כי באלוטלי יפתח ומילנר ישולב בהמשך. ההרכב המשוער שלי: הארט לסקוט קומפאני קולו ריצ'ארדס דה יונג סילבה יאיא בארי טבז באלוטלי
אתה רושם את זה כך אבל מההיכרות עם מאנצ'יני זה ייראה אחרת, משהו כמו: דה יונג יאיא סילבה בארי טבז באלוטלי בכל אופן, אנחנו נעלה עם 3 קשרים מרכזיים, אתם עם 3, אפשר כבר להבין מה סוג המשחק שיתפתח.
טבז ישחק כחלוץ לכל דבר וישחק מאחורי באלוטלי שישמש כחלוץ מטרה. אין צורך בשלושה עושי משחק כמו יאיא בארי ודה יונג ולכן דה יונג ילך אחורה כקשר אחורי-שם הוא עושה את עבודתו באוםן הטוב ביותר. אני צופה שהמשחק של מחר לא ישבור את המסורת של המחזור הזה ויכבשו בו 5 שערים (מי יכבוש יותר?אני אשאיר לך לענות).